Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tough Enough 5 (komentarze, dyskusje - temat zbiorczy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A tak jeszcze dopisze, w końcu pokazali, że jeden z superstars (Morrison) był z nimi dłużej niż 15 minut i zrobił więcej niż tylko pogadał o walecznym sercu, rodzinie i innych pierdołach :D

Dokładnie,jeszcze chyba pomógł Ivelisse.

Entertainment > Wrestling
  • Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

15

• TheBeast

12

• adrhbk

11

• N!KO

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

A tak jeszcze dopisze, w końcu pokazali, że jeden z superstars (Morrison) był z nimi dłużej niż 15 minut i zrobił więcej niż tylko pogadał o walecznym sercu, rodzinie i innych pierdołach :D

A był jeszcze dodatkowo dłużej dzięki jednej osobie ;)

:twisted: ^

W sumie wiele osób doczepia się do Christiny,ale ja nie wiem czemu konkretnie o co im chodzi? Umiejętności ringowe jako tako ma na solidnym poziomie-zaryzykuje że lepsze od połowy rosteru DIV w WWE,do jej charakterku po ostatnich incydentach też się nie można przyczepić :) no i na koniec Ona JEST PIĘKNA(Jak dla mnie przynajmniej :twisted: )-na pewno ładniejsza od siostry.A mówienie że uważa się za lepszą bo była w FCW jest nie na miejscu kompletnie tym bardziej ze sama z tego co widziałem nic o tym w domu nie wspominała,ani o siostrze.Także...C'mn

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

TE

W Najnowszym TE było aż dwie kontuzje .

Niestety jeden z naszych ulubieńców przez nią wyleciał Martin . Gościu bardzo dobry w ring skillach szkoda że tak się stało .

Druga osoba , której nie życzyłbym eleminacji przez kontuzje tylko przez zwyczajne wywalenie , jest słaba zresztą długo nie przetrzyma z kontuzją tak jak Ivellise .

Następny tydzień gość specjalny i będzie widać właśnie kto się nie opier**dala nie ma brzdęku brzdęku cacy cacy jak to np.Cena zrobił tylko działać .

W dzisiejszym odcinku o dziwo największe wrażenie zrobiła na mnie Christina. Widać, że cholernie się przykłada, coś umie i lubi to. Swoją drogą...Trish jest hot. :twisted:

Szkoda Martina. W tym momencie zdecydowanie na faworytów wysuwają się Jeremiah i Luke i dobrze, bo moim zdaniem oni się nadają. Fajnie, że pojawiły się divy,ale po materiale z kolacji wnioskuje, że Amerykanie jednak to są jacyś...głupsi?

And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

• Urządzenie:  Windows

Szkoda Martina. Pewnie znajdzie droge do rozwojowki WWE, ale tam juz bedzie mu ciezko sie przebic. Kiedys byla sytuacja z taka heroiczna walka jednego z zawodnikow Tough Enough. Bodajze byla to edycja 1,000,000 Dollar TE, w ktorej bral udzial Miz. Jeden z uczestnikow mial powazna kontuzje reki, ale mimo wszystko pokonal tor przeskol (uzywajac tylko jednej reki). To spodobalo sie wszystkim na tyle, ze zaoferowali mu kontrakt, ale w DSW juz zaginal.

Bardzo mozliwe, ze w przyszlym tygodniu z powodu kontuzji wyleci Christina, a przez to, swinskim truchtem do czolowej czworki dojdzie szary AJ, ktory nie wzial sobie do serca uwag SCSA.

Jeremiaha, ktorego tak chwalicie, jeszcze mnie osobiscie nie zachwycil. Ma szanse na triumf, ale co z nim dalej sie stanie, to juz inna bajka. Wciaz nie widze w nim potencjalu. Luke i Andy stoja w mojej hierarchii wyzej.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Christina nie odpadnie przez kontuzję :) Na zapowiedzi kolejnego odcinka TE, gdy The Rock przemawia i jest pokazany Luke obok niego widać kobiece włosy. Może to być Trish, ale dlaczego ona miała by stać w szeregu z uczestnikami?

Szkoda Martina, zawsze szkoda, jak ktoś odpada z powodu kontuzji. Mi jest tym bardziej szkoda, bo mu kibicowałem. Teraz pozostaje Andy. Luke'a nie lubie, mam nadzieję, że nie wygra, bo po co w WWE drugi Orton?

Tak sobie myślę, że ci którzy nie wygrają i tak pojawią się w WWE, a dokładnie w nowym sezonie NXT.

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Christina nie odpadnie przez kontuzję :) Na zapowiedzi kolejnego odcinka TE, gdy The Rock przemawia i jest pokazany Luke obok niego widać kobiece włosy. Może to być Trish, ale dlaczego ona miała by stać w szeregu z uczestnikami?

Szkoda Martina, zawsze szkoda, jak ktoś odpada z powodu kontuzji. Mi jest tym bardziej szkoda, bo mu kibicowałem. Teraz pozostaje Andy. Luke'a nie lubie, mam nadzieję, że nie wygra, bo po co w WWE drugi Orton?

Tak sobie myślę, że ci którzy nie wygrają i tak pojawią się w WWE, a dokładnie w nowym sezonie NXT.

Były pokazane kobiece włosy jest możliwe że to Christina ale przecież to ostatni odcinek ale nie The Rock decyduje kto ma odpaść może to tylko początek . I w Bottom 3 odpadnie .

Co do nowego sezonu NXT : sądze że dobrze bybyło zobaczyć ale tylko co nie których no właśnie Martina noi może Matta bym chciał tam zobaczyć i też zależy kto wygra ja jestem za Andy chociaż jest mi obojętny (dobrze bybyło gdyby mu jakiś ciekawy wygląd dali bo tak teraz to go nie widze) albo Jeremiah .

Ostatni odcinek? Jeszcze dwa będą po następnym, planowanych jest chyba 10... ale może czegoś nie łapię w poście powyżej, za mało przecinków czy coś :P i późno.

Christina jest słaba, może i ładna, nie mnie oceniać, ale rozśmieszyło mnie trochę jak w poprzednim odcinku tak ją chwalili, a pierwszy łokieć z lin to biodro raczej było :D Stąd pewnie te dziwne kąty kamery.

Swoją drogą musi być wielką fanką facebooka, bo "like" pojawia się w jej wypowiedziach zdecydowanie częściej niż ja je na fb klikam :twisted: Za to rusza się faktycznie z dużą gracją i pewnie do rosteru div się nadaje :) Mimo to finał powinien chyba być męski... ale pewnie i tak będzie ciężko się im wybić.

W sumie droga do WWE zawsze jest możliwa... Melina nawet nie awansowała do finałowej grupy, odpadła w ostatniej eliminacji, a i tak jej się udało :)

I'm just driven by anger

Ostatni odcinek? Jeszcze dwa będą po następnym, planowanych jest chyba 10... ale może czegoś nie łapię w poście powyżej, za mało przecinków czy coś i późno.

Sam za bardzo nie wiem o co mi chodizło , ale raczej o to że ostatni odcinek Christiny podobnie jak Ivellisse została wywalona na następnym odcinku jak doznała kontuzji

Szkoda, że nie pozwolili im powalczyć. Pierwszy odcinek kiedy mogli się wykazać swoimi zdolnościami i aż 2 kontuzje (z czego jedna z winy AJ-a). W następnym odcinku będzie Rock, więc może będą się spierać za mikrofonem.

• Urządzenie:  Windows

Wreszcie doszlo do momentu na ktory czekalem. Moja dzialka zostala poruszona w Tough Enough, a na dodatek pojawil sie moj ulubiony wrestler. AJ w promie dal sobie rade najlepiej. Jeremiaha mial jedynie problem z emocjami, bo tekst byl w porzadku. Od Luke'a bilo straszna sztucznoscia, a Andy i Christina maja zakaz przemawiania. Kryśka to kobieta, wiec od nich nie ma co oczekiwac zbyt wiele, ale wielki facet jak Andy, musi miec choc odrobine charyzmy. Finalowa trojke wypisalem w poprzednim poscie, ale wielki "Silent Rage" musi sie wziac za siebie, bo nie bedzie mial zadnych szans.

50608915156a3743c1fa34.jpg

No i została trójka. Cieszę się ze odpadł AJ. Był taki nijaki. Szkoda natomiast trochę Christiny ale to głównie za względów wizualnych :P

Zwycięstwo rozstrzygnie się wg mnie między Luke'm a Jeremiahem. Luke jak już kiedyś pisałem ma największe umiejętności i jeżeli daliby mu ciekawy gimmick mogłoby coś z niego być. Faktycznie podczas przemowy zaleciało Ortonem(podobne gesty,mimika).

Jeremiah to taki swój chłop :P Wesołek. Charakterem przypomina mi Bourna. Szansę ma na wygraną bo jest naturalny przede wszystkim w tym co robi. Kto by nie wygrał to czeka go co najwyżej midcard. Pozostaje czekać na ostatni odcinek :)

Ps. Rock...is the best. Przynajmniej jeden nie wyszedł i powiedział oklepanych tekstów.

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Jeżeli chcą coś osiągnąć, to przede wszystkim muszą nabrać trochę masy. Jak widać ludzie postury Christiana nie imponując Vincowi. Jak dla mnie Luke i Jeremiah mają większe szanse. Ale muszą stać się charakterystyczni. Takich jak Luke było już wielu, więc trzeba sie starać. Rock zmiótł wszystkie poprzednie występy gwiazd. AJ i Christiny mi nie szkoda. Ogólnie program świetny, mam nadzieję, że beda go kontynuowac.
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Tough Enough

Podczas gdy jechali autobusem denerwowało mnie to Hello (to było głupie) , które Luke mówił . Za to Jeremiah fajnie to zrobił ciekawie sięgo słuchało ma w sobie nie tylko

talent w ring skillach ale też mic skillach .

Podczas Prom Christina mówiła jakby wierszyk , ale porównać ją do div

na tym samym poziomie więc się nie czepiam .

Co do eleminacji się nie dziwie Christine wykluczyła kontuzja a AJ był nijaki jak dla mnie .