Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jedno Marzenie - WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jedno Marzenie - WWE

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1017/WWE.jpg

Piątek - 15.04.2011r.

Właśnie skończyłem oglądać Smackdown! w telewizji, gdy zadzwonił mój telefon. Spojrzałem na numer ale pisało NUMER PRYWATNY, więc nie odebrałem. Po chwili dostałem sms o treści: ZARAZ ZADZWONIĘ ZNOWU, ODBIERZ. Zdecydowałem, że teraz odbiorę, więc gdy znów zadzwonił odebrałem. Był to prezes WWE Vince McMahon. Zadecydował, że bierze urlop, a ja, że jestem jego przyjacielem, mam objąć na jakiś czas biuro prezesa. Miałem wolną rekę na wszystko więc mogłem robić co chcę. Miałem się z nim spotkać jutro i objaśnić wszystko co i jak.

Sobota - 16.04.2011r. - Restauracja

Wybrałem się na spotkanie z Vincem. Gdy wszedłem do restauracji on już na mnie czekał. Usiadłem przy stoliku, który zajął, po czym omówiliśmy szczegóły. Od teraz jestem Prezesem WWE. Mam wolną rękę i mogę zrobić z federacją co chcę. Zaproponowałem Vincowi, zmianę kilku posiadaczy pasów. On mi odparł, że mam robić co chcę, więc tak zrobiłem. Pożegnaliśmy się a ja następnego dnia miałem pojechać do siedziby World Wrestling Entertaiment,

Niedziela - 17.04.2011r - Biuro WWE

Przyjechałem w godzinach porannych do biura. Przywitałem się z ekipą i moją sekretarką. Wszedłem do mojego nowego biura. Zacząłem sprawdzać stan finansowy i inne zapiski, po czym wziąłem się do posegregowania rosterów. Po kilku zmianach i zwolnieniach tak prezentowały się nowe rostery RAW i SD!.

WWE Championship - The Miz

WWE World Heavyweight Champion - Christian

WWE United States Champion - Triple H

WWE Intercontinental Championship - John Morrison

WWE Tag Team Championship - The Corre

General Manager RAW - "HBK" Shawn Michaels

General Manager SD! - "??" - zostanie ujawniony niedługo.

PPV:

Styczeń - Royal Rumble

Luty - Elimination Chamber

Kwiecień - Wrestlemania

Maj - Extreme Rules

Maj - Over the Limit

Czerwiec - Fatal 4 Way

Lipiec - Money in the Bank

Sierpień - Summerslam

Wrzesień - Night of Champions

Pażdziernik - Hell in a Cell

Pażdziernik - Bragging Rights

Listopad - Survivor Series

Grudzień - TLC

Roster RAW:

Alex Riley

The Miz

Triple H

Undertaker

CM Punk

John Cena

John Morrison

R-Truth

Randy Orton

Sheamus

Ted DiBiase

Cody Rhodes

The Rock

Roster SD!:

Alberto Del Rio

Big Show

Christian

Drew McIntyre

Edge

Hornswoogle

Jack Swagger

Kane

Rey Mysterio

Kofi Kingston

Wade Barrett

Heath Slater

Komentator RAW: Michael Cole & Jerry "The King" Lawler

Komentator SD!: Booker T & Josh Matthews

TagTeamy:

SD - The Corre - Wade Barrett i Heath Slater

RAW - Legacy - Ted DiBiase i Cody Rhodes

Wywiady:

RAW - Maryse Ouellet

SD! - Kaitlyn

Poniedziałek - 18.04.2011r - RAW!

Rozbrzmiewa theme RAW, po czym rozbrzmiewa nikomu nie znany theme nowego Prezesa (AC/DC Let there be Rock). Wchodzi on do ringu i rozpoczyna przemówienie.

- Od dzisiaj jestem nowym Prezesem WWE! Pragnę Was poinformować, że Vince, mój przyjaciel, dał mi na jakiś czas władzę nad WWE, by on mógł wypocząć na urlopie. Nie wiem jaki czas będę z wami, jednak chcę by to było jak najdłużej. Może się teraz zmienić dużo rzeczy ale nie musi, to wszystko zależy odemnie !

Prezes zostawia mikrofon na ringu i wychodzi na przed Telewizorami pojawiają się reklamy.

*** po reklamie***

Kamera przenosi się na BS, gdzie widzimy przechadzającą się Maryse Ouellet.Napotyka ona Randy'ego Ortona.

- Randy chcesz coś powiedzieć może o nowym Prezesie.

- Mogę. Prezesie, mam nadzieję, że coś zmienisz i Randy dostanie szansę na walkę o pas WWE.

Randy odchodzi a kamera przenosi się na ring.

Jerry Lawler: Witajcie na RAW nazywam się Jerry Lawler, a obok mnie jest ...

MIchael Cole: Michael Cole. Dzisiaj odbędą się 3 pojedynki. Nasz nowy preze...

Jerry Lawler: Dzisiaj odbędą się 3 pojedynki. Nasz nowy preze...

Michael Cole: Dobra cicho Jerry, to moje show. Dzisiaj będą 3 pojedynki, a będą to:

* Na titantronie pojawia się karta *

No.1 Contender Match for WWE Championship at Extreme Rules

Undertaker vs Cody Rhodes

http://psd-dreams.de/templates/default/avatars/Undertaker1.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/365_Cody_Rhodes.jpg

Normal Match

WWE Champion The Miz /w. Alex Riley vs Ted DiBiase

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/511_The_Miz_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2273/riley-s3.jpg vs. http://psd-dreams.de/data/thumbnails/888/Ted_DiBiase5_cutout_by_Crank.jpg

SmackDown vs RAW Battle Royal.

Zwycięzca zostanie pretendentem do tytułu USA lub IC na Extreme Rules

RAW:

John Morrison

R-Truth

Randy Orton

Sheamus

The Rock.

SmackDown!

Jack Swagger

Kane

Rey Mysterio

Kofi Kingston

Wade Barrett

JL: Walki zapowiadają się ekscytująco, więc zapraszamy na pierwszą z nich.

Normal Match

WWE Champion The Miz /w. Alex Riley vs Ted DiBiase

Obaj zawodnicy w ringu i słychać GONG. Oboje zaczynają krążyć wokół siebie, po chwili Miz rozrywa klincz i wysyła Irish Whipem Ted'a w narożnik. Biegnie za nim i postanawia go w niego jeszcze bardziej wbić, ale nadziewa się na nogę Ted'a. Ted bierze Miza i wrzuca go w narożnik, by wbił się barkiem w stalowy narożnik. DiBiase odchodzi na parę kroków. [... przeniesienie na końcówkę walki...] Miz wykonuję parę punchy w głowę DiBiase'go. DiBiase pada, a Miz przegotowuje się do jednego. Ted podnosi się, Miz przechodzi na niego i .... SKULL CRUSHING FINALLY od Miza. Przypięcie. 1...2... i... NIE MA ! Ted podnosi bark. Miz był naprawdę blisko ale to za mało. W tym momencie, wbiega partner Ted'a Cody Rhodes. Riley go zatrzymuje. Obydwoje odwracają uwagę Miza i sędziego. Ted wychodzi za ring i bierze krzesło. Wbiega z nim na ring i atakuje od tyłu Miza po czym wyrzuca krzesełko. Sędzia nic nie widział, mamy PIN na Mizie. 1...2...3...

Here is go winner Teeed DiBiaase ...

Jednak co to ... Rozbrzmiewa theme Prezesa WWE Philipa Shadow'a.

- Widziałem wszystko i zarządzam, że w tym momencie... WALKA ZOSTAJE WZNOWIONA !.

Po raz kolejny mamy gong. Miz wstaje obolały, a Ted coś szykuje, biegnie na niego z Clotheslinem, ale co to. Miz unika ataku i przechodzi na plecy Ted'a. Skull Crushing Finally po raz drugi dzisiaj i pin. 1..2..3.. !

Here is go winner: WWE Champion Theeee Miz !

JL: Ależ emocjonująca walka. Dawno takiej nie widziałem muszę przyznać.

MC: W końcu muszę się z tobą zgodzić ...

*Reklama Don't Try This., po czym powrót na ring, gdzie ma się zacząć Battle Royal*

JL: Miejmy nadzieję, że chłopcy się postarają.

MC: Walka ma być emocjonująca i taka będzie, bo taka będzie tak mówi gwiazda RAW.

WYNIKI BATTLE ROYAL:

Zwycięzca: The Rock z RAW, który wybrał walkę o pas... InterContinental !

Kolejność:

John Morrison - wyeliminowany przez: Kane

Jack Swagger - wyeliminowany przez: R-Truth

R-Truth - wyeliminowany przez: Kane

Kane - wyeliminowany przez: The Rock

Randy Orton - wyeliminowany przez: Rey Mysterio

Rey Mysterio - wyeliminowany przez: Wade Barrett

Sheamus - wyeliminowany przez: The Rock

Kofi Kingston - wyeliminowany przez: Sheamus

The Rock - wyeliminowany przez: ZWYCIĘZCA

Wade Barrett - wyeliminowany przez: The Rock

No.1 Contender Match for WWE Championship at Extreme Rules

Undertaker vs Cody Rhodes

[końcówka] DropKick od Cody'ego Rhodes'a ! Coś niesamowitego Rhodes przeważa nad Takerem. Taker wstaje i znowu DropKick, jednak Taker wstaje coraz bardziej zły, wyprowadza Rhodesowi kombinajcę pod bródkowych, po czym wyrzuca go na liny a gdy Rhodes wrócił otrzymał potężny BigBoot ! Rhodes po chwili wstaje, ale Taker go łapię i ustawia pod Tombstone ! Mamy Tombstone PILEDRIVER ! To będzie koniec. 1..2..3..

Here is go winner and Number One Contender for WWE Championship is... The UNDERRRRTAAAKER !

Widokiem Taker'a schodzącego z ringu kończy się RAW.

Edytowane przez maselko1997
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maselko1997

2

• Lemmy

1

• CocaPepsiCola

1

AC/DC Rules :P

Szkoda, że olałeś walkę Undertakera, a tym bardziej Battle Royal. Mało backstage'u. Sądzę, że powinieneś rozwijać jakieś feudy. Pozdro :)

2763850344fa2e7aa55ab8.jpg

• 1 miesiąc temu...

Piątek - 22.04.2011 - SmackDown!

Smackdown! zaczyna się od pokazu pirotechnicznego w dźwiękach swojego themu. Od razu zabrzmiał Let there be Rock

w wykonaniu AC/DC, a to mogło oznaczać, że do ringu wkroczy nikt inny jak Prezes WWE.

- Witaj Phoenix! Dzisiaj zajdą tutaj znaczące zmiany ! Po pierwsze ... Od dzisiaj nie będzie niebieskiego brandu,

od dzisiaj nie będzie również SmackDown! ... Od dzisiaj będzie zielony brand..., a nazywać się będzie ...

*Kolor hali zmienił się z niebieskiego na zielony a na titantronie wszyscy ujrzeli wielki napis Smash!

- Od dzisiaj będzie to SMASH!! Po drugie ... Jako wiem, że nikt nie może doczekać się kto jest GM Smash!, powiem

Wam Phoenix, że poznacie go dzisiaj pod koniec dnia ! Do tego, odbędzie się dzisiaj pojedynek o pasy:

WWE Smash World Heavyweight Championship i o WWE Intercontinental Championship ! Tak więc jedziemy !

Booker T: Oh Yeah! Zamieszał dzisiaj nasz prezes w WWE.

Josh Matthews: Tak, od dzisiaj nie mamy Smackdown!...

BT: Tylko Smash!.

JM: Mam nadzieję, że więcej się stanie dobrego po zmianie SD! na SM!.

BT: Tak a teraz zapraszamy na 1 z 3 dzisiejszych walk!

Normal Match for Intercontinental Championship Belt

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/41/John_Morrison-2011Cutout_by_Jibunjishin3.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1015/extreme_logo.jpg

John Morrison © [RAW] vs ???

Morrison rozgrzewa się w ringu, aż rozbrzmiewa theme jego przeciwnika. Nikt nie może uwierzyć ! Publika oszalała !

Na sali rozbrzmiewa "HBK! HBK!", a Shawn Michaels przy Sexy Boy wchodzi do ringu. *GONG!* Poszli na siebie. Kibice wciąż

wołają "HBK! HBK"!, a on zaczyna atakować Morrisona! Szybkie chopy od HBK, po czym klincz. Szybko rozerwany i John ląduje w

narożniku ringu. Tam dostaje kolejne chopy aż pada na ziemię. Trzy Elbow Dropy dla John'a i HBK dalej atakuje. Podnosi Morrison'a

jednak ten atakuje go szybkim punchem w twarz. 1..2..3... HBK pada! Morrison wchodzi na narożnik. HBK wstaje i dostaje szybkie Diving Crossbody

od Morrisona. Pin. 1...2... NIE ! HBK się nie poddaje ! Obydwoje wstają. Wymiana ciosów, po czym klincz. Z klinczu zwycięsko wychodzi HBK !

Atakuje Johna, szybkimi chopami aż ten poleciał na liny, a gdy wrócił nadział się na Dropkicka! HBK wchodzi na 3 linę !

I FLYING ELBOW DROP dla Morrison'a ! John w świecie HBK! Doping kibiców jest jeszcze bardziej słychać na hali! HBK szykuje się

do Sweet Chin Music. Morrison wstaje i .. .SCM! NIE ?! Morrison pada na ziemię, a Shawn kopie w powietrze! Morrison wstaje

Szybkie dwa Clothesliny dla Morrison'a jednak od Shawna, lecz John wstaje i powala HBK Clotheslinem, pod sam narożnik.

Morrison ustawia HBK, i już wiadomo co się szykuje ! STARSHIP PAIN! JEST! NIE?! Shawn wyturluje się za ring a Morrison

potężnie uderza w ring! Shawn wchodzi do środka, obkręca rywala i PIN... 1...2...3 !!! TAK JEST ! MR.WRESTLEMANIA PONOWNIE

CHAMPIONEM ! TEN KTO NIE WIERZYŁ NIECH UWIERZY ! HBK IS BACK !

Results: Winner and new WWE SMASH INTERCONTINENTAL CHAMPION is SHAWN MICHAELS !

------------------

Reklama: PROMO EXTREME RULES I REKLAMA PROMUJĄCA WALKĘ O WHC NA DZISIEJSZYM SMASH!

------------------

(Wywiad:) Backstage:

------------------

Kaitlyn spotyka krążącego po Backstage Christiana.

- Witaj Christian. Zamieńmy parę słów Ok ?

- Oczywiście.

- Jak myślisz, kto dzisiaj zmierzy się z tobą o pas WHC.

- Mam nadzieję, że będzie to wymagający przeciwnik i zrobimy świetne show, jednak wiem, że nie pokona mnie.

- A jeśli pokona ?

- To ja pokonam go w rewanżu. Ale wiec, że czekałem na ten pas 17 lat i nie zamierzam go oddać.

Christian całuje swój pas i odchodzi dalej, a kamera przenosi się na ring.

BT: Ciekawe, kto dzisiaj zmierzy się z Christianem o pas.

JM: To naprawdę ciekawe, lecz nic nie wiadomo. Po zmianie nazwy brandu i powrocie HBK możemy się spodziewać wszystkiego.

BT: To fakt. A teraz zapraszamy na następną walkę.

Normal Match. Loses draft to RAW

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/13/Edge-2011Cutout_by_Jibunjishin12.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/Kane_20_2.jpg

Edge vs Kane

Zawodnicy w ringu i rozbrzmiewa *GONG!*. Edge spokojny, rozgrzewa się, a Kane ze zgrozą patrzy na swojego przeciwnika.

Zawodnicy obchodzą się dookoła. Edge chce doprowadzić do klinczu jednak Kane zdążył najpierw wyprowadzić 3 szybkie podbródkowe.

Edge powalony, lecz Kane podnosi go za włosy. Irish Whip na liny i ... BIG BOOT dla Rated R Superstara ! Edge oszołomiony,

a Kane zaczyna stompować rywala po głowie. Podnosi Edge'a i szybki Irish Whip na narożnik. Edge wbity a Kane na niego rusza

i ... KANE nadziewa się na NOGĘ EDGE"A! Edge wdrapuje się na Narożnik, Kane wstaje i ... DIVING CROSSBODY ! Pin . 1...

Edge sam wstaje ! Kane też wstaje! Kto pierwszy ... Kane i Edge wchodzą w klincz. Kane szybko rozrywa i kopie szybko

Edge'a w brzuch. DDT ! Edge leży. Kane chwyta jego głowę i uderza nią o ring. Big Red Monster podnosi rywala, ale Edge

z zaskoczenia wykonuje szybki Dropkick dla Kane'a! Kane odbija się od lin i SPEAR ! SPEAR ! SPEAR ! To będzie koniec.

1 ..2... 3?! NIE! Kane odbija ! Wstaje zdenerwowany jak nikt ! Nikt nie widział żeby ktoś tak szybko wstał po Spearze.

Szybko łapie za szyję i .... CHOKESLAM ! Dwa finishery w 1 minutę! Czy Kane będzie pinował? NIE ! On stoi nad rywalem i się śmieje.

Edge stara się podnieść ale pada. Kane to widzi i podnosi rywala. Dwa podbródkowe dla Edge'a jednak on odbija się od lin po uderzeniach, a nie pada!

Kane znów łapie Edge'a za szyję i ... CHOKESLAM PO RAZ DRUGI! NIE!! NIE ! Edge się wyrywa ! Kane zaskoczony, a Edge biegnie

SPEAR ! SPEAR ! SPEAR ! Pin . 1...2...3... ! KONIEC ! EDGE WYGRYWA, KANE LECI NA RAW !

Results: Winner at this match: Edge. Kane go to RAW!

*Powtórki z walki, po czym reklama, a po reklamie zapowiedź ujawnienia GM SM!*

-----------

Backstage:

-----------

Widzimy krążącą postać po Backstagu, w końcu zaczęła iść w stronę areny.

-----------

Who's the General Manager of Smash!

Ujawnienie GM SMASH!

Rozbrzmiewa nieznany theme nowego GM SMASH! Wchodzi on w masce by nikt do końca nie widział kto to. Jest już w ringu.

Cała hala krzyczy. Jedni chcą by tym GM'em był jedna osoba, a inni żeby to ktoś inny był, jednak jest nim:

*GM ściąga Maskę!*

- Hallo! *GM jest PREZES WWE! Phillip "The Shadow" ShoT nowym GM SMASH!* Kogo się spodziewaliście ?! Narazie ja będę

GM, gdyż narazie nie znalazłem nikogo na to miejsce. Ale zaraz Wam ujawnię kto będzie Nowym przeciwnikiem Christiana

w dzisiejszej walce wieczoru o pas WHC! Walka odbędzie się w stypulacji Iron Man Match (30 minut). Ale do rzeczy

przeciwnikiem jest:

*Rozbrzmiewa theme Sting'a a cała hala wstaje z miejsc! Sting in WWE! PO RAZ PIERWSZY MAMY TO CZEGO VINCE NIE OSIĄGNĄŁ!

STING W WWE!

30 minutes Iron Man Match for Smash World Heavyweight Championship Belt!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/christianc.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/141/Sting_06.jpg

Christian © vs Sting

27:35 do końca walki: Christian atakuje Spear'em Sting'a! Pin... 1...2... NIE ! 0-0

24:59 do końca walki: Po raz kolejny Spear! Christian wykonał znowu Pin na Stingu, lecz teraz do 3! 1-0

19:37 do końca walki: TOMBSTONE PILEDRIVER! Sting pinuje Christiana! 1...2...3.! 1-1

15:11 do końca walki: KillSWITCH! Pin .. 1..2.. 3! NIE ! 1-1

7:30 do końca walki: Scorpion Death Drop ! 1...2...3.! Sting 2 Christian 1 ! 1-2

3:25 do końca walki: Frog Splash! Christian pinuje! 1...2...3.. ! 2-2 ! NA 3 MINUTY DO KOŃCA!

0:34 do końca walki: Scorpion Deathlock zapięte ! Christian nie odklepuje! Narazie...

0:04 do końca walki: CHRISITAN OKLEPUJE ! 3-2 dla STINGA!

0:00 ! KONIEC ! STING W WWE I OD RAZU Z PASEM WHC ! CHRISTIAN NIE MOŻE UWIERZYĆ, A STING SIĘ CIESZY!

Results: Winner and new WWE SMASH WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION: "THE ICON" ..... STING !

*Widokiem cieszącego się Sting'a SM! się kończy*

---> Na stronie WWE została oficjalnie zmieniona nazwa ze SmackDown! na Smash!

---> HBK i Sting zostali dodani do sekcji Smash! na stronie WWE!

---> W najbliższym czasie możemy spodziewać się reaktywacji dwóch TagTeamów!

---> Niedługo zostaną do WWE sprowadzeni nowi zawodnicy.

---> Zmiana nazwy ze Smackdown! na Smash! była do końca nie wiadoma. O zmianie decyzję podjął Prezes na tapingu SD!

---> HBK zgodził się podpisać kontrakt na 2 lata z WWE, natomiast na ile podpisał Sting nie ujawniono.

---> Na RAW powróci 3 kolejnych zawodników!

Aktualna Karta na Extreme Rules:

No DQ Match for WWE Championship:

The Miz© vs The Undertaker

Normal Match for WWE TagTeam Championship:

The Corre© vs ???

??? Match for WWE SMASH WHC Championship:

Sting© vs Christian

Dragon Match for WWE SMASH Intercontinental Match

HBK© vs The Rock vs John Morrison

---> Zarząd planuje dodać jeszcze walkę 1vs1, a jako DarkMatch promowana jest walka o pas United States.

Ocenie SmackDown i Raw więc tak obie gale są zbyt krótkie.... Smackdown niby trwało dłużej po przez Iron Match'a, którego kompletnie olałeś..... Prawie 0 backstage'u

jedyny plus to 2 walki mianowicie Edge vs Kane John Morrison © vs HBK.

Ocena 2.5/10....

7888236935487467758dd1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
  • Dodaj nową pozycję...