Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Draft 2011

Sir Vade Ancelot

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

hi haters, niby tak, ale po co marnować kogoś o takim potencjale jak Punk w midcardzie RAW? HHH też niegłupi pomysł, bo dobrze sobie radził na Smacku kiedy tam był. Mozliwe takze z mojego punktu widzenia jest wrzucenie jakiegoś dobrego midcardera pokroju Sheamusa na SD! i żeby tam wskoczył do Main Eventu. Jednak w ME SmackDown! brakuje face'ów. Jest jeden Christian i może jeszcze nasz ukochany Rey. Z heeli mamy Alberto, może Wade'a jeśli Corre sie rozpadnie chociaż cholera wie czy nie przejdzie faceturnu. I w sumie to by było na tyle, dlatego na SD oglądamy cały czas to samo. Liczę, że po drafcie dostaniemy duzo ciekawsze wydanie piątkowych tygodniówek.

18064125974da1994d7a3f9.jpg

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sir Vade Ancelot

6

• Anapolon

5

• maly619

4

• adrhbk

4

Top użytkownicy w tym temacie

JA chciałbym jakiegoś szalonego DRAFTu= dwa pasy mistrzów świata w jednym rosterze, rozbicie the Corre oraz NewNexus, Pas Stanów Zjednoczonych na Smackdown a Interkontynentalny razem z Barretem na RAW. No i jakieś zamieszanie z Divami, choć zaraz...po co? Przecież i tak niestety jest jeden pas i wolność w przechodzeniu na gale i walczenia i ten tytuł.

I zdecydowanie Kofi na RAW, gdyż swój najlepszy feud ( wówczas z Ortonem) miał w czerwonym brandzie, a na SMackdownie jako babyface jest trochę w cieniu Mysterio. A o Beztwarzowcu nie myślę, jako totalny debiutant nigdzie nie powinien się udawać :twisted:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Mi osobiście Kofi Kingston przejadł się jak cholera i cieszę się, że na razie jest niewidoczny (zobaczymy jutro co będzie na Smacku). Nie jest ani trochę ciekawy. Być może nie ma jak sie wykazywać... cóz. Na moje przydałby mu się turn, jednak należy włożyć tę możliwość pomiędzy bajki... bo na ostatnim Raw Truth został heelem.

Na Smacku zdecydowanie (tak jak rok temu) widziałbym Ortona. Na RAW po Nexus nie ma z kim za bardzo feudować, a jeżeli przegra z Punkiem na ER, na co bardzo liczę, ten drugi nie będzie musiał później przegrać feudu z Viperem bo obydwaj zostaną rozdzieleni.

Najciekawiej Randyego oglądało mi się przy powolnym przechodzeniu face turnu od mniej-więcej EC rok temu do MitB PPV. Czemu? Bo była pokazana jego żmudna i powolna droga do pasa, gość nie zmieniając za bardzo swojej heelowej postaci został ulubieńcem fanów tylko przez to, że skupił się na innych heelach. Po NoC cały czas prysł, Orton zdobył pas i potem było tylko gorzej. Aż rok później jesteśmy tam gdzie jesteśmy. Jego draft na niebieską galę pozwoliłby odświeżyć jego postać i ja osobiście znowu chciałbym zobaczyć jego żmudną, kilku-miesięczną drogę do pasa WHC, który byłby w posiadaniu jakiegoś heela (Myślę, że AdR po zakończeniu feudu z Christianem). Ba, taki draft nie tylko odświeżyłby zapewne jego postać ale całe SmackDown. Bardzo na to liczę chociaż podobnie było rok temu i się zawiodłem.

Niektórzy pisali, że prawdopodobny byłby draft Ceny... gość jest twarzą federacji, a twarz musi być na gali, która jest dla niej priorytetowa. Jasiek na Smacku? Dla mnie szanse na to są mniejsze niż 1% :roll: .

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Mi osobiście Kofi Kingston przejadł się jak cholera i cieszę się, że na razie jest niewidoczny (zobaczymy jutro co będzie na Smacku). Nie jest ani trochę ciekawy. Być może nie ma jak sie wykazywać... cóz. Na moje przydałby mu się turn, jednak należy włożyć tę możliwość pomiędzy bajki... bo na ostatnim Raw Truth został heelem.

Na Smacku zdecydowanie (tak jak rok temu) widziałbym Ortona. Na RAW po Nexus nie ma z kim za bardzo feudować, a jeżeli przegra z Punkiem na ER, na co bardzo liczę, ten drugi nie będzie musiał później przegrać feudu z Viperem bo obydwaj zostaną rozdzieleni.

Najciekawiej Randyego oglądało mi się przy powolnym przechodzeniu face turnu od mniej-więcej EC rok temu do MitB PPV. Czemu? Bo była pokazana jego żmudna i powolna droga do pasa, gość nie zmieniając za bardzo swojej heelowej postaci został ulubieńcem fanów tylko przez to, że skupił się na innych heelach. Po NoC cały czas prysł, Orton zdobył pas i potem było tylko gorzej. Aż rok później jesteśmy tam gdzie jesteśmy. Jego draft na niebieską galę pozwoliłby odświeżyć jego postać i ja osobiście znowu chciałbym zobaczyć jego żmudną, kilku-miesięczną drogę do pasa WHC, który byłby w posiadaniu jakiegoś heela (Myślę, że AdR po zakończeniu feudu z Christianem). Ba, taki draft nie tylko odświeżyłby zapewne jego postać ale całe SmackDown. Bardzo na to liczę chociaż podobnie było rok temu i się zawiodłem.

Niektórzy pisali, że prawdopodobny byłby draft Ceny... gość jest twarzą federacji, a twarz musi być na gali, która jest dla niej priorytetowa. Jasiek na Smacku? Dla mnie szanse na to są mniejsze niż 1% :roll: .

Dokładnie, zgadzam się z Tobą w 100% ... Orton na SD i żeby przeszedł heel turn, a w ogóle to zobaczyłbym na SD reaktywację Legacy. Tylko pytanie czy warto skoro mamy już tam The Corre? ...

Dokładnie, zgadzam się z Tobą w 100% ... Orton na SD i żeby przeszedł heel turn, a w ogóle to zobaczyłbym na SD reaktywację Legacy. Tylko pytanie czy warto skoro mamy już tam The Corre? ...

No właśnie. To chciałbym widzieć, zamiast Nexus vs Corre to można dać Legacy vs Corre, ale po 1 Barrett ma pas midcardowy, po 2 wpierw Barrett musiałby stracić pas midcardowy i zdobyć WHC co jest w tym roku dla mnie mało prawdopodobne

48798430952f294e69c1e4.jpg

Ba, taki draft nie tylko odświeżyłby zapewne jego postać ale całe SmackDown

Oczywistość, ale na razie przejście bez turnu. Taka podmianka panów z Rated RKO. Edge zakończył karierę, więc rolę przestronnego pod względem kreacji postaci main eventera na niebieskim rosterze musi przejąć Orton. Wiem, że Adam i Randal to zupełnie inni zawodnicy, ale podobnie sprawdzają się w graniu złego/dobrego, na swój oryginalny i nietuzinkowy sposób.

jednak należy włożyć tę możliwość pomiędzy bajki... bo na ostatnim Raw Truth został heelem.

Utrzymuję moja tezę, że Kofi heelturnu przejść nie może :twisted: Tak jest budowana jego postać. Ale zapraszam go na RAW i chciałbym jego feudu z R-Truthem o prymat najlepszego afrowrestlera w Vince'a. Kto się sprawdzi, powącha main event.

A może by tak powrót do korzeni Khaliego, czyli monster heel na Sackdownie? No przecież darujmy sobie pseudo atrakcję z segmentami Punjabi Playboya co poniedziałek :P

Roots Rock Reggae

Wykazując się fantazją powiem ,że zapowiadanym dużym face'm na Smackdown! może być Jericho, w końcu tańca z gwiazdami za dużo nie zostało.

W smacku chciałbym zobaczyć również Triple H licząc ,że pociągnie program z Takerem do następnej WM'ki. Ewentualnie w międzyczasie pobawi się z Barretem.

Niedawno na Raw "zesłany" został Ziggler liczę więc ,że pojawi się ktoś równie dobry w jego miejsce - obstawiam Daniela Bryana.

Wydaje mi się ,że zwolnienia z WWE będą dużo "ciekawsze" niż draft...

• Reputacja:   1

Jeśli poruszamy temat draftu... Cholera trudne zadanie kogo przenieść, kogo zostawić... Nie chcę robić za znawcę odnośnie tego kogo gdzie przenieść bo sam nie wiem... Moim zdaniem na pewno na SD! przydałby się face'owy Main Eventer z prawdziwego zdarzenia po odejściu Edge'a(uważam że Orton pasowałby tu jak ulał, może nawet wykręciłby niezły feud z Rhodesem jako małe odniesienie dla zapomnianej już trochę Legacy).. . Drugą osobą którą bardzo chętnie widziałbym u niebieskich jest mój ulubieniec- CM Punk... Po Drafcie na RAW liczyłem że będzie kręcił się koło pasa WWE a tu naraz klops- Punk nie dość że jobbuje to jeszcze jest upokarzany w jednostronnym feudzie z Ortonem. Gdy był na Smacku, był wtedy kimś. Miał swoją stajnię (SES), niebiescy kręcili się wokół jego osoby, wykręcał fajne feudy i walki (choćby niedawno z Reyem). A teraz? Szkoda gadać... Uważam że cały czas będąc na RAW CM stoi w miejscu (a przecież to nie dawno był heel nr 1 w federacji) dlatego wręcz zbawieniem byłoby dla niego gdyby zasilił szeregi niebieskich, może tam w końcu zostanie doceniony i zacznie kręcić się wokół WHC na co swoim oddaniem i ciężką pracą w pełni zasługuje...

Kto ze Smacka do RAW? Nie mam kompletnie pomysłu...

Niedawno na Raw "zesłany" został Ziggler liczę więc ,że pojawi się ktoś równie dobry w jego miejsce - obstawiam Daniela Bryana.

Sosa, podzielam twoją wypowiedz i też uważam że Daniel Bryan powinien zostawić Sheamusa, który by pofeudował z Sin Carą, a Bryan by dostał title shota o pas IC.

Wykazując się fantazją powiem ,że zapowiadanym dużym face'm na Smackdown! może być Jericho, w końcu tańca z gwiazdami za dużo nie zostało.

Chris Jericho nie jest face'm tylko heel'em, więc to nie może być on. Ja obstawiam Randala.

Entertainment < Wrestling

19950532664dc6b6b8c6171.jpg

Chris Jericho nie jest face'm tylko heel'em, więc to nie może być on. Ja obstawiam Randala.

Mała poprawka był heel'em. Zazwyczaj osoby powracajace do WWE zamieniaja sie z heel'w na face'w

Co do draftu jak ktos to słusznie napisał zwolnienia beda ciekawsze od draftu.Jedyną niespodzianką bedzie przejscie jednego face ME z Raw na Smacka, poza tym pojda w ''wymiane'' sami midcarderzy

Edytowane przez Letni

You'll Never Walk Alone

Wrestling > Entertainment

16011289824e0842330e2ed.jpg

Cytat:

Chris Jericho powiedział, że powróci do WWE po zakończeniu tańca z gwiazdami najprawdopodobniej jako babyface.

Jako założycielowi tematu wypada mi się wypowiedzieć co do draftu przed poniedziałkiem. Więc omówię popularne w tym temacie tematy ( głupio brzmi, nie? :razz: ).

Kofi Kingston na RAW - Bardzo tym tego chciał, na czerwonej tygodniówce mógłby mieć jakiś ciekawsze a la ten z Randym pod koniec 2009 roku.

R-Truth na SD- Tutaj z jednej niezbyt możliwe - zapowiadający się feud z JoMo, lecz mogłoby być tak, że ''na Morrisonie'' przeszedł heel turn, bo nie miał na kim i draft na SD.

The Great Khali na SD - Jako heela bardzo, jako face' a - bez różnicy. W skrócie jestem tego samego zdania, co RR.

Randy Orton na RAW - Idealnie by pasował jako czołowy face Smacka. 3 razy tak! :twisted: Poza tym Viper powinien już powoli kończyć ten feud z CM Nexus, więc droga wolna(?)

EDIT: Chociaż bardziej, niż turnu Khaliego wolałbym heel turn Marka Henry' ego i draft do niebieskich. Choć i tak jeżeli WWE zdecydowałoby się na któyś z ''powrotów do korzeni'' byłbym usatysfakcjonowany. Zatem co wy na draft Henry' ego na SD?

EDIT2: Niezależnie od tego, co się zdarzy na drafcie 25 kwietnia w życie wejdzie dopiero 2 maja, na RAW po ER! Nic o tym nie mówi WWE, ale na internecie coś jest:

http://www.wrestlingnewssource.com/feed_news-19103-Big_Update_on_Next_Weeks_2011_Draft_Edition_of_WW.php

EDIT3: Na WWE.com jest już ''fantasy draft 2011'', lecz nie wiem czemu mi nie działa link: http://draft2011.wwe.com/

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

• Reputacja:   1

Kofi Kingston na RAW - Bardzo tym tego chciał, na czerwonej tygodniówce mógłby mieć jakiś ciekawsze a la ten z Randym pod koniec 2009 roku.

The Great Khali na SD - Jako heela bardzo, jako face' a - bez różnicy. W skrócie jestem tego samego zdania, co RR.

EDIT: Chociaż bardziej, niż turnu Khaliego wolałbym heel turn Marka Henry' ego i draft do niebieskich. Choć i tak jeżeli WWE zdecydowałoby się na któyś z ''powrotów do korzeni'' byłbym usatysfakcjonowany. Zatem co wy na draft Henry' ego na SD?

Ty chcesz ich draftu ja zwolnienia .

Kingston jako mistrz jest beznadziejny , nie umi się prezentować jako mistrz ma może dobre ring skille ale w mic skillach przynudza więc nie widze tutaj dla niego żadnego większego fudu .

Khali - typowy drewniak , Heel Turn teraz ja bym w to zwątpił i to bybyło marnowanie czasu aby kogoś takiego promować na heela . Na jego miejsce widziałbym kogoś innego , za jakiś czas bo Adrews się pożegnał :x a dobrze pasował do WWE.

Ja draftu chciałbym :

Drew McIntyre - na raw i promowanie go do może nawet do ME . Dobre ma ring skille co można stwierdzić od nie dawna bo się dużo poprawił , w micu średnio .

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

Khali - typowy drewniak , Heel Turn teraz ja bym w to zwątpił i to bybyło marnowanie czasu aby kogoś takiego promować na heela . Na jego miejsce widziałbym kogoś innego , za jakiś czas bo Adrews się pożegnał :x a dobrze pasował do WWE.

Khali jest drewnem to fakt.Jednak to by przeszkadzało mu walczyć w indy gdzie skill jest wymagany a WWE to mały problem.Moim zdaniem przejście na SD i heel turn mógłby dla niego dobrze zrobić gdyż w WWE liczą się bardzie segmenty i dobry storylinee od walk.I tu nie chodzi nawet o ere 4kids bo było wiele drewniaków którzy byli popularni w federacji jak na przykład Yokozuna który mistrzem ringu nie był a miał fajny gimmick i był pomysł na niego a ludziom się to podobało.Moim zdaniem gdyby znaleźli jakiś fajny pomysł na Khaliego to mogłoby być ciekawie.

#SmartFanZone

Przecież Khali swojego czasu posiadał pas WHC i naprawdę bardzo dobrze się z nim spisywał

13771833464dc067047ffd1.jpg

bo było wiele drewniaków którzy byli popularni w federacji jak na przykład Yokozuna który mistrzem ringu nie był

NO ŻEŚ DOPIERDOLIŁ KOKSU DO PIECA TEJŻE DYSKUSJI!!! Porównując Khaliego, który totalnie nie kmini ringu, zasad oraz zachowania wrestlingowego z przekozackim monster heelem w historii federacji, który był był tłusty jak cholera, ale tak potrafił stworzyć pojedynek do chuja pana!

Roots Rock Reggae