Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem kwietnia 2011 powinien zostać:  

187 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem kwietnia 2011 powinien zostać:

• The Miz
      12
    • Sin Cara
      39
    • Christian
      74
    • Cody Rhodes
      39
    • Sting
      14
    • Bully Ray
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- The Miz - od prawie pół roku posiadacz pasa WWE, bardzo dobre proma na czerwonych galach, obrona pasa na WrestleManii 27, gdzie za przeciwnika miał Johna Cenę.

- Sin Cara - Nie przegrał żadnej walki. W ekspresowym tempie podbił serca WWE Universe. Stoczył kilka dobrych walk w których pokazał swoje nie przeciętne umiejętności. Przy tym wszystkim warto zaznaczyć, że kwiecień był miesiącem w którym debiutował.

SmackDown!:

- Christian - pretendent do WH Title, od powrotu nieprzerwanie w main eventach niebieskich tygodniówek.

- Cody Rhodes - zwycięstwo nad Rey'em na WrestleManii 27! klimatyczne proma, dobry feud z Rey'em Mysterio, aktywny przez cały miesiąc, pnie się wciąż wyżej w hierarchii, niesamowity postęp od czasu rozpadu Legacy.

TNA:

- Sting- 3 obrony pasa TNA Heavyweight w kwietniu dają mu status fighting championa i głównej postaci TNA w tym momencie.

- Bully Ray - nie odniósł zbyt wielu zwycięstw w kwietniu, ale kręcie się wokół main eventów i jest jednym z najwiarygodniejszych heelów ciągnąc grupę Immortals.

Ankieta potrwa 3 dni, typy i uzasadnienia zostały wybrane przez redakcję Attitude.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• kikut413

2

• ajfan

1

• mieciubur

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Zastanawiałem się między Stingiem, Mizem oraz Christianem i zagłosowałem na mistrza WWE. W kwietniu każde z jego prom stało na wysokim poziomie, a do tego dochodzi udana obrona pasa na największej ze wszystkich scen.

CC bo w ostatnim miesiącu mu się nie udało tak więc mam nadzieję że w tym się uda.

908338894e6b71b552bb7.jpg

Ja zastanawiałem się nad Sin Carą i Christianem. Ponnieważ na Christiana oddałem głos miesiąc temu, dzisiaj moje uznanie zdobył Sin Cara. Miał jeden z najlepszych debiutów ostatnich czasów, żadnej przegranej walki. Poza tym silne proma i myślę że niedługo dostanie push. Brakuje mi tu jednak Edga. Powinien być wrestlerem miesiąca na sam koniec jego wspaniałek kariery, no ale cóż, nie ja o tym decyduje...

Mój głos leci na Miza. Pokononie na WM Jasia po coś dużego. Poza tym świetnie proma i naprawde mi się podoba jako ten heelowy mistrz. Robi fajną robote.
Ja chce heelturn Jasia

Christian, Rhodes albo Bully Ray. Myślę, że jednak CC, bo dostał to, na co pewnie on i my tak długo czekaliśmy. Bully Ray jest jednym z najlepszych heelów ostatnimi czasy. "<@LordPKsHaWn> zobaczcie ile mozna zdzialac jezeli odsunie sie murzynow z otoczenia". :lol: Z kolei Rhodes ciągle robi postępy, a przyszłość stoi dla niego otworem, tego nie da się już spieprzyć. Może w tym miesiącu?

Głos na Bully raya. Gościo jeszcze przy feudzie z bratem nie pokazywał zbyt dużo, ale teraz po dołączeniu do immortals jest obecnie najlepszym i najwyrazistszym heelem w federacji. Zaskoczył mnie jak i z pewnością innych pozytywnie.

Pozostając w sferze zaskoczeń, dopisuje tu obecność Stinga na liście. W prawdzie jest mistrzem, który trzy razy obronił swoją posadkę, ale w jakich to walkach i jak? W prawdzie przy majku pokazuje klasę, ale nic po za tym. Już prędzej widziałbym na liście propozycji takiego Gunnera czy Maxa Bucka.

Mój głos leci na Sin Carę, to co ten zawodnik wyprawia w ringu jest niesamowite. Owszem zaliczył 3 wpadki, ale nie z jego winy. Ja to kupuje, głos na niego.

18056192365019276624f15.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wystrzelil do Main Eventow i ma przyzwoite szanse na tytul - Christian. Nie sadze, zeby trzeba bylo to lepiej argumentowac, bo i konkurencja nie jest ciezka. Nie zgadzam sie tylko z nominacja Sin Cary.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Ja głosuję na Christiana, zaliczył bardzo dobry powrót na ECW, ale jego ostatnie poczytania na Smackdown są niesamowite, razem z Edge byli wrestlerami do main eventów a po odejściu Edge godnie zastąpił jego miejsce na SD i miejmy nadzieję zastąpi również jako WHC.

5832596764e36c6544ac70.gif

Christian - zgadzam się z argumentacją tego typu i dopatruję się tutaj odrobiny dobrej woli ze strony zarządu oraz końca pokuty kapitana charyzmy. Jeśli jednak jest to jednorazowy występ w górnej części karty za sprawą Edge'a, to kariera Christiana już dalej nie powędruje.

3060114334dcbee5f4e682.jpg

- Cody Rhodes - zwycięstwo nad Rey'em na WrestleManii 27! klimatyczne proma, dobry feud z Rey'em Mysterio, aktywny przez cały miesiąc, pnie się wciąż wyżej w hierarchii, niesamowity postęp od czasu rozpadu Legacy.

Nic dodać ,nic ująć.

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Głosowałem na Miza za obronę tytułu w Mian Event'cie WM'ki z super Jasiem a to nie byle o co :) . Tak samo N!KO , nie rozumiem co tu robi Sin Cara ? Miał przyzwoity debiut , ale by go po kilku walkach w których 2 razy nie wyszło mu wejście , a w jednej walce nie udał mu się finisher wstawiać do głosowania na wrestlera miesiąca.Ba...on tu dostaje głosy.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Głos oddaje na Christiana. Wygrał walkę która wprowadziła go do walki na Extreme Rules o pas z Alberto, co przekonało mnie w wyborze.

Sin cara. Bardzo mocne wejście na WWE. Genialne wejście (przeskok przez liny) i bardzo efektowne akcje
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...