Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CHWYTY - YOURS !!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

a ja walne z innej beczki --- dla mnie bardzo fajnym chwytem jest "full nelson slame"

Szukasz gal WWE i TNA wejdz tutaj

nie łudzcie sie JR nie mowi Closeline tylko Poznań ;PP

Randy Orton pobil rekord Kane'a na No Mercy 2007 ;P chcecie wiedziec jaki to obejrzyjcie

2011194345458d6af103429.jpg

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bignash

15

• Adam...

5

• Przemk0

4

• Dejv

4

Top użytkownicy w tym temacie

zdecydowanie najłątwiej wykonać low blow, choć niezbyt honorowo, często też wykonuje się spear
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

No fakt czytajac te posty to naprawde mozna sie usmiac ale juz cos pisałem o tym zeby powstała kolumna na glupie tematy ,a ten chyba powinien nazywac sie ,jakich chwytow lubisz najbardziej uzywac:) o fuck coraz weselej na tym forum

A jesli chodzi juz konkretnie do tematu to:EvenFlow DDT,F-5,Awesome Bomb Mike Awesomea z ECW

576009130413fce83f1b12.jpg

• Reputacja:   1

Tongan Death Grip z bogatego repertuaru Menga :)

Takie coś wykonasz na ulicy i po kolesiu :) Zdecydowanie :)

Hehe, no ale ja także wykonałem jedną akcję z wrestlingu.. Może to trochę przypadkowo, ale akurat na treningu sambo, koleś chciał wykonać takedown. Wtedy też dzielny Zwiechu, bojąc się o swoje plery wykonał knee shoot i coś w rodzaju even flow DDT. Szczęście, że sparowaliśmy na macie, a koleś przywalił czołem a nie czubkiem głowy. Aczkolwiek odczuwał ból w szyi. Nie polecam nikomu takich praktyk, nieźle się wystraszyłem. Ofcoz nie chciałem wykonać DDT, a przejść do szybkiej dźwigni na nogę, wyszło inaczej..

A co do powerbomba itp.. Stary - nie ważne na co wykonasz taką akcję. Czy będzie to stół kuchenny w domu babci, trawnik czy chodnik, według mnie praktykowanie akcji tego typu na ludziach, jest nieco chore.. Rozumiem, że okazało się to skuteczne, ale jeżeli już się z kimś napier... to tradycyjnie - pięści, nogi, albo tylko pięści (w ogóle to jestem przeciwny wszelkiego rodzaju ustawkom itp) W tym wypadku jestem nieco zaskoczony.. Mówisz o tym tak, jak gdyby sprawiało ci to frajdę, że jebutnąłeś kolesiem o glebę (czy tam trawnik), że Ci się to udało, i że jesteś wielki. Qrna, i studiujesz psychologię... Zapisz się do BWD, już Vampirro Ci da :)))))

Edytowane przez Deliquent

46204812740b7d45acaa48.gif

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

ha ha.. leje.. ale sie watek rozwinal.. Lukki 100% racji.. ale pozniej bedzie dym jak bede przenosil co glupsze posty do tego dzialu :D

bignash : mysle ze wiekszosci nie chodzi o to ze ty tego nie zrobiles (tego powerbomba itd) tylko wlasnie z tego ze to zrobiles.. no twoje posty to masakra jak dla mnie.. ubawilem sie dobrze :) pozdro..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   1

Aaa no i Fuckhead - jednak powerbomb da się wykonać bez współpracy z przeciwnikiem. Nie koniecznie jakiś Jacknife itp, ale jest to możliwe (np. sit out powerbomb). Proponuje walki Quintona Jacksona w MMA.. W walce na Pride 15 z Sakurabą i innych (głównie King of the Cage) wykonuje takie akcje. Nie są to 100% powerbomby, ale jakimś wariacjom odpowiadają.

46204812740b7d45acaa48.gif

ale on cwiczy cale zycie :P a nie na ulicy ;]

14412508044c725aa0e19e.gif

• Urządzenie:  Android

RazorR na ulicy tez cwiczysz moze nie cale zycie ale w mlodosci :mrgreen:

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

you are crazy motherfuckers....

mowie o waszych chwytacj a jeden mo tlumaczy ze to nie mozliwe, grugi ze nie zle sie bawi czytajac posty trzeci jeszcze ze jakis swor ze nie ....

ludzi opanujcie sie - koles fiknal, przyszllo mi do glowy takie cosi ka nie inne i go jebnąłem a czy bym go skrzywdzil czy nie to mnie to nei interesuje bo w takim momencie nie myslisz o tym tylko sie bronisz...

udało sie poprostu a wy robicie z tego jakas aferę czy cholera wie co....

piszcie o tych swoich chwytach a nie głupoty jakies wyciagacie i robicie z tego bajki, jakieś nieżliwe do wykonania rzeczy i czart wie co jeszcze...

Deliquent - jak sie napierdalasz to ludzie nie patrza na to co tobie robią i czym cie napierda..... tylko wala gdzie popadnie... a to ze to jest chore - zauważyłem, no i co z tego? - to raz...

dwa - to piszesz ze ja o sobie mowie ze jestem wielki i ze jebutnalem kolesiem... ; a no jak slysze ze ktos sam nie wie co mowi bo prawdopodobnie nie zrobil powerbomba w zyciu to mnie trafia cos w takiej sytuacji...; a opis tyczy sie tylko tego ze potrafie jebnac 70-kilowym kolesiem a nawet wiekszym bo mam do tego warunki...

a nie ze jusz to zrobilem i ze jestem koles....

przestancie jusz pieprzyc i mnie atakowac i wytykac i bla bla bla bo to robi sie nudne...

Przemko - ciesze sie ze ty tylko sie smiejesz z tych postów... przynajmniej ty sie dobrze bawisz; jakas jednak zaleta tego o czym pisałem na poczatku a tym co niepotrzebnie pisalem pozniej; to samo tyczy się Lukki'ego;

piszcze o chwytach bo tylko to mnie interesuje...

jak tak to fajnie, a jak nie chcecie pisac to trudno... ale widze ze konkretnie odpowiedziec na posta to mało kto umie....

dobrze ze przynajmniej takie osoby są...

odpowiadajcie konkrtenie i bedzie dobrze....

stworzyliscie forum dyskusyjne to macie...

wiec nie dziwcie sie ze ludzie zamieszczaja takie posty, tylko jak jusz takie sa to albo odpowiadajcie a nie swoimi komentarzami prowokujecie do głupich duskusji...

i podobno moj post jest głupi...

przepraszam za zwrot ale jusz mnie to denerwuje...

wiec sie wstrzymuję i czekam na odpowiedzi na mojego posta...

kazdego kogo chcialem zawarłem w tym poscie - trzeba bylo...

przepraszam

do "miłego" napisania mam nadzieje

A dla mnie i tak najfajniejsza jest Kropelka:D (Crippler's Cross Face), kiedyś nawet złapałem na nią gościa w tramwaju, który wyjmował babce portfel z kieszeni... Dlatego też mi się wydaje, że pod logiem WWE (na przykład...:/) powinien widnieć napis pod tytułem: "Folks, try this at home", lub coś takiego. Nie używam JUŻ ciosów wrestlingowych w życiu codziennym, ale za czasów podstawówki podczas jakiejś solówy z takim jednym palantem udało mi się podnieść gościa do pionu(Vertical Suplex) i posadzić go plecami na moje kolano(Back breaker)...zyskałem troche szacunku:P żartuje, ale wielu innym to sie podobało...Już tak pisze i pisze, ale założę się, że chociaż 75% ludzi zarejestrowanych na forum próbowało jakiegokolwiek finishera na swoim "koledze"/"koleżance":D Tak mi sie wydaje...wrestling to też styl życia...

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

• Reputacja:   24

no to jestem w mniejszosci.. znaczy sie w tych .. 15%..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

fr3d zmniejsz troche ten obrazek w podpisie.

14412508044c725aa0e19e.gif

Najbardziej mi sie podoba i chciałbym go stosowac w walce to CROSSFACE Benoita jest rewelacyjny i to co widac u przeciwnikahc Chrisa musi byc bolesny:D

Zatem wybieram CROSSFACE

El Team

78685563840b0a015d94a6.gif

według mnie bardzo dobry wybó El Bandito...przede wszystkim ze jest szybki do wykonania,bolesny i można go robić z zaskoczenia...:)

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

• 2 tygodnie później...

heh dla mnie najlepszym chwytem jest Toombstone :P

iedys sie bawilem z kumlamiw wrestling w domu i czesto robilem kolesia Toombstony w materace :P ai tak sie zwijali z bolu :P

Toombstone RULEZ :twisted:

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Zelina i tak pójdzie dalej i za pewnie zdobędzie jako pierwsza meksykanka główne mistrzostwo, chociaż nie wiem zdobyła już jakaś babka z Meksyku głównego mistrzostwo kobiet w WWE? Jak nie, to pewnie ona będzie pierwsza ale dajmy jej czas dopiero co zdobyła swój pierwszy tytuł  nie ma co od razu pchać ją w główny obrazek to i tak dużo że rok temu podajże walczyła o główny pas czy tam dwa lata temu. 
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dream Takashimaya Vol. 3 Data: 31.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Takashimaya 1st Floor JR Exit Special Venue Format: Taped Data emisji: 03.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. SmackDown otworzyła Bianca Belair, która przyznała, że nie jest jeszcze gotowa do akcji. Show odbywało się jednak w jej rodzinnym Knoxville w Tennessee, stąd się pojawiła. Szybko przerwała jej Naomi. Zdradziła, że była w domu rodziców Bianki i widziała album zdjęć. Przypomniało jej to czasy, gdy były szczęśliwe jako tag team. Belair jeszcze raz zaznaczyła, iż to koniec między nimi. Zdenerwowana Naomi skwitowała, iż chciałaby, by Bianca była na wózku inwalidzkim, tak samo jak jej matka. Wtrąciła się wreszcie Jade Cargill, która zaatakowała Naomi. Z tego zwinnie przeszliśmy do walki kwalifikacyjnej do Money in the Bank Ladder Matchu. Naomi pokonała Nię Jax i Jade Cargill. JC Mateo łatwo rozprawił się z R-Truthem. Po pojedynku z Solo kontynuowali atak, aż pojawił się Jimmy Uso. Wyatt Sicks ponownie zaatakowali tag teamy ze SmackDown – #DIY, Motor City Machine Guns, Fraxiom i Street Profits. Los Garza pokonali zespół Je’Vona Evansa i Reya Fenixa, jako przedsmak Worlds Collide. Przy stanowisku komentatorskim był NXT North American Champion Ethan Page, który zaingerował w pojedynek. Zelina Vega pokonała Albę Fyre. Duże zamieszanie wywołała Chelsea Green. Damian Priest ostrzegł mistrza US Jacoba Fatu. W kolejnej walce kwalifikacyjnej do MITB Matchu Andrade pokonał Jacoba Fatu i Carmelo Hayesa. Ponownie doszło do spięcia na linii Fatu – Solo Sikoa i JC Mateo. SmackDown kończyła konfrontacja Cody’ego Rhodesa i Jeya Uso z Johnem Ceną i Loganem Paulem. Skrót gali:
    • MissApril
      Zelina powinna już iść dalej jako mistrzyni US, trochę słabo to wygląda, a kręcenie się w kółko przy Albie, Piper i Chelsea jest po prostu nudne. Przydałoby się odświeżenie jej runu z inną zawodniczką na tym etapie posiadania pasa. 
  • Dodaj nową pozycję...