Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Draft 2011

Sir Vade Ancelot

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

RAW na SD!

Ted DiBiasie-No na RAW to on ma przekichane rzadko się pojawia a jak już to albo występuje w segmentach z Maryse(NxT) albo przegrywa praktycznie każdą walkę może na niebieskiej gali dostał by chociażby pas IC

John Morrison-Dosyć dobrze mu się wiodło na RAW między innymi był pretendentem do tytułu WWE niestety na tym się skończył po za tym nie prowadzi teraz większego feudu walk o pasy też nie otrzymuje dlatego nie widzę przeszkód by przenieść go na SD!

Yoshi Tatsu-Praktycznie nic się z nim nie dzieje gdyby nie występy na NxT nie było by go widać na tygodniówkach może po przejściu jego i Teda na niebieską galę kontynuowali by swój Feud dorzucając między nich Pas IC co osobiście chciałbym zobaczyć

Z SD! na RAW

Drew McIntyre-Na SD niema jakiś tam ciekawych sytuacji/feudów dawno że tak powiem minęły czasy jego świetności(ciekawe Feudy) może na czerwonej gali by mu się lepiej powodziło po za tym już widzę dla niego ciekawe 2 rozwiązania mianowicie Feud z Sheamusem o pas US lub ciekawsza według mnie opcja Dominacja dewizji Tag Teamu

Kaitlyn-rzadko ją widać a zresztą co ja piszę wcale jej nie widać na tygodniówkach

już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio była chociażby w pobliżu ringu a co dopiero walczyła jako jej Fan widział bym ją na RAW

Jack Swegger- Uważam że po rozpadzie ECW najlepiej mu się powodziło na czerwonej gali jak również często zaczął się tam pokazywać jako trener Cola kto wie może po draficie otrzymał by pas USA co bardzo by do niego pasowało.

To by było chyba na tyle jak coś mi się przypomni to edytuje posta

Edytowane przez Dave
  • Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sir Vade Ancelot

6

• Anapolon

5

• maly619

4

• adrhbk

4

Top użytkownicy w tym temacie

Dla mnie draft jest bez sensu dlatego bo da się rozwiązać problem braku pomysłu z zawodnikami np:

-powrót do ECW gdzie zawodnicy z ktorymi nie było wiekszych planow byli wysyłani i zawsze mogli się wykazać (teraz są jobberami lub szwędają się )

-był pas Hardcore, Cruiserweight,później właśnie ECW

-dywizja Tag-team była na wysokim poziomie (dużo tag temów, ciekawych walk +znaczenie pasa)

I naprawdę prawie każdy zawodnik mógłby coś tam działać no ale wracając do draftu moje pomysły to :

Z RAW NA SMACK:

CM PUNK- może wkońcu wykorzystali by jego potencjał i dali szanse walki o WHC

EVAN BOURNE-Na Raw nie istnieje można by powiedzieć a jest jednym z najlepszych high flyerów

Triple H- było by super gdy tak się stało napewno wzmocnienie niebieskiego brandu

Z SMACK NA RAW:

Jack Swagger- po tym jak stracił pas WHC nie ma na niego pomysłu trochę bez sensu były mistrz a teraz jego pozycja naprawdę spadła

Drew McIntyre- posiadał pas IC jest dobrym heelem ale czas by na RAW go odświeżyli

13771833464dc067047ffd1.jpg

Na RAW:

-Jack Swagger-doskonale widać,że SD! nie ma na niego pomysłu i moim zdaniem,powinien on przejść na RAW,może jakiś feud z Bryan'em.

-Kane-podobnie jak Swagger,nie ma na niego planów na SmackDown!,więc proponowałbym przeniesienie go do czerwonego brandu i powrót do starego stylu,czyli praktycznie "bez-feudowy",niszczący wszystkich potwór

Na SmackDown!:

-Randy Orton-mam bardzo diwne przeczucia,co do Randy'ego.Podejrzewam,że przejdzie na SD!,choć sam niewiem czemu.Jak co roku,ktoś "większy" przechodzi,najczęściej z RAW na SmackDown!.

-Dolph Ziggler-nie mogę wytrzymać,że DZ jest na RAW.Jestem przyzwyczajony,do jego "walk" z Kingston'em co gala o Intercontinental Championship.

"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

Z RAW na SmackDown!:

Alex Riley - Niby po Steel Cage Matchu zostal zwolniony a po jakimś czasie znowu zaczął pokazywać się u boku Miza. Najwyższa pora na karierę solową, tym bardziej że planowany jest podobno face turn Miza.

CM Punk - gdyby kwestia Nexusa została ostatecznie rozwiązana, to spokojnie mógłby przejść na SD! i pokręcić się koło pasa, bo jak na te umiejętności to jest strasznie szmacony. Osobiście chętnie zobaczyłbym go bez Nexusa i w feudzie z Wadem Barretem(bez Corre'u), zwłąszcza, że historia tam między panami jest.

Evan Bourne - wg. mnie jedyną dobrą opcją dla niego jest połączenie go w jakiś sensowny tag team, co mogło by być pierwszym krokiem do odbudowy dywizji TT w WWE.

Michael Tarver - pojawiał się na SmackDown!, jednak oficjalnie jest przypisany do rosteru RAW. Już w nXt byłem przekonany, że z tego zawodnika, dając sensowny gimnick można zrobić porządną gwiazdę kręcącą się koło pasów US i IC.

Primo - w moim odczuciu zawodnik ten nadaje się tylko do TT i szkoda, że Carlito odstawił to co odstawił, bo mogliby spokojnie być wiodącym TT w WWE. Teraz sensowne wydaje się połączenie go z jego kuzynem z FCW Tito Colonem.

R-Truth - po wpadce w Milwakee zdegradowany na Superstars. na Smacku mógłby odżżyć, walcząc o pas IC lub tworząc jakiś TT z JTG.

Ted DiBiase - WWE widziało w nim gwiazdę ale jakoś nie potrafi się wybić i ostatnio jobbuje. Może to kwestia źle dobranego gimnicu? Może pora wcielić w życie pomysł z Fortunate Sons, gdzie miałby utworzyć stajnię ze swoim bratem Brettem i młodym Perfektem? Z drugiej strony gdyby miało to wyglądać tak jak Corre, to może lepiej żeby próbował solo na SmackDown.

Z SmackDown! na RAW:

Brodus Clay - pora chyba odłączyć go od Del Rio, bo jeśli bedzie przyklejony dłużej do arystokraty to może być takim drugim Riley'em.

Drew McIntyre - wybraniec Vince'a utkwił w midcardzie i wydaje się, że są dla niego dwa wyjścia: faceturn na Smacku, albo przeniesienie na RAW i TT z rudym, który może podbudować zarówno jednego jak i drugiego.

Slater & Gabriel - po zeszmaceniu na WMce najwyższa pora skończyć z Corre.

Oczywiście jestem zwolennikiem po skasowaniu superstars dodania trzeciej tygodniówki, jednak już nie ECW tylko czegoś nowego. Może zamiast nXt. Albo żeby wprowadzić tygodniówkę tylko dla pelnoletnich gdzie będzie lałą się krew będą łamane stoły itp. Jednak tego w WWE raczej długo się nie doczekam.

18064125974da1994d7a3f9.jpg

Z RAW na SmackDown!:

- na pewno jakiś Main Eventer, bo takich na niebieskiej gali brakuje. Może Triple H (co da możliwość dalszego feudu z powracającym Umarlakiem)?

- któryś z dwójki CM Punk/Randy Orton, zależy od tego, kto przegra ten feud. Szczególnie mile widziany byłby Orton, który po przegranej znalazłby nowego przeciwnika do feudowania.

- zawodnicy szmaceni - Evan Bourne, Sheamus. SmackDown to dla nich (na razie) jedyna perspektywa rozwoju.

- R-Truth kręcący się 'w drugim rzędzie' do pasa WWE, ale wiadomo, jak to się kończy. Sam zawodnik nie jest już młody, a pas IC pod koniec kariery byłby miłym widokiem.

Z SmackDown! na RAW:

- Wade Barrett i rozpoczęcie 'kariery solowej'.

- Jack Swagger, którego nie trawię. Jeśli nie ma na niego pomysłu na SD ('Team Cole' się niedługo skończy) to lepiej u czerwonych jobbować, niż u niebieskich.

- Drew McIntyre jest jeszcze młody i ma czas, ale warto by go bardziej promować wokół głównego pasa.

- Kofi chyba nie poleci wraz z jobberami z federacji, a na SD jest chyba najnudniejszą postacią. Na czerwonym brandzie może dostałby coś nowego...

Co do reszty nie mam pomysłu albo po prostu wylecą (np. Yoshi). Oby zmiany były na dobre. Hola Playa! :twisted:

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Wszyscy mówicie, żeby odkleić Alexa od Miza w drafcie. A ja mówie nie! Jeśli chcemy, żeby Alex coś osiągnął, to trzeba to zrobić z hukiem. Powinien się od niego odwrócić w jakiejs walce ważnej. To samo z Brodusem. Mają czas, nie spieszmy się, bo nie każdy wytrzyma rzucenie na głęboką wodę...
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Z raw na SD!:

-Randy Orton: Na raw siedzi już długo, myślę że jego przejście na smackdown jest bardzo prawdopodobne

-Alex Riley : Powinien rozpocząć karierę solową, już długo jest u boku Miza ;)

-JoMo: Mile by bylo go widziec jako WHC champa, chociaż wątpie, ale IC jest nawet realny po jakimś czasie:)

Z smackdown! na raw :

Jack Swagger: Nie wiedzą co z nim robić, nie mają pomysłu

Drew Mcintyre: Na SD ciągle jest w midcardzie, pora to zmienic, fajnie by bylo jak by miał TT z Sheamusem:)

• Urządzenie:  Linux

ponieważ już na ''czerwonej gali'', która odbędzie się 18.04.11 odbędzie się draft. Nie ukrywam, że jest to jedno z moich ulubionych RAW w ciągu roku.

A skąd masz taką informację, że draft będzie 18 kwietnia?

There is some speculation about the WWE Draft and when it will be held this year. At last word from WWE, the Draft will not take place in April of this year but is expected to be held in June. Earlier this year there was talk of doing away with the Draft altogether but that remains to be seen.
As noted before, WWE has 2 different three-hour RAW shows planned for this coming June. One of those shows is expected to be the WWE Draft.

[...]tym bardziej że planowany jest podobno face turn Miza.

Skąd takie info ? Jeśli by się na takie coś zdecydowali , to by była tragedia (przynajmniej w najbliższym czasie).

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Skąd takie info ?

Serwis konkurencyjny.

eśli by się na takie coś zdecydowali , to by była tragedia (przynajmniej w najbliższym czasie).

Czy ja wiem. Jeśli faceturn Miza miałby oznaczać jednocześnie heel turn Ceny to czemu nie? Dzieciarnie miałaby nowego idola a starsi fani, którzy wyczekują heel turnu Ceny również byliby zadowoleni. Wilk syty i owca cała.

18064125974da1994d7a3f9.jpg

Vade Ancelot napisał/a:

ponieważ już na ''czerwonej gali'', która odbędzie się 18.04.11 odbędzie się draft. Nie ukrywam, że jest to jedno z moich ulubionych RAW w ciągu roku.

A skąd masz taką informację, że draft będzie 18 kwietnia?

W listopadzie WWE podało, że draft odbędzie się 18 kwietnia. Gdy zakładałem ten temat nie było jeszcze informacji o możliwym przesunięciu draftu. Mam nadzieję, że na jutrzejszym RAW dowiemy się, kiedy będzie Draft 2011.

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

do 18 Czerwca zostało krótko ponad tydzień, a my nie wiemy nic..

Ty patrz a ja myślałem że kwiecień jest.

dokładnie też to wyczytałem cytuje-* WWE Drawt (Raw Draft) odbędzie się dopiero w czerwcu. Ma to rzecz jasna związek z emisją programu Tough Enough, który odbywa się bezpośrednio po zakończeniu Raw w poniedziałki. Finał reality show został ogłoszony na 6 czerwca, więc data Draft Raw to 13 czerwca. Wiemy także, iż odbędzie się ono w Long Island, NY. Dodatkowo WWE zaplanowało jeszcze jedno 3-Hours Special Raw na ten miesiąc, a dokładnie na tydzień później. Prawdopodobnie będzie to Raw Roulette.

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

SD trzeba solidnie wzmocnić. W pojedynkę swoje kariery powinni prowadzić Barrett i Ryan. Wade na początek powinien dostać feud z Jacksonem.

13267991804bab5d8e7bc04.jpg

SD trzeba solidnie wzmocnić. W pojedynkę swoje kariery powinni prowadzić Barrett i Ryan. Wade na początek powinien dostać feud z Jacksonem.

też tak cos czuję że będą mieli feud i tak mówiąc ten feud zewnętrznie jest ciekawy lecz nie wiem jak wewnętrzenie i możliwe że to będzie nudne.Oby to nie była prawda;P

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg