Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Draft 2011

Sir Vade Ancelot

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A to uzupełniający Draf był nagrywany ? Chętnie bym zobaczył w necie.

Od 18 jest czat na stronie WWE, gdzie są podawane wyniki :) Zostały jeszcze dwa miejsca :)

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sir Vade Ancelot

6

• Anapolon

5

• maly619

4

• adrhbk

4

Top użytkownicy w tym temacie

Możliwe że na jakimś Smackdown! będzie walka Kingston vs Barrett i Kingston odzyska pas i wroci on na raw

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Wypowiem sie na temat picków.

John Cena przeniesiony do niebieskich i z powrotem. Nie potrzebne to było. Mogli te dwa picki wykorzystać na kogoś innego

Mysterio na Raw. Obojętne mi to, jednak wolałbym go na SmackDown.

Orton na Smack. Dobry draft. Przyda się jakieś odświeżenie i przy okazji zastępuje Edge'a. Zobaczymy jak potoczą się jego losy.

Henry i Sin Cara na Smackdown. Z Henryka się cieszę. Do tego heel-turn, możliwe że będzie ciekawą osobą na piątkowej gali. Z Sin Carą trochę bez sens, że po ok. 3 (?) tygodniach w WWE zostaje draftowany, ale trudno. Zobaczymy z kim pofeuduje.

Show i Del Rio na Raw. Wolałbym już Kane'a na Raw, bo Showa często draftują. Pasy TT i tak są międzybrandowe, więc również nie potrzebny zabieg. Del Rio mi w sumie obojętny. Mógł zostać u niebieskich, do tego pojawia się często tu i tu, więc niewielka to różnica.

Do tego cieszę się z draftów Bryana, Drew, Teda i Kidda. Reszta nic nie wnosząca lub bezsensowna (np. Masters, który na Smacku wbijał się powoli do midcardu a przenosiny pewnie znowu go zniosą niżej albo Reks, w którym chyba tylko ja na forum widzę potencjał dostaje się do czerwonych a i tak nie mógł się przebić w piątki).

Ciekawi mnie czy to, że Hawkins i Ryder są w jednym brandzie oznacza jakiś powrót tagu ? Chociaż taki mały tribute dla Edge'a :)

Ogólnie z draftu jestem średnio zadowolony, ale z drugiej strony kogo mają przenosić jak ciągle ktoś się wyłamuje ?

Ciekawi mnie czy to, że Hawkins i Ryder są w jednym brandzie oznacza jakiś powrót tagu ? Chociaż taki mały tribute dla Edge'a

O lol to jeszcze są tacy w WWE? :razz: tak dawno ich nie widziałem że aż o nich zapomniałem Ryder'a ostatni raz widziałem o ile się nie mylę gdzieś koło Braghing Rights w walce z Ezekielem Jacksonem a Hawkinsa w teamie z Vancem Archerem.Swoją drogą team Hawkins i Archer bardzo dobrze się prezentował i nie wiem czemu Archer został zwolniony.Powrót Rydera i Hawkinsa do teamu według mnie nie ma przyszłości bo skończy się tak jak z Teamem Hawkinsa i Archera albo jeden zostanie zwolniony albo będą mieli swoje 5 minut na 3 odcinkach RAW i na tym się zakończy...

We are the young

Dying sons

Wszystko ok tylko wkórzyła mnie jedna rzecz po co na początku jasiek przeszedł na smackdown a na końcu spowrotem na raw. Bez sensu to było. Mogli to wykorzystać w inny ciekawszy sposób. I ciekawi mnie też co zrobią z Ortonem na smackdown

aRek-Truf

Ale sam przyznaj że byłeś BARDZO zaskoczony tą szopką z Cena...

11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg

Z braku czasu dopiero teraz zapoznalem sie z wynikami draftu i jestem bardzo mocno rozczarowany...

Po kolei;

1.Cena na SD i powrot na RAW, strata czasu, bezsens i w ogole, na dobra sprawe nie mialbym nic przeciwko jakby Jaska przeniesli na SD, ale po przeniesieniu Ortona bylem pewien ze nie dadza nagle 2 najwiekszych faceow federacji do drugoplanowego brandu...

2. Rey na Raw - fatalna decyzja i zarazem wielka niespodzianka, szkoda tylko ze niemila;/

SD bylo brandem Reya, w ogole mi on nie pasuje do Raw, poza tym na SD po tym drafcie i odejsciu Edge`a straszna posucha wsrod maineventerow

3. Orton na SD - kolejna dziwna decyzja, daja postac nr 1 federacji na drugoplanowy brand, WTF?

Ogolnie sama zmiana moze tak SD jak i Ortonowi wyjsc na plus, ale jakos nie jestem do konca przekonany...

4. Mark Henry na SD - Heel turn super sprawa, nie trawie go jako face`a, a bedac heelem na ECW dawal nawet rade. Niemniej czytalem niedawno newsy, ze w niedlugim czasie ma konczyc kariere itd, wiec oby WWE nie wpadlo na genialny pomysl zeby na uhonorowanie kariery pchac do walk o pasy i ME...

5. Sin Cara na SD - dla Mistico to nawet dobrze, chociaz imo to przeniesli go ze wzgledu na Reya, zeby nie byli na 1 brandzie razem

6. Big Show na Raw- kolejna fatalna decyzja, nie dosyc ze rozdzielaja go z Kanem z ktorym ma pasy tt, to Show podobnie jak Mysterio zdecydowanie pasuje mi bardziej na SD niz na raw;[

7. Alberto na Raw - w koncu jaka DOBRA DECYZJA!

Oby dostal feud z Cena lub innym ME z prawdziwego zdarzenia i zdobyl pas WWE lub WHC w niedlugim czasie

8. Bryan na SD - dobra decyzja, moze to odswiezy jego postac i pofeuduje o pas IC

9. Swagger na Raw- podobnie jak Bryan, szansa na odswiezenie postaci, poza tym bedzie co tydzien z Colem JR i Kingiem

10. Khali na SD - Bigshow na Raw, to Khali na SD, pytanie tylko po co?;/

11. Bracia Uso na SD- yyy, wolalbym zeby polecieli

12. Kelly i Beth na Raw, Alicia Fox, Tamina i Natalya na SD - n/c, ani mnie to ziebi ani grzeje;p dziwne tylko, ze az 3 divy na SD, zapowiada sie ostry debiut Kong na RAW i feud z Beth, przynjamniej taka mam nadzieje:)

13. JTG na Raw, bezsens, 1szy kandydat do zwolnienia.

14.Regal na SD- koeljna dziwna decyzja, chyba ze Regal ma niedlugo zostac komentatorem, juz jakis czas temu ponoc zakonczyl kariere wrestlera, wiec nie wiem sam o co tu chodzi;p

15. Yoshi na SD- kolejny do zwolnienia po JTG i Usos.

16. Drew na Raw - dobra zmiana, niespecjalnie go lubilem, ale zrobil jakies tam postepy, w midcardzie, a nawet troche wyzej powinien sobie dawac rade, poza tym bardzo mlody wiec ma szanse sie jeszcze mocno rozwinac

17. Curt Hawkins i Chris Masters na Raw - rozumiem ze ktos musi jobbowac, ale jak dla mnie kolejni kandydaci do zwolnienia;p

18. Kofi na Raw- Kofi sie juz po prostu znudzil, zmiana brandu nic mu nie da, powinien albo przejsc heel turn albo dostac nowy gimmick

19. Ted na SD- chyba ostatnia szansa zeby cos pokazal, ja w niego nie wierze...

20. Tyson Kidd na SD- ten akurat ma umiejetnosci i powinien zostac nawet jako jobber

21. Riley na SD- na pewno to szansa dla niego, odlaczenie od Miza i solowa kariere, ale ja goscia nie lubie i nie cenie i imo powinien jobbowac

22. Reks na Raw - kolejny do zwolnienia

23. Sheamus na SD- z 1 strony dobrze bo lubie go a na SD kompletnie brak ME, a Shemaus przez dluzszy czas byl maineventerem.

Z 2giej strony chcialbym zobaczyc w ME Baretta i Rhodesa a tak maja mniejsze szanse

ciekawi mnie też co zrobią z Ortonem na smackdown

Raczej wróci Y2J i tam będą prowadzić feud.

We are the young

Dying sons