Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tough Enough 5 (komentarze, dyskusje - temat zbiorczy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No i walka rozegra się tak na prawdę o ich wady:

Jeremiah: Zakusy z MMA, ciągle powtarzają że jest niebezpieczny i że w końcu komuś zrobi krzywdę

Luke: Pewny siebie, zarozumiały, pyszałowaty

Andy: Kiepski na micu i z charakteru, w ringu nienajgorszy

Osobiście mam nadzieję, że wygra Jeremiah bo nie cierpie ludzi pokroju Luka. Jego postać w THQ to była przecież kopia Miz-a i boje się, że tylko taki gimmick byłby w stanie wypracować (Miz-a lubie, ale jeden wystarczy).

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

15

• TheBeast

12

• adrhbk

11

• N!KO

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

(Miz-a lubie, ale jeden wystarczy).

Jeszcze jest Alex Rilley czyli dwóch . Ale może jakoś mu się uda wypracować inny gimmick i oby bo jest w miare dobry i dobrze się go słucha .

(Miz-a lubie, ale jeden wystarczy).

Jeszcze jest Alex Rilley czyli dwóch . Ale może jakoś mu się uda wypracować inny gimmick i oby bo jest w miare dobry i dobrze się go słucha .

Nie powiedziałbym że Miz i Riley zachowywali się identycznie,Riley był spokojny,lecz poprostu słuchał się Miza,a właśnie Mike wszystkim zarządzał i wyglądał jak postać Luke'a z AllStars (czy jak to tam)I zapewne gdy na RAW Alex odwrócił się od Miza to podczas jego solowej kariery będziesz się mógł przekonać że to zupełnie 2 inne osoby.

Mam jeszcze jednego pomysła :P a mianowicie : Myśle że Andy mógłby wygrać i nawet dobrze wyglądać w samym WWE,chodzi mi tu o gimmick.Jak myślicie ? Czy Andy powinien zostać przy Silent Rage,czy może macie inny pomysł co do gimmicku Andy'ego ?

Entertainment > Wrestling

Ten Silent Rage jest spoko, fajna nazwa, mógłby robić coś na styl Ortona, że walke zaczyna spokojnie a, jego tauntem będzie jakieś wejście w berserka czyli ten cały rage czy coś i wtedy by roznosił wszystko co jest w ringu.

Podsumowując finałową trójkę mam mieszane uczucia :P szczególnie do Luke'a, który jest taaaaaaak opór sztuczny. On zachowuje się jakby już był wielką gwiazdą. Uważam, że jego miejsce w finale należało się Martinowi ... był świetny, wygrałby tą edycje bez problemu i miałby szanse na przebicie się w WWE :) teraz mam nadzieję że wygra ktoś z dwójki Andy Jeremiaha. Osobiście wolałbym tego drugiego bo bardzo fajnie się prezentuje, ma nieźłe umiejętności i bardzo swobodnie mówi :)) pasuje do nowego profilu WWE xD

16586386384dc1963598077.jpg

• Urządzenie:  Windows

Ciesze sie, ze odpadl Jeremiaha. Martwilem sie, ze moze wygrac, a nie widze w nim potencjalu na gwiazde. Owszem, w glownym rosterze moze jeszcze zagrzec miejsce, bo bardzo prawdopodbne iz zawita w FCW.

Obawiam sie, ze bledem Stone Colda byla zapowiedz zawodnikom o wizycie w rozwojowce. "Kto sie lepiej spisze, ten wygra". Luke moze usilnie starac sie pokazac, a tym samym byc bardziej podatny na potkniecia. Jestem ciekaw jak im to wyjdzie

Mimo, ze Silent Rage jest ciekawym gimmickiem (Swoja droga.. beer bash z SCSA? Czyzby zapomnial o swojej deklaracji Straight Edge?), to Luke nadaje sie bardziej, wiec wciaz trzymam sie pierwotnej wersji, i stawiam na niego.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Cała trójka jest dobra. Ale Luke jest bardziej...gotowy. Jemu brakuje tylko doświadczenia. Wiadomo,że kto by nie wygrał, to i tak nie trafi od razu do głównego rosteru. Ale mam nadzieję,że coś osiągną, chociaż...no nie nastawiałbym się...
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

• Reputacja:   1

Eleminacja Jeremiacha gość od samego początku był dobry tylko w tym odcinku coś kiepsko się wykazywał . Andy jakoś się ogarną , lepiej mu poszło niż zawsze .

Wygrać może : Andy albo Luke .

I moim zdaniem wygra ten drugi ring skille ma dobre , mic skille też .

Troche gorzej u Andiego . Nie moge się doczekać ich walki na FCW i ciekawe czy jakieś finishery nam zaprezentują a to mnie najbardziej ciekawi czy będa jakieś i jakie .

Miz miał Reality Check & Mizard Of OZ... Ten pierwszy finisher mi się podobał .

Więc ciekawe jakie oni będą mieć .

Swoja droga.. beer bash z SCSA? Czyzby zapomnial o swojej deklaracji Straight Edge?

Czy przypadkiem od wejscia w PG piwo SC nie jest bezalkoholowe?

18064125974da1994d7a3f9.jpg

Szkoda, że odpadł mój faworyt, ale jak można było usłyszeć koleś był totalnym "żółtodziobem" w tym biznesie, więc mu potrzeba by było więcej czasu... Ale i tak mam nadzieję, że za to wszystko otrzyma szansę w rozwojówce.

W tym momencie liczę, że wygra Andy, bo Luke co chwilę upodabnia się bardziej do Mizanina... Podobieństwo do starego Ortona jest, ale nie liczę na taki sam gimmick. Zobaczymy za tydzień... ;)

Wielka szkoda, że Jeremiah odpadł, bo z całej trójki miał najciekawszą osobowość i jakiś pomysł na siebie. Andy to w mniejszej skali nie przymierzając taki Kevin Nash, aparycja koszykarza, który próbuje zaistnieć w pro wrestlingu. Mimo jego braków w ringu, to on również próbuje być jakiś.

Natomiast Luke może i jest niezły w ringu, ale poza nim katastrofa. Chłopak naoglądał się za dużo wrestlingu i chce wszystkich po trochu naśladować. Kompletnie brak mu charyzmy i właściwie po tych 9 odcinkach wciąż nie wiadomo kim on chce być. Co najgorsze to wydaje mi się, że wygra z Andym. Niektórym kojarzy on się z Mizem. Dalekooooo mu do Miza, który zbudował swoją pozycję w WWE w oparciu o wyjątkowe umiejętności kreacji własnej osoby. Co najważniejsze, Miz jest Mizem. Lukowi nawet do Alexa jest daleko. Jestem przekonany, że WWE nie będzie przyszłością dla Luke'a. A prawdziwymi zwycięzcami Tough Enough będą Martin, Jeremiah i Rima.

JA chciałbym w końcu poczuć ten potencjał u dużego Andy'iego. Oglądając Tough enough jego talent promieniował w moją stronę, lecz jakoś tak bez przekonania.

Luke, jeśli chce zaistnieć w WWE, musi się wykazać totalną pomysłowością na stworzenie własnego ja. Miz? Alex? Gówno prawda, Luke musi doprowadzić do przejęcia gimmicku czy też roli innego Luke'a- Cannona i stworzenie postaci Nature boya XXI wieku. Problem pozostaje jednak...z czym do ludzi?

I brava dla kudłatego z brudnego Południa! A jego elbow drop ze śrubą był przepiękny!

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Nie wiem czemu, ale jakoś tak Andy bardzo mi pasuje z pasem mistrza WWE. Gdy stał z tym pasem podczas sesji i rozkręcił się to wyglądał jak prawdziwy mistrz i odczułem wrażenie, że za jakiś czas na prawdę go zobacze na takiej fotce z prawdziwym pasem. Andy pasuje mi na Main Event w dalekiej przyszłości. Z kolei Luke przy całej sympatii do niego pasuje do co najwyżej mid-cardu. Takie moje odczucie. Wszystko zależy od gimmicków jakie by dostali obaj w federacji i jak by zagrali te role.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

A prawdziwymi zwycięzcami Tough Enough będą Martin, Jeremiah i Rima

Z jakiej paki Rima czym ona się wykazała w tym programie urodą, stary to nie wszystko żeby zaistnieć. A co do samego ostatniego odcinka mój faworyt odpadł i jestem tym faktem zawiedziony :(. Mam nadzieje ze federacja rozwojowa czy jak to tam leci weźmie go pod swoje skrzydła bo naprawdę widać w nim potencjał.

No cóż teraz czekać na RAW co by SCSA ogłosił zwycięzcę.

908338894e6b71b552bb7.jpg

Z tym Lukiem i Nature Boyem XXI wieku jest jak najbardziej dobry pomysł tylko że WWE nie ma aż tak dużych jaj.Oni się bali zrobić z Jo-M Shawna Michealsa XXI wieku który do tej roli pasuje moim zdaniem znakomicie :sad:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.