Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki K-1 WORLD GRAND PRIX 2005

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Grupa A

Remy Bonjasky vs. Hong Man Choi

Remy przez jednogłośną decyzję

Ray Sefo vs. Semmy Schilt

Schilt przez jednogłośną decyzję

Grupa B

Jerome Le Banner vs. Peter Aerts

Aerts przez decyzję po dodatkowej rundzie

Musashi vs. Ruslan Karaev

Musashi przez decyzję po dodatkowej rundzie

Walki rezerwowe

Gary Goodridge vs. Glaube Feitosa

Fietosa przez jednogłośną dezyzję

Stefan Leko vs. Badr Hari

Hari przez KO (chyba po kopniaku z obrotu w szczenkę) w 2giej rundzie

W półfinale Glaube Feitosa zastępuje kontuzjowanego Peter'a Aerts'a (połamane żebra)

Półfinały

Remy Bonjasky vs. Semmy Schilt

Schilt przez KO (po kolanie na żebra) 1sza runda

Musashi vs. Glaube Feitosa

Feitosa przez KO (po flying knee) 2ga runda

Finał

Semmy Schilt vs. Glaube Feitosa

Semmy przez KO (po kolanie na głowe) 1sza runda

Semmy Schilt nowym mistrzem K-1

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mnih

5

• Strong Fan

4

• Deliquent

3

• Ceglak

3

Top użytkownicy w tym temacie

Nie no nie moge uwierzyc praktycznei same niespodzinki tak kibicowałem najwiekszemu fighterowi Jeome Le Bannerowi no ale widac ze to jzu nei ten sam zawodnik co przed kontuzja..szkoda mi równiez Boniaskego:)szkoda ze nie zdobył tzreciego tytułu z rzędu a tu taka sensacji no ale wszytko zostało w "rodzinie"holenderskiej:)

echh ale nawijększą amm satysafkcje z tego całego Feitosa musze wam to anpsiać on swgo czasu znokałtował mojego znjomego Tomka Kucharzewskeigo...

Tomo stara gwardia nei umiera..

pozdro Tomo gdzie kolwiek teraz jestes moze to przeczytasz..

wracaj do nas...

sorry za osobiste rozkminik:)

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Reputacja:   1

Wiedziałem, że Schillt jeżeli pokona Sefo, będzie czarnym koniem tego turnieju... Sensacją jest pokonanie Remy'ego przez KO. Semmy do bardzo dobry zawodnik, znacząco poprawił defensywę i dlatego wygrał.

Największy "zonk" to jednak przegrana Ruslana z Musashim... Kolejny przekręt na rzecz japońca...

46204812740b7d45acaa48.gif

No prosze Semmy Schilt wygrał.To naprawde niespodzianka.Ale chyba dla mnie największą niespodzianką, przykrą w dodatku to porażka Karaev'a z Musashim. A taką miałem nadzieję że będzie to "czarny koń" tego turnieju.

biorąc pod uwagę że Semmy naprawdę ostatnio ciężko trenował i poprawił się w formule K-1 to wyniki turnieju nie są wielkim zaskoczeniem.

Na pocieszenie przekrętów z Musashim pozostaje fakt, że Feitosa nie pozostawił mi złudzeń i nie było już czego ferować :)

Czekam na dzień w którym wróci Hunt (markuje mu hahahaha)

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

biorąc pod uwagę że Semmy naprawdę ostatnio ciężko trenował i poprawił się w formule K-1 to wyniki turnieju nie są wielkim zaskoczeniem.

Na pocieszenie przekrętów z Musashim pozostaje fakt, że Feitosa nie pozostawił mi złudzeń i nie było już czego ferować :)

Czekam na dzień w którym wróci Hunt (markuje mu hahahaha)

A to niespodzianka...MARK HUNT bardzo możliwe ze bedzie przeicwnikiem 31 grudniia na noworocznejgali Pride Shockwave '05...naszego Nastuli :) ..jak by doszło do tej walki a jest naprawde bardoz duza szansa,to jak nasz Pawełek sprwowdzi go do parteru ma naprawde szanse na wygraną no chyba ze go wczesniej Hunt trafi to bedzie po walce ;)

a vo wy o tym sądzicie??

rzeczywiście to niesamowita rzecz, hmm nie będę wiedział komu kibicować :lol:

z tego co widziałem to Hunt jest bardzo niebezpieczny w stójce(K-1 Champ), ale i w parterze daję sobie świetnie rade, to w końcu ponad 120 kilo. No ale jakby nie patrzeć i tak powinien mieć NAstula przewagę w parterze, no chyba że Hunt go wcześniej urobi tak że NAstula już nie będzie miał sił na walkę w parterze (czyli tak jak było w debiucie)

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

Hunt sporo stracił na wadze w ostatniej walce ważył "zaledwie"112kg..hehe juz tearz się nie dziwie czemu Nastula sparuje z "Diablo" Włodarczykiem :) choc na wymiane z huntem by było samobójstwem dla Pawła;)..parter parter i tylko parter :-)

a i co najważniejsze bezposrdenią transmisje z Tokio ma przprowadzic Polsat Sport..a i jzu wszytkie 90 tys biletów zostałow wykupoonych na ta gale...

Yoshida poddał Hunta, więc czemu Nastkowi miało by się nie udać ? :)

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

112 kilo, o kurcze, jestem widać mocno nie na bieżąco, lece na sherdoga się dokształcić ;)

pojedynek na pewno będzie ciekawy, liczę na duże emocje.

Jestem ciekaw jak to rozegra Nastula, bo na pewno wie jak walczy Hunt, z kolei Hunt widział tylko jeden pojedynek NAstuli i wątpie żeby wiedział dużo o jego popisach z maty więc tu przewagę ma NAstula...

Nastek może to rozegrać tylko w jeden sposób : obalić i poddać Hunt'a...

tu oglądanie wcześniejszych walk nie będzie miało nic do rzeczy... dla mnie to będzie jak klasyczny MMA fight : styl vs. styl , judo vs. kickboxing :)

[you] zostań bohaterem,

Panowie - jeszcze nic nie wiadomo nawet na 60%... Jego przeciwnikiem będzie jednak prawdopodobnie ktoś z 3: Mark Hunt, Fabricio Werdum lub... Fedor Emelianenko (zrezygnował z operacji ręki aby walczyć na tej gali, a wcześniej mówił, że bardzo chętnie zmierzy się z jakimś olimpijczykiem...)

Istnieje też szansa, że Nastek dostanie jakiegoś freak'a (hmm... Giant Silva??), może być też Hirotaka Yokoi...

wg mnie z tej 3ki "najlepszym" rywalem dla Nastuli byłby właśnie Hunt, gdyż Paweł ma od niego o wiele większe umiejętności parterowe (jakoś dziwnie to brzmi :P ). Ponad to nie jest on tak doświadczony w mma jak Fedor i Fabricio (no może z doświadczeniem Werduma przesadzam...)

co do olimpijczyka : ponoć Fedor bardzo chce walczyć z Gardnerem.

Rulon walczył na ostatniej gali noworocznej i jak dotąd był to jego jedyny występ... Zwiechu orientujesz się może, na ile on walk podpisał kontrakt z DSE ??

[you] zostań bohaterem,

Gardner podpisał kontrakt tylko na 1 walkę z Yoshidą, ma płacone "extra" za ew. występ.

Natomiast Nastek ma kontrakt na 5 walk (tyle tylko, że nie wiadomo czy wliczane w to są ew. pojedynki turniejowe, gdyby startował np. w GP wagi ciężkiej).

Zwiechu z tego co wiem to kontrakt Nastuli obejmuje walki turniejowe.

A co do samego przeciwnika to sie tylko modlę aby nie był to Fedor Emanelienko. Hunt mógłby być dobrym przeciwnikiem dla Nastuli,ale....chciałbym zobaczyć walkę Nastula vs. Werdum. W każdym bądź razie Paweł nie bedzie miał łatwo i mam nadzieje że pokaże się z jak najlepszej strony dając fanom w Polsce (nawet po porażce) powód do dumy że mamy kogoś konkretnego w MMA (chociaż o człowieku,ktory stoczył jeden/dwa pojedynki ciężko mówić że jest konkretny w MMA).

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 894 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      Myles Borne jeńców nie bierze. Tydzień temu wygrał Battle Royal, teraz wygrana z Pagem. A jeszcze wieść gminna niesie, że dobrał się do tyłka mistrza NXT, i nie chodzi o Oba Femiego.  Na niego przyjdzie czas na Battleground.  Borne chwycił nawet za mikrofon, ale z tą wadą wymowy Randy' ego Ortona nie przyćmi, choćby nie wiem jak był do niego podobny. Ale bycie w parze z Vaquer może mu na dłuższą metę korzyści. Jego szef coś wie o tym, że warto obracać się w towarzystwie wpływowych kobiet.  Co do Vaquer... W Main Evencie zabrakło tego, na co wszyscy czekali... 
    • Nialler
      I świetnie. Na początku dość jej nie znosiłem, ale im dłużej się ją oglądało tym bardziej można się zsympatyzować. Mogłaby ponosić chociaż ze 100 dni główne mistrzostwo kobiet.
    • Kaczy316
      I ta zasada powinna się tyczyć ogólnie zawodników w NXT, ja od początku istnienia tej rozwojówki nie widziałem sensu w dawaniu głównych tytułów kilkukrotnie jednej osobie i zgadzam się, że wszystko przerobione w NXT, nagle wbijamy do MR i brak pomysłów, ale to jest połączone z tym, że wielu zawodników jak przechodzi z NXT do MR jest traktowane totalnie od 0, jakby w NXT nic nie osiągnęli totalnie i nie mieli żadnego star poweru dlatego jedynie obijają jobberów, a wystarczy pójść za przykładem Brona, który fakt na początku obijał jobberów, ale potem pociągnęli za sznurek, poleciał na IC Title, teraz Heyman Guy i dobrze jest, albo teraz Roxanne i Giulia, które w NXT to top topów i w MR też grubo idą z nimi, może nie wygrywają, ale kręcą się mega wysoko jak na dopiero co wejście do MR, Ilja tak samo był traktowany do czasu kontuzji w miarę dobrze, w sensie nie miał większych feudów, ale jak dostawał walki to sztos totalny, do tej pory pamiętam jego walki z Breakkerem w okolicach lata zeszłego roku, świetne starcia i z Ricochetem też chyba miał, a Melo? Dostał chyba na początku starcie z Codym potem z Ortonem, niby coś chcieli, ale nie do końca i tak sami nie wiedzą co robić, a moim zdaniem zasługuję co najmniej na solidny mid card-upper mid card, ale po co, lepiej robić z niego kolejnego cipo heela, bo przecież mało takich mamy w rosterze, ale no jest jak jest.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 4 Data: 15.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.365 Format: Live Platforma: Samurai! TV Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KyRenLo
  • Dodaj nową pozycję...