Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No,no... nie mogę na nic ponarzekać i jeśli chodzi o SmackDown! to bardzo dobrze Ci to wyszło.I były segmenty i były walki,chociaż walk powinno być więcej,ale backstage i tak przyćmiewa dość małąilość walk.Ocena 5/6
"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks
  • Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Majster

19

• RealAmerican

2

• nekrophage

1

• Ki-ko

1

Top użytkownicy w tym temacie

Przyznam szczerze, że Twoje diary mnie zaciekawiło. Na razie zająłem się całym SmackDown i jest naprawdę ok. Cieszę się, że tutaj jest porządek pod względem estetyki i oby tak dalej :) Co do walk, które pisałeś myślę, że są one za długie i to może zniechęcać do czytania całych :P Widać, że stawiasz na Batistę, na heelowego Dave'a co mi się spodobało. Bardzo dobrze wczuwasz się w niego pisząc segmenty z jego osobą... Nie spodziewałem się tego, że Morgan zostanie pretendentem do tytułu, który posiada Edge :P Do tego Dolph Ziggler obronił swój tytuł. Bardzo dobra decyzja IMO :) Na szybko przejrzałem też RR i ECW i widać, że masz do tego rękę. Będę tutaj zaglądać i mam nadzieję, że dzięki temu Ty skomentujesz moje diary. Link do niego znajdziesz w moim podpisie :) P.S. Czekam na kolejną galę.
  • 2 tygodnie później...

Czas zacząć kolejne RAW !!!

http://img816.imageshack.us/img816/3784/rawm.png

Na samym początku słyszymy muzykę Y2J, który w garniturze wychodzi do ringu i zaczyna mówić:

Chris Jericho: Zacznę o tego, gdzie jest dla mnie walka ? Anonimowy GM'ie od dłuższego czasu nie otrzymuje szansa na walkę, a co raz bliżej Elimination Chamber, a ja mam zamiar zmierzyć się z tą bandom wariatów, którzy myślą, że ja są wa klatce to są bezpieczniejsi lecz tak wcale nie jest, bo są tam uwięzieni, a ja spokojnie z każdym z nich sobie poradzę i zdobędę pas WSE Championship, więc oświadczam, że chcę miejsce w walce Elimination Chamber i nie będę czekał długo, bo już mnie nudzi to pomijanie mojej osoby w najważniejszy walkach.

Słyszymy sygnał od GM'a, a Cole zaczyna czytać:

Cole: Cytuje. ''Jericho nie otrzymałeś miejsca w klatce, bo na nią nie zasłużyłeś, przegrałeś z AJ Stylesem na własne życzenie, a teraz chcesz walki o pas WSE ? Niestety będziesz musiał na to miejsce zasłużyć, więc zmierzysz się dzisiaj z ..., poczekasz na to do samej walki, która będzie dzisiaj przed ostatnią walką.

Jericho: No w końcu dobra decyzja wobec mojej osoby ty ośle, już myślałem, że ty też oszalałeś jak ci którzy wejdą ze mną do klatki na Elimination Chamber.

Znów sygnał od GM'a, a Cole podchodzi do laptopa i czyta:

Cole: Cytuje. ''Ośle ? Chyba pomyliłeś osoby kto tu rządzi, więc dzisiaj czeka cię pojedynek z dwoma rywalami, więc Triple Threat Match for 3#Contender WSE Championsip.

Jericho zdenerwowany podchodzi do Cole sprzedaje mu plaskacza w twarz po czym Codebreaker dla komentatora, a na laptopa pluje po czym schodzi na BS.

Następnie w szatni widzimy Johna Cene, którego pytamy:

Todd: Witaj John. Dzisiaj zmierzysz się z Kurtem o miano pretendenta do walki o pas WSE na Elimination Chamber co sądzisz co może cię czekać, za ubiegło tygodniowy atak na niego przez który Randy Orton zwyciężył ?

John Cena: Kurt będzie chciał się zemścić. Szanuje go, ale ja będę zawsze jeden krok przed nim gdy będzie chciał coś zrobić jestem szybszy od tego staruszka on powinien wrócić stamtąd skąd przyszedł i tam walczyć, bo tam są same dziadki jak on w WSE nie ma miejsca dla niego.

Todd: Jeżeli wygrasz pojedynek z Kurtem to wystąpisz w walce o pas WSE co sądzisz o obecnym Championie Randym ?

John Cena: Orton to żmija, ale spokojnie tym razem nie dam się zaskoczyć jak ostatnim razem na Royal Rumble i na pewno zgarnę pas WSE po raz 10 w karierze.

John Cena wychodzi z szatni, a my słyszymy muzykę AJ Stylesa, który wychodzi z Christopherem Danielsem co zapowiada nam walkę zapowiedziana przed GM'a już tydzień temu, jeżeli AJ Styles wygra z Devonem to Phenomenal i jego TT partner zmierzą się z Team 3D o pasy WTT należące do tych drugich, które obronili przeciwko byłym mistrzom SanKoz.

Normal Match for 1#Contender World Tag-Team Championships

http://img842.imageshack.us/img842/1401/ajstlesvsdevon.png

... w ringu widzimy jak Devon wykonał Suplex na AJ Stylesie podnosi go i ma zamiar wykonać Flapjack, ale AJ Styles unika ciosu rzucając się na liny lecz gdy się odwraca otrzymuje tego Flapjacka następnie podnosi go, ale mamy Roll Up 1...2kickout !!! Styles szybko się podnosi, ale otrzymuje potężnego Clothesline'a od Devona następnie czeka aż Styles wstanie i chwyta go, ale Styles uderza w brzuch z pięści po czym dokłada 3 mocne chopy w klatkę piersiową, a do tego dokłada Dropkick, a gdy Devon wstanie dokłada jeszcze do tego Styling DDT z pinem 1...2.kickout !!! AJ Styles nie czeka i podnosi oponenta następnie wykonuj Snapmare i dokłada kick w głowę następnie wchodzi na narożnik i wykonuje Missle Dropkick lecz Devon unika ciosu odsuwając się i sam wykonuje Running Neckbreaker gdy rywal już wstanie po czym nie czeka długo i kieruje go w narożnik, a tam wykonuje 3 Shoulder Thrusty po których kieruje AJ'a w przeciw legły narożnik i dokłada Splash, jednak Styles unika ciosu i sam częstuje rywala Pele kick'iem po którym Devon wylatuje poza ring, Daniels zbliża się do Devona jednak sędzia go odgania, a z ringu wyskakuje AJ Styles i częstuje Devona Fosbury Flopem !!! Ależ akcja. Obaj chwile leżą po czym widzimy jak z widowni wybiega Bully Ray, który w ręce ma łańcuch i uderza nim po czym zaczyna go nim dusić Danielsa lecz pojedynek dalej trwa AJ Styles wrzucił Devona do ringu i szykuje się do Clash Styles jednak na apron wchodzi Ray, wcześniej wrzucił kij baseballowy do ringu, Devon uwalnia się z chwytu AJ'a chwyta za kij i uderza nim w głowę Stylesa, a nie jednak Styles uchyla się, a Bad Devon uderza kijem z Ray'a, a gdy się odwraca otrzymuje Cliffhanger DDT następnie sędzia wyrzuca kij, a Styles ma już rywala gotowego do finishera i mamy Styles Clash z pinem 1...2...3 !!! Jednak Styles wygrywa i zobaczymy pojedynek o pasy WTT na Elimination Chamber między właśnie tymi dwoma parami.

Winner and new 1#Contender for World Tag-Team Championships is AJ Styles !!!

Na zapleczu widzimy zdenerwowanego Sheltona Benjamina, który ma coś do powiedzenia do kamer:

Shelton: Jakim cudem w walce o pas U.S., może znaleźć się R-Truth, którego pokonałem już na RAW czy napakowany mięśniak Rob Terry ? Przecież ja bardziej od nich zasługuję na walkę o pas Stanów Zjednoczonych, na pewno tak tego nie zostawię i uwierzcie w to, bo nie mówi tego byle kto tylko Shelton Benjamin !!!

Po chwili widzimy jak przy swojej muzyce wychodzi Kofi Kingston, a Miza mamy już w ringu to zapowiadam nam zapowiedziana tydzień temu walkę o pretendenta do pasa U.S., lecz co to ? Shelton atakuje mistrza Stanów Zjednoczonych od tyłu następnie wykonuje PayDirt na rampie dla Jamajczyka po czym wbija go w schodki, a następnie wrzuca do ringu na pożarcie dla Miza. Sędzia daje sygnał aby rozpocząć pojedynek.

Normal Match for 3#Contender United States Championship

http://img857.imageshack.us/img857/5854/kofivsmiz.png

... Miz nie czeka długo i zaczyna stompować poobijanego rywala, następnie podnosi go wykonuje Irish Whipp po czym Running Clothesline Strike to Corner następnie czeka aż Kofi się podsienie ten zachodzi go od tyłu i mamy Skull Crushing Finalle z pinem 1...2...3 !!! Szybko zwycięża The Miz dzięki Benjaminowi, ale w czym to miało pomóc Sheltonowi ?

Winner and new 3#Contender United States Championship is The Miz !!!

Mamy sygnał od GM'a, a Cole czyta :

Cole: Cytuje. ''Miz wygrałeś swój pojedynek i wystąpisz w walce o pas U.S. Na Elimination Chamber lecz możesz jednie podziękować Benjaminowi za to on ...''

Shelton jest nie pewny co się stanie za chwilę. Kolejny e-mail i Cole czyta:

Cole: ''Także otrzyma swoją szansę, od początku miałem dla ciebie walkę lecz nie zdecydowałem się na nią, ale widzę, że tą złością możesz coś osiągnąć i dlatego ustalam walkę o pretendenta i zmierzysz się R-Truthem o jego miejsce, jeżeli wygrasz zastąpisz go w tej walce, jeżeli przegrasz niestety, ale nie będzie dla ciebie miejsca. Walka zaczyna się teraz !!!''

Normal Match for 1#Contender United States Championship

http://img233.imageshack.us/img233/9536/rtruthvssheltonbenjamin.png

... mamy German Suplex od Sheltona po czym podnosi on swojego rywala i punchuje jego twarz sędzia przerywa i każe przestać, Shelton podnosi swojego oponenta i wykonuje Irish Whipp w narożnik po czym bierze rozbieg, ale R-Truth wystawia nogę, a Benjamin nadziewa się na nią. Truth odbija się od lin i wykonuje Dancing Leg Drop po czym szybko wykonuje Irish Whipp w narożnik, wskakuje na niego i w stylu Kofiego uderza pięścią w głowę Sheltona licząc w zraz z fanami. Po czym Bull Dog dla Sheltona od rywala. Teraz szykuje się atak z narożnika, ale gdy R-Truth leci już na rywala on się odsuwa, a R-Truth wita się z mata obaj leża po chwili jednak obaj wstają mamy klincz z którego lepiej wchodzi Benjamin Irish Whipp na liny Truthem i wykonuje Big Boot'a, po którym ten wstaje, ale Shelton szykuje się już do końcowej akcji i mamy PayDirt, jednak nie upada na matę, Truth uciekł następnie gdy Shelton się podnosi R-Truth odbija się od lin i wykonuje Axe Kick na kucającym rywali z pinem 1...2..kickout !!! Truth podnosi oponenta i wykonuje Irish Whipp na liny i czeka pochylony na rywala ten jednak zatrzymał się na linach Truth zdezorientowany się podnosi i otrzymuje PayDirt 1...2...3 !!! Shelton sprytnie zakończył ten pojedynek i to on zajmie miejsce Trutha w walce o pas Stanów Zjednoczonych na PPV.

Winner and new 1#Contender United States Championship is Shelton Benjamin !!!

następnie widzimy CM Punka, którego zaczynamy pytać:

Todd: Punk dlaczego ...

Punk: Stój, nie odzywaj się. To ja dyktuje warunki na RAW, więc i ja zadaje pytania. Orton myślał, że jest przebiegły jak żmija, ale ponownie był w błędzie, bo tylko symulowałem kontuzję, a ten pajac musiał sam walczyć przeciwko dwóch zawodnikom, ależ on jest zabawny. Dzisiaj znowu odpoczywam od walki i spokojnie czekam na Elimination Chamber ponieważ tam zdobędę pas WSE, który już od dawna mi się należy.

Po chwili widzimy jak na ring wychodzi Jericho i czeka na przeciwników lecz jeszcze ich nie zna, więc na ring pierwszy wychodzi Vladimir Kozlov, a po nim powracający po kontuzji The Great Khali !!! Wiemy jakich dzisiaj ma przeciwników Y2J, więc zaczynamy walkę.

Triple Threat Match for 3#Contender WSE Championship

http://img832.imageshack.us/img832/3949/kozlovvsjerichovskhali.png

... widzimy jak Kozlov przeważa w ringu, podnosi rywala do vertical suplexa i go wykonuje , Jericho się podnosi i otrzymuje potężnego Big Boot'a który wyrzuca go poza ring, a Khali się podnosi i także ma coś dla Kozlova, a więc wykonuje Chopa w klatkę piersiową Kozlova po czym chwyta i rzuca nim w narożnik następnie bierze rozbieg, ale Kozlov unika ciosu i podcina jedna nogę rywala po czym uderza go w klatkę piersiową mocnym kickiem następnie chce aby Jericho który już się podniósł pomógł mu go podnieść robi to z nim, a Kozlov wykonuje Head Butta na Khalim jednak temu to nic nie zrobiło o poczęstował obu po jednym The Plum of Great Khali następnie Khali chwyta Jericho i ściska mu głowę więc wykonuje Vice Grip na Y2J'u !!! Po chwili gdy Kozlov się otrząsnął zaatakował od tyłu Kozlova i gdy ten się odwrócił wykonuje Big Boot'a w brzuch, Khali trochę się ugiął, a Vladimir wykonał Running Neckbreaker na rywalu i powalił olbrzyma wtedy Jericho gdy już się otrząsnął wziął krzesło i atakuje nim Khaliego aż do momentu gdy się pojawi krew wtedy przerywa chwilę później Kozlov prosi Chrisa, aby ten mu pomógł podnieść olbrzyma, Jericho podchodzi i w zraz z Kozlovem podnoszą Khaliego lecz nie. Codebreaker od Jericho dla Kozlova i mamy pin 1...2...3 !!! Jericho zaskoczył Vladimira i to on zdobył miejsce w klatce na Elimination Chamber

Winner and new 3#Contender WSE Championship is Chris Jericho !!!

W szatni przed jego walką spotykamy Kurta, którego pytamy:

Striker: Kurt wszyscy ciągle powtarzają, że jesteś dziadkiem i powinieneś odejść na emeryturę i jesteś za stary na walki tym bardziej, że zbliża się PPV w których będziecie walczyli w klatkach a te pojedynki są strasznie wyczerpujące.

Kurt Angle: Nie takie dziadki walczyły już w ringu przede mną, ja czuję się ciągle młodym i jestem w świetnej formie i niech uważają na mnie, bo staruszek nauczy ich pokory do przeciwnika. Dzisiaj zdobędę miejsce w klatce na Elimination Chamber i na PPV zgarnę pas WSE i udowodnię wszystkim niedowiarkom kto jest dziadkiem, a na pewno nie jestem nim Kurt Angle.

Striker: Twoim przeciwnikiem jest John Cena, który wykiwał cię w ubiegłym tygodniu, szykujesz coś dla niego dzisiaj ?

Kurt Angle: Nic specjalnego po prostu go pokonam i to będzie dla niego psikus za ubiegły tydzień, a co do tego to zachował się jak idiota, bo mieliśmy na wyciągnięcie ręki Ortona, ale przez to, że przez przypadek uderzyłem Johna on to źle odebrał i chciał się zemścić lecz nie zrobiłem tego umyślnie, a teraz niech się martwi, bo mogłem być jego sprzymierzeńcem, a stałem się wrogiem.

Normal Match for 4#Contender WSE Championship

http://img62.imageshack.us/img62/1039/anglevscena.png

... widzimy jak w ringu Kurt wykonuje Shoulder Thrusty na Cenie następnie Side Belly to Belly Suplex gdy rywal się podniesie łapie go, ale zbyt długo zbiera się do ataku i Cena wykonuje kopniecie w brzuch po czym dodaje DDT następnie gy rywal się podniesie dokłada Drop Kick lecz Angle się odsuwa i unika ciosu następnie wykonuje Snap Suplex na Cenie po czym dokłada Figure 4 Lock !!! Cena cierpi, ale w końcu udaje mu się chwycić lin jednak gdy wstaje Kurt chwyta go od tyłu i wykonuje 3 Rolling German Suplexes z pinem 1...2kickout !!! Angle nie rezygnuje i podnosi Johna wykonuje Irish Whipp na narożnik i dokłada tam Clothesline i zaczyna obijać Cene rękoma, ale sędzia go odgania następnie gdy się zbliża do niego to John kopie go w brzuch po czym dokłada Suplex następnie zapina STF !!! Angle z wielkim bólem jednak chwyta lin lecz Cena nie czeka i atakuje Shulder Blockami gdy ten się podniesie po czym mamy Protoplex, a do tego You can't See Mee i wykonuje Five Knuckle Shuffle i szykuje się do AA jednak nie Kurt uwalnia się i wykonuje Angle Slam !!! Nie Cena jednak ląduje na nogach i wykonuje Dropkick po czym odbija go od lin sam także to robi i wykonuje Bull Doga następnie znów zapina STF lecz Angle jest dość blisko lin i chwyta się nich, lecz Cena przesuwa go na środek ringu a Kurt cierpi !!! Angle ostatkiem sił chwyta się jednak lin następnie Cena czeka aż rywal się podniesie i wykonuje mu AA, nie jednak nie Angle jakimś cudem ląduje na nogach i wykonuje Angle Slam na Johnie z pinem 1....2...tr kickout !!! Cena jednak odkopuje, Kurt nie dowierza lecz nie rezygnuje szybko chwyta rywala i zakłada Ankle Lock na Johnie !!! Cena strasznie cierpi i gdy już ma odklepać, ale Punk wbiega do ringu i uderza obu rywali krzesłem !!! Sędzia ogłasza werdykt po którym Punk bierze mikrofon i będzie mówił:

Double DQ !!!

CM Punk: Frajerzy nikt z was nie zawalczy w klatce i co łyso wam dupki ? Na Elimination Chmaber to ja zmierzę się w klatce, a wy będziecie jedynie patrzeć w szatni jak zdobywam tytuł WSE !!!

Na ring wbiega Orton i chce zaatakować Punka ten jednak ucieka i wbiega w publiczność i tam zaczyna się śmiać z Ortona.

Po chwili słyszymy sygnał od Anonimowego GM'a, a Cole zaczyna czytać :

Cole: Cytuje. ''Punk mylisz się podwójna dyskwalifikacja powoduje, że obaj zmierzą się w klatce na Elimination Chamber o pas WSE, więc tym razem niestety, ale nie udała tobie się intryga, a w klatce zmierzą z Kurt Angle jak i John Cena co zarazem ustala nam całą obsadę walki o pas WSE na PPV. Na Elimination Chamber zamierzą się John Morrison, Chris Jericho, CM Punk, Kurt Angle, John Cena i WSE Champion Randy Orton !!!''

Kurt się podniósł i wykonał Angle Slam na Johnie Cenie po czym mamy RKO dla Kurta, a z publiczności wrócił Punk, który wziął na barki Ortona i wykonał GTS po czym spokojnie usiadł na krześle i takim obrazkiem kończy się dzisiejsze RAW.

Aktualna karta na Elimination Chamber :

1.Elimination Chamber Match for WSE Championship

http://img717.imageshack.us/img717/7177/wseev.jpg

2.Fatal 4-way for United States Championship

http://img215.imageshack.us/img215/2011/84293670.jpg

3.Elimination Chamber Match for ECW Championship

http://img546.imageshack.us/img546/4955/ecw.jpg

4.5 Man Ladder Match for WSE Cruiserwieght Championship

http://img546.imageshack.us/img546/4513/cruiserweight.jpg

5.Elimination Chamber Match for World Heavyweight Championship

http://img695.imageshack.us/img695/2948/whci.jpg

6.? Tag-Team Match for World Tag-Team Championships

http://img836.imageshack.us/img836/9578/wtto.jpg

----------------

Jeżeli ktoś czyta moje diary to proszę o komentarze, bo nic tak nie zachęca do pracy jak wypowiedzi innych osób. Piszcie co poprawić co jest dobrze itp. , za każdy komentarz bardzo dziękuje.

12658356164fd73b28cd7c3.jpg

• 3 miesiące temu...

Zaczynamy kolejne ECW !!!

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110412024413/wweallstars/images/c/cb/ECW_logo.png

Na początku gali słyszymy theme Erica Bischoff'a, który wchodzi do ringu z trzema zawodnikami i zaczyna mówić:

Bischoff : Dzisiaj zobaczymy dwie walki o miano pretendenta, zarazem miejsce w klatce na Elimination Chamber o pas ECW. W pierwszej walce zobaczymy Christiana z Codym Rhodesem, a w drugiej Mr.Kennedy zmierzy się z jednym z trzech zawodników jakich dziś dla niego przygotowałem czyli może zmierzyć się z Abyssem, Markiem Henrym lub Ezekielem Jacksonem. Oprócz tego czekają nas jeszcze dwie walki, ale o tym dowiecie się w trakcie gali, a teraz na ring zapraszam Mr.Kennedy.

Słyszymy theme Mr.Kennedy, który wchodzi na rampę, ale co to ? Z tyłu atakuje go Tyler Reks, który wykonuje na nim Burning Hammer !!! To musiało boleć, Bischoff śmieje się i ponownie zaczyna mówić:

Bischoff : To była podpucha, dzisiaj o miano pretendenta zmierzysz się właśnie z Tylerem Reksem, a więc życze tobie połamania nóg. Hahahaha

Na zapleczu spotykamy Crimsona, który zmierza na ring, bo za chwilę czeka go walka z Hardcore Championem Samoa Joe i zaczynamy go pytać:

Todd : Za chwilę czeka cię walka z Hardcore Championem, jak czujesz się przed walką z Samoa Joe ?

Crimson : Przeciwnik jak każdy inny, tydzień temu pokonałem Abyssa, więc nie widzę problemu, aby tym razem rozpradzić się z mistrzem.

Todd : Tydzień temu doszło do groznej wymiany spojerzeń miedzy wami dwoma, jak myślisz czym było to spowodowane ?

Crimson : Pewnie tym, że wtrąciłem się do walki na Royal Rumble, ale wtedy nie miałem zamiaru atakować Joe, tylko zniszczyć Abyssa, ale chyba Samoa zle to zrozumiał i tzeba będzie to dzisiaj sobie wyjaśnić na ringu, więc przepraszam, ale właśnie czas na mnie.

Słyszymy theme Crimsona, który wszedł już na ring i czeka na Samoa Joe, który z zaskoczenia atakuje go zza pleców i zaczyna się pojedynek. Crimson zaczyna swoją przygodę, ale musi się nauczyć, że trzeba być przygotowanym na wszytsko, bo ponownie jest zaskoczony jak dziecko przed gongiem.

Normal Match

Hardcore Champion Samoa Joe vs Crimson

http://img266.imageshack.us/img266/8174/samoajoevscrimson.jpg

Samoa Joe zaczął od potężnego Big Boot'a, który już na początku wyrzucił po za ring Crimsona, następnie Joe zaczął obijać głowę rywala o barierki po czym wbija go w schodki, po tym ataku kładzie rękę na schodkach, a Hardcore Champion podnosi drugą część schodów i uderza nią rękę !!! Crimson zwija się z bólu po czym Joe wrzuca go do ringu. Crimson czeka aż rywal wejdzie na apron i zaczyna go atakować, lecz Joe nie daje się zaskoczyć i blokuje rękę Crimsona po czym wykonuje Head Butt'a, następnie Irish Whipp i Lariant w narożniku oraz szybkie Enziguri, Joe od samego początku przeważa. Samoa obija rywala stompami w narożniku po czym sędzie karze odejść mistrzowi to wykorzystuje Crimson, który wykonuje Double Underhook DDT z zaskoczenia, następnie podnosi go zapina dziwgnię na rękę, Joe sie wydostaje i chce zaatakować rywala ten jednak go chwyta i wykonuje Exploder Suplex i szybko pinuje 1..2 kickout !!! Crimson czeka aż rywal wstanie i chwyta go od tyłu lecz Joe się uwalnia i wykonuje Snapmare/Chop/kick/knee drop combo po którym Crimson schodzi po za ring i lekko zamroczony otrzymuje Forearm Suicida od Samoa Joe !!! Coś niesamowitego Joe dyktuje warunki w tej walce i cały czas atakuje po chwili wrzucił ponownie Crimsona do ringu wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Splash, jednak nie pudło !!! Crimson czeka aż rywal się podniesie i wykonuje potężnego Speara z pinem 1..2..kickout !!! Joe nie daje za wygraną, jednak odczuwa straszny ból, gdy wstaje i odwraca się potrąca sędziego, który upada, a sam otrzymuje kolejny cios czyli Red Sky od Crimsona !!! Ale na ring wbiega Abyss, zobaczył go Crimson, który zaczął biec na przeciwnika, a Monster czestuje swojego rywala Black Hole Slamem !!! Abyss wychodzi z areny, a sędzie zaczyna się przebudzać po czym zaczyna odliczać obu zawodników, na 7 obaj wstają. Zaczyna się wymiana punchów z obu stron, następnie Irish Whipp i Enziguri od Samoe Joe po czym Muscle Buster z pinem 1...2...3 !!! Samoa Joe pokonuje Crimsona, ale trzeba pamiętać o nieczystym ataku Abyss'a na Crimsonie.

Winner is Hardcore Champion Samoa Joe !!!

Następnie widzimy jak Christian przygotowuje się do walki w swojej szatni, a do niej wbiega Legacy, Ted z Codym atakują dzisiejszego rywala Rhodes'a w walce o miejsce w klatce na EC, ale na pomoc przybiega ECW Champion RVD !!! Który atakuje młodych gniewnych i przegania ich strasząc krzesłem po czym podnosi Christiana, ale ten nie jest skory do przytulania i odpycha swojego RVD, chyba Christian dalej przeżywa porażkę z nim na Royal Rumble.

Po chwili słyszymy theme MVP, który zapowiada nam walkę o pas TV, zapowiadaną tydzień temu.

Normal Match for Television Championship

Kazarian © vs MVP

http://img268.imageshack.us/img268/7714/kazvsmvp.jpg

... Kazarian wykonuje Irish Whipp, jednak MVP go przejmuje i sam wysyła rywala w narożnik i częstuje go Players Boot !!! Następnie stompuje rywala w narożniku i atakuje elbowem, jednak pudłuje, a Kazarian szybko przejmuje mu rękę i wykonuje Neckbreakera, po czym Kazarian wychodzi za liny i wykonuje Slingshot LegDrop po czym odbija się od lin i dodaje Springboard DDT i natychmiast PIN 1..2 !!! Nie jeszcze to za mało następnie podnosi rywala, ale MVP szybko podcina nogi rywala i wykonuje 3 elbow dropy na leżącym rywalu oraz Bridging Fishermans Suplex z pinem 1...2kickout !!! Mistrz TV też się nie poddaje. MVP jednak nie czeka długo podnosi rywala i dokłada kolejny Irish Whipp, gdy chce zaatakować Kaza on ucieka sprzed gilotyny i sam wykonuje Springboard Dropkick od Kaza dla zaskoczonego MVP po czym wstaje, ale otrzymuje szybki Floatover swinging neckbreaker !!! Kazarian nie czeka długo odbija się od lin i chce wykonać kolejny atak, ale MVP ucieka z pola uderzenia poza ring jednak Kaz nie czeka i rusza za przeciwnikiem, a dokładnie wykonuje Somerslaut Plancha !!! Obaj są poobijani i leżą poza ringiem, a sędzia zaczyna odliczać mamy 4 po czym Kaz wstaje wrzuca rywala do ringu, ale ten jest sprytniejszy i wykonuje potężny Players Boot, gdy ten tylko wszedł do ringu i mamy pin 1...2..Rope break !!! Kaz chwyta się lin i ratuje się przed stratą pasa. MVP podnosi rywala i jest gotowy do DDT, lecz Kazarian przejmuje ręce rywala i wykonuje Arm Grab Hotshot, następnie wychodzi za apron i czeka aż rywal się podniesie i wykonuje Slingshot DDT, ale nie. MVP ucieka sprzed ataku i sam wykonuje Snap Overhead Belly to Belly Suplex po czym podnosi Kaza i wykonuje Playmakera z pinem 1...2...kickout !!! Jakimś cudem Kaz odkopuje i mamy ciąg dalszy, ale co to ? Daniel Bryan wchodzi na rampę, widocznie chce pomóc swojemu koledze i dopinguje go obok ringu. Kazarian zdezorientowany, a MVP to wykorzystuje i mamy Roll Up 1...2...trz NIE !!! MVP nie może uwierzyć, podnosi rywala i jest gotowy do Play of the Day, jednak Kazarian uwalnia rękę i sam ustawia przeciwnika do Kneeling Belly to Belly Pildedriver i go wykonuje 1...2...3 !!! Coś nieprawdopodobnego Kazarian jednak broni pas TV po świetnym pojedynku, ale cóż to ?

Winner and still WSE Television Championship is Kazarian !!!

Bryan atakuje Kazarian, który wziął pas i chciał wyjść, zapina mu Gilotine Choke, mistrz TV strasznie cierpi, jednak przerywa to MVP, który popycha Bryana i mamy małe spięcie między kolegami, MVP tłumaczy mu, aby nie atakował, bo widocznie był lepszy i mamy przybicie piątek między całą trójką.

Przenosimy się na zaplecze, gdzie The Latin American Xchange świetują obronę pasów Extreme Tag-Team, zaczynamy pytać :

Striker : Tydzień temu ponownie pokonaliście MCMG i zdołaliście obronić pasy, przez przebiegłość, jak widzicie swoją przyszłość ?

Hernandez : Poprostu wygraliśmy i nie ma co tu wiele gadać, zniszczyliśmy tych słabiaków i zrobimy to ponownie, ale nie będzie takiej potrzeby, bo wygraliśmy z nimi dwa razy, więc chyba to wystarcza.

Striker : Za tydzień obejrzymy pierwszą walkę waszego nowego nabytku Mistico, zmierzy on się z Alexem Shelley'em.

Homicide : Mistico pokaże na co go stać i udowodni, że jest przydatny naszej stajni, za tydzień spewnością pokona Alex'a i po raz kolejny pokażemu wyższość nad MCMG.

Przenosimy się na ring, gdzie słyszymy theme Christiana, wychodzi choć widać skutek wcześniejszego ataku Legacy, jak skończy się ta walka ? Zapraszam do oglądania.

Normal Match for 3#Contender ECW Championship

Christian vs Cody Rhodes (w.Ted Dibiase)

http://img545.imageshack.us/img545/1083/christianvscody.jpg

... widzimy jak Cody okopuje swojego oponenta, po obolałej ręce po chwili podnosi rywala i dokłada Standing Gourdbuster ponownie podnosi Christiana i wykonuje Irish Whipp rywal jednak go przejmuje i sam wysyła go na liny po czym otrzymuje Spinning Whell kick, Christian nie zwleka i podnosi rywal teraz dokłada Sit-out Facebuster na rywalu po czym Cody odwrócił się na plecy, a Christian wszedł na liny i wykonał Diving Headbutt, ale nie !!! Kontra ze strony Rhodes'a, który wystawia kolana, a Capitan Charisma nadziewa się na nie głową. Cody szybko wchodzi na narożnik i czeka aż rywal wstanie wtedy wykonuje Missilie Dropkick z natchymiastowym pinem 1...2 kickout !!! Cody podnosi rywala i wrzuca na siebie jest gotowy do Alabama Slam, ale Christian ześlizguje się i wykonuje Roll Up 1...2kickout !!! Następnie Christian czeka w narożniku gdy Cody biegnie na niego, ten zaskakuje go i wykonuje Double Rope Kick, następnie wchodzi na narożnik i dokłada Torando DDT z pinem 1...2..kickout !!! Następnie widzimy jak Christian zapina Clover Leaf na rywalu to musi boleć !!! Ted natychmiast reaguje po za ringiem i dekoncentruje sędziego wtedy Cody lekko przewraca się na bok i uderza Capitana Charisme w krocze Auuu !!! Cody nie czeka i szybko podnosi rywala oraz wykonuje Beautiful Disaster z pinem 1...2..Rope Break !!! Przekręt się nie udał. Cody jednak nie rezygnuje i mamy go na narożniku, Christian się podnosi i mamy Moonsalut, a jednak nie. Christian unika ciosu i wykonuje Reverse DDT z pinem 1...2..kickout !!! Rhodes też nie daje za wygraną. Christian staje w narożniku i wiadomo co się szykuje, czeka aż rywal się podniesie, wtedy Ted wbiega do ringu i zasłania Cody'ego, sędzia każe odejść Tedowi, wtedy Rhodes wykrzystuje sytuację i chwyta Christiana do Cross Rhodes, jednak Christian uderza łokciem rywala i sam ustawia rywala do swojej kończoącej akcji czyli mamy Killswitch z pinem 1...2...3 !!! Jednak to Christian będzie w klatce na EC w walce o pas ECW, po emocjonującym pojedynku pokonuje Cody Rhodesa.

Winner and 3#Contender ECW Championship is Christian !!!

Na zapleczu spotykamy mistrza ECW, którego pytamy :

Todd Grisham : Po Royal Rumble, ani razu nie pokazałeś się w ringu, czym jest to spowodowane ?

RVD : Niestety, ale jestem lekko kontuzjowany i nie jestem w stanie walczyć na 100%, jednak mam nadzieję, że lekarz da mi zgodę na walkę na Elimination Chamber i obronię swój tytuł, pokonująć całą resztę w tej bardzo ważnej walce, a pózniej będę walczył o mój pas na najważniejszej ze scen czyli Wrestlemanii.

Todd : Jeżeli nie jesteś w pełni sił to czemu pomagałeś dzisiaj Christianowi ?

RVD : Zaryzykowałem, poprostu cenię Christiana i chciałbym zmierzyć się z nim w rewanżu o pas, bo chyba nie wsyztsko sobie wyjaśliniśmy na Royal Rumble, widać, że Christian nie radzi sobie z tą porażką, a pomagając mu dałem mu szansę na równą walkę o pretendenta, a teraz jak się okazało, gdy wygrał, na walkę.

Todd : Znamy już paru zawodników Elimination Chamber w walce o pas ECW, jak oceniasz rywali ?

RVD : Jeżeli będę w pełni sił, jestem pokonać każdego, choć ekipa jest już mocna, a jeden zawodnika jeszcze dojdzie, najbardziej się cieszę na ponowny pojedynek z Christianem.

Todd : Dziękuję za wyawiad i zyczę powrotu do zdrowia.

RVD : Dziękuję.

Słyszymy theme Mr.Kennedy, który wychodzi na ring co zapowiada nam walkę o przed ostatnie miejsce w klatce w walce o pas ECW.

Normal Match for 4#Contender ECW Championship

Mr.Kennedy vs Tyler Reks

http://img194.imageshack.us/img194/9909/mrkennedyvstylerreks.jpg

... widzimy jak Tyler Reks obija w narożniku Mr.Kennedy po czym wykonuje Irish Whipp w drugi narożnik i dokłada Clothesline po czym rzuca zawodnika na środek ringu i wykonuje DDT, ale jednak Mr.Kennedy kontruje akcje uderzając rękoma w brzuch Reksa i sam wykonuje DDT po czym Reks leży w narożniku, a Kennedy dokłada Face wash !!! Kennedy czeka aż rywal wstanie i chce zaatakować jednak Tyler Reks wykonuje Big Boot'a po czym szybko podnosi rywala, chwyta go i dokłada Back Suplex'a. Następnie czeka aż rywal się podniesie i chwyta go za szyję, jednak Ken uwolnił się z chwytu i sam wykonał Inverted DDT z pinem 1...2 kickout !!! Mr.Kennedy nie czeka długo i zakłada Single Leg Boston Crab rywalu na środku ringu !!! Reks cierpi, ale jakimś cudem chwyta się lin, a sędzia karze przestać trzymania po czym Mr.Kennedy odbija się od lin, ale Tyler to wykorzystuje i chywta rywala oraz podrzucając wykonując mu Flapjack, nie czekał ani chwili i podniósł rywala oraz wykonując kolejny cios czyli Inverted Suplex z pinem 1...2.kickout !!! To jeszcze za mało jak na Kennedy'ego. Reks chwyta rywala za nogi, ale ten go odpycha, wstaje i wykonuje rywalowi Sit-out Facebuster, następnie przeciąga rywala do narożnika i wykonuje mu tam Face wash !!! Kennedy nie rezygnuje i wsadza rywala na narożnik po czym sam wchodzi i ustawia go pod swój finisher, jednak słyszymy theme Erica Bischoffa, czyżby powtórka z rozrywki ? Eric jednak nie jest sam, wychodzi z Eziekielem Jacksonem oraz Markiem Henrym. Kennedy puszcza swojego rywala gotowego do egzekucji i zaczyna wykrzykiwać coś do Erica, wtedy Bischoff wysyła swoich dwóch podopiecznych na ring, ale Kennedy obija ich punchami i żegna po za ring. Następnie sędzia wyrzuca Henry'ego i Ezekiela, a Reks to wykorzystuje i podnosi Mr.Kennedy na barki gotowego do swojego finishera, jednak ten uderza go łokciem w głowę po czym sam wykonuje Mic Check przypinając rywala 1...2...3 !!! Mr.Kennedy wygrywa i to on zajmie jedno z miejsc w klatce na EC w walce o pas ECW, a Eric jest wściekły na sędziego oraz Reksa, a przede wszystkim na Mr.Kennedy.

Winner and 4#Contender ECW Championship is Mr.Kennedy !!!

Eric stojący na rampie bierze mikrofon i zaczyna mówić :

Bischoff : Mr.Kennedy my jeszcze wszystkiego sobie nie wyjaśniliśmy, ale to jednak ty masz miejsce w klatce na Elimination Chamber, a ty Tyler Reks jesteś ZWOLNIONY !!!

Reks jest zaskoczony zarazem załamany, a Mr.Kennedy zadowolony z siebie i takim obrazkiem kończy się dzisiejsze ECW.

http://img715.imageshack.us/img715/632/ecwx.jpg

http://img695.imageshack.us/img695/2948/whci.jpg

----------------

Jeżeli ktoś czyta moje diary to proszę o komentarze, bo nic tak nie zachęca do pracy jak wypowiedzi innych osób. Piszcie co poprawić co jest dobrze itp. , za każdy komentarz bardzo dziękuje.

Czas zacząć kolejne Smackdown !!!

http://static.tvfanatic.com/images/gallery/wwe-smackdown-logo.jpg

Na początku słyszymy theme Rica Flaira, który wchodzi do ringu i zaczyna mówić :

Flair : Dzisiaj poznamy 2 zawodników, którzy znajdą się w klatce na Elimination Chamber w walce o pas WHC.

Nagle słyszymy theme Alberto Del Rio, który wychodzi, bierze mikrofon i zaczyna mówić do Flaira :

Alberto : Czy ja dobrze słyszę, dwóch zawodników, więc masz coś przygotowanego dla mnie ? Ja nie powinienem walczyć, ponieważ moja walka z Edgem była jednym wielkim oszustwem, a moim przeznaczeniem jest walka o pas WHC, a nie z jakimś byle chłystkiem o miejsce w tej walce, więc jeżeli chcesz coś dobrego zrobić, od razu daj mnie do walki o pas.

Flair : Niestety, nie ma nic dla ciebie, twoje zachownie jest nie dopuszczalne, a twoja walka z Edgem na Royal Rumble była uczciwa i przegrałeś zasłużenie, więc lepiej zejdzie mi z drogi i daj kontynuować.

Alberto : Jak to zasłużenie i uczciwie ? Zostałem oszukany, sędzia byla przekupiony !!!

Flair : I mówi to miliarder ? Jesteś śmieszny i na prawdę zejdz mi z drogi i wiesz co ?

Alberto : Słucham ?

Flair : Mam dla ciebie walkę o miejsce w EC.

Alberto robi swoją minę zastanowienia i patrzy z pogardą na Rica, po czym uśmiecha się, a Flair kończy swoje zdanie :

Flair : Dzisiaj zmierzysz się w walce wieczoru w matchu Tag-Team, ty oraz Batista zmierzyćie się z Chrisem Mastersem oraz World Heavyweight Championem Edgem !!! Jeżeli wygracie masz miejsce w klatce.

Alberto zdenerwowony rzuca swój szal oraz mikrofon i schodzi z ringu krzycząc coś do Ricardo oraz wymachując do Flaira.

Reklamy

Wracamy po przerwie i widzimy jak na ring przy swoim themie wychodzi Sheamus co zapowiada nam walkę o miejsce w klatce na EC, ale zza pleców wybiega Mason Ryan, który atakuje rywala i zaczyna go obijać potężnymi punchami po czym wrzuca go do ringu i zaczyna nam się walka.

Normal Match for 2#Contender WHC

Sheamus vs Mason Ryan

http://img408.imageshack.us/img408/3116/sheamusvsmasonryan.jpg

... Mason przeważa w ringu i widzimy jak obija potężnymi stompami Sheamusa, który leży w narożniku, następnie podnosi rywala i obija jego głowę i narożnik, jednak Sheamus blokuje rękoma i częstuje rywala łokciem następnie sam uderza punchami, ale to nie robi wielkiego wrażenia na Ryan'ie, ale Sheamus wykonuje Irish Whipp na liny i w końcu po potężnym Celtic Ward Sword przejmuje inicjatywę, następnie gdy Mason się podniesie mamy Knee Smash po czym podnosi rywala i chce go zaatakować, ale Ryan uderza Sheamusa w brzuch po czym chwyta Szkota za głowę i wykonuje Gutbuster następnym atakiem jest ponowne wyniesienie oponenta, ale tym razem Sheamus uderza rękoma rywala i wykonuje DDT po czym gdy Ryan wstanie odbija się od lin, ale otrzymuje Spinning Side Slam Backbreaker od Sheamusa po czym pin 1...2kickout !!! Ryan się nie poddaje. Celtycki Wojownik podnosi Masona i wykonuje kolejne DDT po czym wychodzi na apron i czeka aż rywal się podniesie i wykonuje Springboard Shoulder Tackle, ale jednak nie, Mason unika ciosu, a nawet wykonuje Big Boot'a na wstającym Sheamusie po czym pin 1...2kickout !!! Mason nie chce dłużej czekać i ma zamiar zakończyć pojedynek, więc podnosi rywala, ma już gotowego do swojego finishera, jednak Sheamus się wierci i uderza rękoma w żebra rywala, co powoduje potworny ból i puszczenie Celtyckiego Wojownika, ten przechodzi do narożnika, a Mason kuca, a gdy się odwraca otrzymuje potężny Bicycle Kick z pinem 1...2...3 !!! Sheamus wygrywa i to on zdobywa miejsce w klatce w walce o pas WHC.

Winner is and 2#Contender WHC is Sheamus !!!

W szatni widzimy Hardys Boys i zaczynamy pytać :

Todd : Ostatnio w dywizji Tag-Team pojawiła się nowa ekipa, jest to dewastująca siła Kane oraz Raven ostatnio rzucili wyzwanie, wszystkim Tag-Team'om jakie są na Smackdown, a jako pierwsi przyjęli je Cryme Tyme, jak uważacie czy ten zespół jest wstanie was oraz inne Tag-Teamy ?

Matt Hardy : Kane oraz Raven są potężni, ale my jesteśmy sprytniejsi i to my posiadamy pasy Tag-Team, więc jeżeli zasłużą z pewnością się z nami zmierzą, a wtedy zobaczymy kto jest lepszy.

Todd : Parę tygodni temu obroniliście swoje pasy Tag-Team przeciwko Beer Money, dzisiaj zawalczą oni z Cryme Tyme co uważacie o tej walce ?

Jeff Hardy : Pokonaliśmy Beer Money, tym bardziej poradzilibyśmy sobie z Cryme Tyme, więc jeżeli będą chcieli walki chętnie z nimi się zmierzymy, ale najpierw powinni pokonać Beer Money, wtedy dopiero mogą ruszać na pasy.

Todd : Dziękuję za wywiad i życzę powodzenia w kolejnych obronach pasów.

Następnie słyszymy theme Beer Money co zapowiada nam walkę Tag-Team :

Normal Tag-Team Match

Beer Money vs Cryme Tyme

http://img220.imageshack.us/img220/671/beermoneyvscrymetyme.jpg

... w ringu widzimy Jamesa Storma oraz Shada, który wykonuje Shoulder Thrusty w narozniku na przeciwniku po czym Irish Whipp na liny i dokłada Shoulder Block, Storm wstaje i otrzymuje potężnego Big Boot'a !!! Shad podnosi rywala i chce wykonać Back Suplex, ale Storm zeskakuje do tyłu łapie za głowę rywala i wykonuje Inverted DDT !!! Następnie podnosi rywala i dokłada Inverted Overdriver dla Shada. Szybko podnosi rywala i wykonuje Irish Whipp, ale Shad przejmuje go i wykonuje Exploder Suplex po czym Storm wstaje, ale otrzymuje z rozbiegu mocnego Forearm Smash od Shada i znów wraca na matę. Shad podnosi rywala, ale mamy Roll Up ze strony Storma 1...kickout !!! James chciał zaskoczyć Shada, jednak się nie udaje, ale spowodowało to, że gdy Shad się podnosił, Storm zdołał przeprowadzić zmianę i wszedł Robert Roode, który natychmiast poczęstował Shada mocnym Clotheslinem, następnie wszedł na narożnik i gdy Shad się podniósł wykonał na nim Blockbuster następnie podniósł rywala i chciał wykonać Irish Whipp, ale zrobił to Shad w swój narożnik i wykonał mocnego Clothesline w narożniku po czym zmienił się z JTG, ale Shad podniósł swojego TT partnera i wykonali swój atak czyli Asissted Splash !!! Gdy Roode wstał otrzymał od JTG Neckbreakera po czym podnosi swojego rywala wykonuje Irish Whipp na liny i mamy Rude Cutter ze strony Robert Rooda, a następnie Diving Knee Drop nie czekał ani chwili dłużej i dołożył Suplex + pin 1...2 kickout !!! Nie to jeszcze za mało, aby pokonać Cryme Tyme. Robert podnosi swojego rywala i chce wykonać kolejny atak, ale mamy podcięcie ze strony JTG po czym Double Swing Neckbreaker, a gdy Roode wstaje otrzymuje kolejny atak, którym jest Legdrop Bulldog !!! Następnie JTG wchodzi na narożnik i szykuje się do Mug Shot'a, ale nagle zaświeciło czerwone światło i wybuchły fajerwerki co znaczy, że Kane i Raven wbiegają na ring i potężnie obijają Cryme Tyme w tym pomagają im Beer Money, mamy Chokeslama od Kane'a dla Shada oraz uderzenie butelką piwa od Storma dla JTG, wtedy do ringu wbiegają mistrzowie Tag-Team czyli Hardys Boys oni próbują zaatakować Beer Money i udaję się ich trochę obić, lecz Kane oraz Raven zrobili swoja i także pokarali mistrzów Tag-Team.

Po tym wszystkim na rampę wychodzi Ric Flair i zaczyna mówić :

Ric Flair : Stop Stop Stop !!! Macie przestać, mam dla was bardzo ważną wiadomość. Za tydzień zobaczymy walkę Kane&Raven przeciwko mistrzom Tag-Team Hardys Boys, a na Elimination Chamber odbędzie się walka czterech Tag-Teamów w stypulacji Four Corners Tag Team Elimination Match o pasy WSE Tag-Team Championship !!!

Wszyscy są zaskoczeni taką decyzją, ale Beer Money oraz Kane z Ravenem są zdowoleni najbardziej z takiego rozwoju sytuacji.

Na zapleczu spotykamy Matta Morgana i zaczynamy pytać :

Striker : Tydzień temu pokonałeś Big Show'a i wywalczyłeś miejsce w klatce na EC w walce o pas WHC, jakie są kolejne plany ?

Matt Morgan : Oczywiście zwycięstwo na Elimination Chamber i zdobycie pasa WHC, co doprowadzi mnie na największą galę czyli walkę na Wrestelemanii.

Ale co to ? Wade Barrett atakuje Morgana !!! Obija go potężnymi uderzeniami z metalowej pałki po czym bierze mikrofon od Strikera i mówi :

Wade Barrett : Nie zdobędziesz pasa na EC, ponieważ jesteś nikim, a teraz leżysz przede mną i zwijasz się bólu. Zrobię tak z każdym na gali PPV i to ja będę przyszłym mistrzem WHC, a teraz idę zniszczyć mojego rywala, aby zakwalifikować się do walki w klatce.

Słyszymy theme Wade'a Barretta, który zapowiada nam walkę o miejsce w klatce na EC w walce o pas WHC.

Normal Match for 3#Contender WHC

Wade Barrett vs D'Angelo Dinero

http://img442.imageshack.us/img442/1720/angelodinero.jpg

... widzimy jak Wade Irish Whippuje D'Angelo w narożnik po czym wykonuje trzy Shoulder Thrusty po czym odrwaca się i wykonuje swój znany zmasowany atak łokciami czyli Repeated back elbow strikes. Następnie Wade chwyta się za twarz, trochę się schyla i otrzymuje Gutwrench Suplex. Następnie podnosi rywala i wykonuje kolejny Irish Whipp jednak tym razem Dinero robi kontrę i sam wykonuje Irish Whipp po czym dokłada Clothesline kieruje Morgana na środek ringu tam wykonuje Enziguri na przeciwniku. Gdy Wade się podniesie D'Angelo wykonuje Dropkick po którym dokłada jeszcze Dancing Elbow z pinem 1...2kickout !!! Dinero podnosi rywala wykonuje Irish Whipp po czym chce wykonać Splash, ale mamy wystawioną nogę Barretta po czym Pumphandle Falling Powerslam na środek ringu następnie wchodzi na narożnik i dokłada Diving Elbow Drop !!! D'Angelo po tym ataku wstaje, Wade go podnosi na barki i chce wykonać The Wasteland, ale Dinero się ześlizguje i wykonuje Roll Up 1...2.kickout !!! Jednak Wade Barrett nie daje się zaskoczyć. D'Angelo Dinero czeka aż rywal wstanie i chce go zaatakować, ale pudłuje !!! Wade szybko się rewanżuje i gdy Dinero się odwróci on odpowiada mu Big Boot'em po czym podnosi rywala na barki i wykonuje The Wasteland z pinem 1...2...3 !!!

Winner and 3#Contender WHC is Wade Barrett !!!

Na zapleczu spotykamy rozgrzewającego się przed walką Batiste i zaczynamy pytać :

Todd : Ric Flair zdecydował, że dzisiaj w zespole razem z Alberto Del Rio, zmierzysz się z Chrisem Mastersem oraz Edgem, a na szali będzie miejsce w klatce Alberta Del Rio, jeżeli wygracie, wystąpi on na EC w walce o pas WHC, więc jak zamierzasz to rozegrać ?

Batista : Nie jestem zadowolony z takiej decyzji, że muszę być w zespole z Alberto, ale cóż, zniszczę tych dwóch słabiaków na przeciw mnie i potwierdzę swoją dominację, a przy okazji pokaże miejsce Alberta Del Rio, jak daleko jest za mną, aby mierzyć się o pas WHC, a teraz zejdź mi z drogi, bo idę skopać tyłek temu Arystokracie.

Słyszymy theme Mastersa co zapowiada nam walkę wieczora.

Normal Tag-Team Match

Chris Masters & World Heavyweight Champion Edge vs Batista & Alberto Del Rio

http://img6.imageshack.us/img6/5382/mastersedgevsalbertodel.jpg

... widzimy jak Edge wykonuje Shoulder Thrusty w narożniku maltretując Alberto. Mamy Irish Whipp w drugi narożnik i potężny Clotehsline od Edge'a, a Del Rio skula się do narożnika z bólu. Edge łapie go za nogę i to jest błąd, Del Rio drugą nogą uderza go w twarz po czym go podciął, następnie ze złości stompuje rywala po wszystkich kończynach, a kończy to Face Stompem po czym podnosi go i częstuje Superkickem na Edge'a, który pada jak rażony, a Alberto nie rezygnuje i gdy przeciwnik leży stompuje go po czym podnosi i dokłada Irish Whipp na liny i mamy Powerslam od Del Rio dla oportunisty. Ponownie podnosi go i wykonuje katapultę na narożnik, po czym zmienia się z Batistą, który czeka aż rywal się podniesie i wykonuje Big Boot'a, jednak nie. Edge unika ciosu, Batista jednak szybko reaguje i biegnie na rywala lecz otrzymuje od niego Flapjacka, gdy ten się podniesie dokłada Spinning Whell kick i pin 1...kickout !!! Obaj leżą lecz po chwili się zmieniają i mamy Mastersa, który natychmiast częstuje Alberta Big Boot'em, Masters nie zwleka podnosi rywala wykonuje Irish Whipp na liny i wykonuje Spinebustera z pinem 1...2kickout !!! Chris jest na fali i czeka aż Alberto się podniesie ten jednak ucieka po za ring, Chris nie czeka i schodzi za nim, ale Alberto jest sprytniejszy i ściąga rywala za nogi, a ten uderza głową o matę. Alberto widzi swoją szansę i zaczyna stompować rywala po czym podchodzi do schodków uderza ręką rywala o nie 3 razy po czym dokłada Double Knee armbreaker na tą sama rękę co wcześniej była atakowana. Po czym wykonuje Irish Whipp w stół komentatorski. Alberto pokazuje, publiczności, że to on jest najlepszy itp. , ale w tym momencie przypływ adrenaliny ze strony Mastersa i kolejny Spinebuster, ale tym razem po za ringiem !!! Masters szybko wrzuca rywala do ringu, ale gdy wchodzi na apron otrzymuje Enziguri od Del Rio po czym dokłada Arm Grab Hotshot z zaskoczenia. Alberto stompuje ciągle po atakowanej ręce. Następnie podnosi rywala i dokłada kolejny Double Knee armbreaker znów na maltretowaną rękę. Alberto podnosi przeciwnika i wykonuje Irish Whipp na liny i chce wykonać kolejny atak, ale Chris atakuje Del Rio Shoulder Blockiem po czym drugim i obaj leżą. Po chwili, obaj się zmieniają i mamy Batistę, który poczęstował natychmiast potężnym Big Boot'em Edge'a, zwierzak podnosi rywala i wykonuje Back Suplex, ale Edge jednak unika upadku na plecy i wykonuje Edgecution z pinem 1...2.kickout !!! Edge wchodzi na narożnik i czeka az rywal się podniesie i gdy ten to zrobi skacze na niego, ale cóż to Batista łapie rywala na barki i wykonuje Rolling Fireman's Carry Slam i przypiął 1...2.kickout !!! Batista demonstruje swoją siłę. Animal ustawia się w narożniku gotowy do Spear'a i gdy Edge się podnosi i odwraca, podskakuje i wykonuje Edge O'Matic i pin 1...2.kickout !!! Obaj leżą, jednak Edge pierwszy zmienia się z Chrisem, a ten wchodzi na ring i zaczyna od Shoulder Blocka dla Batisty po czym czeka aż się podniesie i wykonuje Neckbreakera, jednak Batista uderza rywala łokciem po czym wykonuje Irish Whipp na liny i wykonuje Spinebustera, ponownie się ustawia w narożniku i gotowy jest do Spear'a, tym czasem Alberto zmienia się z Batistą, a ten pudłuje w Mastersa lecz trafia w Edge'a i obaj wypadają po za ring, Masters nie wie co się dzieje, a Alberto wykonuje mu z zaskoczenia Enziguri po czym zakłada Rolling Cross Armbreaker, a Chris Masters odklepuje !!! Alberto po sprytnej końcówce wygrywa i zdobywa miejsce w klatce na EC w walce o pas WHC.

Winner is Alberto Del Rio and Batista !!!

Batista jest nie zadowolony z tego, że to Alberto zakończył pojedynek i wchodzi do ringu, Alberto szybko ucieka sprzed wściekłego zwierzaka, więc na cel ustawił sobie przyjaciela Edge'a, Chris Mastersa, który zwija się z bólu, ale Batista nie robi sobie nic z tego i podnosi rywala, po czym ustawia go sobie między nogami i wykonuje Batista Bomb !!!

Nagle słyszymy theme Rica Flaira, który wchodzi na rampę i zaczyna mówić :

Ric Flair : Alberto gratulację wywalczyłeś miejsce w klatce na EC, a ty Batista za ciągłe ataki na swoich rywalach nie wystąpisz w walce na Elimination Chamber za to zmierzysz się właśnie z Chrisem Masterem w Single Match'u w stypulacji Tables Match.

Batista przyjmuje to bez reakcji, widać, że nie zrobiło to na nim wrażenia, że stracił miejsce w Elimination Chamber, ale pewnie dlatego, że może zniszczyć kolejnego zawodnika, lecz Chris Masters na pewno łatwo się nie podda z takim obrazkiem żegnamy się ze Smackdown.

http://img5.imageshack.us/img5/3166/whcu.jpg

7.Four Corners Tag Team Elimination Match for Tag-Team Championships

http://img33.imageshack.us/img33/4889/crymetymevsbeermoneyvsh.jpg

8.Tables Match

http://img148.imageshack.us/img148/2093/chrismastersvsbatista.jpg

----------------

http://img816.imageshack.us/img816/3784/rawm.png

Na początku słyszymy theme CM Punka, który wchodzi do ringu z mikrofonem i mówi :

CM Punk : Tydzień temu pokazałem miejsce reszcie moim przeciwnikom na Elimination Chamber, gdzie jest ich miejsce i tak samo będzie w tą niedzielę, gdy ich zniszczę i zdobędę o pas WSE.

Nagle słyszymy theme WSE Championa Randy'ego Ortona, który wchodzi do ringu i zaczyna mówić :

Randy Orton : Punk, póki co to ja mam pas i nie mam zamiaru go oddawać, więc nie wyobrażaj sobie za dużo, bo to, że tydzień temu zaatakowałeś mnie z zaskoczenia nie znaczy, że na Elimination Chamber to się powtórzy, a mogę cię zapewnić, że będzie całkiem odwrotnie, więc uważaj, bo nie wiesz kiedy żmija zaatakuje.

Kolejny zawodnik ma coś do powiedzenia. John Cena wychodzi na rampę i zaczyna mówić :

John Cena : Chłopaki, spokojnie. Z tego co wiem, dzisiaj zmierzycie się razem w Tag-Teamie przeciwko mnie i Kurta Angle, więc nie kłóćcie się, bo nie długo będziecie musieli wyjaśniać sobie, jakim cudem przegraliście z naszym Tag-Teamem, a co do Elimination Chamber, nie martwcie się gdzie dwóch się bije, trzeci korzysta, więc będę nim ja i to ja zdobędę tytuł WSE po raz 10 w karierze.

Ale co to ? Chris Jericho atakuje Johna Cene, z tyłu krzesłem po czym gdy ten wstanie otrzymuje od niego Codebreakera !!!

Nagle słyszymy sygnał od GM'a, a Cole zaczyna czytać:

Cole : Cytuje. ''Jericho twoje zachowanie jest absurdalne, myślisz, że tymi ciągłymi atakami coś osiągniesz ? Niestety mam dla ciebie złą wiadomość, zmierzysz się w Normal Matchu z Johnem Morrisonem, a walka odbędzie się tu i teraz, więc przebieraj się i przygotuj do walki.

Normal Match

John Morrison vs Chris Jericho

http://img511.imageshack.us/img511/5618/johnmorrisonvschrisjeri.jpg

... mamy German Suplex od Jericho po czym podnosi on swojego rywala i punchuje jego twarz sędzia przerywa i każe przestać, Chris podnosi swojego oponenta i wykonuje Irish Whipp w narożnik po czym bierze rozbieg, ale Morrison wystawia nogę, a Jericho nadziewa się na nią. Morrison odbija się od lin i wykonuje Dancing Leg Drop po czym szybko wykonuje Irish Whipp w narożnik i wskakuje na niego oraz w stylu Kofiego uderza pięścią w głowę Y2J'a licząc w zraz z fanami. Po czym Bull Dog dla Chrisa od Johna. Teraz szykuje się atak z narożnika, ale gdy Morrison leci już na rywala on się odsuwa, a John wita się z mata obaj leża po chwili Morrison nie rezygnuje i ponownie podnosi rywala, ale ten z zaskoczenia uderza w brzuch po czym wykonuje Double Underhook Backbreaker, gdy rywal leży mamy dwa Elbow Dropy dla Morrisona po czym Jericho wchodzi na narożnik i wykonuje Missle Dropkick na John'ie, który wypada po za ring !!! Chris szybko schodzi do rywala, ale otrzymuje Dropkick po, którym John wrzuca Jericho do ringu i ma zamiar wykonać Cliffhanger DDT, ale Jericho zeskakuje z rywala i wykonuje Neckbreakera po czym zakłada Walls of Jericho !!! John cierpi, wierci się, ale w końcu łapie się lin, a sędzie każe przerwać trzymanie. Obaj padają z sił jednak Jericho podnosi rywala, ale mamy Roll Up przez Morrisona 1..2..kickout !!! Mało brakowało, a Morrison by wygrał. Obaj wstają i mamy Clothesline od Jericho następnie szykuje się do do kolejnego ataku biegnie w stronę lin i tak mamy Lionsalut, ale nie !!! Pudło John przeturlał się w dobrym momencie obaj leżą na macie. Morrison jednak wstaje pierwszy i wykonuje Starship Pain i pin 1..2...tr Rope Break !!! Niesamowite, Jericho jednak dalej walczy. Morrison wstajei biegnie z zamiarem wykonania Running Enziguri, jednak Jericho go łapie i wykonuje Liontamer, coś niesamowitego, Morrison strasznie cierpi !!! Jednak po jakimś czasie udaje się złapać lin, obaj są strasznie wyczerpani. Morrison wstaje i otrzymuje Codebrakera z pinem 1...2...3 !!! Chris Jericho jednak zwycięża i to on staje się jednym z faworytów do zdobycia pasa WSE.

Winner is Chris Jericho !!!

Przenosimy się na zaplecze gdzie widzimy Christopher Danielsa w zraz z AJ Styles'em i pytamy :

Striker : Christopher zmierzysz się za chwilę z Bully Rayem, będzie to pojedynek ostatni miedzy wami przed Elimination Chamber, jak myślisz co Ray i Devon przygotowali dla was ?

Daniels : Oni grają nie czysto, więc pewnie w trakcie walki coś będą chcieli zrobić, lecz my się nie damy i po to mam AJ'a, aby ostrzegał mnie przed ich nie czystymi zagraniami.

Striker : Na EC zmierzycie się z nimi już w matchu Tag-Team o pasy, uważacie, że jesteście w stanie pokonać ich ?

AJ Styles : Oczywiście, że wygramy i zdobędziemy tytuły World Tag-Team Champions i w końcu Team 3D nie będę bez karnie atakowali każdego co popadnie i uznają naszą wyższość, a my pokażemy gdzie jest ich miejsce, tak jak to ja tydzień temu pokazałem i to samo udowodni dziś Daniels oraz w niedziele także ich pokonamy.

Słyszymy theme Christopher Danielsa, który zapowiada nam walkę między nim, a Bad Devon'em, ale co to ? Z tyłu atakuje ich właśnie Team 3D. Bully zajmuje się AJ Stylesem, któremu wykonuje Bubba Bomb na rampie, a Devon wrzuca Danielsa do ringu po czym woła swojego Tag-Team partnera i zaczyna nam się walka.

Normal Match

Christopher Daniels vs Bully Ray

http://img828.imageshack.us/img828/8104/christopherdanielsvsbul.jpg

... mamy zwarcie z którego lepiej wychodzi Bully Ray, wykonuje on Irish Whipp na liny po czym Shoulder Block po czym drugi, a Daniels znowu zaliczył matę, następnie dołożył 3 Elbow Dropy po czym wykręcił rękę rywalowi odepchnął go i wykonał Release German Suplex z pinem 1...2kickout !!! Bully Ray wstaje i czeka aż rywal wstanie, wtedy biegnie na niego, ale Christopher ma coś dla niego, a więc wykonuje Reverse STO, a do tego natychmiast założył Koji Clutch, Bully strasznie cierpi, wtedy na apron wchodzi Devon wrzucając krzesło, sędzia tego nie widział, lecz krzyczy Devon'owi, aby zszedł, wtedy Bully łapie krzesło uwalnia się z Koji Clutch, a do tego uderza krzesłem Danielsa w głowę z pinem 1...2...3 !!! Ależ szybka walka, ale wiemy dlaczego Bully z Devon'em, nie zagrali czysto i mamy ich zwycięstwo jak będzie na Elimination Chamber ? Jesteśmy bardzo ciekawi, bo Daniels z AJ'em na pewno będę chcieli się zrewanżować za dzisiejszą porażkę.

Winner is Bully Ray !!!

Ponownie przenosimy się na zaplecze, gdzie spotykamy Sheltona Benjamina, który ostatnio pokonując R-Trutha zabrał mu miejsce w walce o pas U.S. i pytamy :

Todd : Pokonałeś tydzień temu R-Truth'a i zająłeś jego miejsce, jak się z tym czujesz ?

Shelton : Jeżeli go pokonałem widocznie nie zasłużył on na występ w walce o pas U.S. , a jedynie co mogę zrobić to dobrze zająć jego miejsce i zdobyć pas Stanów Zjednoczonych w pojedynku czterech rywali na Elimination Chamber.

Todd : Następną walkę jaką zobaczymy będzie pojedynek Tag-Team, ty w zraz z Kofim Kingstonem zmierzysz się z Mizem oraz Robbem Terry, jak uważasz wygracie ten pojedynek ?

Ale co to ? R-Truth potężnie wbiega w Sheltona demolując wszystko dookoła. Bierze krzesło i wsadza między rękę po czym skacze na nie !!! Ojjj to usiało boleć, lecz to nie wszystko. Truth podnosi rywala i dokłada Pay Dirt !!! Bo tym Shelton chyba nie wyjdzie wyjdzie do walki Tag-Team, więc Kofi będzie musiał walczyć w Handicap Match'u

Handicap 2 vs 1 Match

The Miz & Rob Terry vs United States Champion Kofi Kingston

http://img7.imageshack.us/img7/9399/2vs1n.jpg

... w narożniku Rob Terry obija Kofi'ego trzema, czterema Shoulder Thrustami po czym wykonuje Irish Whipp i dokłada Bell Cap następnie wynosi z zamiarem kolejnego ataku, ale Rob za długo go trzyma i Kofi obija rywala rękoma w głowę, ale Terry trzyma rywala wykonuje Irish Whipp i dokłada potężny Clothesline w narożniku i zmienia się z Mizem, który atakuje brzuch swojego przeciwnika po czym kopnięcie w brzuch, Miz odbija się od lin, a następnie wykonuje Running Swinging Neckbreaker po czym podnosi Kofiego obija go od lin i wykonuje Spinning Sidewalk Slam z pinem 1...2kickout !!! Kofi jest maltretowany. Miz nie czeka i podnosi rywala, ale ten wykonuje Roll Up 1...kickout !!! Miz szybko chce wstać, ale otrzymuje od Kofiego Dropkick po czym wchodzi na narożnik i czeka aż rywal wstanie i gdy to zrobi wykonuje Diving Cross Body z pinem 1...2kickout !!! Obaj leżą, po czym Miz się zmienia z Terrym i natychmiast atakuje Kofiego szybko chwyta rywala i wykonuje Short-Arm Clothesline po tym ataku stompuje mistrza Stanów Zjednoczonych. Terry jednak nie rezygnuje podnosi rywala na barki, ale Kofi jednak zeskakuje po czym, wykonuje DDT, a następnie dokłada Boom Drop i szykuje się do swojej kończącej akcji, Terry powoli wstaje i otrzymuje Trouble in Paradise, jednak nie, trafia w The Miza, który był przy Terrym na apronie !!! Terry to wykorzystuje, łapie rywala i wykonuje Freak Buster 1...2...3 !!! Kofi pokonany po raz kolejny tym razem już czysto, ale był to Handicap match, a Terry pokazał, że jest wstanie zdobyć pas U.S. na Elimantion Chamber, a jak będzie ? To już w tą niedzielę, się okaże, kto z czwórki zdobędzie pas Stanów Zjednoczonych szykuje nam się emocjonujący pojedynek.

Winner is Rob Terry & The Miz !!!

W szatni widzimy rozgrzewającego się przed walką Kurta Angle i zaczynamy pytać :

Striker : Dzisiaj będziesz walczył przeciwko Punk'owi oraz Orton'owi razem w parze z Johnem Ceną, a wcześniejsze wasze starcie i rozmowy były nie zbyt przychylne wobec siebie, więc jak masz zamiar to rozegrać ?

Kurt Angle : Cena widocznie ma ze mną jakiś problem, ale ja jestem wstanie się z nim połączyć, aby tylko pokonać tego przechwalającego się pajaca Punka oraz zniszczyć Ortona, za jego ostatnie ataki na moją osobę.

Striker : W tą niedzielę, zmierzysz się w klatce o pas WSE z pięcioma rywalami, znamy cię z bardzo dobrych pojedynków w klatce, a jak ty oceniasz swoje szansę w tym starciu ?

Kurt Angle : Dzisiaj wykonam pierwszy krok, po zdobycie pasa pokonując tych dwóch pajaców po czym w tą niedzielę pokonam resztę i zdobędę pas WSE oraz wystąpię na Wrestlemanii, a teraz przepraszam czas na moją walkę.

Normal Tag-Team Match

CM Punk & WSE Champion Randy Orton vs John Cena & Kurt Angle

http://img35.imageshack.us/img35/3947/cmpunkortonvsjohncenaku.jpg

... widzimy jak w ringu Kurt wykonuje Shoulder Thrusty na Ortonie następnie Side Belly to Belly Suplex, gdy rywal się podniesie łapie go, ale zbyt długo zbiera się do ataku i Orton wykonuje kopniecie w brzuch po czym dodaje European Uppercut i DDT z pinem 1..kickout !!! Randy czeka aż rywal się podniesie wykonuje Irish Whipp po czym dokłada Scoopslam następnie rywal poturlał się do lin, a Orton tylko na to czekał i gdy ma już rywala na linach i go trzyma za głowę jednak Kurt'owi udaje się zejść z lin po czym podciął rywala i założył Figure 4 Lock !!! Ortonowi mimo ogromnego bólu udało się uwolnić z trzymania, ale i tak gdy się podniósł otrzymał od Kurta Snap Suplexa następnie podniósł go i wykonał Irish Whipp w swój narożnik wziął rozbieg i wykonał Clothesline na Ortonie, po czym zmienił się z Ceną, który podnosi rywala i wykonuje Fisherman Suplexa z pinem 1...2kickout !!! Cena szybko podnosi oponenta i wykonuje Irish Whipp po czym bierze rozbieg, ale Orton jest uważny i wykonuje Scoopslam i zmienia się z Punkiem, który szybko wchodzi do ringu i częstuje High Kickiem Johna z pinem 1...2kickout !!! Widzimy jak Punk ma przewagę w ringu, atakuje swojego rywala Elbow Dropami w głowę, po około 3, zapina 45 special !!! Cena bardzo cierpi, jest to bardzo niszczący sub rywala. Jednak John ma jeszcze siły i po chwili udaje mu się wyrwać jedną rękę po czym uderza w jego drugą, którą jest trzymana i po przewrocie na bok dwukrotnym udaje się John'owi złapać lin, ale Punk widzi dalej szanse na atak więc podnosi rywala i wykonuje Devil Lock DDT po czym dokłada Falcon Arrow i przypina 1..2..kickout !!! Mało brakowało. Następnie Punk ustawia rywala w narożniku, a sam ustawia się w równoległym i wykonuje Running High Kick, jednak pudłuje, wcześniej jednak Orton klepnął w plecy Punka. Cena czeka aż Punk się odwróci i mamy dwa Shoulder Blocki po czym Protoplex dla Punka i jest gotowy do kolejnego ciosu lecz Orton kopie Johna z tyłu i wykonuje Dropkick po którym jednak Cena szybko wstaje, ale otrzymuje kolejny cios jakim jest BackSuplex. Następnie ma ponownie rywala na linach i dokłada DDT z lin, jednak nie, John ściąga nogi z lin i wykonuje Protoplex po czym oczywiście You Can't See Mee po którym mamy Five Knuckle Shuffle i czeka aż Orton wstanie, a następnie mamy Ortona na barkach Johna lecz Randy łokciami uwalnia się z trzymania po czym wykonuje DDT, obaj leżą zmęczeni, obaj jednak przeprowadzają zmiany i mamy Punka, który skacze z lin atakując rywala, jednak pudłuje, a gdy się odwróci otrzymuje Belly to Belly Suplex, po czym zakłada Ankle Lock !!! CM Punk strasznie cierpi i chce, aby Orton mu pomógł ten jednak jest obolały i macha ręką, schodzi z ringu, więc jak widać Punk pozostał sam na polu boju. Punk jakimś cudem przesuwa się do lin i chwyta się ich. Angle ustawia się w narożniku i czeka aż rywal się podniesie, wtedy jednak Cena klepie go w plecy i zmienia się. John jednak po małej kłótni z Kurtem otrzymuje potężny High Kick po czym zapina na nim Anaconda Vise !!! Cena chce zmiany, ale Kurt także schodzi z ringu i rezygnuje z dalszej walki, a Cena powoli traci przytomność lecz resztą sił dochodzi do lin po czym wstaje, a Punk podnosi go na barki i mamy GTS !!! Ale co to Orton ponownie wbiega do ringu i częstuje Punka RKO !!! Kurt robi to samo i mamy Angle Slam dla Ortona !!! Po tym wszystkim Kurt Angle kładzie Punka na Cenie i mamy pin 1...2...3 !!! Po zamieszaniu w końcówce zwycięża Punk z Ortonem, ale moralnym zwycięzca tego pojedynku jest Kurt Angle, czeka nas ciekawe starcie o pas WSE w klatce na Elimination Chamber.

Winner is CM Punk & WSE Champion Randy Orton !!!

Kurt Angle jest zadowolony z siebie i krzyczy do ucha Cenie, że nie potrzebnie z nim zadzierał po czym podnosi zmęczonego Johna i także wykonuje mu Angle Slam. Kurt pokazują swoją siłę i ostrzega, że na Elimination Chamber będzie się liczył w walce o pas WSE i z takim obrazkiem żegnamy się z ostatnim RAW przed PPV.

8.Tables Match

----------------

Twoje diary jest na prawdę niesamowite, przeczytałem od początku wszystkie tygodniówki i przyznam że na prawdę mnie wciągnęło. Z niecierpliwością czekam na Elimination Chamber :smile:
FOLLOW ME.

406072120508d1a034a667.jpg

• 2 tygodnie później...

Zaczynamy kolejne ECW !!!

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110412024413/wweallstars/images/c/cb/ECW_logo.png

Na początku gali słyszymy theme Erica Bischoff'a, który wchodzi do ringu z trzema zawodnikami i zaczyna mówić:

Bischoff : Dzisiaj odbędzie się ostatnia walka o miejsce w klatce na Elimination Chamber, a oprócz tego obejrzymy walkę tych trzech zawodników czyli Triple H, Mark Henry oraz Hardcore Champion Samoa Joe zmierzą się z Mr.Kennedy, Christianem oraz ECW Championem RVD będzie to walka wieczoru, a teraz zapraszam do oglądania walki o 3# Contender do pasa Cruiserweight Champion.

Na ring wychodzi Gregory Helms, który 2 tygodnie temu zaatakował Kavala, a teraz ma swoją walkę o Contendera.

Normal Match for 3#Contender Cruiserweight Championship

Gregory Helms vs Justin Gabriel

http://img687.imageshack.us/img687/2102/gregoryhelmsvsjustingab.jpg

... widzimy jak Gabriel atakuje Helmsa dość mocnymi Discus Elbow Smashami po czterech wykonuje Irish Whipp po czym mamy Gabriel Special !!! Następnie Gabriel wchodzi na apron, a gdy Gregory wstaje mamy Springboard Crossbody. Następnie pudło Gabriela Spinkick'em, a Helms atakuje Justina Inverted Atomic Drop następnie szybki Dropkick, a gdy Gabriel leży dokłada mu stompy po czym zakłada Headscissor Choke !!! Justin troche cierpi lecz udaje mu się przesunąć i położyć nogę na liny, Helms nie puszcza, lecz gdy sędzia dolicza do 4 wtedy puszcza, gdy Gabriel wstaje otrzymuje Swinging Neckbreaker, Helms czeka aż rywal się podniesie i biegnie z niego lecz ten wykonuje mu Hurricanrane z pinem 1...2kickout !!! Justin szybko wstaje i czeka aż rywal zrobi to samo i mamy Reverse STO oraz założył po tym Koji Clutch !!! Helms powoli traci przytomność, a Gabriel decyduje się na odpuszczenie submission następnie wszedł na narożnik i czeka wykonuje 450 splash, jednak pudło !!! Helms szybko wstaje i częstuje rywala potężnym Shining Wizardem po czym czeka aż rywal się podniesie i wykonuje dewastujący cios, wynosi rywala na plecy do góry nogami i wykonuje Vertebraker z pinem 1...2...3 !!! Gregory zwycięża i to on zawalczy o pas Cruiserweight i udowodnia, że będzie się bardzo mocno liczył w tą niedzielę.

Winner and 3#Contender for Cruiserweight Championship is Gregory Helms !!!

Na zapleczu spotykamy Ezekiela Jacksona i zaczynamy go pytać :

Todd : Dzisiaj zmierzysz się w walce o miejsce w klatce o pas ECW, swojego rywala jeszcze nie znasz, jak się czujesz przed tym pojedynkiem ?

Ezekiel : Nie ważne kim on jest po prostu go zniszczę i pozna co to jest The Personification of Domination oraz dołączy do Book of Ezekiel.

Ezekiel z byka spojrzał na Todda, po czym gdy ten chciał znów go o coś zapytać wyrwał mu mikrofon i rzucił po czym zaczął zmierzać na ring, aby odbyć swoją walkę.

Gdy już wszedł, czekał na swojego oponenta. Rozbrzmiewa ''Rip It Up'' po czym wychodzi potężny zawodnik, a jest nim Brodus Clay !!!

Normal Match for 5#Contender ECW Championship

Ezekiel Jackson vs Brodus Clay

http://img21.imageshack.us/img21/8738/ezekieljacksonvsbrodusc.jpg

... widzimy jak Ezekiel wykonuje Irish Whipp rywalowi i kieruje go nim w narożnik po czym dokłada potężny Clothesline, następnie odbija się od lin i dokłada Shoulder Block jednak Brodus kontruje i wykonuje Battering ram po czym szybko chwyta rywala i dokłada Exploder suplex po czym podnosi Jacksona i chce wykonać Fisherman Suplex, jednak Ezekiel uderza łokciami rywala i wykonuje Body Slam, jednak nie jest wstanie wynieść swojego oponenta i spada w zraz z nim. Obaj wstają i mamy spięcie czyli klincz, jednak Clay kopie rywala w brzuch po czym podnosi rywala i dokłada Running Powerslam następnie gdy ten leży dokłada jeszcze Running Splash z pinem 1...2..kickout !!! Ezekiel jednak się nie poddaje. Następnie Clay czeka aż rywal się podniesie, chwyta go za szyje i chce wykonać G-Grib jednak Ezekielowi udaje się wydostać i wykonuje Suplex następnie czeka aż rywal wstanie i chwyta go do Book of Ezekiel, jednak Brodus się uwalnia i wykonuje Irish Whipp w narożnik po czym dokłada Fall of Humanity z pinem 1...2...3 !!! Brodus zwycięża w tym pojedynku i to on zmierzy się w klatce z pięcioma innymi rywalami o pas ECW na Elimination Chamber, która odbędzie się już w tą niedzielę.

Winner and 5#Contender for ECW Championship is Brodus Clay !!!

Na zapleczu widzimy jak RVD spotyka się z Christianem oraz Mr.Kennedy i chce im coś powiedzieć lub przekazać, ale ci dwaj zawodnicy nie są do niego pozytywnie nastawieni i machają ręką i odchodzą, zobaczymy jak będzie wyglądała ich współpraca w czasie walki.

Następnie trafiamy do szatni gdzie widzimy Samoa Joe z pasem mistrzowskim Hardcore, ale do szatni z krzesłem wbiega Abyss i zaczyna okładać mistrza !!! Abyss podnosi obolałego Samoańczyka i rzuca go w kosz na śmieci po czym rzuca na niego szafę i zaczyna mówić do kamery :

Abyss : Dzisiaj w walce wieczoru zamiast Samoa Joe, wystąpię ja, a pan Bischoff na najbliższą galę PPV czyli w tą niedzielę wyznaczył walkę o pas Hardcore. Triple Threat Match w stypulacji Monster Ball. Crimson, gdy cie dopadnę odczujesz taki sam okropny ból jak teraz Samoa Joe, więc nie uciekaj przede mną, bo i tak ból i do ciebie dotrze.

Następnie słyszymy theme Mistico, który w zraz z Extreme Tag-Team Championami wychodzi na ring i czeka go walka z Alexem Shelley, który będzie chciał się zrewanżować za to jak Mistico przeszkodził im w walce i stracili pasy Tag-Team

Normal Match

Alex Shelley/w.Chris Sabin vs Mistico/w.Extreme Tag-Team Champions Hernandez&Homicide

http://img829.imageshack.us/img829/9158/alexshelleyvsmistico.jpg

... widzimy jak Alex Shelley wysyła na liny Mistico, ale gdy ten wraca wskakuje na przeciwnika i wykonuje High Elevation Hurricanrana po czym, gdy ten siedzi dokłada mu Dropkick w twarz. Następnie gdy Shelley chce wstać za pomocą lin, Mistico szybko biegnie w jego stronę i wykonuje Tiger Feint Kick z pinem 1...2kickout !!! Mistico podnosi rywala, ale otrzymuje Superkicka oraz bardzo szybko dokłada Single Knee Facebuster po czym wskakuje na liny lecz pudłuje swoim skokiem, po czym Mistico wstaje i wykonuje Tilt a Whirl Hurricanrane wyrzucając rywala po za ring, a następnie dokłada Corkscrew Pescado. Obaj leżą po za ringiem. Hernandez chce zaatakować Shelley'a po za ringiem, ale Sabin zbliża się do niego i zaczyna się bójka po za ringiem, Homicide też dołącza i przeważają nad jednym Sabinem, po czym widzimy jak Alex pomaga koledze lecz Mistico chwyta go i wrzuca do ringu po czym jednak sam otrzymuje od Alexa Step Up Enzuiguri po czym zakłada Mexican Stretch !!! Mistico cierpi i chce się poddać jednak na apron wchodzi Hernandez, a z drugiej strony do ringu wchodzi Homicide i wykonuje Superkicka Alexowi po czym widzimy jak obaj zawodnicy wstają, dość zmęczeni, ale to Mistico wykonuje Rolling Yoshi Tonic z pinem 1...2..kickout !!! Jednak Alex się nie poddaje po czym widzimy jak Mistico szykuje się do kolejnego ciosu i gdy Sheley sie podnosi biegnie na niego w narożnik jednak Shelley zaskakuje przeciwnika i wykonuje Reverse STO into Middle Turnbuckle po czym chwyta przeciwnika za głowę i wykonuje Sliced Bread #2 z pinem 1...2...rope break !!! Hernandez kładzie nogę Mistico na linach. Następnie obaj bardzo po obijani wstają lecz Alexowi udaje się jeszcze wykrzesać akcję i wysyła rywala na liny i czeka aż ten do niego wróci, ale gdy ten to robi wykonuje La Mistica po czym widzimy jak Shelley odklepuje i mamy wygraną Mistico !!! Motor City Machine Guns ponownie przegrywają z Mexican America tym razem w pojedynku 1 na 1, ale to chyba zabiera im jakiekolwiek szanse na rewanż o pasy Extreme Tag-Team.

Winner is Mistico !!!

Na zapleczu widzimy Triple H, którego zaczynamy pytać :

Striker : Dzisiaj zmierzysz się w walce przeciwko trójce zawodnikom z którymi zmierzysz się w walce Elimination Chamber o pas ECW, a z tobą będzie innym twój przeciwnik Mark Henry, co uważasz o tej walce i jak myślisz, czy wygrasz pas ECW ?

Triple H : Pytasz mnie, czy wygram Elimination Chamber, a jak myślisz, po co w ogóle zadajesz takie durne pytania ? Ja ich zniszczę, po tej walce nie będą wiedzieli gdzie są i w jaką grę grają, gdy już się obudzą to ja będę posiadał pas ECW i dowiedzą się kto stanowi tu grę.

Triple H uderza mikrofonem w głowę Strikera po czym wykonuje Pedigree !!!

Następnie widzimy jak na ring wychodzi Christian co zapowiada nam walkę wieczoru 3 vs 3. Po ostatnim wejściu czyli Abyssa, słyszymy kolejny theme. Na rampę wychodzi Crimson i mówi :

Crimson : Podobno mnie szukałeś. Więc jestem tutaj i możesz mnie dopaść tak jak zapowiadałeś, jeżeli chcesz walki to choć tutaj i skopie tobie tą tłustą dupę.

Abyss oczywiście nie czeka i rusza na przeciwnika, obaj obijają się potężnymi chopami po czym Crimson przejmuje inicjatywę rzuca przeciwnika z rampy na stół !!! Sędzie uderzył w gong, więc walka się zaczęła 3 vs 2.

Normal 6 Man Tag Team Match

Christian & Mr.Kennedy & ECW Champion RVD vs Triple H & Mark Henry & Abyss

http://img190.imageshack.us/img190/1153/3vs3q.jpg

... widzimy jak Triple H okopuje swojego oponenta, po obolałej ręce po chwili podnosi rywala i dokłada Standing Gourdbuster ponownie podnosi Christiana i wykonuje Irish Whipp rywal jednak go przejmuje i sam wysyła go na liny po czym otrzymuje Spinning Whell kick, Christian nie zwleka i podnosi rywala teraz dokłada Sit-out Facebuster na rywalu po czym Triple H odwrócił się na plecy, a Christian wszedł na liny i wykonał Diving Headbutt, ale nie !!! Kontra ze strony HHH, który wystawia kolana, a Capitan Charisma nadziewa się na nie głową. Następnie Triple H wysyła przeciwnika na liny po czym dokłada mu Knee Attack. Następnie ponownie podnosi oponenta i wysyła go na liny, wtedy Kennedy uderza w plecy Christiana zmieniając się, ale HHH tego nie widział i wykonał Spinebuster na rywalu po czym otrzymuje Inverted DDT po czym Triple leży w narożniku, a Kennedy dokłada Face wash !!! Po chwili podnosi swojego rywala i wrzuca na narożnik po czym bierze go na barki i chce wykonać atak, ale HHH uderza rywala łokciem w głowę i udaje mu się zmienić z Henrym. Olbrzym wchodzi do ringu, a Kennedy nie potrzebnie wchodzi z nim w klincz i natychmiast stoi na straconej pozycji. Kennedy ląduje na macie po czym klepie w rękę ECW Championa, który także nie jest w stanie wygrać klinczu z Henrym, ale po chwili RVD zaskakuje rywala uderzając go paroma low kick'ami, a następnie dokłada Spinning Roundhouse kick. Henry turlając wychodzi za ring, RVD nie czeka ni chwili i wykonuje Somersalut Plancha !!! Obaj leża poza ringiem po chwili RVD podnosi rywala obija głowa o barierki po czym popycha Marka w schodki, który się rozpadają, a następnie kładzie go na tych schodkach i dokłada Rolling Thunder !!! Następnie wrzuca go do ringu, bardzo powoli oraz tracąc wiele sił po czym mamy pin 1...2.kickout !!! RVD chyba nie wierzy w pokonanie rywala i zmienia się z Christianem, gdy WSM leży na macie to Christian atakuje jego nogi mocnymi stompami po czym podniósł go i wykonuje DDT jednak nie, Henry uderza w brzuch rywala i sam wykonuje atak czyli Snap Suplex następnie gdy rywal leżał szykuje się do Splasha z narożnika i go wykonuje, jednak nie. Pudło po czym Christian miał czas na wejście na liny zrobił to, a następnie wykonał Cross Body na Henrym jednak nie !!! Henry łapie go w powietrzu i ma go gotowego do ataku czyli mamy World Strongest Slam dla CC !!! Następnie widzimy jak do ringu wchodzi Mr.Kennedy i wykonuje Mic Check Markowi !!! Po czym natychmiast Triple H zachodzi rywala od tyłu klepie go od tyłu po czym układa do finishera i mamy Pedigree !!! RVD zaskakuje HHH i wykonuje mu Splint Lessed Moonsalut po czym wchodzi na narożnik i dokłada 5 Star Frog Splash !!! RVD bierze za fraki nie przytomnego Christiana i kładzie na HHH po czym mamy pin 1...2...3 !!! Drużyna face'ów wygrywa po nie codziennych okolicznościach. RVD podnosi Christiana i chce w zaraz z nim się cieszyć, ale CC dochodzi do siebie i popycha ECW Champ'a po czym bierze mikrofon i mówi :

Christian : Co to miało być, myślisz, że bez ciebie nie potrafię sobie poradzić ? Ostatnio dołączyłeś się do mojej walki z Rhode'sem teraz chcesz abym lepiej się czuł przez to, że to niby ja przypiąłem HHH, biorąc wszystkie brawa na siebie wykonując ostateczne ciosy. Więc nie, ponownie udowodniłeś, że chcesz się każdemu podlizać, aby był twoim przyjacielem. Między nami do przyjaźni nigdy nie dojdzie nie cierpię takich ludzi, którzy chcą się przypodobać mojej osobie. W niedzielę stracisz swój pas na rzecz Capitana Charismy i to będzie twój koniec, bo nie będziesz już chciał lizać dupy ponieważ nie będziesz w stanie. Tak ci nakopie do tej dupy, że nie będziesz już mógł już więcej pajacował swoim tauntem i wykrzykiwał bez sensu Rob Van Dam.

Christian łapie rywala i wykonuje mu Killswitch, gdy wstaje po tym ciosie otrzymuje jeszcze Speara !!! Christian z pianom w ustach schodzi z ringu i z takich obrazkiem żegnamy się z dzisiejszym ECW.

http://img825.imageshack.us/img825/9022/ecwn.jpg

http://img442.imageshack.us/img442/4513/cruiserweight.jpg

6.Normal Tag-Team Match for World Tag-Team Championships

8.Tables Match

9.Monster Ball Match for Hardcore Championship

http://img52.imageshack.us/img52/707/hardcorel.jpg

----------------

Czas zacząć kolejne Smackdown !!!

http://static.tvfanatic.com/images/gallery/wwe-smackdown-logo.jpg

Na początku gali widzimy jak do hali wychodzi GM Smackdown czyli Ric Flair i zaczyna mówić :

Flair : Na ostatnim Smackdown poznaliśmy trzech zawodników którzy zajęli miejsce w klatce w walce Elimination Chamber o pas WHC. Zostało jeszcze jedno, lecz to miejsce pozostaje wolne. Kto będzie ostatnim zawodnikiem w klatce dowiecie się na samej gali PP, która odbędzie się już w tą niedzielę.

Ric chce kontynuować lecz przerywa mu Alberto Del Rio, który wchodzi do ringu i zaczyna mówić :

Alberto Del Rio : Jak to wolne ? Po prostu nie będzie nikogo więcej i tyle, nikt więcej nie może wystąpić w tej walce, jeżeli nie wywalczył sobie miejsca.

Ric Flair : To ja jestem tutaj GM'em i to ja ustalam zasady jeżeli tak bardzo ci się to nie podoba możesz nie walczyć nie będzie problemu i będą dwa wolne miejsca.

Alberto Del Rio : Hej hej, spokojnie. Moim przeznaczeniem jest zwycięstwo na Elimination Chamber i zdobycie pasa WHC po raz pierwszy. Nie oddam tego pasa nigdy, gdy tylko go zdobędę stanę się twarzą WWE, a cały świat będzie podziwiał Alberto Del Rio. Dokonam nie prawdopodobnych rzeczy, a walki ze mną oglądać będzie chciał każdy i to ja będę ustalał warunki ponieważ to ja będę najwartościowszym zawodnikiem WWE.

Ric Flair : Nie wybiegaj tak daleko w przyszłość, aby twoje marzenia się spełniły najpierw musisz dzisiaj poradzić sobie w walce z Chrisem Mastersem.

Alberto Del Rio : Z kim przepraszam ? Mas... co ? Przecież to jakiś żart, ja nie mogę walczyć, za 2 dni mam walkę na Elimination Chamber muszę być świeży, aby przeznaczenie się spełniło. Gdy już zdobędę pas WHC nie będziesz mógł niczego zrobić, aby mi zaszkodzić i wiesz co ? Jesteś zerem. Jako wrestler byłeś pośmiewiskiem, a przebywając tutaj dalej się ośmieszasz, dziadek taki jak ty i ciągle szczekający jak pies powinien siedzieć w fotelu i podziwiać mnie oglądając w telewizorze.

Ric Flair : Jeżeli ja byłem nikim to niby jestem kim ? Ty jeszcze nigdy nie zdobyłeś tytułu, a porównujesz się ze mną, rekordzistą posiadanych pasów mistrzowskich ? Za takie zachowanie twoja walka z Chrisem Masterem będzie o twoje miejsce na Elimination Chamber, więc jeżeli przegrasz to tracisz swoje miejsce, a przejmie je właśnie Masters.

Alberto Del Rio zdenerwowany rzuca mikrofonem i schodzi z ringu po czym krzyczy do Flaira schodząc z areny.

Następnie widzimy jak go ringu przy swojej muzyce wychodzi Jack Evans co zapowiada nam walkę o ostatnie miejsce w walce Cruiserweight Champion na Elimination Chamber.

Normal Match for 4#Contender Cruiserweight Champion

Jack Evans vs Suicide

http://img141.imageshack.us/img141/4696/jackevansvssuicide.jpg

... widzimy jak Evans odbija się od klatki piersiowej Suicide i robi salto w powietrzu po czym wykonuje Front Flip Kick następnie jednak Suicide wykonuje potężny Dropkick into Turnbuckle po czym widzimy jak Suicide odbija się od lin oraz szybko chwyta rywala i wykonuje Running Russian Legsweep. Ponownie Suicide łapie rywala za głowę i chce go wysłać go w narożnik lecz ten wyskakuje po linach wykonując Sliced bread #2 oraz szybko dokłada Ode to Blitzkreig Pt.2 z pinem 1...2 kickout !!! Następnie Evans wychodzi na apron i gdy Suicide wstaje to otrzymuje od Jacka Springboard Tornado Kick po którym Suicide wypada po za ring i otrzymuje natychmiast Space Flying Corkscrew Somersalut Plancha !!! Obaj leżą poodbijani jednak to Evans wstaje pierwszy odbija się od apronu i wykonuje Phoenix Frankensteiner !!! Sędzia dolicza do 6 i Suicide zmęczony wchodzi do ringu po czym Evans pudłuje swoim kolejnym ciosem, a Suicide wykonuje 3. J.D.A z pinem 1...2 kickout !!! Następnie Evans opiera się o narożnik i natychmiast otrzymuje od rywala Inverted Lungblower następnie podnosi rywala i chce wykonać swojego finishera, jednak Evans uwalnia się z trzymania i wykonuje Dropkick po czym dokłada Standing Phoenix Splash, następnie wchodzi na narożnik i wykonuje 630 Splash z pinem 1...2....3 !!! Niesamowita końcówka w wykonaniu Jack'a Evans'a i to on wystąpi w pojedynku o pas Cruiserwieght na Elimination Chamber z czterema innymi rywalami.

Winner and 4#Contender Cruiserweight Champion is Jack Evans !!!

Następnie widzimy jak do ringu przy swoim themie wychodzi Intercontinental Champion Dolph Ziggler, bierze mikrofon i mówi :

Dolph Ziggler : Dwa tygodnie temu obroniłem swój pas w pojedynku z dwoma rywalami, co dowodzi o moich nie przeciętnych umiejętnościach. To kolejna moja obrona w przeciągu miesiąca czy czyni, że swojego pasa na Elimination Chamber nie muszę bronić. Ric Flair nie wyznaczył mi walki, więc w tą niedzielę mam wolne, ale mam coś przygotowanego na ten dzień więc nie martwcie się, nie zabraknie mnie na Elimination Chamber. Za to za chwilę odbędzie się walka w której zniszczę swojego rywala i nie dam mu szans do tego, aby obiegał się o mój pas oraz po raz kolejny raz udowodnię, że jestem perfekcyjny.

Po tej wypowiedzi do ringu wychodzi dzisiejszy rywal mistrza Intercontinental czyli D'Angelo Dinero.

Normal Match

Intercontinental Champion Dolph Ziggler vs D'Angelo Dinero

http://img830.imageshack.us/img830/8615/zigglervsburke.jpg

... Dinero podszedł na początku walki do Dolpha i wykonał potężnego Pimp Slapa, Dolph wylądował na linach, a Angelo wykonał Copronation po czym gdy był już na dole wykonał potężne Enzigiuri w głowę Dolpha, Dinero od początku przejął inicjatywę podnosi rywala i wykonuje DDT po czym szybki pin 1..kickout to za mało aby pokonać mistrza I.C., więc Burke wykonuje Irish Whipp i chce zaatakować Dolpha, ale ten wystąpią nogę na którą nadziewa się Burke. Następnie wykonuje Irish Whipp w równoległy narożnik i wykonuje Stinger Splash po czym dokłada Neckbreakera !!! Dolph podnosi rywala, ale mamy Roll up ze strony Dinero i 1..2 kickout !!! Obaj wstają i mamy klincz z którego lepiej wchodzi Dolph i zakłada Slepper Hold, ale Burke jest jeszcze dość skoncentrowany i w dość szybkim tempie dochodzi do lin, jednak Dolph nie traci czasu Irish Whipp na liny i wykonuje Powerslam po czym dokłada Jumping Elbow Drop i pin 1..2 kickout !!! Burke się nie poddaje, ale Dolph znów nie daje odpocząć rywalowi i zakłada Headstand Rear Headlock !!! Burke powoli traci przytomność lecz ostatkiem sił doczołguje się nogami do lin i sędzia każe przestać Dolphowi następnie Dolph przeciąga przeciwnika do słupka, który jest do okuła ringu i wykonuje Ringpost Bow Apron i trzyma aż sędzia doliczy do 4. Elijah jest strasznie zmęczony jednak gdy Dolph wchodzi do ringu Burke chwyta go za nogę i podcina następnie, gdy Dolph wstanie wykonuje Dropkick po którym dokłada jeszcze Dancing Elbows, a żeby tego nie było za mało kolejny Pimp Slap dla Dolph, który pada na matę i mamy próbę pinu 1..2 kickout !!! To jeszcze nie to, Dinero podnosi Dolpha i wykonuje Irish Whipp na liny, gdy wraca ma zamiar wykonac Powerslam, ale Dolph przejmuje jego rękę i wykonuje Fireman's Carry Double Knee Gutbuster !!! Gdy D'Angelo się podnosi Ziggler wykonuje Legdrop Bulldog po czym przypina, ale mamy Roll Up zes trony Dinero 1..2..kickout !!! Tak mało brakowało, aby Dinero wygrał, obaj wstają, ale Dolph wykonuje szybki Sit-out Facebuster, gdy Dinero się podnosi dokłada Zig Zag i mamy pin 1..2..3 !!! Jednak mistrz Intercontinental zwycięża i udowadnia, że nie odda tak łatwo swojego pasa.

Winner is Intercontinental Champion Dolph Ziggler !!!

Na zapleczu spotykamy Beer Money i zaczynamy pytać :

Striker : Dzisiaj odbędzie się walka mistrzów World Tag-Team z Kanem oraz Ravenem, co uważacie o tej walce ?

Robert Roode : Co uważamy ? A co mnie to obchodzi najlepiej byłoby jakby się pozabijali, a my zgarniemy pasy Tag-Team na Elimination Chamber.

Striker : Ale w tej walce także bierze udział Cryme Tyme.

Robert Roode : Cryme Tyme to nieudacznicy przegrali z nami już dwukrotnie, więc to chyba o czymś świadczy.

Striker : Więc uważacie, że na Elimination Chamber zwyciężycie i zgarniecie tytuły World Tag-Team ?

James Storm : Oczywiście, że wygramy i wyeliminujemy każdy Tag-Team z Elimination Chamber co sprawi, że to my będziemy nowymi mistrzami Tag-Team. Sprawimy, że te pasy będą najważniejszymi w tym brandzie i najlepsze walki będą się odbywały własnie w Tag-Team'ach. Hardy Boys to skaczące pajace, którzy myślą, że kibice są nimi zachwyceni, a prawda jest taka, że nie mają komu kibicować, bo każdy Tag-Team oprócz naszego jest beznadziejny. Raven i Kane to dewastujące siła ? Jakiś żart. Ten Tag-Team to dwa spaślaki, które wpieprzają tylko hamburegery i myślą, że od tego mięśnie same rosną.

Następnie słyszymy theme Hardys Boys co zapowiada nam walkę mistrzów World Tag-Team z Kanem&Ravenem.

Normal Tag-Team Match

World Tag-Team Champions Hardys Boys vs Kane&Raven

http://img689.imageshack.us/img689/3421/hardyboysvsravenkane.jpg

... Kane własnie wykonuje potężne Uppercutty na Mattcie Hardym, który po trzech uderzeniach upada na matę po czym Kane bierze rywala na swoje barki, ale ten zeskakuje z nich i wykonuje szybkie DDT na zdezorientowanym rywalu. po czym zapina Slepper Hold na czerwonej maszynie !!! Po dłuższej chwili jednak Kanowi udaje się dojść do lin i przerwać trzymanie, gdy jednak się podniósł otrzymał Dropkick od Matta po czym Hardy podnosi swojego oponenta chwyta za barki, ale ten jednak wyrywa się i wykonuje potężnego Uppercuta po czym bierze rywala na barki i wykonuje Front Powerslam odbija się od lin i Dropkick w twarz na siedzącym rywalu Kane pinuje Matta 1..2 kickout !!! To jeszcze za mało jak na mistrza TT, więc Kane podnosi rywala, ale otrzymuje z zaskoczenia Side Effect po czym obaj leżą zmęczeni, jednak po około 10 sek zmieniają się i mamy Jeffa Hardego w ringu razem z Ravenem. Jeff wchodzi w klincz z Ravenem co oczywiście skazuje go na porażkę, mamy odepchnięcie Ravena na liny po czym Big Boot dla Jeffa i od razu pin 1..kickout to za szybko na pokonanie Jeffa. Raven podnosi swojego oponenta i wykonuje mu Belly to Belly Suplex po czym nie czeka i wysyła rywala w narożnik ten jednak wskakuje z niego i wykonuje Whisper in the Wind i natychmiast mamy pin 1...2..kickout !!! Raven nie poddaje się, następnie Jeff podnosi rywala wysyła go w narożnik po czym biegnie na niego, ale otrzymuje Super kick !!! Następnie Raven schodzi po kosz wrzuca do ringu w tym momencie do ringu wchodzi Matt Hardy, ale Kane także to robi i chwyta Matta oraz wykonuje mu Chokeslama !!! Raven chwyta Jeff'a rzuca go na liny i gdy ten wraca do niego wtedy Raven podcina rywala wykonując Drop Toe Hold na kosz !!! Sędzia ogłosił dyskwalifikację po czym Raven podnosi zmaltretowanego Jeff'a Hardy'ego i dokłada mu jeszcze Evenflow DDT na ten sam kosz !!! Następnie jakby nigdy nic, schodzą z ringu. Widać, że dewastująca siła może zdominować walkę na Elimination Chamber i mogą zgarnąć pasy World Tag-Team już w tą niedzielę.

Winner for DQ is Hardys Boys !!!

Następnie widzimy jak do ringu wchodzi Matt Morgan i zaczyna mówić :

Morgan : Tydzień teamu Barrett zaatakował mnie z zaskoczenia i wygadywał jakieś głupoty, więc jeżeli teraz masz coś do powiedzenia lub chce to potwierdzić co wygadywał tydzień temu to zapraszam go na ring, bo atakować od tyłu potrafi każdy, ale stanąć naprzeciwko mnie nie zbyt wiele osób spotkałem.

Wade Barrett wychodzi na rampę i zaczyna mówić :

Barrett : Nie będę stawał na przeciwko ciebie, ponieważ na to nie zasługujesz. Tydzień temu pokazałem, że jesteś nikim i dalej tak uważam, a na Elimination Chamber to potwierdzę. Zniszczę każdego w tej klatce ponieważ to ja nie jednokrotnie pokazywałem swoją nie przeciętną siłę pokonując cały roster RAW prowadząc Nexus oraz deklasując największą gwiazdę Johna Cene. Teraz czas, abym to ja stał się twarzą WWE i posiadaczem WHC po czym na największej ze scen czyli Wrestlemanii obronię ten pas. Pokazując miejsce wszystkim innym wrestlerom, a ty jedynie będziesz mógł mnie podziwiać. W obecnej formie nikt nie jest wstanie mnie zatrzymać, bo niby kto miałby tego dokonać ? Edge, który ma problemy ze zdrowiem, a może ty ? Który walczy od lat, a nie odniósł większego sukcesu z takimi gabarytami powinieneś dominować, a wiecznie przegrywasz pokazując, że jesteś bezsilny, następny, który chce zdobyć pas WHC to ten zasrany rudzielec ? On jedynie mógłby mnie pokonać przez oślepnięcie swoją bladą klatą, więc nie ma prawdę nikogo kto mógłby mi zagrozić i w tą niedzielę na Elimination Chamber zdobędę tytuł mistrza świata wagi ciężkiej.

Wade odwraca się, aby wrócić na zaplecze, ale otrzymuje z zaskoczenia potężnego Brogue Kick'a !!! Matt Morgan i Sheamus z dystansu patrzą się na siebie, ale wiedzą o co będą walczyć w tą niedzielę, więc nie ruszają na siebie, aby nie doznać jakiejś kontuzji przed bardzo ważną walką.

Następnie widzimy Alberto Del Rio, który wychodzi na ring co zapowiada nam walkę wieczoru.

Normal Match

Alberto Del Rio vs Chris Masters

http://img841.imageshack.us/img841/1152/albertodelriovschrismas.jpg

... Widzimy początkowe spięcie z którego Masters wychodzi zwycięsko, następnie Body Slam od Mastersa nastepnie podnosi rywala, ale otrzymuje od niego low-kicki po czym Alberto wykonuje Irish Whipp, jednak Masters przechwytuje i sam wysyła przeciwnika na liny i natychmiast częstuje Del Rio Big Boot'em, Masters nie zwleka podnosi rywala wykonuje Irish Whipp na liny i częstuje swojego oponenta Spinebustera z pinem 1...2kickout !!! Chris jest na fali i czeka aż Alberto się podniesie ten jednak ucieka po za ring, Chris nie czeka i schodzi za nim, ale Alberto jest sprytniejszy i ściąga rywala za nogi, a ten uderza głową o matę. Alberto widzi swoją szansę i zaczyna stompować rywala po czym podchodzi do schodków uderza ręką rywala o nie 3 razy oraz dokłada Double Knee armbreaker na tą sama rękę co wcześniej była atakowana. Chwyta rywala i wykonuje Irish Whipp w stół komentatorski. Alberto pokazuje, publiczności, że to on jest najlepszy itp. , ale w tym momencie przypływ adrenaliny ze strony Mastersa i kolejny Spinebuster, ale tym razem po za ringiem !!! Masters szybko wrzuca rywala do ringu, ale gdy wchodzi na apron otrzymuje Enziguri od Del Rio po czym dokłada Arm Grab Hotshot z zaskoczenia. Alberto stompuje Chrisa ciągle po atakowanej ręce. Następnie podnosi rywala i dokłada kolejny Double Knee armbreaker znów na maltretowaną rękę. Alberto podnosi przeciwnika i wykonuje Irish Whipp na liny i chce wykonać kolejny atak, ale Chris atakuje Del Rio, Shoulder Blockiem i natychmiast drugim po czym obaj leżą. Chris jednak wstaje szybciej i zachodzi rywala od tyłu i z zaskoczenia zakłada Master Lock !!! Nagle słyszymy theme Batisty, który wychodzi na rampę co dekoncentruje Masters'a i zaczyna wykrzykiwać coś do Animala, następnie jednak Alberto chwyta Chrisa i zakłada mu Rolling Cross Armbreaker, a Chris Masters odklepuje !!! Jednak to Alberto zwycięża w tym pojedynku i broni swoje miejsce w klatce na Elimination Chamber.

Winner is Alberto Del Rio !!!

Następnie widzimy jak Batista rusza do ringu i zaczyna w zraz z Del Rio okopywać Mastersa po czym do ringu wbiega WHC Edge i wykonuje Speara Del Rio !!! Batista szybko ucieka z ringu i zaczyna śmiać się z Edge'a i takim obrazkiem żegnamy się ze Smackdown ostatnią galą przed Elimination Chamber.

http://img855.imageshack.us/img855/4513/cruiserweight.jpg

http://img3.imageshack.us/img3/6281/whcv2.jpg

6.Normal Tag-Team Match for World Tag-Team Championships

8.Tables Match

9.Monster Ball Match for Hardcore Championship

----------------

Elimination Chamber 2012 !!!

http://wrestlinglatino.com/wp-content/uploads/2011/01/o9og9z.jpg

Gale rozpoczynają fajerwerki, a w tle muzyka Breaking Benjamin - Had Enough(

)

Następnie przy stole komentatorskim zaczynają zapowiadać galę Jerry Lawler, Michael Cole oraz Booker T :

Jerry Lawler : Dzisiaj czeka nas 9 pojedynków w tym 8 o pasy WSE. Jedynym pojedynkiem, gdzie na szali nie będzie pas, a o honor to walka między Chrisem Mastersem, a zwycięzcą Royal Rumble Batistą.

Booker T : Tak, dzisiaj obejrzymy masę niesamowitych pojedynków, a walki o główne pasy każdego z brandów będą w stypulacji Elimination Chamber 6 rywali.

Michael Cole : Posiadaczy pasów czeka niezmiernie ciężka noc, aby obronić swoje pasy, będą musieli pokonać wielu rywali na swojej drodze, a tym trudniej będzie im tego dokonać, ponieważ każdy będzie chciał pokonać obecnego mistrza. Zaczynamy jednak o pierwszej walki czyli 5-Man Ladder Match o pas Cruiserweight Champion.

5 Man Ladder Match for WSE Cruiserweight Championship

Jack Evans vs Kaval vs Cruiserweight Champion Eric Young vs Trent Barreta vs Gregory Helms

http://img855.imageshack.us/img855/4513/cruiserweight.jpg

... widzimy jak czwarty do ringu przy swojej muzyce wchodzi obecny mistrz, a z tyłu atakuje go Gregory Helms po czym słyszymy gong, więc walka się zaczęła. Trent ruszył na Evansa zadając mu parę punchy, wszystko to chciał wykorzystać Kaval i szybko wnosi drabinę i zaczyna wchodzić, ale natychmiast zostaje zatrzymany przez Trenta, który wykonuje potężnego Powerbomba z drabiny Kaval'owi. Następnie Evans wykonał Front Flip kick'a oraz Ode to Blitzkreig Pt.2 po czym chciał szybko wejść na drabinę, ale na apron wchodzi Helms, który poobijał już Younga i wykonał Springboard Dropkicka Jack'owi. Teraz to on chce wejść po drabinie, ale do ringu wbiega Young i popycha drabinę, a Helms ląduje z dużej wysokości po za ringiem !!! Young chwyta drabinę i atakuję nią, biegnących na niego Trenta oraz Kavala ci jednak przeskakują nad drabiną i częstują Younga podwójnym Super kickiem !!! Trent i Kaval walczą o drabinę lecz po chwili Evans ich zaskoczył i wykonał Springboard Tornado Kick na obu rywalach !!! Obaj wylecieli po za ring lecz Evans nie czekał długo i wykonał natychmiast Space Flying Corkscrew Somersalut Plancha !!! Trzej zawodnicy leżą po za ringiem, a Helms lekko kulejący ustawia drabinę po czym powoli wchodzi, aż Young chwyta rywala za nogę, jednak ten nie daje za wygrana i kopie Eric'a w głowę, ale w końcu udaje się go powstrzymać i Young ściąga rywala oraz wykonuje mu Inverted Atomic Drop !!! Następnie szybki Dropkick, Helms leży, a Young wykonuje Middle Rope Elbow Drop to neck, a kończy to bardzo mocnym Powerbombem !!! Eric wchodzi po drabinie jednak Kaval oraz Evans wchodzą do ringu i pchają drabiną, jednak jeden pcha w jedna stronę, a drugi w drugą, a Young ciągle wchodzi aż w końcu Evans wskakuje miedzy szczebelki i wykonuje Dropkick Kaval'owi po czym chwyta za nogi Younga i zrzuca go na matę. Po chwili sam wchodzi na samą górę drabiny i robi coś nieprawdopodobnego wykonuje 630 Splash !!! Następnie zobaczył po za ringiem wstającego Trenta i dołożył mu Phoenix Frankensteiner'a !!! Następnie na polu bitwy zostali tylko poobijani Kaval oraz Helms obaj wchodzą po drabinie, gdy już są na górze atakują siebie potężnymi puchami, aż w końcu łapią obaj za pas, a ten spada !!! W dodatku pas spada na Erica Younga, który nie kontaktuje, ale przebudziło go uderzenie pasem i bierze go w ręce i tym samym zwycięża po tym nieprawdopodobnym pojedynku.

Winner and still Cruiserweight Championship is Eric Young !!!

Następnie widzimy Sheltona Benjamina, którego pytamy :

Todd : Na ostatnim RAW R-Truth zaatakował ciebie, uniemożliwiając ci walczyć w walce Tag-Team'owej, jak myślisz dlaczego to zrobił ?

Shelton : Dwa tygodnie temu odebrałem mu miejsce pokonując go, które sobie wywalczył wcześniej, a teraz bez sensu chce się zemścić. To nie moja wina, że GM zgodził się na ta walkę ja zrobiłem swoje i go pokonałem, a Truth nie potrafi się pogodzić z porażką i atakując mnie wyładowuje swoją frustrację.

Todd : Jak się czujesz i co myślisz o walce, która już za chwile się odbędzie ?

Shelton : Czuje się już lepiej. Na szczęście R-Truth nie zrobił mi nic tak groźnego, abym nie mógł dzisiaj wystąpić choć lekko odczuwam ból. Jeżeli chodzi o walkę, to zamierzam zwyciężyć i ponownie zdobyć pas U.S. Champa. Pokazując, że nic nie jest wstanie mnie złamać i jestem wstanie kroczyć po ścieżce jaką sobie wyznaczyłem aż wykonując swój wymierzony cel.

Nagle widzimy jak Rob Terry przerywa Sheltonowi, wyrywa mu mikrofon i zaczyna mówić :

Rob Terry : Nie żartuj sobie, ty i cel ? Pokonałeś Trutha i wyobrażasz sobie, że jesteś wstanie pokonać mnie ? Na ostatnim RAW pokazałem swoją siłę, pokonując mistrza Stanów Zjednoczonych. Udowodniłem, że to ja zasługuje na ten pas i dzisiaj to potwierdzę pokonując was wszystkich, a teraz zjeżdżaj mi z drogi.

Po tych słowach słyszymy theme Roba Terry, co zapowiada nam walkę o pas United States Champion będzie to pojedynek czterech rywali, a ten który przypnie swojego oponenta zdobywa pas Stanów Zjednoczonych.

Fatal 4-way for United States Championship

Rob Terry vs The Miz vs United States Champion Kofi Kingston vs Shelton Benjamin

... Na początku widzimy jak The Miz atakuje Sheltona i obija go punchami, a Rob łapie rywala za głowę i wysyła go na liny po czym, gdy ten wraca wykonuje mu Shoulder Block i szybko dokłada drugi. Następnie Shelton przejmuje inicjatywę nad Mizem i wykonuje mu Suplex'a. Terry nie czekał długo i natychmiast od tyłu potężnym Clotheslinem zaatakował Benjamina. Jednak widzimy jak Kofi z Mizem atakują Terry'ego, Kofi wykonuje Dropkick, a Miz Knee Attack. Następnie Kofi chwyta Miza i wysyła go na liny, gdy ten biegnie na niego podskakuje nad rywalem czym wykonuje kolejny Dropkick z pinem 1...kickout !!! Miz szybko odkopuje, ale otrzymuje szybkie DDT od mistrza U.S., Kofi nie zwleka i wchodzi na narożnik po czym wykonuje Diving Cross Body razem z pinem 1...2kickout !!! liczenie przerywa Shelton, który łapie Kofiego wysyła go na liny, a gdy wraca otrzymuje potężnego Big Boot'a do ringu wchodzi Terry i tym samym częstuje Benjamina !!! Miz wstaje i chce zaatakować Rob'a ten jednak jest czujny i wykonuje Spinning Sidewalk Slam z pinem 1...2kickout !!! Miz się nie poddaje, następnie widzimy jak Terry podnosi swojego oponenta i wysyła go na liny po czym bierze rozbieg, ale pudłuje. Miz ucieka z pola uderzenia po czym sam bierze rozbieg i wykonuje Running Clothesline Strike to Corner po tym ataku Terry wstaje, ale natychmiast otrzymuje Running Swinging Neckbreaker z pinem 1...2.kickout !!! Shelton przerywa liczenie po czym chwyta Miza i częstuje go German Suplex'em, szybko wchodzi na apron i gdy Miz wstaje dokłada Springboard Bulldog !!! Następnie widzimy jak zza ringiem wstaje Rob Terry, a Shelton wskakuje na liny i wykonuje Suicide Arabian Press !!! Następnie widzimy jak do hali wbiega R-Truth i zaczyna nie miłosiernie okładać Sheltona krzesłem po czym dokłada Pay Dirt !!! Po chwili Kofi wchodzi do ringu i od tyłu wykonuje Miz'owi Russian Leg Sweep po czym odbija się od lin i wykonuje Boom Drop !!! Następnie widzimy jak Kofi czeka aż rywal wstanie, a gdy ten to zrobi, chce wykonać kolejny atak, jednak Miz wykonuje Roll Up 1...2.kickout !!! Następnie widzimy jak Kofi dokłada SOS Mizaninowi z pinem 1...2...kickout !!! Liczenie przerywa Rob Terry, który nie czeka długo i chwyta Kofiego oraz wykonuje mu Freak Buster, jednak nie. Mamy Roll Up ze strony Kofiego 1...2..kickout !!! Po chwili widzimy jak Kofi przygotowuje się do swojego finishera, klaszcząc w ręce i mamy Trouble in Paradise dla Rob'a Terry !!! Miz zachodzi Kofiego od tyłu i wykonuje Skull Crushing Finalle z pinem 1...2...3 !!! Jednak to The Miz po bardzo ciekawej końcówce zwycięża w tym pojedynku i to on zgarnia po raz trzeci pas Stanów Zjednoczonych.

Winner and new United States Championship is The Miz !!!

Następnie widzimy jak w szatni siedzi CM Punk, który zawija sobie ręce, a my go pytamy :

Striker : Dzisiaj czeka ciebie walka o pas WSE w klatce, jak sądzisz jesteś w stanie zdobyć pas ?

CM Punk : Co to za pytanie ? Oczywiście, że zdobędę ten pas, to będzie początek mojej dominacji w WSE. Przez ostatnie tygodnie ciągle ośmieszałem resztę moich dzisiejszych rywali, więc i dzisiaj tak będzie. Na ostatnim RAW jednak Orton popełnił błąd wykonując mi RKO, dzisiaj żmija pozna jak kąsa najlepszy zawodnik na świecie.

Striker : Jednak w tej walce nie ma tylko Randy Ortona, oprócz niego jest jeszcze 4 rywali, którzy będą chcieli także ciebie dopaść.

CM Punk : Nie ma co się nimi przejmować, to zwykli nieudacznicy, którzy znaleźli się w tej walce przez przypadek. Cena i Kurt znaleźli się w tej walce tylko dzięki mnie. Nie zasługują na te miejsce, a przez bezsensowną decyzję tego pieprzonego komputerka, wystąpią w tej walce. John Morrison to kolejny skaczący pajacyk, który chce by ludzie go kochali lecz niestety jest zbyt mały, aby w tym biznesie być kimś znaczącym. Jericho może i mówi, że jest najlepszy na świecie, ale dzisiaj tak na prawdę dowie się kto jest najlepszym wrestlerem na świecie.

Reklamy

Następnie widzimy jak do ringu wychodzą pretendenci do pasów World Tag-Team czyli AJ Styles oraz Christopher Daniels co zapowiada nam walkę własnie o te pasy.

Normal Tag-Team Match for World Tag-Team Championships

AJ Styles & Christopher Daniels vs World Tag-Team Championships Bully Ray & Bad Devon

... w ringu widzimy jak Devon wykonuje Suplex'a na AJ Stylesie podnosi go i ma zamiar wykonać Flapjack, ale ten unika ciosu rzucając się na liny lecz gdy się odwraca otrzymuje tego Flapjacka następnie podnosi go, ale mamy Roll Up 1...2kickout !!! Styles szybko się podnosi, ale otrzymuje potężnego Clothesline'a od Devona następnie czeka aż rywal wstanie i chwyta go, ale AJ uderza swojego oponenta w brzuch z pięści po czym dokłada 3 mocne chopy w klatkę piersiową, a do tego Dropkick, a gdy Devon wstaje dokłada jeszcze do tego Styling DDT z pinem 1...kickout !!! Następnie AJ robi zmianę z Danielsem, który wchodzi, wskakuje na liny i wykonuje Arabian Press, po chwili podnosi rywala i wysyła go na liny i chce wykonać kolejny atak, ale Devon wykonuje Clothesline. Obaj leżą, ale jednak Devon'owi udaje się zmienić z Bully Ray'em, mamy zwarcie z którego lepiej wychodzi Bully Ray, wykonuje on Irish Whipp na liny po czym Shoulder Block i po chwili drugi, a Daniels znowu zaliczył matę, następnie dołożył 3 Elbow Dropy po czym wykręcił rękę rywalowi odepchnął go i wykonał Release German Suplex z pinem 1...2kickout !!! Bully Ray wstaje i czeka aż rywal zrobi to samo, wtedy biegnie na niego, ale Christopher ma coś dla niego, a więc wykonuje Reverse STO, a do tego natychmiast zakłada Koji Clutch, Bully strasznie cierpi. Devon jednak przerywa submission, AJ także wchodzi do ringu i częstuje rywala Dropkick'em po którym Devon wypada po za ring, AJ nie zwleka, wyskakuje z ringu i częstuje Devona Fosbury Flopem !!! Ależ akcja. Następnie Bully Ray czołgając się do swojego narożnika i bierze łańcuch, zawija sobie w rękę po czym uderza rywala w głowę !!! Bully szybko podnosi Danielsa i wykonuje Bubba Bomb 1...2...trz kikcout !!! AJ Styles przerywa liczenie po czym wykonuje Pele kick, następnie widzimy jak Daniels resztkami sił zmienia się Stylesem, a ten wyskakuje z apronu i wykonuje Springboard flying forearm smash, następnie AJ widzi jak zza ringiem wstaje Devon i częstuje go Spiral Tap'em !!! Następnie Daniels wchodzi na narożnik i wykonuje Best Moonsalut Ever na Bully Ray'u po czym do ringu wchodzi AJ i ustawia rywala do Styles Clash, jednak Bully Ray blokuje nogi rywala i wykonuje Roll Up 1...2...3 !!! Ależ zaskoczenie, AJ z Danielsem dominowali przez większość walki, ale zwycięża jednak Team 3D i bronią swoje pasy.

Winner and still World Tag-Team Championships is Team 3D Bully Ray and Bad Devon !!!

Ucieszony ze swojego zwycięstwa Bully Ray bierze mikrofon i mówi :

Bully Ray : I co teraz powiecie ? Trochę fajka zmiękła ? Tak się odgrażaliście, że nas pokonacie, a tutaj taka klapa. Takie zera jak wy nie są wstanie mnie pokonać, obroniliśmy swoje pasy Tag-Team i to my zmierzymy się na Wrestlemanii w obronie naszych pasów. Teraz może nam jedynie obskoczyć i oglądać nas w foteliku i podziwiać jak my bronimy swoje pasy na największej ze scen czyli Wrestlemanii.

Następnie widzimy Kurta Angle, którego pytamy :

Striker : Na ostatnim RAW, twój konflikt z Johnem Ceną się zaostrzył, dlaczego tak się nie lubicie ?

Kurt Angle : A dlaczego niby miałbym się z nim lubić ? To jest Wrestling, a nie spotkanie dwóch przyjaciół lub gra w siatkówkę gdzie wszyscy klepią się po dupie. Po prostu Cena i ja nie przepadamy za sobą już od wielu lat, a teraz trzeba sobie to wyjaśnić na ringu. John zapomniał, że to dzięki mnie zaistniał w WSE. Uważa mnie za dziadka, jednak ja mu ciągle pokazuje gdzie jest jego miejsce, wyprzedzając go zawsze o dwa ruchy.

Striker : Dzisiaj czeka cię walka jeszcze z czterema innymi rywalami w klatce o pas WSE, jak się czujesz przed pojedynkiem ?

Kurt Angle : Czuje się jak nigdy i będę chciał wszystkim dzisiaj udowodnić, że dziadek, ale może oraz tym wszystkim co we mnie nie wierzą pokazać, że jeszcze będę wstanie walczyć w WSE parę dobrych lat z powodzeniem, a zacznę od zdobycia pasa WSE na Elimination Chamber.

Następnie widzimy jak do szatni Crimsona wbiega Abyss i zaczyna go okładać, po chwili przybiega Samoa Joe i w niecodziennych okolicznościach zaczyna się walka o pas Hardcore :

Monster's Ball Match for Hardcore Championship

Abyss vs Hardcore Champion Samoa Joe vs Crimson

... Abyss wziął swoją Janice i chciał zaatakować Crimsona, jednak pudło po czym Big Boot od Samoa Joe. Następnie Samoa Joe w zraz z Crimsonem stompują Monstera po czym Crimson wziął kosz i uderzył w leżącego rywala oraz dołożył DDT na te kosz !!! Crimson próbował przypiąć, lecz natychmiast przerywa to Samoa Joe, który łapie go i wykonuje mu Head Butt'a, następnie wbija go Irish Whippem w ścianę oraz częstuje go szybkim Enziguri. Następnie Samoa Joe popycha szafę, która spada na Crimsona !!! Joe nie czeka zbyt długo i bierze za szmaty Abyss'a i idzie z nim na hale i gdy już się tam zbliżają widzimy jak Monster łapie kij kendo i potężnie uderza w mistrza Hardcore'u. Abyss pogania tymi uderzeniami Joe na ring po czym widzimy jak wchodzą na ring, jednak gdy Abyss wchodzi otrzymuje od Samoa potężne combo Snapmare/Chop/kick/knee drop po którym Abyss schodzi po za ring i lekko zamroczony otrzymuje Forearm Suicida od Samoa Joe !!! Joe powoli wstaje i bierze krzesło uderza swojego oponenta w plecy dwa razy po czym wkłada między ręce i skacze na nie, ale jednak nie Abyss unika ciosu, wyjął krzesło i sam nim uderza w Samoa po czym szybko wrzuca go do ringu, kładzie krzesło na głowie rywala następnie wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Splash !!! Przy czym sam także ucierpiał, ale po chwili schodzi poza ring i wyjmuje kij, wchodzi na apron, ale Samoa jakimś cudem wstaje i wykonuje Lariant na Abyssie, który był na apronie i spada znów poza ring !!! Joe schodzi do rywala bierze ten kij i uderza trzykrotnie potężnie w ręce i brzuch Abyssa następnie podnosi go i kilkukrotnie uderza głową Monstera o barierki po czym wrzuca go do ringu i gdy już się zbliża do Abyssa ten wziął krzesło którym wcześniej przygniótł Joe i atakuje go w nogi po czym chwyta go wykonuje Irish Whipp i wykonuje Running Hip Attack z pinem 1...2kickout !!! Abyss szybko podnosi rywala i zapina Twisting Chinlock, Joe strasznie cierpi lecz po chwili zauważa krzesło, chwyta je i uderza Abyssa w krocze !!! Monster upada jak rażony piorunem, następnie Joe schodzi poza ring i bierze łańcuch ponownie wchodzi do ringu i zaczyna atakować Abyssa obijając rywala po głowie metalowym łąńcuchem następnie wykonuje Irish Whipp lecz Abyss go skontrował i wykonuje Black Hole Slam !!! Potwór jednak nie pinuje rywala, a schodzi po pinezki po czym rozkłada je na ringu chwyta Samoe Joe, ale w tym momencie do ringu wraca Crimson, Abyss chce natychmiast zaatakować rywala, ale otrzymuje Spear'a !!! Następnie Samoa Joe wstaje i też chce zaatakować Crimsona ten jednak wykonuje Red Sky na pinezki po czym pinuje 1...2...3 !!! Crimson wrócił jak feniks z popiołu i wygrywa ten pojedynek zgarniając pas Hardcore.

Winner and new Hardcore Championship is Crimson !!!

Następnie w szatni spotykamy Edge'a, który rozmawia z Chrisem Mastersem, a my ich podsłuchujemy :

Edge : Dzisiaj musisz się zemścić, za te ciągłe ataki na ciebie. Batista musi w końcu poznać gorycz porażki, bo po zwycięstwie w Royal Rumble uważa się za lepszego od Boga. On chce zmierzyć, się o pas WHC na Wrestlemanii, który jak posiadam, a po dzisiejszym Elimination Chamber dalej go będę miał, więc będzie chciał walki ze mną. Musisz pokazać kto tutaj jest lepszy.

Masters : Oczywiście pałam zemstą na tym przy koksowanym frajerze. Ostatnio ciągle mnie atakuje, ale dzisiaj nie dam się zaskoczyć i zwyciężę w tej walce pokazując mu, że nie zasługuje na walkę na Wrestlemanii o pas WHC. Nie masz czym się martwić, ja zrobię swoje tylko ty też musisz wygrać Elimination Chamber, aby obronić swój pas.

Edge : Spokojnie, ja też sobie poradzę. Czuje się już lepiej, więc powinno być dobrze. Obaj dzisiaj pokażemy show na które zasługują WSE Universe.

Następnie przy swoim themie w garniturze do ringu wchodzi Intercontinental Champion Dolph Ziggler, który bierze mikrofon i mówi :

Ziggler : Mówiłem, że będę na Elimination Chamber i to jest własnie ten moment mam wam coś do przekazania i pokazania. Jestem posiadaczem pasa Intercontinental broniłem go już wiele razy i nikt nie jest wstanie mnie pokonać, posiadam ten pas już bardzo długo i nadszedł koniec tego tytułu. Josh podaj śmietnik do ringu.

Po czym widzimy jak Josh Mathews przynosi śmietnik oraz jakiś worek następnie Ziggler wrzuca obecny pas do śmietnika po czym z worka wyjmuje nowy pas !!!

Ziggler : Jest to Classic Intercontinental Championship i teraz ten pas będę nosił. Ten tytuł posiadali tacy zawodnicy jak Ricky ''Dragon'' Steamboat, Macho Man oraz Stone Cold Steve Austin teraz to ja mam ten tytuł i będę go bronił kiedykolwiek, gdziekolwiek oraz kimkolwiek się da.

Słyszymy theme GM'a Smackdown po czym Ric Flair wchodzi na rampę i mówi :

Flair : Halo, Dolph. Jeżeli tak mówisz, że kiedykolwiek, gdziekolwiek oraz kimkolwiek to mam coś dal ciebie. Wyznaczam walkę Triple Threat Match, która odbędzie się tu i teraz.

Dolph jest wściekły, mówi sędziemu, że nie jest gotowy i że nie jest to uczciwe, ponieważ nie jest przygotowany do tej walki. Do ringu wychodzą dzisiejsi rywale Dolpha.

Triple Threat Match for Intercontinental Championship

Drew McIntyre vs Intercontinental Champion Dolph Ziggler vs D'Angelo Dinero

http://img839.imageshack.us/img839/1356/intercontinentaly.jpg

... w ringu warunki dyktują heel'e, więc Drew z Dolphem atakują Dinero następnie Drew wykonuje Irish Whipp na liny, ale D'Angelo wykonuje podwójny Clothesline następnie chwyta Dolpha i wyrzuca go poza ring po chwili bierze się za Drew'a i wykonuje mu trzy mocne chopy w klatkę piersiową po czym Irish Whipp odbija się od lin, ale nadziewa się na Big Boot'a Drew'a po czym ten wykonuje mu DDT, a gdy leży, mocno go stompuje, następnie, gdy rywal wstaje Drew częstuje go Jumping Reverse Neckbreakerem następnie Szkot podnosi rywala i chce znów go zaatakować, ale na ring wbiega Dolph i wykonuje McIntyre'owi Dropkick po którym dokłada jeszcze Stinger Splash, a na dodatek Neckbreakera i pin 1...2kickout !!! D'Angelo przerywa liczenie po czym wykonuje Irish Whipp na liny i dokłada Powerslam oraz częstuje rywala Jumping Elbow Drop z pin 1..2 kickout !!! Dolph wchodzi do ringu i wykonuje Fireman's Carry Double Knee Gutbuster na Dinero, a gdy rywal chce wstać dokłada LegDrop Bullog po którym rywal ma na chwile dość, a Dolph podnosi rywala i wykonuje Sit-out Facebuster, jednak mamy Roll Up 1...2..kickout !!! Dolph jednak się nie poddaje, ale Dinero dyktuje warunki i wykonuje Irish Whipp na liny rywlem po czym dokłada Shoulder Block po którym na ring wrócił Drew i wykonał Hangman Neckbreaker on knee na D'Angelo. Szybko podnosi rywala i wykonuje DDT po których ze złości stompuje rywala po wszystkich kończynach, a kończy to potężnym Face Stompem lecz Dolph wraca do walki i wykonuje Szkotowi Sit-out Facebuster !!! Następnie chwyta rywala i zapina Sleeper Hold, Drew już traci przytomność, ale jest jednak dosć czujny i po trzymaniu wypada poza ring. Następnie do ringu wraca D'Angelo Dinero, ale natychmiast otrzymuje Zig-Zag od Dolpha po czym mamy pin 1...2...3 !!! Dolph ponownie broni swój pas tym razem po raz pierwszy Classic Intercontinental Champion, Ziggler śmieje się z rywali schodząc z ringu.

Winner and still Intercontinental Championship is Dolph Ziggler !!!

Następnie w szatni widzimy rozgrzewającego się przed walką Mr.Kennedy, którego pytamy :

Striker : Dzisiaj weźmiesz udział w walce o pas ECW, co sądzisz o tym pojedynku ?

Mr.Kennedy : W końcu będę mógł im skopać dupy, ten pieprzony Bischoff wiecznie mi przeszkadzał i nie umożliwiał walczyć o pas, aż w końcu sam go wykiwałem, teraz nie mam nic do stracenia i zdobędę pas ECW, a w tedy Bischoff będzie mógł mnie pocałować w cztery litery.

Striker : Na Royal Rumble zaatakowałeś obu zawodników powodując podwójną dyskwalifikację, RVD i Christian pewnie będą chcieli się na tobie dzisiaj zemścić.

Mr.Kennedy : Atakowałem ich, bo chciałem pokazać Bischoff'owi, że należy mi się walka o pas ECW, a beze mnie nie odbędzie się żaden pojedynek o ten tytuł. Jeżeli chodzi o nich dwóch to przecież to chłystki nie są wstanie mnie pokonać i niech pamiętają, że to ja jestem Asshole !!!

Następnie widzimy i słyszymy theme Beer Money co zapowiada nam walkę o pasy Tag-Team.

Four Corners Tag Team Elimination Match for Tag-Team Championships

Cryme Tyme vs Beer Money vs Tag-Team Champions Hardys Boys vs Devastating Force

... w ringu widzimy Jamesa Storma oraz Shada, który wykonuje Shoulder Thrusty w narożniku na przeciwniku po czym Irish Whipp na liny i dokłada Shoulder Block, Storm wstaje i otrzymuje potężnego Big Boot'a !!! Shad podnosi rywala i chce wykonać Back Suplex, ale Storm zeskakuje do tyłu łapie za głowę rywala i wykonuje Inverted DDT !!! Następnie podnosi rywala i dokłada Inverted Overdriver dla Shada. Szybko podnosi rywala i wykonuje Irish Whipp w narożnik, po czym Kane klepie w plecy Shada i wchodzi do ringu po czym wykonuje potężne Uppercutty na Stormie, który po trzech uderzeniach upada na matę po chwili Kane bierze rywala na swoje barki, ale ten zeskakuje z nich i wykonuje szybkie DDT na zdezorientowanym rywalu. po czym zapina Slepper Hold na czerwonej maszynie !!! Po dłuższej chwili jednak Kane'owi udaje się dojść do lin i przerwać trzymanie, gdy jednak się podniósł otrzymał Dropkick od Matta Hardy'ego, który klepnął Storma. Hardy podnosi swojego oponenta chwyta za barki, ale ten jednak wyrywa się i wykonuje potężnego Uppercuta po czym bierze rywala na barki i wykonuje Front Powerslam odbija się od lin i Dropkick w twarz na siedzącym rywalu, Kane pinuje Matt'a 1...2 kickout !!! To jeszcze za mało jak na mistrza TT, więc Kane podnosi rywala, ale otrzymuje z zaskoczenia Side Effect po czym obaj leżą zmęczeni, jednak po około 10 sek zmieniają się i mamy Jeffa Hardego w ringu razem z Ravenem. Jeff wchodzi w klincz z Ravenem co oczywiście skazuje go na porażkę, mamy odepchnięcie Ravena na liny po czym Big Boot dla Jeffa i od razu pin 1..kickout to za szybko na pokonanie Jeffa. Raven podnosi swojego oponenta i wykonuje mu Belly to Belly Suplex nie czeka ani chwili i wysyła rywala w narożnik ten jednak wskakuje z niego i wykonuje Whisper in the Wind i natychmiast mamy pin 1...2..kickout !!! Raven nie poddaje się, następnie Jeff podnosi rywala wysyła go w narożnik, następnie JTG klepie w plecy Ravena i wchodzi do ringu. Jednak Jeff atakuje Ravena kopiąc go w brzuch po czym wykonuje Twist of Fate !!! Wtedy JTG wykonuje Mug Shot z narożnika na Jeffie z pinem 1...2.kickout !!! Gdy Jeff był w pozycji stojącej otrzymał od JTG Neckbreakera po czym podnosi swojego rywala, wykonuje Irish Whipp na liny i mamy Dropkick ze strony Jeff'a. Hardy wchodzi na apron wtedy Kane klepie go w plecy jednak Jeff wykonuje Slingshot DDT na wstającym JTG po czym Kane wchodzi do ringu częstuje Uppercutem Shada po którym wypada po za ring, a następnie podnosi JTG i ma dla niego Chokeslama z pinem 1...2...3 Cryme Tyme wyeliminowane !!! Następnie do ringu szybko wchodzi Roode, który wykonuje Rude Cutter Kane'owi, a następnie Diving Knee Drop nie czeka ani chwili dłużej i dokłada Suplex + pin 1...2 kikcout !!! Nie to jeszcze za mało, aby pokonać Kane'a. Robert podnosi swojego rywala i chce wykonać kolejny atak, ale mamy potężnego Big Boot'a od Kane'a następnie Front Powerslam dla Roberta z pinem 1...2. !!! Następnie Kane wykonuje Irish Whipp w narożnik po czym dokłada potężny Clothesline w narożniku, ale zza plecami sędziego w tym samym momencie James Storm atakuje Jeff'a szklaną butelką z piwem !!! Po czym mamy Clothesline from Hell od Kane'a następnie szykuje się do Chokeslama, ale Matt klepie w plecy Kane i wchodzi do ringu.Następnie sędzia odwraca się, żeby zobaczyć co się stało z Jeffem, a w tym czasie Storm podaje butelkę piwa Roodowi, który uderza nią w głowę Matta Hardy, Roode robi zmianę, gdy sędzia już to widzi i wykonują swój finisher Drinking While Investing po czym pin Storma 1...2...3 Hardys Boys wyeliminowani !!! Raven wchodzi do ringu i wykonuje Irish Whipp narożnik po czym biegnie na Storma ale otrzymuje Super kick z pinem 1...2...trz !!! Przerywa Kane, który wchodzi i zaczyna dewastację. Potężne Uppercuty dla Storma po czym bierze się za Roode'a, ale otrzymuje od niego potężne uderzenie butelką piwa po czym po za ringiem go stompuje !!! W tym momencie Storm biegnie na Ravena, a ten podcina rywala wykonując Drop Toe Hold następnie gdy Storm wstaje otrzymuje Evenflow DDT od Ravena z pinem 1...2...3 !!! Jednak dewastująca siła zwycięża oraz zdobywają pasy Tag-Team i to oni będą siali postrach w Tag-teamach na Smackdown.

Winner and new Tag-Team Championships is Devastating Force Raven and Kane !!!

Następnie na zapleczu spotykamy Randy Ortona, którego pytamy :

Todd : Dzisiaj będziesz bronił swojego pasa WSE w walce w klatce, każdy będzie chciał pokonać obecnego mistrza WSE, co szykujesz dla rywali ?

Orton : Todd. Oczywiście, że każdy chciałby mnie pokonać, ale nie będą mieli takiej możliwości, będę zawsze o jeden krok szybszy od każdego z nich, a przygotowane mam dla nich RKO.

Todd : Na ostatnim RAW, wykonałeś RKO swojemu Tag-Team partnerowi tamtego wieczoru CM Punkowi po czym wygraliście stracie, ale to ty zadałeś ostateczny cios, ośmieszając Punka.

Orton : Dzisiaj będzie to samo. Punk zadarł nie z tą osobą co miał i teraz pozna ukąszenie żmii. Jeżeli znów będzie podskakiwał nie będę nim się cackał i wyeliminuje go na parę dobrych miesięcy częstując go Punt Kick'iem.

Następnie słyszmy theme Christiana co zapowiada nam pierwszą walkę w stypulacji Elimination Chamber o pas ECW.

Elimination Chamber Match for ECW Championship

Mark Henry vs Christian vs Mr.Kennedy vs ECW Champion RVD vs Brodus Clay vs Triple H

... Mr.Kennedy z Triple H zaczynają stracie. Na początku mamy zwarcie między nimi z którego lepiej wychodzi Triple H następnie wysyła rywala na liny i wykonuje Clothesline po czym drugi, a Kennedy zalicza matę następnie Mr.Kennedy wstaje, odbija sie od lin jednak Triple H powala rywala Shoulder Block'iem. Mr.Kennedy szybko wstaje i odbija się od lin lecz nadziewa się na Big Boot'a. Triple H wykonuje Irish Whip w narożnik, ale gdy chce wykonac ataka nadziewa się na nogę Mr.Kennedy, który natychmiast częstuje rywala DDT po czym dokłada Face wash w narożniku. Mr.Kennedy nie czeka długo przeciąga HHH na środek ringu i zakłada mu tam Single Leg Boston Crab !!! Triple H cierpi lecz zaczyna się odliczanie i do ringu wchodzi Brodus Clay, który natychmiast atakuje Mr.Kennedy przerywając trzymanie na HHH. Clay nie czeka i podnosi Kennedy'ego, a następnie wykonuje Battering ram po czym szybko chwyta rywala i dokłada Exploder suplex po chwili podnosi oponenta i chce wykonać Fisherman Suplex, jednak Kennedy uderza łokciami rywala i wykonuje Inverted DDT z pinem 1... kickout !!! To zbyt mało na Brodusa, Triple H łapie olbrzyma i wyrzuca go po za ring, HHH wyszedł za nim i rzucił nim o kratę, a następnie o pustą komorę, która uległa zniszczeniu. Cerebral Assasin wraca na ring. Mr.Kennedy jest czujny i wykonuje sit-out Facebuster, następnie przeciąga rywala do narożnika i wykonuje mu tam kolejny Face wash !!! Kennedy nie rezygnuje i wsadza rywala na narożnik po czym sam wchodzi oraz ustawia go pod swój finisher, wtedy do ringu wchodzi kolejny zawodnik czyli Christian, który ustawia się w narożniku, a Kennedy wykonuje Green Bay Plunge !!! Triple H po tym ciosie powoli wstaje po czym otrzymuje Spear'a od Christiana z pinem 1...2...3 Triple H wyeliminowany !!! Następnie widzimy jak Christian i Kennedy porozumiewają się między sobą i idą na Brodusa Clay, który leży w zniszczonej komorze. Razem stompują olbrzyma, następnie podnoszą go, a Kennedy wykonuje DDT. Mamy małe nieporozumienie między dwójka Kennedy oraz Christian wykorzystuje to Brodus, który wykonuje podwójny Clothesline. Po chwili wrzuca Mr.Kennedy do ringu, kopie rywala w brzuch po czym podnosi rywala i dokłada Running Powerslam następnie gdy ten leży dokłada jeszcze Running Splash z pinem 1...2..kickout !!! Następnie Clay czeka aż rywal się podniesie, chwyta go za szyje i chce wykonać G-Grib jednak Kennedy wydostaje się, kopie Brodusa w brzuch po czym chwyta go i wykonuje Mic Check z pinem 1...2...3 !!! Następnie do ringu wraca także Christian, a kolejnym zawodnikiem, który dołącza do walki jest Mark Henry. Widać, że Christian i Kennedy znów się dogadają i chcą atakować rywala i ta robią jednak to Henry przejmuje inicjatywę. Clothesline dla jednego i drugiego po czym obaj wstają, ale tym razem olbrzym ma dla nich po Head Butt'cie. Henry uderza w brzuch Christiana po czym wykonuje Snap Suplex następnie Mark podnosi Kennedy'ego i chce wykonać Body Slam jednak ten zeskakuje mu z barków i chwyta rywala do Mic Checka ten jednak odpycha go na liny i gdy wraca do niego Mark chwyta go i wykonuje World Strongest Slam !!! Następnie Christian wraca do ringu i wykonuje Spear'a Markowi po czym do ringu wchodzi ostatni zawodnik czyli ECW Champion RVD, który wchodzi na komorę i dokłada 5 Star Frog Splash z pinem 1...2...3 Henry wyeliminowany !!! Christian nie zwleka i podnosi rywala dokłada Sit-out Facebuster rywalowi po czym RVD odwróca się na plecy, a Christian wchodzi na liny i wykonuje Diving Headbutt, ale nie !!! Kontra ze strony ECW Champa, który wystawia kolana, a Capitan Charisma nadziewa się na nie głową. Następnie RVD wysyła przeciwnika na liny po czym dokłada mu Spinning Roundhouse kick. Christian turla się po za ring, jednak RVD idzie na nim i łapie go za głowę po czym obija ją o komorę, następnie wrzuca go tam i dokłada Rolling Thunder !!! Następnie wrzuca go do ringu i pin 1...2.kickout !!! RVD szybko podnosi rywala wykonuje Irish Whipp, ale Christian zaskakuje rywala i wykonuje Diving Crossbody z natychmiastowym pinem 1..2 kickout !!! Obaj wstają już lekko zmęczeni mamy klincz, Christian wygrywa go i wykonuje Suplex po czym rywal wstaje i otrzymuje Spinning Whell kick, ale jednak nie RVD uchyla się i sam wykonuje Rolling Savate po czym Splint Lessed Moonsalut z pinem 1...2...tr kickout !!! Następnie RVD wchodzi na narożnik, ale spycha go stamtąd Mr.Kennedy, który wchodzi do ringu dokłada tam Mic Check na RVD z pinem 1...2...3 RVD wyeliminowany !!! Następnie na hale wbiega Eric Bischoff i podaje metalową pałkę Christianowi przez kraty. Capitan Charisma uderza potężnie w głowę Mr.Kennedy po czym czeka aż ten wstanie i dokłada Killswitch 1...2...3 !!! Christian zgarnia pas ECW, a Mr.Kennedy'emu po raz kolejny nie umożliwia zdobycia tytułu Eric Bischoff.

Winner and new ECW Championship is Christian !!!

Następnie widzimy Alberto Del Rio, którego pytamy :

Todd : Dzisiaj zmierzysz się o pas WHC w klatce, co sądzisz o tej walce ?

Alberto : W końcu dokona się moje przeznaczenie, a gdy zdobędę pas WHC to Ric Flair, Edge i Batista nie będą mogli mi w jakikolwiek sposób zagrozić i to ja wystąpię na Wrestlemanii.

Todd : Na ostatnim Smackdown nazwałeś Ric Flair zerem, jednak jest to legenda wrestlingu oraz 16 krotny posiadacz mistrzowskiego pasa wagi ciężkiej, a ty tego pasa ani razu nie posiadałeś choć miałeś już walkę o ten tytuł.

Alberto : Chcesz mnie obrazić ? Na Royal Rumble zostałem oszukany, sędzia był przekupiony.

Todd : Ale przecież to ty jesteś arystokratą.

Alberto : Znowu to robisz ? Zaraz mnie zdenerwujesz. Sędzia był przekupiony i tyle. Przez to nie zdobyłem pasa WHC, ale teraz moje przeznaczenie się wykona i to ja wystąpię na Wrestlemanii, broniąc zdobytego dzisiaj pasa. Ric Flair wtedy będzie wiedział z kim ma do czynienia i inaczej będzie się do mnie odnosił.

Następnie słyszymy theme Masterpiece'a, który wychodzi co zapowiada nam walkę jego z Batistą.

... widzimy jak Batista wykonuje Shoulder Thrusty w narożniku maltretując Masters'a. Mamy Irish Whipp w drugi narożnik i potężny Clotehsline od zwierzaka, a Masters skula się do narożnika z bólu. Batista łapie go za nogę i to jest błąd Chris drugą nogą uderza go w twarz po czym go podciął, następnie ze złości stompuje rywala po wszystkich kończynach, a kończy to potężnym Face Stompem po czym podnosi go i wykonuje Body Slam. Masters nie rezygnuje i gdy przeciwnik leży okopuje go po czym podnosi i dokłada Irish Whipp na liny i mamy Powerslam od Mastersa dla Batisty. Następnie chwyta rywala za głowę i chce go podnieść, ale mamy kontrę ze strony Batisty, który atakuje rywala w brzuch po czym mamy Demon Drop oraz szybko podnosi rywala i dokłada Belly to Back Side Slam, następnie zrzuca swojego rywala po za ring i gdy chce zejść do niego ten go ściąga za nogi, a Animal uderza twarzą o apron !!! Masters widzi swoją szansę i zaczyna stompować rywala po czym podchodzi do schodków uderza ręką rywala o nie 3 razy po czym dokłada Big Boot'a. Następnie Masters spod ringu wyjmuje stół, a gdy Batista biegnie na Chrisa otrzymuje od niego kantem stołu po czym znowu zalicza glebę. Następnie Masterpiece wrzuca stół do ringu, ale po chwili otrzymuje Air Raid Crash, a Batista kończy to Neckbreakerem następnie wrzuca rywala do ringu. Ustawia stół po czym bierze swojego oponenta na barki i chce wykonać rzut na stół, ale Masters zeskakuje i wykonuje Spinebuster !!! Następnie Chris zakłada Master Lock !!! Batista cierpi, a Masterpiece spowodował swoim submissionem, że Batista położył się na stole, następnie jego rywal wchodzi na narożnik i chce skoczyć na Batistę, jednak trwa to zbyt długo i zwierzak zrzuca swojego oponenta na matę po czym gdy wstanie dokłada Spinebuster !!! Następnie podnosi rywala i ustawia go do swojego finishera po czym wykonuje Batista Bomb na stół !!! Zwierzak niszczy rywala rzucając go na stół co oznacza, że to on wygrywa ten pojedynek.

Winner is Batista !!!

Następnie widzimy jak Chris Jericho przychodzi do szatni Randy Ortona i mówi :

Jericho : Randy mam do ciebie interes, chcesz dzisiaj obronić pas lecz samemu będzie ci trudno, ale jeżeli chcesz możemy współpracować, a razem będzie łatwiej sobie z nimi poradzić, więc jak będzie.

Randy : Nie wiem czy mogę tobie ufać. Często wykiwujesz swoich sprzymierzeńców.

Jericho : Spokojnie, ja też chce im skopać dupy szczególnie Cenie i Morrison'owi.

Randy : A co ja będę z tego miał ?

Jericho : Gdy zostaniemy we dwójkę podłożę się tobie.

Randy : Okej, lecz jeżeli zrobisz coś innego i mnie oszukasz wiedz, że doczeka cię Punt Kick

Następnie słyszymy theme oraz widzimy Ric'a Flair'a, który wychodzi na rampę i mówi :

Ric Flair : Ostatnim zawodnikiem, którego jeszcze nie znacie, a za chwilę poznacie jest powracający Undertaker !!!

Undertaker wchodzi przy swojej muzyce, więc poznaliśmy ostatniego zawodnika w dzisiejszej walce o pas wagi ciężkiej co zapowiada nam walkę właśnie o ten tytuł.

Elimination Chamber Match for World Heavyweight Championship

Undertaker vs Sheamus vs Alberto Del Rio vs World Heavyweight Champion Edge vs Wade Barrett vs Matt Morgan

http://img40.imageshack.us/img40/2194/whcj.jpg

Zaczynają Matt Morgan z Sheamusem. Mam zwarcie między nimi z którego lepiej wychodzi Morgan, następnie wysyła rywala na liny po czym częstuje go Shoulder Block'iem. następnie podnosi rywala i obija jego głowę o narożnik, jednak Sheamus blokuje rękoma i częstuje rywala łokciem następnie sam uderza punchami, ale to nie robi wielkiego wrażenia na Morganie, Sheamus wykonuje Irish Whipp na liny i w końcu po potężnym Celtic Ward Sword przejmuje inicjatywę, następnie gdy Matt się podniesie mamy Knee Smash po czym podnosi rywala i chce go zaatakować, ale Matt uderza Sheamusa w brzuch po czym chwyta go za głowę i wykonuje Gutbuster następnym atakiem jest ponowne wyniesienie oponenta, ale tym razem Sheamus uderza rękoma rywala i wykonuje DDT po czym gdy Blueprint wstanie odbija się od lin, ale otrzymuje Spinning Side Slam Backbreaker od Celtic Warriora. Obaj leża, a do ringu wchodzi Barrett, który natychmiast atakuje obu rywali stompami na zmianę. Następnie wchodzi na narożnik i częstuje Diving Elbow Drop'em Sheamusa po czym gdy Morgan biegnie na Barreta otrzymuje od niego Pumphandle Falling Powerslam !!! Wade nie czeka, podnosi oponenta, odbija go od lin i chce wykonać atak, ale mamy Discus Clotehsline od Morgana szybko podnosi rywala i odbija Wade'a od lin oraz wykonuje Sidewalk slam ten atak jaki miał zrobić sam Barrett. Czeka aż rywal wstanie i chce go zaatakować, ale otrzymuje Brogue Kick od Sheamusa, wtedy Barrett dokłada od siebie Big Boot'a dla Sheamusa po czym pinuje 1...2.kickout !!! Po chwili pinuje Morgana 1...2..kickout !!! Nic z tego, więc podnosi Sheamusa na barki wykonuje Wasteland !!! Jednak natychmiast otrzymuje od Morgana Carbon Footprint na Barrecie + pin 1...2...3 Barrett wyeliminowany !!! Po chwili kolejny Brogue Kick od Sheamusa dla Morgana po czym dokłada jeszcze Irish Curse z pinem 1...2...3 Morgan wyeliminowany !!! Sheamus bardzo zmęczony, a do ringu wchodzi Alberto, który natychmiast częstuje rywala Enziguri w głowę po czym zakłada Rolling Cross Armbreaker, a Sheamus odklepuje i zostaje wyeliminowany !!! Alberto unosi ręce do góry po czym pokazuje na siebie i śmieje się z rywali. Następnie czeka, aż upłynie czas do kolejnego wejścia, ale gdy miał wejść Undertaker do hali wchodzi Goldberg !!! OMG to na prawdę on. Uderza sędziego, który chciał otworzyć klatkę Takera. Następnie słyszymy theme Ric'a Flaira, który zarządza Goldbergowi, aby ten opuścił halę przy pomocy ochrony. Po chwili wszystko dochodzi do normy, a Undertaker wchodzi do ringu, w tym momencie Goldberg przedarł się przez ochronę, wszedł do klatki i wykonuje Speara na Undertakerze !!! Następnie go podnosi i dokłada JackHammer, Grabarz wstaje, ale po raz kolejny otrzymuje Speara !!! Wtedy ochroniarze zabierają Goldberga, a Alberto Del Rio zakłada Rolling Cross Armbreaker po czym Undertaker odklepuje i zostaje wyeliminowany !!! Coś nieprawdopodobnego Goldberg niszczy Takera, a szczęściarz Del Rio na tym zyskuje i eliminuje kolejnego zawodnika. Czas na ostatniego zawodnika czyli WHC Edge'a i zaczyna się ostateczny pojedynek. Widzimy jak Edge wykonuje Shoulder Thrusty w narożniku maltretując Alberto. Edge łapie go za nogę i to jest błąd, Del Rio drugą nogą uderza go w twarz po czym go podciął, następnie ze złości stompuje rywala po wszystkich kończynach. dokłada Irish Whipp na liny i mamy Powerslam od Del Rio dla oportunisty. Następnie podnosi go i wykonuje katapultę na narożnik, ale Edge unika uderzenia i wykonuje Flapjack na biegnącym Del Rio po czym gdy ten się podniesie dokłada Spinning Whell kick następnie Edge czeka aż rywal wstanie i wykonuje Edge O'Matic na zdezorientowanym Del Rio po czym próba założenie Sharpshootera, ale Del Rio odpycha nogami rywala powoli wstaje i wykonuje Arm Grab Hotshot osłabiając rękę Edge'a. Następnie ADR podnosi rywala i wykonuje Back Suplex, ale Edge jednak unika upadku na plecy i wykonuje Edgecution !!! Edge ustawia się w narożniku, szykuje się do Speara i pudło !!! Edge nadziewa się na narożnik po czym Del Rio wykonuje Enziguri na rywalu do czego dokłada Rolling Cross Armbreaker !!! Edge strasznie cierpi, jednak doczołguje się do lin po czym turla się za liny, a ADR puszcza rywala. Obaj są bardzo zmęczeni, ale Alberto jednak idzie za Edge'm i wrzuca go do kapsuły, wtedy Ricardo Rodriquez podaje kajdanki Albertowi, a ten zakłada je mu przypinając do klatki, jednak nie. Edge nie daje się zapiąć, bierze te kajdanki potężnie uderza o głowę rywala, następnie wrzuca go do ringu, a gdy ten się odwróci mamy SPEAR SPEAR SPEAR !!! Następnie Edge przechodzi do oczywistego i przypina rywala 1...2...3 Alberto Del Rio wyeliminowany !!! Po niesamowitej walce, Edge broni pas WHC i to on wystąpi na Wrestlemanii najprawdopodobniej mierząc się o ten tytuł ze zwycięzcą Royal Rumble Batistą.

Winner and still World Heavyweight Championship is Rated R Superstar Edge !!!

Po nieprawdopodobnych emocjach przenosimy się na zaplecze, gdzie przy Matt'cie Strikerze jest Batista, którego pytamy :

Striker : Pokonałeś swojego dzisiejszego rywala wrzucając go na stół, co dalej ?

Batista : Masters jest zerem i udowodniłem to dzisiaj demolując go wykonując Batista Bomb na stół. Oczywiście teraz celuje w złoto, nic innego dla mnie się nie liczy.

Striker : Edge przed chwilą obronił pas wagi ciężkiej, więc to z nim się zmierzysz na Wrestlemanii ?

Batista : Tak jak już dawno mówiłem, zmierzę się o pas WHC, a przeciwnik mnie nie obchodzi, pokonam każdego na swojej drodze tak jak dzisiaj Masters'a, jeżeli będzie to Edge, będzie jeszcze łatwiej. Pokonam go na Wrestlemanii i udowodnię wszystkim, że to ja zasługuje, aby być nową twarzą WSE, a nie te pieprzone maskotki jak Edge czy John Cena.

Striker : Widziałeś co wydarzyło się w walce o pas wagi ciężkiej, gdy Goldberg zaatakował Undertakera ?

Batista : A co mnie to obchodzi ? Niech nie wchodzą mi w drogę, a wtedy mogą się miedzy sobą pozabijać, nic mnie to nie obchodzi, a teraz zjeżdżaj, bo zaczynasz zadawać głupie pytania.

Następnie widzimy jak przy swojej muzyce wchodzi John Morrison co zapowiada nam Main Event dziejesz-ego wieczoru czyli walkę Elimination Chamber o pas WSE.

Elimination Chamber Match for WSE Championship

John Morrison vs John Cena vs Kurt Angle vs WSE Champion Randy Orton vs Chris Jericho vs CM Punk

Zaczynają John Morrison z Chrisem Jericho, który zaczyna punchować rywala po twarzy następnie mamy German Suplex. Chris podnosi swojego oponenta i wykonuje Irish Whipp w narożnik po czym bierze rozbieg, ale Morrison wystawia nogę, a Jericho nadziewa się na nią. Morrison odbija się od lin i wykonuje Dancing Leg Drop po czym szybko wykonuje Irish Whipp w narożnik i wskakuje na niego oraz w stylu Kofiego uderza pięścią w głowę Y2J'a licząc w zraz z fanami. Następnie Bull Dog dla Chrisa od Johna. Teraz szykuje się atak z narożnika, ale gdy Morrison leci już na rywala on się odsuwa, a John wita się z matą obaj leżą, po chwili Morrison ponownie podnosi rywala, ale ten z zaskoczenia uderza go w brzuch po czym wykonuje Double Underhook Backbreaker, gdy rywal leży mamy dwa Elbow Dropy dla Morrisona po czym Jericho wchodzi na narożnik i wykonuje Missle Dropkick na John'ie, który wypada za liny !!! Następnie do ringu wchodzi Kurt Angle, który atakuje Morrisona obijając go po głowie, następnie rzucił go o kraty po czym wrzucił do komory niszcząc ją !!! Następnie wchodzi do ringu, ale otrzymuje kopnięcie od Jericho po czym wykonuje Neckbreakera. Jericho podnosi rywala, ale mamy Roll Up ze strony Kurta 1...2.kickout !!! Obaj wstają i mamy Clothesline od Jericho następnie szykuje się do do kolejnego ataku, biegnie w stronę lin i mamy Lionsalut, ale nie !!! Pudło Kurt przeturlał się w dobrym momencie, obaj leżą na macie. Do ringu wchodzi kolejny zawodnik, jest nim WSE Champion Randy Orton, który rusza na rywali wykonuje kopniecie w brzuch po czym dodaje European Uppercut i DDT dla Jericho, następnie Scoopslam dla Kurta. John Morrison wszedł w tym momencie po klatce po czym skoczył ze góry klatki wisząc na trzech rywali !!! Następnie pierwszy wstaje Morrison i wchodzi na komorę po czym szykuje się do Straship Pain, ale gdy leci Orton wstaje i w powietrzu wykonuje RKO RKO RKO po czym przechodzi do pinu 1...2...3 Morrison wyeliminowany !!! Następnie widzimy jak Jericho chce porozumieć się z Ortonem tak jak umawiali się w szatni i wysyła Chrisa, aby atakował Kurta. Y2J wykonuje Lionsalut po czym gdy Kurt wstaje otrzymuje od Chrisa Codebreaker !!! Randy Orton odwraca Y2J'a i wykonuje RKO po czym pinuje 1...2...3 Chris Jericho wyeliminowany !!! Orton przechytrzył rywala. Następnie rusza na Kurta Angle i wykonuje na nim Back Suplex, następnie ustawia go na linach i dokłada DDT po czym szykuje się do finishera, ale do ringu wchodzi kolejny zawodnik czyli CM Punk, który atakuje Ortona wykonując mu High Kick'a z pinem 1...2.kickout !!! Następnie podnosi rywala i wykonuje Devil Lock DDT po czym dokłada Falcon Arrow po chwili otrzymuje Olympic Slam od Kurta Angle z pinem 1...2...kickout !!! Punk jest jeszcze za świeży. Kurt czeka aż Punk wstanie i dokłada Side Belly to Belly Suplex, a następnie wstającemu Ortonowi Snap Suplex po czym zakłada Figure 4 Lock !!! Orton cierpi jednak udaje mu się wydostać z ringu, a Kurt puszcza rywala po czym otrzymuje Running High Kick od Punka oraz dokłada Bulldog. Czeka aż Angle wstanie i wykonuje kolejny High Kick, jednak Angle się uchyla i wykonuje 3 Rolling German Suplexes z pinem 1...2.kickout !!! Kurt nie dowierza i zakłada Ankle Lock na rywalu. Następnie do ringu wchodzi ostatni zawodnik, którym jest John Cena, atakuje on natychmiast Kurt, przerywając Ankle Lock. Cena podnosi Angle'a John kopie go w brzuch po czym dokłada Suplex następnie zapina STF !!! Orton wchodzi do ringu i przerywa STF po chwili podnosi Cene i wykonuje BackSuplex. Następnie ma ponownie rywala na linach i dokłada DDT z lin, jednak nie, John ściąga nogi z lin i wykonuje Protoplex po czym oczywiście You Can't See Mee po którym mamy Five Knuckle Shuffle i czeka aż Orton wstanie, a następnie mamy Ortona na barkach Johna lecz Randy łokciami uwalnia się z trzymania po czym wykonuje DDT, obaj leżą zmęczeni. John podnosi WSE Champa i dokłada Fishermana Suplex następnie High Kick od Punka po czym Cena ma mistrza na barkach i wykonuje AA !!! Kolejny High Kick od Punka tylko tym razem dla Ceny, następnie zakłada Anaconda Vise na rywalu, a do tego Kurt Angle dokłada od siebie Ankle Lock dla Johna Ceny po czym odklepuje i zostaje wyeliminowany !!! Następnie widzimy jak Punk spod krat wyjmuje schowane krzesło, idzie na Kurta i uderza go w głowę po czym rusza na Ortona, ale ten kopie go w kroczę następnie rzuca go na Kurta, który wykonuje mu Olympic Slam !!! Kurt chce ruszyć na Ortona, odwraca się i otrzymuje RKO RKO RKO z pinem 1...2...3 Kurt Angle wyeliminowany !!! Została dwójka, która jest strasznie zmęczona, jednak po chwili wstają i widzimy mamy wymianę ciosów, ostatni European Uppercut powala Punka, następnie ten wstaje i otrzymuje od Ortona Scoopslam po czym szykuje się do Punt Kick'a i gdy biegnie na rywala otrzymuje od Punka z krzesła w nogę, następnie dokłada od siebie Welcome to Chicago !!! Następnie wrzuca zmęczonego rywala na barki i wykonuje GTS, jednak nie, mamy RKO od Ortona na krzesło z pinem 1...2...3 !!! Orton zwycięża po niesamowitej walce i broni swój pas WSE oraz to on wystąpi na Wrestlemanii broniąc swój tytuł.

Winner and still WSE Championship is Randy Orton !!!

Orton jednak chce egzekucji Punka i ustawia się w narożniku, wiemy do czego się szykuje, Punk w pozycji klęczącej, a Orton robi rozbieg i wykonuje Punk Kick'a, jednak nie. Punk w ostatniej chwili ucieka spod gilotyny, przestraszony ucieka z hali i z takim obrazkiem żegnamy się z ekscytującą i pełną emocji galą Elimination Chamber.

----------------

Edytowane przez Majster

Powiem krótko: ŚWIETNE! Naprawdę, walki opisane niesamowicie, są długie, bardzo kreatywne. Nie powtarzasz słów, super. Poza tym widać, że masz pomysł na tę federację. Walki na EC, i zresztą na tygodniówkach są dobrze przemyślane, a stypulacje do nich dołączane amazing. CO tu dużo pisać, nic się nie da skrytykować. Pozostaje CI życzyć powodzenia przy tworzeniu kolejnych gal.

PS: I wyniki nawet dla mnie w sam raz ;)

• 2 miesiące temu...

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiLf5g1DD2s5ac_SSYqFWEdlv0dfT5ibtyamLXWuWP_L39N-2Q4NdXmYcu

Na początku słyszymy jak Jerry Lawler z Michaelem Colem opowiadają co się zdarzyło na ostatniej gali Elimination Chamber po czym nagle słyszymy theme obrońcy tytułu WSE, Randy Ortona, który wchodzi do ringu następnie siada na krześle i zaczyna mówić do fanów :

Randy Orton: Witam was frajerzy, nikt nie wierzył, że obronie pas WSE. Myśleliście, że John Boy zdobędzie mój tytuł ? Najwyraźniej za dużo jecie hamburgerów i wyżerają one wam resztki mózgu. Wyeliminowałem 4 osoby wykonując RKO, a teraz popatrzcie jak ich zniszczyłem.

Na telebimie pokazuje się jak Orton eliminował rywali w Elimination Chamber Match'u, a fani heatują po czym Orton dalej mówi ...

Randy Orton : Buczcie sobie idioci, ja i tak dokonałem czegoś nie prawdopodobnego eliminując prawie każdego z walki i broniąc pas WSE. Nikt nie jest wstanie odebrać mojego tytułu, a na Wrestlemanii udowodnię po raz kolejny kto dominuje wykonując każdemu kto się napatoczy RKO !!!

Następnie widzimy jak od tyłu siedzącego Ortona atakuje CM Punk, a dokładnie uderza go w głowę po czym zakłada Anaconda Vise i krzyczy do Ortona:

CM Punk : Miałeś szczęście frajerze, ale następnym razem gdy się spotkamy w ringu będzie odwrotnie, tak samo jak teraz będziesz krzyczał z bólu !!!

Punk odpuszcza dźwignie po czym chwyta krzesło i chce uderzyć Ortona, ale słyszymy sygnał od GM'a, a Cole zaczyna czytać :

Cole : Cytuje. ''Stop Punk, jeżeli zaatakujesz Ortona nie otrzymasz szansy walki o jakikolwiek pas''

Punk bierze mikrofon i mówi :

CM Punk : On chciał mnie wyeliminować na długi czas wykonując Punt Kick'a, a ja teraz mam go oszczędzić ? Nie ma mowy, zniszczę tego dupka.

Cole : Cytuje. ''Nie żartuje, jeżeli zaatakujesz Randiego, nie otrzymasz szansy walki o pretendenta do pasa WSE na Wrestlemanii''

Punk jednak nie zwraca na to uwagi i podnosi Ortona, ustawia go w narożniku po czym idzie po krzesło, a gdy się odwraca otrzymuje RKO !!! Ponownie słyszymy dźwięk od GM'a, a Cole czyta :

Cole : Cytuje. ''Mam tego dość, dziś w walce wieczoru odbędzie się walka o miano pretendenta do pasa WSE na Wrestlemanii. Jeżeli CM Punk pokona WSE Champa Randy Ortona to zmierzy się z nim na największej gali w roku''

Punk trzymający się za głowę oraz śmiejąc się ucieka z ringu, a Orton z pianom w ustach patrzy na uciekającego Punka.

Nagle słyszymy theme World Tag-Team Championów, Team 3D wychodzi przy swojej muzyce po czym Bully Ray zaczyna mówić :

Bully Ray : Widzicie tą łydkę ? Rozpierdoliłem te marne skaczące małpki tak, że dzisiaj nie potrafią wstać z łóżka w szpitalu. Ja i Devon pokazaliśmy jaki Tag-Team jest najlepszy, teraz nikt nie jest w stanie nas zatrzymać. AJ i Daniels chcieli walki więc ją dostali, skopaliśmy im dupy, a teraz możemy spokojnie odpoczywać do Wrestelamnii, bo żaden team nam nie jest w stanie odebrać pasów World Tag-Team !!!

Nagle słyszymy theme AJ Stylesa, który wychodzi razem Christopherem Danielsem i zaczyna mówić :

AJ Styles : Żarty sobie stroicie, zwycięstwo przez Roll Up ? To my dominowalismy przez cała walkę i jedynie wygraliście przez szczęśliwy Roll Up, tacy są prawdziwi mistrzowie Tag-Team ? Pokażcie, że zasługujecie na ten pas pokonując nas dzisiaj. GM wyznaczył nam dzisiaj walkę Table Match o wasze pasy !!!

Table Tag-Team Match for World Tag-Team Championships

AJ Styles & Christopher Daniels vs World Tag-Team Championships Bully Ray & Bad Devon

... w ringu widzimy jak Devon wykonuje Suplex'a na AJ Stylesie podnosi go i ma zamiar wykonać Flapjack, ale ten unika ciosu rzucając się na liny lecz gdy się odwraca otrzymuje tego Flapjacka następnie podnosi go, ale mamy Roll Up 1...2kickout !!! Styles szybko się podnosi, ale otrzymuje potężnego Clothesline'a od Devona następnie czeka aż rywal wstanie i chwyta go, ale AJ uderza swojego oponenta w brzuch z pięści po czym dokłada 3 mocne chopy w klatkę piersiową, a do tego Dropkick, a gdy Devon wstaje dokłada jeszcze do tego Styling DDT. Następnie AJ robi zmianę z Danielsem, który wchodzi, wskakuje na liny i wykonuje Arabian Press, po chwili podnosi rywala i wysyła go na liny, chce wykonać kolejny atak, ale Devon wykonuje Clothesline. Obaj leżą, jednak Devon'owi udaje się zmienić z Bully Ray'em, mamy zwarcie z którego lepiej wychodzi ten drugi, wykonuje on Irish Whipp na liny po czym Shoulder Block i po chwili drugi, a Daniels znowu zaliczył matę, następnie dołożył 3 Elbow Dropy po czym wykręcił rękę rywalowi odepchnął go w stronę Devon, który wykonał mu potężny KO Punch !!! AJ wchodzi do ringu, ale sędzia mu zabrania wtedy Devon wchodzi do ringu i dokłada Release German Suplex, a Bully Ray schodzi po stół po czym ustawia go obok narożnika, wtedy Team 3D ustawia rywala do Bubba Bomb na stół, jednak Danielsowi udaje się uwolnić, wykonuje Reverse STO na Devonie po czym dokłada Best Moonsalut Ever Bully Rey'owi. Daniels i Team 3D leżą, po chwili jednak udaje się zmienić Danielsowi z Stylesem, który ustawia Bully Ray'a do Styles Clash. W tym momencie Devon bierze łańcuch Bully Ray, który leżał w narożniku i uderza nim AJ Styles'a w głowę po czym wykonuje Speara Danielsowi, który był na apronie i spadł po za ring uderzając głową o barierki. Wtedy Team 3D ustawił Stylesa do swojego finishera z narożnika i dokonali egzekucji wykonując Bubba Bomb na stół !!! Team 3D broni swoje pasy, po ciekawej walce, teraz z pewnością będą mieli spokój do Wrestlemanii.

Here is our winner and still World Tag-Team Champions Team 3D Bully Ray & Bad Devon !!!

Następnie przechodzimy na backstage, gdzie widzimy Johna Cene i pytamy go :

Matt Striker : Na Elimination Chamber nie zdobyłeś tytuły, a na dodatek z klatki wyeliminował ciebie Kurt Angle, ostatnio macie ze sobą na pieńku.

John Cena : Było zamieszanie, a staruszek to wykorzystał. Więcej nie dam mu takiej szansy, aby mógł mnie poddać, przez ten smieszny Ankle Lock. Jeżeli dziadek chce ze mną walki to ją dostanie, zapraszam go na ring i nauczę go paru sztuczek, których starsi ludzie nie znają.

Nagle zamaskowana postać atakuje Johna, popycha go na reklamy po czym wrzuca na stół z jedzeniem, a następnie dokłada Olympic Slam podłogę !!!

Po chwili przechodzimy na ring, do którego wchodzi The Miz czyli nowy mistrz Stanów Zjednoczonych widać, że ma coś do powiedzenia :

The Miz : Po raz kolejny zdobyłem pas U.S., przez lata byłem wygwizdywany, upokarzany, ale teraz to się zmieni. Ten pas posiadały takie legendy jak Lex Luger czy Ric Flair od teraz ten pas będzie kojarzył sie tylko ze mną, bo będę posiadał najdłużej w historii pobije te ''legendy'' stanę się najbardziej rozpoznawalnym posiadaczem pasa Stanów Zjednoczonych. Dzisiaj, zrobię kolejny krok, aby wam wszystkim to udowodnić, pokonam waszego ulubionego Jamajczyka, klaskającego bezsensownie w ręce, aby ruszyć te wasze grube dupska, ale tym razem to ja będę powodem dla którego podniesiecie swoje dupska, ponieważ jestem niesamowity !!!

Kofi wchodzi przy swojej muzyce co zapowiada nam walkę rewanżową o pas United States.

Normal Match for United States Championship

Kofi Kingston vs United States Champion The Miz

... widzimy jak The Miz atakuje Kofiego i obija go punchami, następnie kopie w brzuch swojego przeciwnika Miz odbija się od lin i dokłada Running Swinging Neckbreaker po czym podnosi Kofiego obija go od lin i wykonuje Spinning Sidewalk Slam z pinem 1...2kickout !!! Miz nie czeka i podnosi rywala, ale ten wykonuje Roll Up 1...kickout !!! Miz szybko chce wstać, ale otrzymuje od Kofiego Dropkick po czym wchodzi na narożnik i czeka aż rywal wstanie i gdy to zrobi wykonuje Diving Cross Body z pinem 1...2kickout !!! Obaj leżą, po chwili jako pierwszy wstaje Kofi i chce wykonać Boom Drop, jednak Miz turla się po liny, następnie wstaje przy pomocy lin, a Kofi wykonuje Trouble in Paradise !!! Miz jednak wypada po za ring. Kofi schodzi po The Miza i wrzuca do ringu, gdy wchodzi do ringu otrzymuje DDT od Mizanina. Gdy Kofi wstaje otrzymuje Mizard of Oz, jednak mamy kontrę ze strony Kingstona, który wykonuje SOS 1...2..rope break !!! Kofi nie może uwierzyć, jednak się nie poddaje i dokłada Boom Drop, następnie podnosi Miza i wysyła go w narożnik, jednak mamy kontrę i sam wysyła rywala w narożnik i wykonuje Kofiemu Corner Clothesline po czym dokłada od tyłu Skull Crushing Finalle z pinem 1...2...3 !!!

Here is our winner and still United States Champion The Miz !!!

Miz po walce wziął mikrofon i spokojnym głosem powiedział :

The Miz : I'm Awesome.

Po chwili przechodzimy na backstage, gdzie widzimy Chrisa Jericho, który zaczyna mówić :

Chris Jericho : Jak pewnie pamiętacie to ja w 2005 roku wymyśliłem walkę Money in the Bank Ladder Match odbywała się ona co roku, aż do poprzedniego roku, gdy tej walki zabrakło na Wrestlemanii, tym razem na pewno tak nie będzie ponieważ otrzymałem wiadomość od GM RAW, że oto dzisiaj mam zmierzyć się w walce kwalifikacyjnej własnie do tej walki, a odbędzie się to właśnie teraz. Więc patrzcie jak pokonam mojego dzisiejszego oponenta, a wtedy na Wrestlemanii pokaże wszystkim, że jestem najlepszy na świecie zgarniając walizkę Money in the Bank.

Chris przy swojej muzyce wyszedł na ring po czym czeka na swojego dzisiejszego oponenta, a będzie nim :

Normal Qualifying Match for Money in the Bank Ladder Match

Chris Jericho vs The Great Khali

Chris jest zdecydowanie nie zadowolony z tego, że jego rywalem jest Khali. Na początku ucieka od rywala i próbuje atakować nogi olbrzyma, jednak to się nie udaje, Khali łapie Jericho i wrzuca go w narożnik po czym wykonuje my potężny chop w klatkę piersiową następnie rzuca Chrisem w drugi narożnik i biegnie na rywala, ten jednak podcina wślizgiem nogi Khaliego. Olbrzym upada na kolana, a Jericho dokłada DDT, następnie próba Walls of Jericho, jednak Khali jest jeszcze zbyt świeży i potężnie odrzuca rywala po za ring, Jericho przez przypadek potrąca sędziego, a ten upada na mate jak rażony prądem. Następnie Jericho spod ringu bierze krzesło, wchodzi do ringu i uderza nim Khaliego, po chwili dokłada drugie uderzenie wtedy Khali się skula jednak jest wstanie jeszcze wykonać potężne The Plum of Great Khali. Jericho pada, wtedy Khali bierze krzesło i chce zaatakować nim Jericho, jednak w tym momencie sędzie się przebudza i widzi Khaliego z krzesłem w rękach i natychmiast ogłasza dyskwalifikacje The Great Khaliego !!! Khali jest tym zdenerwowany i łapie sędziego do swojego finishera, w tym momencie Jericho łapie krzesło i potężnie uderza olbrzyma w nogi po czym gdy ten klęczy w głowę, a gdy upada na matę dokłada potężny shot w plecy. Po tym Jericho z uśmieszkiem opuścił ring schodząc po rampie na backstage. Jericho przez swój spryt dostał się do walki o Money in the Bank na Wrestlemanii.

Here is our winner Chris Jericho by disqualification The Great Khali !!!

Następnie w szatni spotykamy Sheltona Benjamina, którego pytamy :

Todd : Na Elimination Chamber R-Truth zaatakował ciebie podczas walki o pas Stanów Zjednoczonych jednocześnie eliminując ciebie z tej walki wykonując swój finisher, jak myślisz czym jest to spowodowane ?

Shelton : On oszalał. Od tego czasu, gdy wygrałem z nim, zabierając jego miejsce w walce o pas U.S. zaczął ciągle mnie atakować, nawet do mojego domu co raz częściej dzwoni i się nie odzywa.

Todd : Co z tym zrobisz, jeżeli dalej będzie ciebie atakował ?

Shelton : Za tydzień odbędzie się walka między nami i wtedy odeślę go do szpitala, a dokładnie do wariatkowa, może wtedy się uspokoi.

Następnie widzimy jak do ringu przy swojej muzyce wchodzi WSE Champion Randy Orton co zapowiada nam walkę wieczoru.

Normal Match for 1#Contender WSE Championship

CM Punk vs WSE Champion Randy Orton

... widzimy jak Orton wykonuje Powerslam na Punku, teraz szykuje się do DDT z lin jednak Punk zdejmuje nogi z lin podcina rywala i zakłada 45 special !!! Orton cierpi, ale jest blisko lin i udaje mu się złapać lin. Następnie Orton rusza z potężną serią uderzeń na Punka, sędzia jest zmuszony przerwać. Obaj chwilę leżą następnie Orton podnosi rywala wykonuje Irish Whipp w narożnik, jednak mamy kontrę i sam wysyła Ortona w narożnik dokładając Running High Kick. Następnie chwyta rywala za głowę i wykonuje Bull Dog'a, jednak mamy kontrę i Orton wykonuje Back Suplex z pinem 1...2kickout !!! Orton podnosi rywala, wynosi rywala na barki, ten jednak zeskakuje za Ortona, Punk uderza rywala w plecy ten się kuli po czym Punk odbija się od lin i dokłada Bull Doga z pinem 1...2kickout !!! Następnie obaj wstają, a Punk atakuje Ortona trzema low kickami, następnie odbija się od lin i chce zaatakować rywala ten jednak robi unik i wykonuje Dropkicka następnie Punk turla się na apron Orton idzie na rywala ten jednak zaskakuje rywala uderza głową Ortona o liny, następnie wchodzi a apron po czym wykonuje Springboard Clothesline z pinem 1...2.kickout !!! Następnie Punk wchodzi na narożnik i chce wykonać Elbow Drop, jednak Orton się ocknął i podcina rywala następnie ustawia rywala pod Suplex i wykonuje Superplex z pinem 1...2..kickout !!! Punk ponownie turla się pod liny, Orton widzi okazję i łapie rywala za głowę i wykonuje DDT, jednak Punk zdejmuje nogi z lin i wynosi Ortona na barki pod GTS, Randy wierci się, udaje mu się zejść z Punka i sam wykonuje RKO, jednak nie mamy High Kick'a za pinem 1...2...t kickout !!! Punk podnosi rywala wynosi go pod GTS, Orton w tym momencie gdy się wierci uderza nogami w sędziego ten upada, a Randy wsadza palce w oczy Punka, który go puszcza, Orton jest czujny i wie, że sędzia nie widzi i dokłada low blow po czym wykonuje Roll Up 1...2...3 !!! Orton wygrywa, jednak nieuczciwie i tym samym zabrał szansę Punkowi na walkę o pas WSE na Wrestlemanii.

Here is our winner WSE Champion Randy Orton !!!

Randy wchodzi na narożnik, wznosi swój pas w geście zwycięstwa, ale nagle w tym momencie słyszymy dźwięk Anonimowego GM'a, a Michael Cole zaczyna czytać :

Cole : Cytuje ''Randy zaatakowałeś Punka nie przepisowo, wykorzystałeś, że sędzia był zamroczony, więc uznaję walkę za nie ważną czyli no contest. Oznacza to, że Punk nie zdobył pretendenta, ale za tydzień odbędzie się walka rewanżowa, aby sytuacja się nie powtórzyła, stypulacją walki będzie Falls Count Anywhere''

Następnie widzimy jak Orton denerwuje się, wykrzykuje coś do Cole'a po czym Punk wynosi Randiego na braki i wykonuje mu GTS !!! Podnosi pas WSE do góry i z takim obrazkiem żegnamy się z dzisiejszym RAW.

NEWSY Z FEDERACJI WSE :

* Mówi się, że walki o dwa z trzech głównych pasów na Wrestlemanii będą Triple Threat Matchami, a jedna 1 vs 1.

* W Money in the Bank Ladder Matchu na Wrestlemanii ma podobno wziąć udział 10 zawodników, jak wiadomo z ostatniego RAW, pierwszym wrestlerem jest Chris Jericho, a pozostałych 9 zawodników ma być odpowiednio : z RAW trzech, Smackdown pięciu, a z ECW tylko jeden.

* Jak wiadomo na Elimination Chamber w trakcie walki o pas wagi ciężkiej wbiegł Goldberg wykonując swoje finishery na Udertakerze, co najprawdopodobniej zapowiada nam walkę na Wrestlemanii między tą dwójką.

* Na Wrestlemanii ma odbyć się ponoć 11 pojedynków, jednak nie podjęto jeszcze ostatecznej decyzji, ponieważ zarząd zastanawia się czy nie dodać jeszcze drugiej walki o pasy Tag-Team. Jeżeli miała by się odbyć tylko jedna walka o pas Tag-Team, to zarząd jeszcze nie zdecydował o który z pasów byłaby to walka.

* Na Wrestlemanii mają się odbyć się trzy single match'e. Jednak jak już wcześniej było zapowiedziane czyli walka o jeden z głównych pasów i Goldberg vs Undertaker oraz trzecia, ale feud się rozkręca i w tej chwili nie wiadomo czy będzie godny walki na Wrestlemanii.

* Zarząd waha się czy na Wrestlemanii ma się odbyć walka o pas Cruiserweight i ilu osobowa ma ona być oraz jakiej stypulacji. Jak do tej pory była to Ladder Match, ale jest już taka walka o Money in the Bank, więc creative team zastanawia się jaka stypulacja byłaby najlepsza, aby ucieszyć fanów.

* Jedna z walk o midcardowy pas ma być Championship Scramble Matchem i maja w niej wziąć udział wrestlerzy z Europy.

* Na ostatnim RAW John Cena został zaatakowany przez zamaskowaną postać, nie wiadomo kto nią jest. Jednak podejrzewa się o to Kurta Angle, Triple H, Jacka Swaggera oraz Samoa Joe.

* Już od tego tygodnia rusza nowy program, czyli Superstars, gdzie będą odbywały się walki midcardowych wrestlerów, czasami będą tam się także odbywały walki o pasy midcardowe, takich jak Television, Hardcore, Extreme Tag-Team oraz Cruiserweight Championsips. Wyniki gal będą ogłaszane po gali Smackdown.

* W przyszłym tygodniu lub za dwa mają nastąpić dwa powroty, nie wiadomo jednak czy będą oni toczyć miedzy sobą feud czy połączyć się w Tag-Team.

----------------

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...