Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Raz Dwa Trzy ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Raz, dwa, trzy... nużące i denerwujące w swojej monotonii odgłosy kapiącej wody... cztery, pięć... kolejne krople, wspomnienie po niedawnym deszczu, przemierzają drogę z kaptura Tuana ku ziemi dołączając do swoich poprzedników, tworząc razem z nimi akweny wodne w brukowych szczelinach... odliczanie trwa... nużąca i denerwująca monotonia.... odliczanie trwa, kropla za kroplą...

Trzech młodych mężczyzn... mężczyzn? Raczej dwudziestokilku letnich facetów... facetów? Raczej wyperfumowanych, wyżelowanych bywalców solariów i salonów dla pań. Wśród nich jeden, na którym Tuanowi zależy... zależy? Może to złe okraślenie bo Tuanowi na nikim nie zależy i prawie na niczym, poza pieniędzmi i sprawianiem ludzią bólu fizycznego. Śmieszna sprawa: Tee sprawia ludzią ból i dostaje jeszcze za to wynagrodzenie. Dwie pieczenie na jednym ogniu. Jakiż on musi być szczęśliwy...

"Mężczyźni" się rozstali. Każdy poszedł w swoją stronę, a TX podążył za swoim zleceniem. Długo nie szedł: wykorzystał fakt, iż ulica była opustoszała i rozpoczął wykonywać swoje zadanie. Najpierw wyprzedził pięknisia, stanął przednim i zaczął go dusić oburącz chwytając za kołnierz kurtki. Gdy poczuł, że ofiara "odpływa" puścił uchwyt i odchylił rękę do uderzenia... "TYLKO NIE PO TWARZY" wysapał chłoptaś i widząc, że Tee przystaje na prośbę, dodał "Za co?". Tuan odpowiedział z satysfakcją w głosie: "Za tysiąc dwieście... z pozdrowieniami od Barbary", po czym kolanem zaatakował krocze ofiary i ulotnił się, pozostawiając pazia kwiczącego i tarzającego się po mokrym chodniku.

Raz, dwa, trzy... odliczanie trwa... harmider ogarnia krakowską halę wypełnioną po brzegi fanami pro-wrestlingu oczekujących na rozpoczęcie pierwszego PPV Attitude Wrestling Federation : Rise of the Champions... cztery, pięć... podniecenie, napięcie i zniecierpliwienie - ta mieszanka wypiera tlen, azot i inne pierwiaski z powietrza... sześć, siedem, osiem... publiczność, która pojawiła się zbyt wcześnie i którą zbyt wcześnie zaczęto wpuszczać (polska ;) ), coraz bardziej się niecierpliwi. Niektórym zdrętwiały już ręce od trzymania różnorodnych transparentów, wśród których widnieje mój ulubiony: "Sowa i Wisła Hool's witają AWF". Organizatorzy, aby rozłądować negatywną energie, wyświetlają na AttitudeVision różne proma i inne nagrane wcześniej materiały. Wśród nich pojawia się wywiad z Tuanem X przeprowadzony przez Leona Żebro.

-Leon : Witaj Tuanie! Może zanim przejdę do zwykłych pytań, zadam Ci jedno bardzo istotne dla mnie pytanie: czy mam się czego obawiać? Czy jestem na twojej liście zleceń?

+Tee : Nie... a komu Ty mógbyś przeszkadzać? Fakt, zajmujesz zbyt wiele miejsca w windzie czy autobusie... tworzysz gigantyczne kolejki w sklepach, kupując masę żarcia... łamiesz żebra prostytutkom... za to wszystko się nie bije... przynajmniej ludzie nie chcą za to płacić... śpij spokojnuie, jak coś się zmieni, zapewniam Cię, że się o tym pierwszy dowiesz.

-Tak, byłbym bardzo wdzięczny...

+Wątpie...

-Jak to ?

+Nieważne, szybko zadawaj swoje pytania...

-A więc... czujesz się podniecony? Jesteś dodatkowo zmobilizowany wiedząc, żedziś będziesz walczyć na PPV?

+Ja nie muszę się dodatkowo mobilizować... podniecony? Ale czym? PPV? Wyluzujcie się ludzie... oglądam telewizje: AWF PPV... słucham radia: AWF Rise of the Champions... na ulicy każdy bilboard krzyczy do mnie: Tylko PayPerView! Dość! To nic wyjątkowego! Podniecać to może takich emerytów jak Jupiter, to może być czymś wyjątkowym dla lebiod typu DeMarco czy Scyther, które mają się kogoś wyjątkowego, za wielkich zwyciężców, za największe gwiazdy, a by pokonać jakiegoś przeciętnego surfera muszą płacić mi... żałosne, ile krzyku, ile wrzawy o ten World Title... wspinajcie się po tej śmiesznej drabinie, wyrywajcie sobie włosy, tylko po to by móc nosić do szpanerskich spodni szpanerski pasek... gardzę tym... ja chcę tylko dostać wypłate... wtedy stać mnie będzie na setkich pasków...

-Wspomniałeś o Chrisie... co sądzisz o jego wyzwaniu?

+O tym 30 minutowym syfie? Nie no spoko, jeżeli tylko wytrzyma... to nawet fajna rzecz... 30 minut, aby poddać tego frajera będę potrzebować średnio 2 minut... to nam daje 15 pięknych dźwigni i duszeń! Poddam go na 15 różnych sposobów... to będzie coś pięknego... to o tym będzie się mówić miesiącami a nie wyścigu czterech cepów po ozdobę choinkową... to moja technika będzie powodem do zachwytów a nie te frajerskie wygibasy na pineskach tej cioty, którą pokonałem ostatnio... jedno mnie boli, otóż to, że ten robal, ta ćma też dzięki temu zyska rozgłos... ja zrobię piękne show, a po wszystkim on dalej będzie chodzić i p*dolić jakieś brednie o wyższej kulturze wrestlingu... o czym? Przecież on nawej podstawowej wiedzy na temat wrestlnigu nie ma! Czy on coś wogóle wygrał? Pokonał kogoś? Choćby tego ciotowatego aktorzynę Kopniaka? Surfer od siedmiu boleści... po dzisiejeszej walce z wodą będziesz miał tyle wspólnego co Marzanna : będzie symbolem twojej śmierci! Chcesz 30 minut? Chcesz pokazać, że jesteś z żelaza? Śmiało! Ja ci pokażę jakie kruche jest żelazo! Skruszę twoje kostki, twoje kolana, twoje nadgarstki, twoje łokcie, twoją krtań! Skruszę całego ciebie... przez te 30 minut pękniesz w co najmniej 15 różnych miejscach... KRACH! KRACH! KRACH! Cóż za piękna melodia dla mych uszu...sam nie wiem gdzie jestem: na gali wrestligu, czy moze w operze... wiem natomiest, gdzie po wszystkim będziesz ty: na intensywnej terapii... dobrze ci radzę, zostań tam na zawsze... to jest twój dom kaleko, tam jest twoje miejsce... tyle... spadam...

-eee... dzięki...

k, RP spóźniony, ale jest... idę spać, o 5 mam autobus do domu :) POZDRO

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mnih

2

• SixKiller

2

• Juppozo

2

• mu

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

kolejne krople, wspomnienie po niedawnym deszczu, przemierzają drogę z kaptura Tuana ku ziemi dołączając do swoich poprzedników, tworząc razem z nimi akweny wodne w brukowych szczelinach..

jak to ktoś kiedyś powiedziau : perdolić monotematyke , to sie czyta !! :D

"TYLKO NIE PO TWARZY" wysapał chłoptaś i widząc, że Tee przystaje na prośbę, dodał "Za co?". Tuan odpowiedział z satysfakcją w głosie: "Za tysiąc dwieście... z pozdrowieniami od Barbary"

wśród których widnieje mój ulubiony: "Sowa i Wisła Hool's witają AWF"

rozjebane :D :lol: może pojechaueś krótko ale ogólnie jest konkretnie . :D

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

"z pozdrowieniami od Barbary" :lol: nice :)

a Sowa to juz zupelny myk nie z tej ziemi :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

hehe... jak to powiedział mój poprzednik: "krótko i na temat"... gitara!! :D

ale...

żałosne, ile krzyku, ile wrzawy o ten World Title...

... chyba mamy pierwszego zawodnika na swiecie który nie chce tytułu! :D :twisted:

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Gdybyś Ty o niego nie walczył na pewno z większym szacunkiem by się do niego odnosił! :P

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gdybyś Ty o niego nie walczył na pewno z większym szacunkiem by się do niego odnosił!

po prostu mi pojechałes... :? pozdro :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Kurde, znowu nie udało mi się być delikatnym! ;( ;D

1005187806541accfacb3d6.jpg

"za tysiąc dwieście... od Barbary" :lol: :lol: :lol:

mnihu, TeeReX rządzi razem ze swoim sprzedajnym postrzeganiem świata ;-)

niestety, choćbym nie wiem jak się starał, to nie potrafię dużo pisać... moja matura zajeła chyba tylko dwie strony =] to nie aż tak tragicznie, bo mam drobne pismo, ale i tak praca objętościowo była skromna... jakościowo... no cóż, pięć dostałem :lol:

w eRPach palę się na wywiadach i speczach... ale pracuję nad tym ;)

co do tytułu: Tee nie czerpie przyjemności z odznaczeń, tylko z pieniędzy :) dajcie mi partnera do tagu, który będzie mi płacił, a TT będą nasze! :lol:

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi