Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem kwietnia 2011 powinien zostać:  

187 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem kwietnia 2011 powinien zostać:

• The Miz
      12
    • Sin Cara
      39
    • Christian
      74
    • Cody Rhodes
      39
    • Sting
      14
    • Bully Ray
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Do głosowania wliczają się wyniki z WM - więc dla mnie, bezapelacyjnie Cody Rhodes. Bardzo ważna wygrana na w/w gali z Rey'em, b. dobre proma i ogromny postęp zawodnika.

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• kikut413

2

• ajfan

1

• mieciubur

1

Top użytkownicy w tym temacie

Miz, Sin Cara, Christian... Zastanawiam się nad tą trójką. Miz od pół roku mistrz i wygrana na WrestleMani z Ceną - świetnie, Sin Cara bez porażki od czasu debiutu - świetnie, Christian - wywalczenie udziału w walce o pas WHC było do przewidzenia i chodź jest to dla niego duży skok w porównaniu z ostatnimi miesiącami a nawet latami to jednak eliminuję go jako pierwszego. Pozostali Miz i Sin Cara. Czekałem na debiut meksykanina od dawna i doczekałem się bardzo efektownego. Świetne wejście do WWE. Chciałem też zwycięstwa Miz'a na WrestleManii i tak się stało. No dobra głos na Miz'a. Sin Cara ma jeszcze czas a skoro zaliczył dobry początek to teraz może być już tylko lepiej.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Mój głos leci na Cody'iego Rhodes'a, który pokonał Rey'a na kwietniowej WM'ce, miał też świetne proma na SD i uczynił wielkie postępy.
Entertainment < Wrestling

19950532664dc6b6b8c6171.jpg

Gdybym ja miał wybrać zawodnika kwietnia to postawiłbym na Kurta Anglea ale nie ma go wśród nominowanych. Z braku laku głos idzie na Christiana. Dość nieoczekiwanie (po przejściu na emeryturę Edgea) wysunął się na czoło feudu z Alberto. Zresztą należy mu się tytuł wrestlera miesiąca za całokoształt tego feudu - o czym kiedyś już tam pisałem.

14453752125651e0a536c69.jpg

Jeszcze raz Cody, ktory zrobil mega postepy i na chwile obecna jest najciekawsza postacia na SD

• Styl:  Jasny

Cody Rhodes! Zdecydowanie. Praktycznie przez ten jeden miesiąc rozwinął się z postaci marnego midcardera na przyszłego ME. Fantastyczne proma, świetny gimmick, odpowiedni push - to składa się na fakt, że powoli staje się jednym z moich ulubionych wrestlerów.

• Reputacja:   1

Oczywiste jest to że głos teraz leci na Christiana/Cody i mam problem między nimi . Ale Bardzo dobrze się prezentuje , mam nadzieje że jakby wygrał pas a na to jak najbardziej zasłoguje to myśle że jako Champion również będzie dobrze się spisywał i to napewno . Bardzo ładne walki z DelRio ostatnio i to na niego głosuje Christian

Myślałem między Christianem, a Mizem lecz wybrałem tego drugiego przede wszystkim przez to że CC dostał title shot gdy EDGE zakończył karierę.

Głos na pana Jasona Reso. Widać jak bardzo w kwietniu się pnie w górę. Najważniejszym aspektem jego aktywnośći był feud z Alberto, bo jako jeden z nie wielu potrafił skontrować atak z nienacka Alberta i w ogóle dominuje w tym sporze i to na wielki +

48798430952f294e69c1e4.jpg

Głos na Christiana, wejście do walki o pas WHC, zastąpienie Edge'a na Smacku i ogólnie dobra dyspozycja w kwietniu.

1161423919541b3db89050d.jpg

Głos idzie na Rhodes'a. Za zwycięstwo na WM-ce z Mysterio i za jego znakomitą postawę na tygodniówkach. Pokazał, że w przyszłości może zostać Main Eventerem. Chociaż w typerze ER obstawiłem na Rey'a to chciałbym, aby Rhodes odniósł kolejne zwycięstwo.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

Ciężki wybór, ale mimo wszystko głos na Christiana. Dlaczego? Świetnie się spisuje w roli zastępcy Edge'a, bo chyba w sumie tak należy to nazwać. Świetnie prowadzi konflikt z Alberto. Dominuje na SmackDown! no i wreszcie się wybił.
Just close your eyes .

20266078404db82a2a5388c.gif

• Urządzenie:  Windows

Zdecydowanie Cody Rhodes wygrał na WM mało osób się tego spodziewało. W tym miesiącu był najbardziej wyrazistą postacią, i poczynił bardzo duże postępy. Na ER pewnie przegra chociaż chciałbym żeby Cody wygrał feud z Reyem.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Mój głos na Bully Ray. Koleś jak dla mnie jest najlepszym heel'em w TNA świetnie odgrywa swoją postać. Ostatnio naprawdę dostaje spory push i wiele się wokół niego dzieje.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...