Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Draft 2011

Sir Vade Ancelot

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Cieszę się z powodu Bryana, myślę, że na SD! ma większe szanse na wybicie się, tylko co z The Apple? :D

Fajnie by było, gdyby teraz WWE poprowadziło feud o unifikację IC oraz US, wystarczy nie przenosić Baretta i nie oddawać nikomu tego pasa.

Trochę dziwi mnie draft Khaliego, przecież on nie jest praktycznie używany, więc po co? Czekam na Horniego...

O! Kolejna niespodzianka Jimmy Uso jednak pozostanie jeszcze w WWE, SD! ma całkiem przyjemnego nowego jobbera.

KK na RAW, może wreszcie uświadczymy jakiegoś pushu, który był zapowiadany i myślę, że Kelly sobie wtedy radziła.

Edytowane przez Karpin
  • Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sir Vade Ancelot

6

• Anapolon

5

• maly619

4

• adrhbk

4

Top użytkownicy w tym temacie

Po drafcie Jimmy'ego już nie ma PRAWDZIWYCH tag-teamow w WWE.

Bo co mamy Santino + Władek ,Kejn i Byk Szoł oraz Nexus i Corre(ktore praktycznei sie rozlecialo)

Marella i Kozlov nie są "prawdziwym" TT? Mieli dość długi storyline prowadzący do połączenia sił. Fakt, że nie działo się to na RAW w Main Eventach, ale jednak jest historia. Aktualnie jednak Vladek znika, możliwe, że przygotowują go do zwolnienia (od bohatera do zera).

Nexus i Corre? Jakby nie było to Harris i McGillicutty oraz Gabriel i Slater to TT z historią, więc jednak te tag teamy jeszcze jakieś są.

Tak tylko, że Harris ćwiczy nowy gimmick w FCW, a Corre są w rozsypce. Jey'a Uso pewnie przedraftują żeby była "dramaturgia", a i tak wszyscy to maja w dupie...

Tyler Reks na Raw - czyli człowiek z najgorszym gimickiem w WWE nawet Yoshi mnie mniej denerwuje niż owy osobnik , mam nadzieje że jego draft oznaczać będzie że go już w ogóle nie zobaczymy.

Tamina na smackdown - ...

Tyson Kidd na smackdown -nie wiem co da ten draft jobował będzie dalej(widziałem bodajże na superstars jak klepał po Sharpshooterze Natali :? totalne dno ) , jako ten zły jest kompletnie nijaki to urodzony face.

Ted DiBiase na smackdown - zobaczymy czy będzie jobował też u niebieskich , można by było trochę go pod pushowac przy nowym gimicku bo w tym się nie sprawdza mógł by dostać ciekawy feud o pas IC

Kofi Kingston na raw - on mi się totalnie przejadł , ale u czerwonych się odświeży i feud z Shemusem o pas US może być

Jey Uso na Smackdown - przeszedł by nadal był w tag teamie z Jimmym

Chris Masters - kolejny jober zapchaj dziura

Curt Hawkins - ...

Natalia na smackdown - znikła całkowicie , Vincent się uwziął na Hartów i o to rezultat , może zacznie się pokazywać u niebieskich i wróci po pas div bo ten pas upadł niżej niż to chyba było możliwe.

Drew McIntyre na raw - dobra decyzja na smacku niby był upper mid carderem ale nic się z nim nie działo a szkoda bo to solidny wrester u czerwonych odświeży mu się postać i może do mian eventu wskoczy.

Yoshi tatsu na smackdown - kolejna zapchaj dziura no bo po co Yoshi na smackdown tak nie będzie sie pojawiał na tygodniówka ale tak samo jak JTG niech się cieszy że nie wyleci

William Regal na Smackdown - koniec kariery już bliski może pożegnalny run z pasem ic ?

Alicia Fox na Smackdown - ...

JTG na Raw - cóż za emocje :x nie ma go na smackdown to po co on raw taka zapchaj dziura

Kelly kelly na raw - ...

Jimmy Uso na smackodwn - rozpad tagu i właściwie tyle , choć ten pan może odetchnąć bo raczej nie wyleci

Khali na smackdown - no bo co by to było jak by było dwóch gigantów w jednym bredzie -_-

Szwagier na Raw - przenieśli go tylko do feudu komentatorów gdy on się skończy szwagier zniknie

Daniel Bryana na smackdown - dobrze ze go draftuja wiecej czasu dostanie i może wyjdzie z low midcardu

Edytowane przez Anapolon

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

A nie pomyśleliście, że dla JTG coś szykują ?

Może jakiś kompan R-Trutha ala Cryme Tyme :P

Kelly Kelly na RAW :cry:

Celldweller - Blue Stahli

Pozatym jak pisałem głównym czacie TEN draft uzupełniający jest totalną głupotą !

ROk temu przenoszą Khalego,Kelly,JTG itp. A w tym ROKU znowu ich przenoszą do brandów z ktorych byli prznoszeni ,wiec jaki ma sens draft w ktroym zeminia tylko kilka osob swoje miejsce a reszta to tylko odpadki ktore mialy brand zmieniony rok TEMU.Cytuje Cole'aTHIS IS RIDICIOULUS

Cieszę się, że przenieśli Daniela Bryana na SmackDown, bo na RAW nie mieli na niego po prostu pomysłu. Tam mało obecnie wartościowych zawodników, więc myślę, że Danielsonowi łatwiej będzie się wybić, nawet poprzez jakiś program z Barrettem (chociaż to mało możliwe, on powinien teraz spokojnie wchodzić do main eventu, w związdku z odejściem Mysterio i Alberto Del Rio). Zdecydowanie najlepsza decyzja, jeśli chodzi o draft uzupełniający.

Druga sprawa, to Jack Swagger - błąd, ogromny błąd. Na SmackDown, jak pisałem wyżej, teraz nie ma wielu 'większych' wrestlerów, więc Swagger wpasowałby się idealnie, a może i w późniejszym czasie sięgnął po złoto. Tak, na RAW nie ma szans się przebić, bo jest tam Mysterio, Del Rio, Cena, Punk, Miz, Morrison, Truth, którzy obecnie są chyba jednak ważniejszymi postaciami od All American Americana.

Reszta - nudy, gówno mnie to obchodzi :D.

alicia fox na sd

Chyba dobra decyzja na raw nie widziłem jej chyba z pół roku chociaż nie mam pewności [ walk kobiet najczęściej przewijam]

regal na sd

draft nic tutaj nie zmieni. Będzie rzadko występował w walkach [większość z nich na superstars ] albo będzie komentował walki. Chciałbym jego feudu z Danielsonem

yoshi tatsu na sd

mogło się spodziewać jego przejścia na smackdown , bo występował już tam na kilku walkach. Nie najgorszy wybór , bo będzie w stanie zrobić jakąś dobrą walkę

drew mc'intyre na raw bardzo dobry wybór. Po tych ostatnich porażkach to dobrze ze zmienia brand . Może razem z Sheamusem stworzą tag team , bo do pasa wwe narazie nie ma szans

Edytowane przez 16pb16

Regal na SD!, może wreszcie doczekamy się feudu z Bryanem. Oczywiście William musiałby być trochę podpromowany, ale w jego przypadku nie powinno być to trudne.

• Reputacja:   1

Daniel Bryan przechodzi na SmackDown - narzekałem że Bryan wogóle mi nie pasuje na Raw , więc jego draftu się doczekałem . Może tam z ciekawością będe oglądał jego walki , dobrze bybyło gdyby za niedługi czas zdobył pas IC.

Jack Swagger przechodzi na RAW. - nie tego ja nie chciałem , wole Swaggiera oglądać na SD . Na RAW będzie jeszcze gorzej niż jest co on tam będzie robił ??? Po tym drafcie i po zakończeniu feudu komentatorów myśle że się pożegna z WWE

The Great Khali - gigant za giganta to wszystko .

Jimmy Uso - Jest mi to obojętne , bo i tak jako TT mało co ich było widać .

Kelly Kelly przechodzi na RAW.

JTG przechodzi na RAW.

WWE jest świetne. Coś im padło i puścili theme Drewa. Patrze na twitta a to draft :D

48798430952f294e69c1e4.jpg

Daniel Bryan- Bardzo dobrze, że zostaje przedraftowany bo na Raw spadał z tygodnia na tydzień w hierarchii, a na piątkowej gali jego postać może odzyskać świeżość. Chętnie zobaczyłbym jakąś walkę z Sin Carą o IC title. Feud z Regalem to marzenie, ale może się spełni. Myślę, że na Smackdown awansuje on trochę w hierarchii i wskoczy do upper midcardu.

Jack Swagger- Jeśli Sheamus straci pas to Swagger jest świetnym kandydatem na jego przejęcie, gdyż jego gimmick do tego świetnie pasuje. Mam nadzieję, że po skończeniu programu z komentatorami przestanie latać za Colem. Mam nadzieję, że Jack nie skończy jako jobber.

To tyle bo reszta przedraftowanych osób i tak będzie zapewne tylko jobbować.

W większości draft przewidywalny. Większość, w tym ja, spodziewała sie przenosin Ortona, Bryana, Alberto Del Rio, McIntyre'a, DiBiasi.

Co mi sie nie podoba (o jobberach nie mowie):

Swagger na RAW - bez sensu, tu sie nie przebije

Kofi na RAW - znowu zmiana brandu, a to nie sprzyja poważnemu traktowaniu...

Rey na RAw - bez sensu, on pasuje idealnie do niebieskich

And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

A to uzupełniający Draf był nagrywany ? Chętnie bym zobaczył w necie.