Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rise of the Champions

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Fenomenalna Gala!!!!!!!!!!!1 Whazaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!1 First ever champion!!!!!!!!!!YEEEEEEEEAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

13

• Itchy

7

• Luk

6

• LegendKiller

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Tak szybko przeczytales ? ;)

4302049614329261d90190.jpg

W końcu 5 miejsce w szybkim czytaniu w Rudzie Śląskiej :D :D :D Oczywiście nie chwale sie...:] :D Rabol jesteś Świetny!

Też już przeczytał. Gale zajefakin'fajna, szkoda tylko ze znowu przegrałem, ale wiem też, że RP eL'a był lepszy. No nic, przyłożę się i jakoś będzie. Zaskakująca końcówka gali, z całym towarzystwem w ringu. Ogólnie świetniawa, żeby tylko F'N WWE robiło takie gale... xD. No to tydzień przerwy, i biorę się do roboty! Pozdrówka dla wszystkich, E-Fedy łączą ludzi :]

72206429447c1f28e68cff.gif

• Urządzenie:  Windows

kurwa , jestem w szoku! :shock:

gala wjeżdżaua jak 3 wiadra skuna : najpierw beforeparty , jak zwykle napisane tak , że nie chciauo mi sie kliknąć trzeciego buttona i dać mu opcje ' przesuń w dół ' :D sama impreza byua pierwszoklasowa , te zajebiste zwroty akcji , a potem bum na koniec biby : szok numer jeden . no i afrter party po znakomitym main evencie .

jak skończe to pisać to wstane i poszukam szczeny bo spadua i jeszcze jej nie ma .

mega suodka gala , Rab . wiedziauem , że Cie stać na taką , żeby mnie rozjebać , zjeść na śniadanie i wupluć . :D

wild animalz R still runnin wild !! :D

a tak na marginesie : cześć rave . :D

gratulacje six :)

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

O ja pierdole :D Gala rozjebala mnie od srodka... Takiego ostrego gowna nie czytalem od wieeekow...

Gratulacje Rabster, widzialem, ze masz zajebiste checi do napisania tego PPV, ale nie spodziewalem sie, ze napiszesz cos tak na maksa zajebistego...

Powiem szczerze, ze po tej koncowce sam nie jestem w stanie pojac, O CO W TYM WSZYSTKIM KURWA CHODZI :D:D:D A taka kolej rzeczy naprawde mi sie podoba :D

Nie wiem, co za feudy teraz beda, ale czuje, ze AWF sie rozkrecilo na dobre...

Gratulacje Sixkiller, gratulacje LegendKiller i Vaclav, gratulacje eM...

• Reputacja:   41
  • Styl:  Jasny

A wiec .. UWAGA :> pierwszy raz napisze recenzje gali.... spijajcie slowa z mych ust.. tzn.. spod klawiatury.. ;) ;-)

- Gala dobra :)

- Jesli chodzi o moja walke to czytalo sie ja bardzo dobrze.. przypomniala mi czasy kiedy w ogole czytalem jakieś walki.. a nie tylko wyniki.. trzymała w napięciu do końca.. a motyw z krzesłem.. i stratą pinfalla tylko po to zeby pozniej go szybko zdobyc przez submission to first class :)

- Jak widać Chris narazie sie nie angazuje w zadne głownie storyliney.. ale rozumiem ze teraz gdy jest ogromna stajnia heelowa to bedzie troszke wiecej Chrisa .. moze złapie z kimś kontakt i będzie chciał przeciwstawić się tej stajni ?

- Przyznam się że od początku AWF podobał mi się motyw z Galaretą i jego postać jak dla mnie jest fajnie prowadzona.. Pomyślałem sobie.. super.. Jedena z fajnieszych postaci prezydentow w historii e-fedow.. czegos takiego jeszcze nie bylo.. najczesciej to piszacy gale .. sam siebie promowal .. a tutaj jakis Galareta zupelnie z innej beczki.. ten Snikersy.. itd.. takiej postaci chyba jeszcze nie było..

No i dzisiaj sie zawiodlem troszke.. myslalem ze Galareta jednak bedzie glowna postacia ktora rzadzi federacja.. ... jednak nie.. jednak jest po staremu.. Snake.. Wolf..

Wiem sam tak robilem.. PWD prowadził Szakal.. w sumie dziś poczułem że wtedy zle zrobilem i docenilem taka postac jaka byla Esmeralda Martinez w EWF..

ps : Wolf sie udzielać będzie jakoś czy to tylko papierowy właściciel ?

- Z drugiej strony tak mocny heelowy team fajnie zapowiada storyliney.. teraz grupa Feceow bedzie musiala sie jakos skonsolidowac i zaczac walczyc.. mysle ze to dobry pomysł aby to PPV bylo zdominowane na koncu przez Heelow..

- Troszke ja dla mnie było za mało segmentów.. może jestem przyzwyczajony to ich wielkiej ilości z EWF.. ale to moze tez przez to ze to bylo PPV.. i w sumie tutaj sie rozwiazuje jakies feudy i historie niz tworzy nowe..

- Brakowalo mi oczywiscie humoru.. ale rozumiem tego ma nie być.. :) choc w sumie niech ja zacytuje co mnie rozwaliło ..

"Sullivan : Nie, przy rozmowie w sprawie pracy mieli na twarzach papierowe worki a na workach pytajniki narysowane markerem." :lol:

To bylo nice.. wyobrazilem sobie wlascicieli w takich torbach z pytajnikiem.. wyjebiste :)

To tyle chyba juz..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

No to teraz ja...

Gala rozjebała mnie doszczętnie. Była niesamowicie ciekawa i bardzo szokująca. Walki stały na najwyższym poziomie i widać było że to jest prawdziwe PPV. Heelowy motyw na koncu totalnie mnie rozjebał. Byłem w kompletnym szoku już po akcji Psycho i podłożeniem się Soldato, ale koncówka wymiotła... Połowa rosteru razem!!! :shock:

Na dodatek heel turn Stabbera i pojawienie się Animalsów... Masakra...

Co tu dużo mówić... Gratulacje Rabol... Soczyste gratulacje. Wspiąłes się na sam szczyt!!! Oby tak dalej, a wtedy ten e-fed tak szybko się nie znudzi...

gratki dla Sixa, mó, Luka, Vacka i Urbana... :D

aha... i dawać kartę jak najszybciej...

pozdrawiam :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

Przyznam się że od początku AWF podobał mi się motyw z Galaretą i jego postać jak dla mnie jest fajnie prowadzona.. Pomyślałem sobie.. super.. Jedena z fajnieszych postaci prezydentow w historii e-fedow.. czegos takiego jeszcze nie bylo.. najczesciej to piszacy gale .. sam siebie promowal .. a tutaj jakis Galareta zupelnie z innej beczki.. ten Snikersy.. itd.. takiej postaci chyba jeszcze nie było..

No i dzisiaj sie zawiodlem troszke.. myslalem ze Galareta jednak bedzie glowna postacia ktora rzadzi federacja.. ... jednak nie.. jednak jest po staremu.. Snake.. Wolf..

Bo jeszcze nie rozumiesz mojej koncepcji ktora sklada sie z dwoch kluczowych elementow ktore poznasz.. chyba na O#5 z tego co mi wiadomo. Snake i Wolf nie rzadza sobie zeby sobie rzadzic od niechcenia czy dlatego ze nie mialem kogo wymyslic bo przeciez mialem Galarete ktorego sam stworzylem. Tak czy inaczej, nawet jesli sie nie spodoba to o Galarete sie nie boj, Snake'i i Wolfy beda przychodzic i odchodzic a Galareta jest wieczny ;) No i teraz masz evil Galarete ;)

Troszke ja dla mnie było za mało segmentów.. może jestem przyzwyczajony to ich wielkiej ilości z EWF.. ale to moze tez przez to ze to bylo PPV.. i w sumie tutaj sie rozwiazuje jakies feudy i historie niz tworzy nowe..

Wlasnie tak. Tak samo jest w prawdziwych promocjach, no i nie wiem czy zauwazyles ale skupilem sie bardziej na walkach ktore sa dluzsze niz na galach tv.

ps : Wolf sie udzielać będzie jakoś czy to tylko papierowy właściciel ?

Papierowy wlasciciel. Ale bedzie regularnie walczyc, jak kazdy inny gracz ;)

Jak widać Chris narazie sie nie angazuje w zadne głownie storyliney.. ale rozumiem ze teraz gdy jest ogromna stajnia heelowa to bedzie troszke wiecej Chrisa .. moze złapie z kimś kontakt i będzie chciał przeciwstawić się tej stajni ?

Narazie nie bylo glownego storyline'u. Kazdy jakis mial, Chris tez, krotszy z tej racji ze obaj zapisaliscie sie nieco pozniej ale mam nadzieje ze nie wyszlo najgorzej. A co dalej bedzie z Chrisem ? Nie powiem :)

Jupek a gdzie graty dla mnie ?? :D :D :D Nie no żartuje..oby wiecej takich gal!

kurwa pojebało mi się... nie Urban tylko oczywićie Oscar :oops:

sorry... emocje, emocje... :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

No emocje niezle po gali :D az przeczytalem koncowke jeszcze raz :D Szkoda tylko, ze nie znalazlo sie gdzies tam na koncu miejsce dla Big eL'a, ale mam nadzieje, ze Rab ma jakies pomysly, co do tej postaci :> :)

No i czekamy na kartee :D

Narazie nie bylo glownego storyline'u. Kazdy jakis mial, Chris tez, krotszy z tej racji ze obaj zapisaliscie sie nieco pozniej ale mam nadzieje ze nie wyszlo najgorzej. A co dalej bedzie z Chrisem ? Nie powiem :)

True.. mi się on podobał .. dobry na rozgrzanie w fedzie.. musze tylko RPow nie pisac na ostatnia chwile bo wychodza takie jakie wychodza :/ Jedyne co mi tak mniej pasowalo to to ze Chris zaatakował TuanXa na zapleczu jak odbieral kase od Soldato.. ogolnie to wyobrazalem sobie go jako mega uczciwego wrestlera.. i bardziej podgrzanie feudu z TX widzialem tak ze TX bedzie kogos obijal po walce a Chris wskoczy w jego obronie bo w gimmicku ma zapisane ze wrecz uwielbia robic run-iny w obronie innych wrestlerow..

Co bedzie dalej z Chrisem.. hmm pewnie ze nie chce wiedziec :)

Ale ogolnie skoro juz jestesmy przy tym to mykne tutaj kilka propozycji.. (mialem to zrobic na priva ale nie wiem jakos nie mam wenny..) albo w sumie hmm.. zrobie to jednak na GG.. za chwile :)

pzdr.

Hmm.. o ile pamietam to on mu tych pieniedzy nie zabral dla siebie ale zniszczyl bodajze, jako ze sam TX i te pieniadze reprezentuja to co najgorsze we wrestlingu, a Chris kocha wrestling.

No ale bede pamietal na przyszlosc..

A na gg to ty miales cos innego zrobic ;)

Luk :

Nie, nie bylo tam miejsca dla BL, a dlaczego to juz ci bardziej spostrzegawczy musza Ci powiedziec ;)

Hmm.. o ile pamietam to on mu tych pieniedzy nie zabral dla siebie ale zniszczyl bodajze, jako ze sam TX i te pieniadze reprezentuja to co najgorsze we wrestlingu, a Chris kocha wrestling.

No ale bede pamietal na przyszlosc..

A na gg to ty miales cos innego zrobic ;)

Tak tak.. rozumowanie jest dobre.. z tym podarciem kasy bylo super... tylko nie pasowalo mi to ze zaatakowal go z tylu.. to takie malo honorowe :)

Juz ci odpisalem tez w tej innej sprawie.. check GG :)