Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler marca 2011

Wrestlerem marca 2011 powinien zostać:  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem marca 2011 powinien zostać:

• The Miz
      31
    • Randy Orton
      8
    • Christian
      42
    • Cody Rhodes
      44
    • Sting
      13
    • Mr. Anderson
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- The Miz - niby w cieniu Ceny i Rocka, ale to jednak on często triumfował w ostatnich momentach gali. Jak dla mnie potrafił ściągać na siebie uwagę nawet kosztem Johna Ceny, choć zdaje sobie sprawę, żę można z tym polemizować

- Randy Orton - wyeliminował wszystkich członków stajni poza liderem, co sprawiło, że walka na WM nie będzie Nexus vs Orton, lecz będzie pojedynkiem dwóch indywidualności CM Punka i Randalla Ortona. Bezkompromisowy, niezważający na nic charakter, który wielu ludzi uwielbia.

SmackDown!:

- Christian - od powrotu aktywny, czysto pojechał kilkakrotnie Alberto del Rio czy Brodusa Clay'a. Jego postać kręci się wokół niebieskiego main eventu od czasu powrotu.

- Cody Rhodes - ogromne postępy, ciekawe proma. Z małowy razistego przydupasa Ortona przeradza się obecnie w heela pełną gębą, chociaż do zakończenie metamorfozy potrzebuje jeszcze trochę czasu i kropki nad "i".

TNA:

- Sting- Zdobycie pasa TNA World Heavyweight na pierwszym Impact'cie marca, a następnie jego obrona w kontrowersyjnym main evencie Victory Road. Jedna z głównych postaci w TNA wokół której buduje się angle

- Mr. Anderson - mimo braku zwycięstw, najwyrazistsza postać w tym momencie w TNA

Ankieta potrwa 3 dni, typy i uzasadnienia zostały wybrane przez redakcję Attitude.

Proszę nie brać wyników Wrestlemanii pod uwagę przy wyborze wretlera marca.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Mentosvv

2

• Wodzik96

2

• 8693

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Glos na Cody Rhodesa, ktory poczynil ogromne postewpy, swietnie odgrywa swoj gimmick, pojechal Super Reya na WMce i na chwile obecna jest chyba 2gim najmocniejszym heelem na SD po Alberto.

Jakże mógłbym zagłosować na kogoś innego: oczywiście Chriastian. :)
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Niby Sting sie wysuwa na pierwszy plan, bo zdobyl pas po powrocie... ale broni go w komicznych walkach. Mimo kolorowej twarzy, i barwnego stroju... jego postac jest szara. Wnosi obecnie tyle do TNA, co Mick Foley.

Moj glos na Cody Rhodesa. Zawsze cenilem sobie proma, a tutaj Dashing mogl tylko w tym miesiacu rywalizowac z Andersonem. Byly Kennedy byl dobry, ale on mnie juz do tego przyzwyczajal latami, a maly American Dream, wyciagnal sie na swoje wyzyny, by jego walka z Reyem nie byla nic nie znaczacym pojedynkiem na najwiekszej gali w roku.

50608915156a3743c1fa34.jpg

A ja zagłosuję na Christiana(trochę się wachałem przy Rhodesie) z dwóch powodów:

1.Orton i Miz dawno mi się przejadli

2.Od samego powrotu Christian Main Eventuje na Smackdown, do tego prowadzi bardzo dobry feud z Alberto Del Rio (Dzięki temu feudowi bardziej czekam na kolejny "odcinek" Smackdown niż RAW)

Miz, obrona pasa w ME W'mki i to na dodatek z Super Ja$em.

Więc jak dla mnie wybór oczywisty.

W TNA jakoś zabrakło mi fajerwerków, dlatego głos na Członka znienawidzonej Ekipy Vinca :P

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Urządzenie:  Windows

Głos na Miza. To dzięki wszystkim sytuacją, właśnie przed WMką stał się bardzo wyrazistym mistrzem i mógł przekonać do siebie wiele osób.

Głos na Christiana. Podłożyli mu dwa razy zwycięzcę Royal Rumble. Z czego walka w klatce (z zaskakującym wynikiem) była bodaj najlepszą walką w marcu. Według mnie Christian (za którym jakoś szczególnie nie przepadam) był w ogóle bardziej wyrazisty niż Edge - chociaż zdaję sobie sprawę, że dla niektórych może być to kontrowersyjna opinia.

Christian miał konkurentów w postaci Stinga i Dashinga. Stingowi krecią robotę zrobił jednak Jeff Hardy podczas Victory Road. A maskowym gimmickiem Codyego i storylinem z tym związanym nie interesowałem się tak jak walką o pas WHC, wokół której kręcił się Christian.

14453752125651e0a536c69.jpg

Głosuję na Christiana. Stoczył kilka walk z Alberto, kilka razy uratował dupę Edge'owi, ale wygląda na to, że dalej będzie tkwił w midcardzie, a szkoda. Fajnie by było gdyby Christian w przyszłości dostał title shota.

http://tinyurl.com/mpirerevan

Moje mody do Wrestling Mpire/TWC.

2518741894d9a16f30104e.gif

Oczywiście mój głos na Randy Orton ..

Zaimponował mi tym iż pokonał wszystkich członków New Nexus :) Naprawdę podziwiam go i wielki SZACUNEK :)....

D-Generation-X The best Tag-Team on WWE !

Shawn Michaels in Hall Of Fame 2011 ! HBK and HHH Is The BEST ON EVER !

13860538264d6e7bb92e101.jpg

Tradycyjnie oddam głos na kogoś z TNA, bo WWE oglądam sporadycznie. Głos więc leci na Stingera, który powrócił, zdobył pas WHC i w kontrowersyjnej "walce" go obronił. Przez cały miesiąc walczył sporadycznie i dość krótko, ale bardzo podoba mi się cały angle i budowanie napięcia przed Lockdown.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Oddaję mój głos na Stinga.

Mimo, że oglądam TNA sporadycznie, to według mojej opinii zasługuje on na wyróżnienie.

To co robi w ringu jest niesamowite. Choć od jego wielkiej, epickiej kariery w WCW minęło trochę czasu, to i tak daje z siebie wszystko i za to go doceniam.

Lie, Cheat & Steal

2574236514d9f06efcb0b7.jpg

Głos po dość długim zastanowieniu leci na Christiana, który ostro namieszał w mojej głowie przed WMką. Dwukrotna wygrana z del Rio i perspektywy heelturn'u ostro dawały mi do myślenia w marcu. Głos więc na Cpt Charismę. :twisted:

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Oczywiście Cody Rhodes. Ogromne postępy w porównaniu do drugiego członka Legacy. Świetnie sprawuje swoją rolę i liczę że wybije się z midcardu WWE :-)

głos poszedł na Christian'a za całokształt od powrotu bardzo aktywny

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...