Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler marca 2011

Wrestlerem marca 2011 powinien zostać:  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem marca 2011 powinien zostać:

• The Miz
      31
    • Randy Orton
      8
    • Christian
      42
    • Cody Rhodes
      44
    • Sting
      13
    • Mr. Anderson
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

głos na christiana czemu?świetny powrót i dojśćie co tydzień do main eventów.Swietnie się czuje w ringu po kontuzji i czekam kiedy będzie posiadaczem pasu WHC bo na pewno będzie. :P :P :P
If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Mentosvv

2

• Wodzik96

2

• 8693

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   405
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Z braku laku głos na Cody'ego, który świetnie sprawdza się w podrasowanym gimmicku, daje coraz lepsze proma i robi coraz lepsze walki (drugie co do jakości starcie na WrestleManii). Mój głos na niego idzie za to, że cały czas udowodnia, że się rozwija.

Dziwi mnie brak Ceny w głosowaniu, na którego - chcąc być obiektywnym - oddałbym swój głos za interesujący "satelitarny" feud z Rockiem :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Mój głos leci na Christiana. Niespodziewane zwycięstwa nad Alberto Del Rio, bardzo dobry poziom tych pojedynków, świetnie się go oglądało u boku Edga

Głos na Cody'ego Rhodes' a. Koleś zrobił niesamowite postępy ,niesamowity gimmick i ważne zwycięstwo na Wrestlemani. Mam nadzieje że wybije się z midcardu i wygra feud z Reyem.

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Christian całokształt jego osoby po powrocie.

908338894e6b71b552bb7.jpg

Głos na Cody' ego. Dobry feud z Mr. 619.

Ja oddaję głos na christiana za dobre walki, szybko wybił się do ME, fajnie się go ogląda.

Zastanawiam się czemu nie ma takich zawodników jak : Cena, Morrison, Cm Punk

Mój głos leci na Miza za to, że w feudzie z Ceną i Rockiem potrafił przyćmić obydwu i pokazał się ze znakomitej strony w swoich przemówieniach. Po słabym początku title runu teraz Miz prezentuje się świetnie i życzę mu długiego title runu.

The Miz - ogólnie fajnie przez cały miesiąc, a kiedy wszedł jako The Rock...... cudo.

Jeden z moich faworytów do wrestlera tego miesiąca.

Randy Orton - w ciągu miesiąca zniszczył całe Nexus, co szczerze niezbyt mi się spodobało, dlatego mój głos na pewno nie pójdzie na tego pana

Christian - świetny powrót i pokonanie dwukrotnie zwycięzcy royal rumble (po nie najgorszych walkach). Jak dla mnie wystarczjący powód by wygrać tegorocznego wrestlera miesiąca i dlatego też jest jednym z moich faworytów

Cody Rhodes - jako, ze cały ten feud z reyem w mojej opinii był prowadzony gównianie, a walkę z nim wygrał w kwietniu, to bardziej mi by odpowiadało gdyby to na przyszły miesiąc został nominowany

Sting - kolejny świetny powrót i zdobycie głównego pasa tna. Byłby dla mnie 1000000000% zwycięzcą gdyby nie ta walka z victory road, tak jego szanse, dość znacznie spadły, ale nadal jest wśród faworytów

Mr. Anderson - koleś co powinien wygrać w styczniu, w tym miesiącu raczej nie dostanie mojego głosu. Owszem nawet podoba mi się obecna postać kena, ale wciąż jest trochę w tyle za faworytami.

And the winner is: CHRISTIAN z powodów podanych wyżej.

Głos oddaję na Christiana. Jest bardzo bliski main eventu i jeszcze trochę, a zobaczymy go w walce o pas.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Wrestlerem marca 2011 został:

http://www.attitude.pl/gfx/wmiesiaca/032011.jpg

Cody Rhodes

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Mr_Hardy
    • KyRenLo
      AEW Revolution (2026) Cała karta w obrazku: Warto podkreślić, że są tutaj, aż cztery walki Pań. Dla oglądających na żywo, czy w następnych dniach pozytywnych wrażeń i jedynie świetnych walk.
    • KyRenLo
      Aż kusi, żeby zapytać o więcej szczegółów tej opowieści, ale chyba nie bardzo mi wypada tak na otwartym forum Rzeczywiście Mina ma coś w sobie.
    • Grok
      Minęło trochę czasu, ale WrestleMania 42 wreszcie doczekała się solidnej walki o tytuł WWE. Przypomnijmy, pierwotny plan zakładał trzeci main event WrestleManii w postaci Cody’ego Rhodesa vs. Romana Reignsa. Mało kto wydawał się podekscytowany takim matchupem. Potem na tapecie pojawił się rewanż Rhodesa z Drew McIntyre’em, może z Jacobem Fatu w miksie. Też nie czułem wielkiego hype’u wokół tej opcji. Ostatecznie WWE postawiło na storyline, który mieli w zanadrzu od powrotu Rhodesa. Relacja m
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW New Japan Cup 2026 - Dzień 9 Data: 15.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kofu, Yamanashi, Japan Arena: Aimesse Yamanashi Publiczność: 1.192 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...