Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem kwietnia 2011 powinien zostać:  

187 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem kwietnia 2011 powinien zostać:

• The Miz
      12
    • Sin Cara
      39
    • Christian
      74
    • Cody Rhodes
      39
    • Sting
      14
    • Bully Ray
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Do głosowania wliczają się wyniki z WM - więc dla mnie, bezapelacyjnie Cody Rhodes. Bardzo ważna wygrana na w/w gali z Rey'em, b. dobre proma i ogromny postęp zawodnika.

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• kikut413

2

• ajfan

1

• mieciubur

1

Top użytkownicy w tym temacie

Miz, Sin Cara, Christian... Zastanawiam się nad tą trójką. Miz od pół roku mistrz i wygrana na WrestleMani z Ceną - świetnie, Sin Cara bez porażki od czasu debiutu - świetnie, Christian - wywalczenie udziału w walce o pas WHC było do przewidzenia i chodź jest to dla niego duży skok w porównaniu z ostatnimi miesiącami a nawet latami to jednak eliminuję go jako pierwszego. Pozostali Miz i Sin Cara. Czekałem na debiut meksykanina od dawna i doczekałem się bardzo efektownego. Świetne wejście do WWE. Chciałem też zwycięstwa Miz'a na WrestleManii i tak się stało. No dobra głos na Miz'a. Sin Cara ma jeszcze czas a skoro zaliczył dobry początek to teraz może być już tylko lepiej.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Mój głos leci na Cody'iego Rhodes'a, który pokonał Rey'a na kwietniowej WM'ce, miał też świetne proma na SD i uczynił wielkie postępy.
Entertainment < Wrestling

19950532664dc6b6b8c6171.jpg

Gdybym ja miał wybrać zawodnika kwietnia to postawiłbym na Kurta Anglea ale nie ma go wśród nominowanych. Z braku laku głos idzie na Christiana. Dość nieoczekiwanie (po przejściu na emeryturę Edgea) wysunął się na czoło feudu z Alberto. Zresztą należy mu się tytuł wrestlera miesiąca za całokoształt tego feudu - o czym kiedyś już tam pisałem.

14453752125651e0a536c69.jpg

Jeszcze raz Cody, ktory zrobil mega postepy i na chwile obecna jest najciekawsza postacia na SD

• Styl:  Jasny

Cody Rhodes! Zdecydowanie. Praktycznie przez ten jeden miesiąc rozwinął się z postaci marnego midcardera na przyszłego ME. Fantastyczne proma, świetny gimmick, odpowiedni push - to składa się na fakt, że powoli staje się jednym z moich ulubionych wrestlerów.

• Reputacja:   1

Oczywiste jest to że głos teraz leci na Christiana/Cody i mam problem między nimi . Ale Bardzo dobrze się prezentuje , mam nadzieje że jakby wygrał pas a na to jak najbardziej zasłoguje to myśle że jako Champion również będzie dobrze się spisywał i to napewno . Bardzo ładne walki z DelRio ostatnio i to na niego głosuje Christian

Myślałem między Christianem, a Mizem lecz wybrałem tego drugiego przede wszystkim przez to że CC dostał title shot gdy EDGE zakończył karierę.

Głos na pana Jasona Reso. Widać jak bardzo w kwietniu się pnie w górę. Najważniejszym aspektem jego aktywnośći był feud z Alberto, bo jako jeden z nie wielu potrafił skontrować atak z nienacka Alberta i w ogóle dominuje w tym sporze i to na wielki +

48798430952f294e69c1e4.jpg

Głos na Christiana, wejście do walki o pas WHC, zastąpienie Edge'a na Smacku i ogólnie dobra dyspozycja w kwietniu.

1161423919541b3db89050d.jpg

Głos idzie na Rhodes'a. Za zwycięstwo na WM-ce z Mysterio i za jego znakomitą postawę na tygodniówkach. Pokazał, że w przyszłości może zostać Main Eventerem. Chociaż w typerze ER obstawiłem na Rey'a to chciałbym, aby Rhodes odniósł kolejne zwycięstwo.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

Ciężki wybór, ale mimo wszystko głos na Christiana. Dlaczego? Świetnie się spisuje w roli zastępcy Edge'a, bo chyba w sumie tak należy to nazwać. Świetnie prowadzi konflikt z Alberto. Dominuje na SmackDown! no i wreszcie się wybił.
Just close your eyes .

20266078404db82a2a5388c.gif

• Urządzenie:  Windows

Zdecydowanie Cody Rhodes wygrał na WM mało osób się tego spodziewało. W tym miesiącu był najbardziej wyrazistą postacią, i poczynił bardzo duże postępy. Na ER pewnie przegra chociaż chciałbym żeby Cody wygrał feud z Reyem.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Mój głos na Bully Ray. Koleś jak dla mnie jest najlepszym heel'em w TNA świetnie odgrywa swoją postać. Ostatnio naprawdę dostaje spory push i wiele się wokół niego dzieje.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...