Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

dwie eliminacje za tydzień w TE, Henry pierwszym pretendente

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Podczas 4-godzinnej WrestleManii 27 dostaliśmy 1 godzinę 41 minut i 6 sekund akcji w ringu. Z kolei na niedzielnym PPV Extreme Rules, które trwało krócej, dostaliśmy 1 godzinę 38 minut i 47 sekund ringowych popisów.

Layla napisała na Twitterze poniższą notkę po walce z Michelle McCool - That was the hardest thing...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-dwie-eliminacje-za-tydzien-w-te-henry.html
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

1

• Adrian!

1

• Janko Muzykant

1

• KaiMax

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Wiele osób będzie pewnie mówić, że co to za pretendent, że będzie lipa z Markiem, a ja jestem do tego nawet pozytywnie nastawiony, bo taki pierwszy rywal dla Christiana, żeby podbudować swoją pozycję w federacji. Chyba jeszcze Kane mógłby do tego posłużyć, ale on ma pas Tag Team, więc pewnie będzie się wokół niego kręcić.

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Mam deja vu z zeszłego roku. Rok temu o pas WH walczyli, niegdyś mid carder, świeżo upieczony mistrz Jack Swagger oraz świeżo po face turnie Big Show. Teraz będzie odwrotnie, w sumie do tego feudu jestem pozytywnie nastawiony o ile Christian pas zachowa. Mam nadzieje, że McCool wkrótce wróci, bo to jedna z ważniejszych postaci w dywizji kobiet. Plecy Punka jak i głowa Claya wyglądały "nieźle", ale taki urok bycia wres...supestarem.

Przyznam że mimo iż bardzo się cieszyłem z faktu wygranej pasa przez Christiana to nie wróżyłem mu zbyt długiego runu (ze 2-3 miechy). Skoro jednak wwe ma zamiar dać mu do feudowania przeciwnika takiego jak Henry i do tego mają stoczyć ze sobą kilka walk to można być spokojnym że obecny mistrz powinien obronić pas powiedzmy na najbliższych 2 ppv. Nie daje szans Markowi na zdobycie pasa , Nie przy jego obecnym wypromowaniu. Taki ruch mógłby tylko zniszczyć jego renomę(pasa). Domyślam się że ich program będzie czymś na kształt niedawnego jednostronnego feudu Edge'a z Dolphem dopóki nie wyklaruje się jakiś poważniejszy pretendent.

21141536044eac5162deaab.gif

Z TE odpadnie Ivelisse pewnie ze względu na kontuzję. A znając życie z WHC będzie tak, że Christian potrzyma chwile pas, powalczy z Henrym albo z kimś innym, później odbiorą mu pas i WHC zgarnie Orton.

• Reputacja:   1

Jestem zaskoczony na + wiadomością o Marku Henrym który będzie miał shota na pas WHC , gdyby był Facem ja bym tego nie chciał ale gdy jest heelem to jak najbardziej jestem za .