Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler marca 2011

Wrestlerem marca 2011 powinien zostać:  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem marca 2011 powinien zostać:

• The Miz
      31
    • Randy Orton
      8
    • Christian
      42
    • Cody Rhodes
      44
    • Sting
      13
    • Mr. Anderson
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- The Miz - niby w cieniu Ceny i Rocka, ale to jednak on często triumfował w ostatnich momentach gali. Jak dla mnie potrafił ściągać na siebie uwagę nawet kosztem Johna Ceny, choć zdaje sobie sprawę, żę można z tym polemizować

- Randy Orton - wyeliminował wszystkich członków stajni poza liderem, co sprawiło, że walka na WM nie będzie Nexus vs Orton, lecz będzie pojedynkiem dwóch indywidualności CM Punka i Randalla Ortona. Bezkompromisowy, niezważający na nic charakter, który wielu ludzi uwielbia.

SmackDown!:

- Christian - od powrotu aktywny, czysto pojechał kilkakrotnie Alberto del Rio czy Brodusa Clay'a. Jego postać kręci się wokół niebieskiego main eventu od czasu powrotu.

- Cody Rhodes - ogromne postępy, ciekawe proma. Z małowy razistego przydupasa Ortona przeradza się obecnie w heela pełną gębą, chociaż do zakończenie metamorfozy potrzebuje jeszcze trochę czasu i kropki nad "i".

TNA:

- Sting- Zdobycie pasa TNA World Heavyweight na pierwszym Impact'cie marca, a następnie jego obrona w kontrowersyjnym main evencie Victory Road. Jedna z głównych postaci w TNA wokół której buduje się angle

- Mr. Anderson - mimo braku zwycięstw, najwyrazistsza postać w tym momencie w TNA

Ankieta potrwa 3 dni, typy i uzasadnienia zostały wybrane przez redakcję Attitude.

Proszę nie brać wyników Wrestlemanii pod uwagę przy wyborze wretlera marca.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Mentosvv

2

• Wodzik96

2

• 8693

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Glos na Cody Rhodesa, ktory poczynil ogromne postewpy, swietnie odgrywa swoj gimmick, pojechal Super Reya na WMce i na chwile obecna jest chyba 2gim najmocniejszym heelem na SD po Alberto.

Jakże mógłbym zagłosować na kogoś innego: oczywiście Chriastian. :)
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Niby Sting sie wysuwa na pierwszy plan, bo zdobyl pas po powrocie... ale broni go w komicznych walkach. Mimo kolorowej twarzy, i barwnego stroju... jego postac jest szara. Wnosi obecnie tyle do TNA, co Mick Foley.

Moj glos na Cody Rhodesa. Zawsze cenilem sobie proma, a tutaj Dashing mogl tylko w tym miesiacu rywalizowac z Andersonem. Byly Kennedy byl dobry, ale on mnie juz do tego przyzwyczajal latami, a maly American Dream, wyciagnal sie na swoje wyzyny, by jego walka z Reyem nie byla nic nie znaczacym pojedynkiem na najwiekszej gali w roku.

50608915156a3743c1fa34.jpg

A ja zagłosuję na Christiana(trochę się wachałem przy Rhodesie) z dwóch powodów:

1.Orton i Miz dawno mi się przejadli

2.Od samego powrotu Christian Main Eventuje na Smackdown, do tego prowadzi bardzo dobry feud z Alberto Del Rio (Dzięki temu feudowi bardziej czekam na kolejny "odcinek" Smackdown niż RAW)

Miz, obrona pasa w ME W'mki i to na dodatek z Super Ja$em.

Więc jak dla mnie wybór oczywisty.

W TNA jakoś zabrakło mi fajerwerków, dlatego głos na Członka znienawidzonej Ekipy Vinca :P

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Urządzenie:  Windows

Głos na Miza. To dzięki wszystkim sytuacją, właśnie przed WMką stał się bardzo wyrazistym mistrzem i mógł przekonać do siebie wiele osób.

Głos na Christiana. Podłożyli mu dwa razy zwycięzcę Royal Rumble. Z czego walka w klatce (z zaskakującym wynikiem) była bodaj najlepszą walką w marcu. Według mnie Christian (za którym jakoś szczególnie nie przepadam) był w ogóle bardziej wyrazisty niż Edge - chociaż zdaję sobie sprawę, że dla niektórych może być to kontrowersyjna opinia.

Christian miał konkurentów w postaci Stinga i Dashinga. Stingowi krecią robotę zrobił jednak Jeff Hardy podczas Victory Road. A maskowym gimmickiem Codyego i storylinem z tym związanym nie interesowałem się tak jak walką o pas WHC, wokół której kręcił się Christian.

14453752125651e0a536c69.jpg

Głosuję na Christiana. Stoczył kilka walk z Alberto, kilka razy uratował dupę Edge'owi, ale wygląda na to, że dalej będzie tkwił w midcardzie, a szkoda. Fajnie by było gdyby Christian w przyszłości dostał title shota.

http://tinyurl.com/mpirerevan

Moje mody do Wrestling Mpire/TWC.

2518741894d9a16f30104e.gif

Oczywiście mój głos na Randy Orton ..

Zaimponował mi tym iż pokonał wszystkich członków New Nexus :) Naprawdę podziwiam go i wielki SZACUNEK :)....

D-Generation-X The best Tag-Team on WWE !

Shawn Michaels in Hall Of Fame 2011 ! HBK and HHH Is The BEST ON EVER !

13860538264d6e7bb92e101.jpg

Tradycyjnie oddam głos na kogoś z TNA, bo WWE oglądam sporadycznie. Głos więc leci na Stingera, który powrócił, zdobył pas WHC i w kontrowersyjnej "walce" go obronił. Przez cały miesiąc walczył sporadycznie i dość krótko, ale bardzo podoba mi się cały angle i budowanie napięcia przed Lockdown.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Oddaję mój głos na Stinga.

Mimo, że oglądam TNA sporadycznie, to według mojej opinii zasługuje on na wyróżnienie.

To co robi w ringu jest niesamowite. Choć od jego wielkiej, epickiej kariery w WCW minęło trochę czasu, to i tak daje z siebie wszystko i za to go doceniam.

Lie, Cheat & Steal

2574236514d9f06efcb0b7.jpg

Głos po dość długim zastanowieniu leci na Christiana, który ostro namieszał w mojej głowie przed WMką. Dwukrotna wygrana z del Rio i perspektywy heelturn'u ostro dawały mi do myślenia w marcu. Głos więc na Cpt Charismę. :twisted:

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Oczywiście Cody Rhodes. Ogromne postępy w porównaniu do drugiego członka Legacy. Świetnie sprawuje swoją rolę i liczę że wybije się z midcardu WWE :-)

głos poszedł na Christian'a za całokształt od powrotu bardzo aktywny

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...