Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Draft 2011

Sir Vade Ancelot

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Edge to przecież Main Eventer pełnym pyskiem...Mysterio to midcarder , w mojej opinii Christian wyżej jest w hierarchii od Reya , czyli mamy 2 glownych Face'ow Christiana i Edge ale właściwie mamy tylko jednego heela upper-midcarderowego w tym brędzie , mowa oczywiście o Alberto.

Chodziło mi o to że wymieniłem Edga jako main eventera, a później napisałem ,że Rey to dla mnie bardziej upper midcarder.

1161423919541b3db89050d.jpg

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sir Vade Ancelot

6

• Anapolon

5

• maly619

4

• adrhbk

4

Top użytkownicy w tym temacie

A ja się nie zdziwię jak Orton przejdzie do niebieskiego brandu i bardzo bym tego chciał. Zawsze podczas draftu ktoś mocny opuszcza RAW kosztem SmackDown, a kto jak kto, ale Randy pasuje tutaj idealnie. Jeżeli WWE będzie chciało go tam zostawić to co zrobią? Kolejny feud z Mizem? Kolejny z Ceną? Tego już by się nie dało oglądać, a na SmacDown otworzyłyby się nowe możliwości.

A z kim ma feud'ować na smacku ?Dashing feud'uje z Reyem(wątpię by feud zakończył się przegraną Reya , a co dopiero taką przegraną jaką widzieliśmy na WM'ce),arystokrata feud'uje z Edgem , Wade ma pas interkontynentalny i walka Ortona o ten pas by była nieco dziwna , nawet jak by się zdecydowali na taki feud to nie chciał bym patrzeć jak Randal zabookował(przepraszam nie wiem jak to odmienić :roll: ) sobie wykopanie drugiej stajni.Na myśl przychodzą mi tylko jeszcze 2 osoby czyli Drew McIntyre to moim zdaniem chyba jedyne rozwiązanie ale Drew to solidny zawodnik i nie chciał bym zobaczyć jak Randal go niszczy , no i ostatni czyli Szwagier ,ale on nie ma co liczyć na feud z mian eventerem przez to jak się zachowywał gdy zdobył pas.

Tak czy inaczej jeśli Orton przejdzie na Smackdown to mam nadzieje , że dostanie krótki , wyrównany feud z Drewem nie niszcząc go za bardzo , a potem feud o pas z arystokratą( w którym Alberto wyjdzie na cipko heela :x czego bym bardzo nie chciał).Mimo to nie wieże , że Orton przejdzie na Smackdown...już bardziej Cena :lol: :twisted:

Chodziło mi o to że wymieniłem Edga jako main eventera, a później napisałem ,że Rey to dla mnie bardziej upper midcarder.

No to sry źle to zrozumiałem :)

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Idąc waszym tokiem myślenia: Viper idzie na SD! bo nie ma z kim feudować na RAW. Ok-pomyślmy co by było gdyby- Randy przechodzi iii 1 pytanie z kim ma feudować? Żadnego porządnego heela na SD! oprócz Del Rio nie ma. Nawet jakby dostał krótki program z kimś innym a później byłby feud z Del Rio to kto później? Nie ma nikogo. Bo wątpie żeby kogoś wypromowali na ME tak szybko(no chyba że Cody dostanie duży push). A co z Edgem,co z Christianem? Na SD! dużego wyboru nie ma i może i to niebyłby najgorszy pomysł z Ortonem na SD! ale raczej nierealny :)

PS. Tak teraz spojrzałem że draft jest 18 kwietnia czyli przed next PPV na którym to najprawdopodobniej dojdzie do rewanżu Orton-Punk. Wystarczający argument żeby obalić waszą tezę :)

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

PS. Tak teraz spojrzałem że draft jest 18 kwietnia czyli przed next PPV na którym to najprawdopodobniej dojdzie do rewanżu Orton-Punk. Wystarczający argument żeby obalić waszą tezę

No, trzeba przyznać - niesamowicie mocny argument, nie ma co. Orton z Punkiem prawdopodobnie zakończą swój program na Extreme Rules, więc raczej nie ma przeszkód, żeby Viper przeszedł na SmackDown i stamtąd feudował do końca z Punkiem. To nie byłaby pierwsza taka sytuacja. W roku 2008, gdy mistrzem był Edge i prowadził program z Batistą, tego drugiego przeniesiono na Raw. Nie zakończyli programu mimo wszystko, feud toczył się do końca na PPV.

Obalone.

Moim zdaniem ten draft odbywa się za szybko i wielkich zmian nie zobaczymy w tym roku. Na Raw chętnie zobaczyłbym Michelle Mccool lub Layle, a najlepiej obie jeśli nie dojdzie do ich rozpadu i to chyba wszystko bo Raw nie potrzebuje wzmocnień ewentualnie jakiś face, który jest midcarderem np. Kofi, jednak z face'owymi midcarderami na Smackdown też jest problem bo jest ich tam kilku, więc wypadałoby aby na Raw pojawił się jako face Johnny Curtis, który ma przecież shota na pasy tag teamowe. Na Smackdown chętnie widziałbym Daniela Bryana i Teda Dibiase, a ewentualnie na Raw mógłby jeszcze powędrować Drew Mcyintyre. Przejście Ortona na Smackdown nie jest wcale nie możliwe bo Randy na Raw nie jest tak bardzo potrzebny w obecnej chwili bo Raw teraz kręci się głównie wokół Ceny i Miza, ale możliwe, że w okolicach Summerslam to Randy będzie główną postacią Raw. Dla Huntera na Raw też potencjalnych przeciwników nie widać, a na Smackdown mógłby pofeudować z Del Rio o pas czy z Barretem, którego by trochę wypromował. Jeśli nie Triple H to Sheamus mógłby powędrować na Smackdown gdzie mógłby wrócić do main eventu, albo pofeudować z Barretem, ale wtedy jeden z nich musiałby przejść faceturn.

Tyle moich rozważań, choć tak jak mówiłem wielkich zmian się nie spodziewam.

Edytowane przez wojtek95

PS. Tak teraz spojrzałem że draft jest 18 kwietnia czyli przed next PPV na którym to najprawdopodobniej dojdzie do rewanżu Orton-Punk. Wystarczający argument żeby obalić waszą tezę :)

No i właśnie dlatego w moich prawdopodobieństwach na draft mu tylko 1/10. Jednak o to, z kim Randy mógłby tam feudnąć bym się nie bał. Jest oczywiście Del Rio, a oprócz niego na Smacku są przecież jeszcze Drew McInyre i Cody Rhodes. Feud Randalla z jednym z nich mógłby wypromować któregoś z 26-latków. Nie zapominajnmy, że CC ma przejść heel turn, a feud Charismy z Viperem mógłby być dobrym produktem ( nielicząc tego, że heelowy Christian by przegrał ). Poza tym w końcu nie tylko RKO by przeszedł na SD.

ale zważając na to, że Randall raczej nie przejdzie na SD takie pisanie jest głupawe, chociaż...

No, trzeba przyznać - niesamowicie mocny argument, nie ma co. Orton z Punkiem prawdopodobnie zakończą swój program na Extreme Rules, więc raczej nie ma przeszkód, żeby Viper przeszedł na SmackDown i stamtąd feudował do końca z Punkiem. To nie byłaby pierwsza taka sytuacja. W roku 2008, gdy mistrzem był Edge i prowadził program z Batistą, tego drugiego przeniesiono na Raw. Nie zakończyli programu mimo wszystko, feud toczył się do końca na PPV.
...też racja.

Jednak kogo musiałoby dostać RAW za Randalla? Edge i ADR mają feud o pas WHC. Undertaker to co roku jedna, wielka niewiadoma, więc jedyna osoba, która nasuwa mi się na myśl to Rey Mysterio, który dla mnie jest main eventerem ( bo kilka osób się o to lekko spierało ). Draft Reya na RAW odnowiłby jego postać, lecz sytuacja podobna jak z Randallem na SD - z kim na RAW Rey miałby feudować ( nie licząc tych, którzy oprócz niego przeszliby na RAW )? Z Punkiem feudował rok temu, Jasiu odpada, więc jedyne dwie, a może i nawet trzy. Pierwszą jest The Miz. Niedługo powinien się skończyć jego feud z Ceną, a Mysterio byłby jak znalazł na taki feud. Drugą feud Triple H. Lubię feudy face' ów z face' owi tweenerami, a taki feud mógłby być głónym feudem RAW. Trzecią jest Sheamus. Jeżeli Sheamus miałby w najbliższym czasie powrócić do ME wygrana feudu z Reyem byłby chybą jedną z najłatwiejszych opcji. A jeżeli Sheamus miałby być ciągle midcarderem/upper midcarderem to jego feud z Reyem o pas US sądzę, żę też mógłby być niezły. Oczywiście Mysterio musiałby zakończyć feud z Rhodesem, chyba że mielibyśmy feud międzybrandowy.

Bo jeżeli nie Mysterio za Ortona na RAW, to kto? Ewentualnie Big Show&Kane ( obaj za jednego ), ale czy oni wypełniliby lukę po Randym na Monday Night RAW? Nie sądzę.

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

Idzie na RAW

JTG-Nic się z nim nie dzieje a na RAW mogło by coś być z R-Truth'em

Masters-Jego najbardziej chciałbym jak by skleił Tag-Team z Yoshim i może feud z Santino i Kozlov'em

Idzie na SMACKDOWN!

Khali-Do Tagu z GOLDUST'em i może Triple Feud...

Goldust-Do Tagu z

KHALI'm

i może Triple Feud

DiBiase-tak po prostu dla powiewu nowości

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

Khali raczej na SD! nie przejdzie ,ponieważ gdy przenosili Showa i Khaliego to bylo mowione ze przeniesli Khaliego ze wzgledu na gimmick Showa - Najwiekszy atleta swiata a Khali jest od niego wiekszy

Nie chcę się rozpisywać na temat wszystkich, ewentualnych "transferów", ale mam jedną cichą nadzieję...

Goldust na Smackdown! Dlaczego? Jak ktoś pamięta jego segmenty z Bookerem to wie o co chodzi... :D Panowie już raczej razem nie zawalczą (niestety), ale to przeniesienie da dużo możliwości co do segmentów na backu (bo w ringu mimo, że nadal bdb to niestety za pewne nic ciekawego na niego nie czeka). Goldi prześladujący Bookera... bezcenne.

http://www.allwrestlingsuperstars.com/wp-content/uploads/4905/WWE-Superstar-Goldust-01.jpg

:twisted:

• Urządzenie:  Windows

Postanowilem wybrac po 3 typy, ale okazalo sie to trudniejsze niz myslalem.

RAW - SmackDown

Alex Riley - Dobry powod, zeby odlaczyc go od Miza. Alex zaczalby budowac swoja wlasna kariere wrestlera, a nie przydupasa.

Daniel Bryan - U Niebieskich czeka go lepsza przyszlosc. RAW jest za duzym stawem, co juz American Dragon udowodnil. Niby zdobyl US Title, ale wtedy ten pas przestal istniec...

David Hart Smith - Jesli wiazalaby sie to ze zmiana gimmicku, i ostateczna proba wyciagniecia czegos z mlodego Bulldoga, to wypada trzymac kciuki za taki transfer.

SmackDown - RAW

I tutaj ciekawostka... Nie mam pojecia, kto moglby zasilic czerwonych. Gdy widze postac nie pasujaca do Niebieskiego Brandu, to najchetniej widzialbym ją na liscie zwolnionych, wiec tez ciezko upatrywac w niej jakiegos transferu.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   1

Idzie na RAW

JTG-Nic się z nim nie dzieje a na RAW mogło by coś być z R-Truth'em

Masters-Jego najbardziej chciałbym jak by skleił Tag-Team z Yoshim i może feud z Santino i Kozlov'em

Idzie na SMACKDOWN!

Khali-Do Tagu z GOLDUST'em i może Triple Feud...

Goldust-Do Tagu z

KHALI'm

i może Triple Feud

DiBiase-tak po prostu dla powiewu nowości

Rozwaliło mnie to hahah

Masters/Tatsu vs Kozlov/Marrella to troche jest nie możliwe .

Tatsu ma tak cholernie głupi gimmick że można jego gimmick porównać do krasnala więc nie wiem który z nich miałby przejść heel turn , na feud face-to-face dla nich jest nie możliwy .

Dożuciliby Khali w tagu z Goldust'em to przecież bybyła parodia .

Zwócić na to uwage że Goldust , Khali , Masters mogą być zwolnieni . Chociaż ten ostatni przysłużyłby się jako jobber .

Z SmackDown! na RAW

John Cena albo Randy Orton - Tak. Dobrze to czytacie. Chce John'a na SD! Dosyć mam tych samych feudów w których Jasiu się znajduję, bo nawet jego feud z The Miz'em jest ich drugim feudem. A na SD! mamy od cholery nowych zawodników z którym John mógłby stoczyć nowy feud. To samo tyczy się Orton'a - Był on kiedyś na SD!, ale zaczął lśnić na RAW. Co nie zmienia faktu że roster RAW jest ciągle taki sam, więc takie "przemiksowanie" by się przydało.

Sheamus - Tak wiem, US champion bla bla bla. Tylko że on dostał pas po to, żeby Sin Cara odrazu wskoczył na głębszą wodę w postaci mid cardowego pasa. Poza tym Sheamus nie jest zbytnio lubiany przez jakiegoś tam gościa na RAW, więc nic by nie zaszkodziło gdyby zasilił niebieskich.

ZRAW na SmackDown!

Rey Mysterio - Bo tak. Może zaraz skończyć feud z Codym, i przenieść się na RAW żeby prowadzić feud z Sin Carą. WWE mogłoby na tym zależeć, bo jakby 2 najpopularniejszych w meksyku zawodników WWE występowało na RAW, które jest tam najgorzej oglądalnym show, to Vince zyskałby na tym w ch...olere $$$.

Kane - Na SD! jest już nudny. Mogliby go razem z Big Show'em przenieść, Heel turnik (tak wiem...), i pasy Tag Teamowe. Obaj panowie byli już kiedyś tag teamem, i byli mistrzami tag teamów, i bardzo fajnie razem wystepują. A potem rozpad TT i np. na SummerSlam jakaś duża walka. A tak przy okazji, Big Show pewnie niedługo zostanie World Championem, tak jak Kane, żeby uhonorować jego zasługi dla World Wr... WRÓĆ! WWE.

1822912563511427a3754ee.jpg

RAW

-Daniel Bryan

-DH Smith

-Evan Bourne

-Mark Henry

-Mason Ryan

-Primo

-Ted DiBiase

-Triple H

-Yoshi Tatsu

SD

-Chavo Guerrero

-Chris Masters

-Drew McIntyre

-Jack Swagger

-JTG

-Rey Mysterio

9>6

Sd jest za mały i tam powędruje paru zawodników. Mam też cichą myśl czy nie zamienią pasów IC z US...

Mason po drafcie mógłby walczyć o WHC z Edgem.

Triple H dalej z Undertakerem.

Bryan IC.

Drew WWE Title.

Ja myślę że tak może być aczkolwiek nie musi. Przekonamy się za tydzień

11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg

Pojawiły się nieoficjalne informacje, że Draft odbędzie się jednak dopiero dwa miesiące później. Właściwie to żadna data nie została nam wystawiona przez WWE. Czerwcowa opcja chyba na ten moment wydaje się bardziej prawdopodobna - do 18 Czerwca zostało krótko ponad tydzień, a my nie wiemy nic. Zawsze przed Draftem trąbiono z kilkutygodniowym wyprzedzeniem. Zobaczymy w ten poniedziałek - powinno wyjaśnić się więcej.

Jeżeli poprzedni post to prawda to szkoda bo dla mnie Draft to również jedna z najważniejszych gal w roku (Po WM, RR i EC :D) :(

Tak czy inaczej dodam swoje nie tyle typy co drafty jakie chciałbym aby się odbyły:

Z SD na RAW

- Drew McIntyre - Do tag teamu lub feudu z Sheamusem (o najlepszego wrestlera z wysp w WWE [tu przydałby się jeszcze Regal])

i w zasadzie nic więcej bym tu nie widział...

Z RAW na SD

- Randy Orton - nierealne ale Orton na SD i feud z Alberto, Edgem albo The Corre bylby miód,

- Daniel Bryan - po stracie pasa pewnie przegra feud z Sheamusem i zatonie, mógłby sobie spokojnie śmigać po SD w upper mid-cardzie

- Alex Riley - Odłączyć go od Miza i dać szansę na rozwinięcie się i walkę o Intercontinenal Title

- Evan Bourne - TT z Mysterio i pasy

Swoją drogą chętnie dałbym "odpocząć" od TV Vickie Guerrero, już nie mogę na nią patrzeć :?

[ Dodano: 2011-04-10, 00:08 ]

Jeżeli poprzedni post to prawda to szkoda bo dla mnie Draft to również jedna z najważniejszych gal w roku (Po WM, RR i EC :D) :(

Tak czy inaczej dodam swoje nie tyle typy co drafty jakie chciałbym aby się odbyły:

Z SD na RAW

- Drew McIntyre - Do tag teamu lub feudu z Sheamusem (o najlepszego wrestlera z wysp w WWE [tu przydałby się jeszcze Regal])

i w zasadzie nic więcej bym tu nie widział...

Z RAW na SD

- Randy Orton - nierealne ale Orton na SD i feud z Alberto, Edgem albo The Corre bylby miód,

- Daniel Bryan - po stracie pasa pewnie przegra feud z Sheamusem i zatonie, mógłby sobie spokojnie śmigać po SD w upper mid-cardzie

- Alex Riley - Odłączyć go od Miza i dać szansę na rozwinięcie się i walkę o Intercontinenal Title

- Evan Bourne - TT z Mysterio i pasy

Swoją drogą chętnie dałbym "odpocząć" od TV Vickie Guerrero, już nie mogę na nią patrzeć :?