Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Może mi ktoś powiedzieć na czym polega ten cały Match Creator? Będę mógł na przykład zrobić sobie Lumberjack match?

7888236935487467758dd1.jpg

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DAWIDKI

216

• plkd

144

• MJ

119

• Archer

104

Top użytkownicy w tym temacie

a w SvR 11 nie grales? tam tez byl, mozna laczyc w sposob ograniczony stypulacje dostepne w grze

barman_2000 napisał(a):
a w SvR 11 nie grales? tam tez byl, mozna laczyc w sposob ograniczony stypulacje dostepne w grze

nie, nie grałem uznałem iż nie jest on wart mojej uwagi i pieniędzy moich rodziców :P Najnowsza częśc jaką mam w domu to SvR 2010 ale dzięki za odpowiedź.

7888236935487467758dd1.jpg

CocaPepsiCola, match creator to ''dodatki'' do pojedynkow. Zobacz film jak to wygladalo w SvR 2011:

Makaveli25 napisał(a):
  Rated99 napisał(a):
Zostały potwierdzone wszystkie matche jakie beda w WWE 12:

One-on-One: Normal Match, Extreme Rules, Hell in a Cell, Inferno Match, Iron Man, Ladder, Last Man Standing, Steel Cage, Submission, Table, TLC (Tables, Ladders, and Chairs)

Two-on-Two: Tag Team, Tornado Tag, Elimination Tag, Mixed Gender Tag

Triple Threat: Normal, Extreme Rules, Hell in a Cell, Ladder, Steel Cage, Table, TLC (Tables, Ladders, and Chairs)

Fatal 4-Way Matches: Normal, Battle Royal, Extreme Rules, Hell in a Cell, Ladder, Steel Cage, Table, TLC (Tables, Ladders, and Chairs)

6-Man Matches: Normal Tag, Armageddon Hell in a Cell, Battle Royal, Elimination Chamber, Elimination Tag, Ladder

Handicap Matches: One-on-Two, One-on-Three, Two-on-Three Tag, Gauntlet

Specialty Matches: Championship Scramble, Free Brawl, Royal Rumble, Match Creator

No tak. Czyli THQ zrobiło nas w ch*ja :/

a kto powiedzial ze maja byc jakies nowe stypulacje? bo ja tego nie pamietam, byly tylko przypuszczenia jakis napalencow nie zwiazanych wcale z tworcami wiec nie rozumiem o co chodzi, a ze malo? polowa z nas i tak w wiekszosc nie gra a oprocz buried alive czy casket nie bylo by to zbyt ciekawe do gry, a jak wiadomo innych sie nie da ze wzgledu na silnik

Z tego co mi wiadomo to pisali, że będzie na sto procent special guest referee, ale po paru dniach z tego co pamiętam napisali, że jednak nie będzie, więc nie widzę nigdzie, by robili w chuja.. Zrobili, by wtedy, gdyby pisali/napalali graczy, że "O! Będą buried alive/casket" i takie tam, a nagle tego nie dali i żadnego wytłumaczenia.

18056192365019276624f15.jpg

Dodatkowo w dzisiaj w Marketplace Xbox Live pojawiły się tła z Del Rio,Punkiem, Ortonem oraz Ceną - cena 240 MS Points

http://download.xbox.com/content/images/96de98b2-76d0-41a9-b356-cfd359906c9b/1033/banner.png

Download your official WWE '12 themes today! All in the bold new WWE '12 art style with WWE Superstars John Cena, "The Viper" Randy Orton, and CM Punk! Bigger. Badder. Better.

THQ has decided to give their PS3 fans something just like they did with Xbox360 Fans. They have decided to give PS3 owners a theme for WWE'12 Video Game, further information and pictures are coming soon

Czyli jest juz jakie oficjalne theme WWE 12 na Xbox i na PS3 tez bedzie.

http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Official-WWE-12-Theme/96de98b2-76d0-41a9-b356-cfd359906c9b

Hornswoggle nie będzie w grze nawet jako manager.

Kane i The Rock nie będa miec alternatywnych strojow

THQ moze zmienic zdanie ze Brodus Clay nie bedzie w DLC 1 tylko w DLC3(chociaz to DLC Legends) i prawdopodobnie bedzie on darmowy jak Alicia Fox

John Cena będzie miał 3 attire. Normalny(na poczatku gry), stroj entrance i jeden ktory bedzie do odblokowania w RTWM lub Universe.

Dla Cawa będzie mozna ustawic jak ma byc przedstawiany jak wchodzi na ring np. w 11: The Hardcore Icon, Phenom itp. i jeszcze ma cos byc dodane ''nazwa komentarza''.

This is something new this year, you can set "Ring Announcer Name," and the "Commentary Name." for you Created Superstar in WWE'12

Oto jak mozna nazwac cawa w WWE 12 oto lista:

Pokaż ukrytą zawartość

Oficjalne intro WWE '12.

Bardzo dziwne, że Rocka nie uwzględnili w intro a szkoda ;(

Nie wie ktoś czy Wade Barrett będzie miał Titantron ? Do tej pory jego profil nie został zaktualizowany a tam ciągle widnieje logo SmackDown! ;(

@Down

Faktycznie, zrobiłem błąd. Poprawiłem się już wcześniej :)

Edytowane przez Makaveli25
"If ya smeeeeelelelelle What the Rock is Cookin' ?!"

808221084ed0cf03bd579.jpg

Makaveli25, intro a trailer to co innego - trailerem WWE'12 był Orton z hasłem przewodnim a intro to film otwierający grę a że Rocka nie ma to logiczne - pre order - DLC

mnie sie bardzo podoba, trzyma poziom i wyglad intra do tygodniowek

CM Punk=BEST IN THE WORLD ;D

1809868634e4d3bb85e925.jpg

Makaveli25, Chyba chodzi ci o minitron, a co do braku minitrona to nie tylko Barrett go nie ma.

Pokaż ukrytą zawartość

2221601604ed3bdabc9c5c.jpg