Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dopiero teraz zorientowałem się o istniejącym temacie :D

Według mnie temat został założony zdecydowanie za wcześniej. Po pierwsze gra wychodzi w okolicach października czy listopada (nie łapać mnie z dokładną datą) a dokładniejsze dane zostaną podane później w okolicach letnich wakacji. Ogólnie to można spekulować nad zmianami które ewentualnie zostaną dodane do nowej odsłony svr. Może skoro się już udzieliłem w temacie dodam coś o tych zmianach.

-Dodanie nowych strojów (do każdego zawodnika przynajmniej dwa)

-Uatrakcyjnić (tak to postanowiłem nazwać) wygląd mięśni zawodników.

-Podczas wykonywanej akcji wykazane zmęczenie.

-Zwiększyć ilość akcji w edytorze.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DAWIDKI

216

• plkd

144

• MJ

119

• Archer

104

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli wyjdzie Svr 2012 na ps2 to jest moja lista :

1.Więcej postaci i legend

2.Minitrony gwiazd oraz legend :P

3.Lepszy move-set

4.Special referre match , buried alive match oraz większy tag match

5.Nowe stroje we większości postaci

5.I bardziej rozwinięte RTWM

Moja wizja, to dodanie kilku urozmaiceń do gry, o większości była już mowa

1. Tryb NXT

Pewnie znajdą się tu osoby grające w gry sportowe typu Atheny 2004, czy inne takie, które badają wytrzymałość naszych padów. I to chciałbym zobaczyć, tryb, w którym moglibyśmy przetestować naszą zręczność, zatem stwarzamy sobie zawodnika (albo i kilku) i bierzemy udział w różnych konkurencjach (oczywiście nasze wyniki leciały by do neta i moglibyśmy się nimi chwalić, czy porównywać z innymi). Między takimi zadaniami (np. Dusić jak najszybciej A/X aby nasza postać robiła pompki) były by losowo generowane walki. Fajnie by było, gdyby konsola tworzyła CAWy do tego trybu, specjalnie dla nas, i tylko jeśli wygramy w tym trybie naszym CAWem, możemy nim grać w zwyczajnym WWE Uniwers, czy cokolwiek będzie w tej wersji.

2. Repertuar walk

Standardem jest zwiększenie repertuara walk, przydało by się np. Special Referee (Przecież nawet w Shut Your Mouth był ten tryb, a to gra na PS2 z 2002 roku), Buried Alive (Jak się nie mylę, to ta walka była w SvR 2008), czy jakiekolwiek inne, ważne, by coś nowego dodali, to już nie jest ograniczenie do tych 4,8GB danych, czy ile to tam jest. A jak ktoś mówi "A co wtedy z PS2?", to ja mu odpowiem, gdyby chciał, to już dawno mógł by sobie kupić X360 czy PS3, przecież na Allegro używany sprzęt nie jest drogi, a i tak większość osób, co gra na PS2 to gra przez emulator na PC.

Sam gram na PS2 w wyżej wspomniane SYM oraz 2008, zachciałem mieć więcej, zaoszczędziłem i kupiłem sobie PS3, po roku SvR 2009, 2010 i w zeszłym roku 2011, wystarczą chęci i motywacja.

3. Zawodnicy

Tutaj nic nowego, więcej, lepiej, fajniej. A i najważniejsze, zwiększenie poziomu trudności. Różnica między grą z przeciwnikiem na poziomie Legendarnym, a osobą, co gra w SvR od 3-5 dni jest ogromna, konsola nie wykorzystuje akcji, nic, chyba tylko w Royal Rumble stwarza zagrożenie, całe szczęście, że mam kilku znajomych co zemną pogra, ale nie wszyscy mają takie szczęście (nie każdy lubi taki typ gier) i muszą grać z konsolą, czyli zero wyzwania.

To chyba na tyle, czekam na słowa krytyki 8-)

Słów krytyk nie będzie hehe stanowczo się z toba zgadzam tryb za łatwy jest.Co do stypulacji to również już sie wypowiedziałem i nie rozumiem.Dla mnie nie potrzebne jest inferno match.Ta stypulacja już nie jest pokazywana i jak był feud na lini Undertaker-Kane nie wykorzystali tej stypulacji(kiedyś wykorzystywali) a wolali Buried Alive na BraggingRights

Buried Alive-

*Tutaj jest ta stypulacja pokazana.Mecz Undertaker vs Great Khali(który myśle że będzie w SvR2012)

Kolejną stypulacją będzie stypulacja którą chciałbym lumberjack match.W SvR2011 była ta stypulacja a czemu nie mogliśmy jej sami ustawić?No może dlatego że byśmy nie wiedzieli kogo tam wstawić(kto sie tam nadaje według storyline)ja bym umieszczał tam nawet przypadkowe osoby ale tylko po to aby grac w ta stypulacje.Chociaż max.do 5 osób bo trzy to za mało

Lumberjack match(na filmiku trzech drwali)-

*Mecz z RTWM Ceny

Następną stypulacja którą chciałbym widzieć w kolejnej odsłonie SvR jest mecz I quit match SvR 2010 była ta stypulacja która mi sie bardzo podobała chodzisz z mikrofonem i wciskasz przycisk pinujący.Tutaj równiez wolałbym aby zawodnik dochodził do sędzi aby podszedł i się spytał czy kończy(bo jak wiemy tak było w meczy batisty vs Ceny)lecz pod koniec sam zawodnik sie pytał

I quit match- http://www.youtube.com/watch?v=7mNZ0nOhz7M

*mecz JBL vs HBK Hall of famer

Czwartą juz stypulacje która chciałbym widzieć to stypulacja specjalnego sędzi to by było nawet super bardzo nawet.Odliczasz i ty tak naprawdę tworzysz mecz.Ta stypulacja była w SvR 07 oraz na RTWM w SvR2011

Special Referee-

* RTWM gdzie sędziom był Randy Orton

Nie chce tutaj meczu typu strap match gdzie zawodnicy sa związani pasami ale chcę właśnie najbardziej te walki które sa realne jeżeli nie to można zmienić i usunąć np. walkę first blood co tak naprawdę daje dużo emocji ale w grze jest to dość szybka walka.Co do rodzajów walk już sie stanowczo wypowiedziałem.THQ musi sie jakoś postarać lecz nie mówię że jest źle ale my jako fani chcemy więcej.Roster też jest ważny chciałbym sporo postaci które sa w składzie.RTWM była dobra w grze ale coś tutaj brakowało i moim zdaniem słaby pomysł z tymi challange'ami do odkrywania postaci lecz nie wiem jaki pomysł tutaj dać a same przejście WM w zamian za odblokowanie postaci by było nudne.Po dwa stroje zawodników a tych najbardziej wyrózniających po trzy(aby nie przesadzać) :D

Szkoda bo mało było ustawionych reakcji w wwe universe(chodzi mi o to że np.jest mecz tagteamowy i jeden zawodnik odchodzi lub atak zza pleców przy entrance)myslę że teraz będzie to jezeli miałby być WWE Universe a ja jestem za tym. :D

Jest dużo rzeczy które musza tam być bo to jest już Smackdown vs raw 2012 i to musi jakoś zabłyszczeć aby było jedną z najlepszych premier jesieni.

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Ja tego nie rozumiem. W RTWM wystąpiły mecze tak jak napisał TheRock 17. Był I "Quit", Special Referee, Lumberjack, a w jakiejś serii Buried Alive. Mam nadzieję, że te pojedynki będą, a także Stretcher, 3 Stage of Hell czy coś takiego.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

Stretcher match tez fajny by był.Męczysz zawodnika potem go łapiesz i przesuwasz go w stronę tych noszy.Potem jakoś ciągniesz nosze (gałką tak jak w inferno match) i jak dojdziesz to wygrywasz.I to nawet na tyle ,jakby co to jeszcze mecz ambulance match by sie przydał na tych samych zasadach co stretcher match lecz to jest bardzo mało prawdopodobne bo ta walka było już dawno używana.
If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Następną stypulacja którą chciałbym widzieć w kolejnej odsłonie SvR jest mecz I quit match SvR 2010 była ta stypulacja która mi sie bardzo podobała chodzisz z mikrofonem i wciskasz przycisk pinujący

Miało to miejsce tylko i wyłącznie w RTWM HBK'iem i nie za wiele miało wspólnego z tą stypulacją. Moim zdaniem, najpierw powinni zrobić lepszy LMS, bo jak to napisał hadaszyszek bodajże, ta stypulacja pozostawia wiele do życzenia.

Strecher Match zrobić jest dużo łatwiej, bo co to położyć kogoś na noszach i wywozić za linie? ;)

A więc oto i moje marzenia:

-możliwość zmiany Superstar Attire na PS2

-żeby w ogóle wyszło na PS2

-!!!WIĘCEJ ZAWODNIKÓW ZA JEDNYM RAZEM W RINGU (czytaj 8-man,10-man itd Tag Team Match)!!!

-więcej stypulacji (oryginalny bie będę) typu Stretcher Match,Special Refree,Lumberjack

-większa ilość zawodników w RTWM Mode

-GM Mode,24/7 Mode

-może arena WCW albo kilka starszych typu Armageddon,Bad Blood?

"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

może arena WCW albo kilka starszych typu Armageddon,Bad Blood?

O tym nie pomyślałem, nie powinno zajać to sporo czasu, a byłoby bardzo przydatne (szczególnie, jeżeli ktoś bawi się w story i nie odpowiadają mu takie PPV jak Bragging Righs czy inne Hell in a Celle). Z miłą chęcią pograł bym na jakiejś hali do Armagedon, Cyber Sunday czy Bad Blood...

Jako, że kupuję niedługo xboxa to i ja się wypowiem

-Nowe stypulacje, special referee by się przydało:P

-GM MODE, 24/7 MODE(Tak jak to było w svr 08)

-może arena WCW albo kilka starszych typu Armageddon,Bad Blood?

-Dużo legend do odblokowania, typu Goldberg

-Ogólnie dużo zawodników

-Bardziej rozwinięte story designer

-Zachowanie finishera

-Więcej movesów

Ktoś napisał że w SvR 2011 z drabiny da się skakać po za ring jak ??????? Można tylko zostać zwalonym po za ring ale skakać ???

13771833464dc067047ffd1.jpg

po pierwsze nie ten temat, a po drugie da sie o ile nasz przeciwnik jest za ringiem i skoczyc na niego, sam tak ostatnio zrobilem, oczywiscie mowa o wersji na next geny

Tak teraz patrzę, to na stronie E3 w wystawcach nie ma THQ - Mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni, bo targi tuż tuż. :)

Szczerze mówiąc to ja niewiem czy kupie tą gre, ale moge napisać co chciałbym nowego lub poprawionego w niej zobaczyć.

1. Na ps3 i xboxa 360 dodana została nowa fizyka, która świetnie się sprawdzała w stypulacji TLC, ale miała mnóstwo błędów w kodzie i często zabierały one przyjemność z rozgrywki. Mam nadzieję, że w nowej części naprawią te błędy lub chociaż większość z nich i będzie dobrze.

2. Przydałoby się dodać kilka nowych stypulacji, aren np. Strecher Match, areny jakiś starszych Wrestlemanii czy innych PPV, ewentualnie arenę WCW. Chętnie zobaczyłbym również udoskonalony Falls Count Anywhere.

3. W ostatniej edycji RTWM był dobry, ale mam kilka zastrzeżeń i chciałbym aby poprawiono pracę kamery i dano nam większą swobodę w rozgrywce. Atakując kogos na backstagu czy się z niego wyśmiewając możemy z nim rozpocząć feud no i uważam, że powinniśmy dostać więcej postaci. W ostatniej edycji mieliśmy 5 zawodników, a w tej moglibyśmy dostać 10. No i niech nie dają już tego trybu Cawem bo nigdy nie lubiłem tworzyć swoich wrestlerów i wolę grać orginalnymi.

4. Poprawienie trybu WWE Universe Mode lub wprowadzenie nowego trybu. Universe mode jest dobrym pomysłem, ale trzeba go ulepszyć i brakuje mi tu filmików o feudach, które toczą się w grze(np. pokazanie ataku jednego zawodnika na drugiego). Mam nadzieję, że na tygodniówkach nie będzie samych walk, ale też segmenty, którymi można rozpoczynać nowe feudy czy kontynuować stare. Dodałbym tam również Draft i jakieś specjalne wydania Raw czy Smackdown. Można by dać również informację o ratingach i jakieś ankiety w których pokazane było by czy kibice chcą heelturnu np. Ortona i tego, żebyśmy sami planowali karty na PPV. Chciałbym żeby nie było też limitów walk na PPV czy tygodniówkach.

• Reputacja:   1

3. W ostatniej edycji RTWM był dobry, ale mam kilka zastrzeżeń i chciałbym aby poprawiono pracę kamery i dano nam większą swobodę w rozgrywce. Atakując kogos na backstagu czy się z niego wyśmiewając możemy z nim rozpocząć feud no i uważam, że powinniśmy dostać więcej postaci. W ostatniej edycji mieliśmy 5 zawodników, a w tej moglibyśmy dostać 10. No i niech nie dają już tego trybu Cawem bo nigdy nie lubiłem tworzyć swoich wrestlerów i wolę grać orginalnymi.

No to w 2011 grać Cawem przecież nie musiałeś

W carrer vs Undertaker miałeś do wybory kilku innych orginalnych gwiazd np. JoMo czy też Ziggler i kilku innych . Więc nie wiem czego nie chciałbyś żeby ktoś inny też nie mógł grać cawem :P bo np.Ja jak najbardziej lubie robić cawy z czasem zmieniam , usuwam jak mi się znudzi ale lubie nimi grać i w RTW i normalnie . Ja usuwam , zmieniam tylko dla tego bo mi twarze nie wychodzą inne tylko takie same lub podobne (mówie o ps2) i mogliby dodać jakieś twarze do wyboru . Mam nadzieje że za rok zakupie sobie PS3 to tego problemu nie będe miał ;)