Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Z ostatniej chwili: Czy CM Punk odejdzie z WWE? uzupełnione

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeśli CM odejdzie, to dla kogo oglądać WWE? Shawn, Edge, teraz CePek. Dobrze, że jest szansa na powrót Chrisa Jericho (wiem, wiem taniec z gwiazdami, ale powrót za parę miesięcy). Jest jeszcze Sheamus i... nikt więcej. :sad:

Oh, you're so perfect

Oh, you're so perfect

Oh, you're so much better than me

So much better than me

You SUCK!

sygna by Filipoo666

13494269854c0cd6a271952.gif

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rei Ashikaga

3

• Yao

2

• maly619

1

• hadaszyszek

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Nie będę krył swojego zadowolenia z tego newsa. CM Punk odwala w WWE kawał dobrej roboty, a McMahon nie potrafi tego docenić. Wygrał feud z Hardym (pewnie gdyby Jeff nie odchodził to też zebrałby łomot) i od tamtej pory robią z niego szmatę na każdym kroku. Przegrał feud z Mysterio i Big Showem, którym to nic nie pomogło. Nawet porażki by im nie zaszkodziły, bo mają już wyrobioną markę i autorytet wśród fanów. Z Punka zrobili leszcza, który zasłania się najpierw za przydupasami ze SES, a teraz Nexusa :/ Okroili mu move-set, zbanowali Anaconda Vice (słyszałem, że niedawno tego użył, więc to pierwsza taka sytuacja od dawien dawna). WWE nie potrafi nawet w połowie jego potencjału i nie sądzę żeby miałoby się to zmienić. CM Punk jest zajebisty pod każdym względem i tyle w temacie. W takim razie nie dziwię się jego narzekaniom i czekam na jego powrót do ROH, a może nawet... drugie podejście do TNA (marki WWE pewnie zjadą mnie za to) :twisted:
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

No lipa jak on odejdzie ;/ Nikogo fajnego już nie ma z tych bardziej doświadczonych. Kiedyś był Ric Flair , Lashley , Lesnar , Stone Cold , The Rock , Mr Anderson :D , Edge lipa jeszcze chociaż jakby HHH i Undertaker mogli by jeszcze walczyć. Y2J kończ ten taniec z gwiazdami i wracaj !!!

• Urządzenie:  Windows

Piszecie kurde tak jakby on już odszedł, parę godzin temu z WWE. Jak dla mnie to to jest głupia plotka. Zresztą WWE nie ma wyboru, bo po odejściu Edge'a musi promować innych, a Punka właściwie nie trzeba wielce promować. Ja jestem przekonany, że Punk nie odejdzie, a WWE jeszcze go doceni i da mu jakiś pas.

Kurde, bardzo bym się zawiódł. Markuję mu strasznie i to w tej chwili mój ulubiony wrestler (tak, superstarem to może sobie być Justin Bieber, nie ważne jak się ich w danej chwili nazywa - to są dalej wrestlerzy, nawet w WWE). Jedno jest pewne - nie wiem gdzie, ale chcę go oglądać. Może od jakiś 4 lat oglądam w ogóle wrestling (WWE) z małymi przerwami, gdzieś od września poprzedniego roku dołączyłem TNA. Próbuję się też teraz przekonać do ROH choć ciężko to idzie, bo po tym co do tej pory zobaczyłem gał mi z oczodołów nie wyjebało. :roll: Mniejsza - mam ogromną nadzieję, że będzie występował w jednej z tych trzech federacji. A już w ogóle, że to tylko głupie plotki. Prawda jest taka, że Phillip ciągnie w tej chwili swoimi umiejęnościami cały ten wózek o nazwie WWE i bez niego będzie się go wiele ciężej oglądało. Zwłaszcza, że coraz więcej ludzi odchodzi, a Vince nie kwapi się by promować młodą krew, która mogłaby ich zastąpić (a potem zdziwko, że nikogo wartościowego nie mamy, a są tylko młodzi z potencjałem).

Może po prostu weźmie sobie przerwe jak Y2J? Parę razy zatańczy i wróci jak nowo narodzony :D .

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

• Reputacja:   434
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Trochę śmieszy mnie postawa Punka jak i jego tutejszych fanów. CM to nie dziecko, poszedł do McMahonlandu trzepać kasiorę ("chwałę" to on zdobywał na ringach Indys) i w porównaniu z tym co zarabiał wcześniej - bankowo ją trzepie. Skąd więc teraz ten bulwers, że nie wykorzystują jego postaci (co przecież faktycznie się dzieje)? Punk jest dorosły i doskonale wiedział, że w WWE pushu się nie dostaje za skillsy. Poleciał na kasę (ja go nie osądzam. W końcu "wrestler" to zawód - idzie się tam gdzie dają więcej. Spokojnie jestem w stanie to zrozumieć), dostał ją a teraz zamierza biadolić, że go odpowiednio nie pushują (tak, mnie też to wkurwia, ale nie w tym rzecz). Przecież nikt mu tego pushu nie obiecywał (a między bogiem a prawdą to CM był chyba jednym z najbardziej przypushowanych swojego czasów wrestlerów z Indys w McMahonlandzie. W końcu zdobył u Vince'a 4 razy pas HW jeżeli wliczymy w to ECW Title'a), a wręcz był on mało prawdopodobny, bo CM nie ma wyglądu (Superstars Look) takiego jak McMahon lubi i nie jest chowańcem (tylko "przybłęda" z Indys) Papy Vince'a.

Do czego zmierzam? Może nas to wkurwiać, może Punka to wkurwiać, ale nie bądźmy dziećmi - jeżeli chce się być kowalem własnego losu (być promowanym za to jak dobrym się jest w ringu czy przy micu) to leje się na Vince'a i walczy za mniejszą kasę w Indys. Jeżeli chce się robić szmal, to trzeba schować dumę w kieszeń, dać się czasem nawet zajobować na śmierć, stulić mordę i liczyć u Vince'a Dolary wpływające na konto. Punk ze względu na swój wiek i staż w tym biznesie powinien doskonale o tym wiedzieć.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Nie jestem pewien, czy Vince pozwoliłby odejść Punkowi, tym bardziej, że stracił ostatnio dużo bardzo cennych gwiazd (Michaels, Batista, Edge, Jericho czy nawet Undertaker, który pojawia się dwa razy w roku, więc nie ma z jego obecności zbyt wielkiego pożytku), by pożegnać się z kolejną. Problemem jest to, że Punk w WWE nic nie osiągnie jako heel. Mimo, że "czarnym charakterem" jest świetnym i często w pojedynkę ciągnie ten wózek, to wiadomo jak kreowany jest heel w WWE. Nawet Sheamus, który miał potencjał na całkiem przyjemnego destroyera stał się popierdółką, która zawijała z ringu, kiedy tylko zwąchał jakiegokolwiek zagrożenie. Sytuacja Punka się na tyle komplikuje, że na RAW mamy Miza z Alberto, czyli osoby, które w ciemno mogą walczyć w main eventach o pas. Odrobinkę łudziłem się, że być może Straight Edge przejdzie na drafcie na SD, gdzie mógłby nawet rywalizować o tytuł HW z Christianem, ale tak się nie stało. Niemniej jednak mam wrażenie, że Vince nie będzie chciał ryzykować straty kolejnej gwiazdy i być może w przyszłości coś ruszy z jego postacią, a CM nie będzie dostawał w każdym możliwym feudzie po dupie. Jeśli nie odejdzie, to coś czuję, że dostanie tradycyjnego punta w łeb i wróci za jakiś czas nawrócony :roll:

• Reputacja:   1

Faktycznie jedynym sposobem który mógłby pomóc Punkowi to chyba jedynie face turn (mimo że heelem jest genialnym i takim chciałbym go oglądać), pamiętam że nawet dostawał spory cheer od publiki gdy w czasie kontuzji zajmował miejsce przy stole komentatorskim na RAW więc w sumie turn CM'a byłby wskazany (zważywszy że mamy na RAW zatrzęsienie heeli taki jak: Miz, Del Rio, dołączył Truth, Ziggler, McIntyre a Punk nie został przeniesiony w drafcie na SD!) a coś czuję że w oczach bookerów (a nie nas fanów) nie ma na Punka pomysłu i dlatego jest on podkładany kolejnym "dobrym" więc może po "zmianie charakteru" bookerzy znów by coś dla niego znaleźli. Oczywiście nie chciałbym face turnu Punka ale widząc to co robią z postacią jednego z najlepszych wrestlerów (i mojego ulubieńca ;) ) aż samo słowo "turn" mi się ciśnie na usta (przedtem cisnęło się "SmackDown!" ale CM został na RAW ;/ ) Taka osobowość jak Punk już dawno powinna się kręcić wokół mistrzowskiego pasa a nie być upychana w feudach o przysłowiową "pietruszkę" które i tak wszystkie przegrywa... I tak to jest nieprzerwanie od 2009 r...

Albo po prostu lepsze wyjście: zniknąć na parę miesięcy, odpocząć i potem wracając już wkroczyć od razu w Main Eventy a nie w jakiś gówniany midcard jak obecnie (przynajmniej przerwa w występach Punka uświadomiłaby może writerom ich własną głupotę w prowadzeniu postaci CM'a i pomogła im napisać dla niego w końcu jakąś porządną historię z prawdziwego zdarzenia gdzie nie byłby podkładany i przy okazji zakręcił się w końcu koło złota) ;)