Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

10 lat Extreme Wrestling Federation

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

W kwietniu 2001 roku powstało Extreme Wrestling Federation. Podejrzewam, że nikt wówczas nie przypuszczał, że po dziesięciu latach EWF będzie nadal istnieć. Kwiecień roku 2011 jest więc idealnym momentem na podsumowanie dotychczasowej działalności. Jestem bardzo szczęśliwy, że mimo różnych kolei losu, parokrotnego tymczasowego zawieszania działalności, różnych konfliktów i sporów, udało nam się przetrwać tak długo. Kiedyś setna edycja Wrestlepaloozy wydawała się trudna do osiągnięcia, ale udało się ją przeprowadzić (choć zaczęliśmy ją chyba planować już w 2004 roku). Fakt, że z powodu kolejnego snu EWF, te dziesiąte urodziny nie są takie huczne, jakie być powinny, ale jednak są. Pierwotnie z tej okazji planowałem napisanie Historii EWF oraz ogłoszenie specjalnego plebiscytu Felki Dekady. Teraz te pomysły nie mają większego sensu. Chciałbym podziękować wszystkim moim współpracownikom, którzy od 2002 roku pomagali mi w pisaniu gal. Było ich wielu i każdy coś wnosił w rozwój EWF. Samodzielnie nie byłbym w stanie napisać ponad setki gal. Przepraszam za wszystkie spóźnienia i kontrowersyjne decyzje. Dziękuję też wszystkim, którzy przez ten cały okres zdecydowali się zapisać do EWF. Nie mam wątpliwości, że e-fedy dadzą sobie radę beze mnie. Mam nadzieję, bo wtedy musiałbym znowu reaktywować EWF, a chwilowo chciałbym od tego wszystkiego odpocząć. To tyle, wreszcie dołączam do grona e-fedowych emerytów. Przynajmniej na jakiś czas.

Game, imperator

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• damiandziki

1

• Robespierre

1

• Grishan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   14
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Smutno się jakoś zrobiło... ale przynajmniej wszystko zostało załatwione, jak należy.

Wypada podziękować za dwie bardzo udane gale, które stanowią godne zwieńczenie dotychczasowej działalności EWF. W federacji jestem od niedawna, jej losy śledzę trochę dłużej... niezależnie od stażu, łezka się w oku zakręciła, a melancholijne segmenty z mistrzem Szakalem trafiły prosto w serce. Również epilog idealne spełnił moje oczekiwania :)

Mam nadzieję, że Extreme Wrestling Federation jeszcze kiedyś powróci, by ustalać najwyższe z możliwych standardów i nieść kaganek oświaty w kolejnym dziesięcioleciu ;)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

I my Ci dziękujemy Imperatorze! Za te niezliczone godziny zabawy, zarówno przy pisaniu jak i czytaniu. Wprowadziłeś e-fedy na wyższy poziom i wysoko postawiłeś poprzeczkę swoim następcom. 10 lat to szmat czasu - więcej niż połowa mojego skromnego życia i należą się niezaprzeczalnie brawa wszystkim, którzy pomagali w tworzeniu jak i sami uczestniczyli w zabawie ;) Jeszcze raz wielkie dzięki Rob :)

8363302634890420816486.jpg