Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tough Enough 5 (komentarze, dyskusje - temat zbiorczy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No właśnie,Luke to taki jak tfu Orton prawie jest,dlatego jestem pewien że odpadnie bo WWE ma już za dużo problemów z takimi jak właśnie tfu Orton.Martin ma nawet duże szanse,bo ja patrze na to co można zrobić z daną osobą a dokładniej o gimmick,Luke już nie pasuje bo mamy Miza,a wielkoludzi już też są nie potrzebni.Na "przyszłe" divy też wszyscy narzekają itp.A Martin ma spore powodzenie u Bookera,Trish,Billa i Steve'a i chyba nie był w Bottom 3,dlatego myśle że wygrać może właśnie Martin.
Entertainment > Wrestling
  • Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

15

• TheBeast

12

• adrhbk

11

• N!KO

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

"Jestem jednym z najlepszych w historii, ale nie jestem cudotworca." Te slowa pieknie podsumowaly AJ'a. Strasznie szara postac, ktora musi czyms blysnac, bo na chwile obecna nikt by nie zauwazyl, gdyby kilka tygodni temu, to on odpadl a nie Matt "MDogg".

Polegla w tym tygodniu dwojka. Ivelisse ma potencjal, ale kontuzja ja wykluczyla z konkurencji. Eric przyszedl nie przygotowany, i nie pokazal absolutnie nic. Najwyzszy czas na pozegnanie z Tough Enough.

Teraz najgorsi to: Christina i AJ. Jesli niczym nie zachwyca, to jedno z nich wylatuje.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   1

TE

Ciesze się z jednej eleminacji i z drugiej troche ''smutno'' .

Pirerwsza eleminacja Eric : gość wogóle widac ze nic nie ogarnia , nawet prostej czynnosci

w tym odcinku nie potrafił : z pozycji lezacej na plecach wstac i sie połozyc na plecach

itd. juz na samym poczatku sie spalił . Nie wiem jak on tam sie dostał .

Druga : Ivellise szkoda mi jej troche , jest ładna i najlepiej sie prezentowała gdyby nie

ta kontuzja . Wolałem aby ta druga została wyeliminowana .

Dwóch zawodników ma coś w sobie że nie stety to im nie pozwala :

Jeremiah - gościa lubie bardzo , ale jego proteza z sztucznymi zębami mu na to nie pozwala .

Po sreji scoop slamów pluł krwią . Pomijając to jest bardzo dobry.

AJ - nie jest silny . Na worku slam mu sie ledwo co udał .

Miały być zaskakujące eliminacje, a raczej nie były. Szkoda mi Ivy- super laska, z charakterem i jakimiś umiejętnościami. W ogóle za to nie szkoda Erica. Jest na razie w miarę mocna czwórka + AJ i Christina. Myślę, że ktoś z nich odpadnie za tydzień. Ogólnie bardzo przyjemny odcinek, atmosfera była taka jakby luźniejsza. Mam nadzieję, że będzie kolejna edycja po wakacjach, najlepiej z tym sztabem.
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Po kilku odcinkach mogę powiedzieć wprost, chciałbym aby wygrał Jeremiah. Kolo fizycznie wygląda wyśmienicie, sprawnościowo prawdopodobnie miażdży konkurencję.

Koleś ma ciekawy wygląd i jest przede wszystkim charakterystyczny, taki wieśniaczek bez zęba. Jak powiedział Austin koleś szybko się uczy, z charakteru również jest w porządku i jest cholernie ambitny.

Brakuje mu trochę umiejętności ringowych, ale kolo przecież ma doświadczenie (nie takie małe) w MMA, co baardzo dobrze wróży na przyszłość.

Dobrać mu ciekawy gimmick pod obecny wygląd, wykorzystać umiejętności zapaśnicze i dobre przygotowanie sprawnościowe w dobraniu move-setu i widzę kolesia w głównym rosterze.

Co jak co, Luke może wygrać, ale taka postać zginie jak szara mysz pod kościelną miotełką. Szarak/Kozak jakich wielu w tej branży.

;)

Co jak co, Luke może wygrać, ale taka postać zginie jak szara mysz pod kościelną miotełką. Szarak/Kozak jakich wielu w tej branży.

Co do tego, to absolutnie się nie zgodzę. Swego czasu widziałem w nim drugiego Ortona sprzed kilku lat. Gdyby takim też się stał w WWE, to myślę, że kariera stoi przed nim otworem.

Jeżeli dostałby gimmick taki jak Orton kiedyś to tak, owszem. Jeżeli niszczyłby legendy, a miał za swoimi plecami takie gwiazdy jak Flair, HHH i Batista (do tego mając ojca na zapleczu) to miałby ogromne szanse na przebicie.

Tylko obawiam się, że jeżeli Luke wygra to pójdzie w stronę Mizanina/AR'a, a takich gimmicków więcej nie potrzeba.

Pożyjemy zobaczymy, mimo wszystko jestem za Jeremiahem.

Wg.Mnie Jeremiah miałby dobry kontakt z fanami,zwłaszcza gdy na RAW odważnie powiedział : What's up Atlanta Georgia :D Ale co oni by zrobili z tymi jego zębami.Martin jest dobry,nawet to Booker czy SCSA powiedział że On ma z wszystkich najlepszą technike itp. A jestem za nim od samego początku,myśle że na micu dobrze by mu się szło i mogli by mu niezły gimmick dobrać.

Ale co oni by zrobili z tymi jego zębami

Taka postać jak on zawsze mogłaby dostać jakiś zajebisty gimmick. Ja na przykład widziałbym go na SmackDown, jako 'ucznia' Cody'ego Rhodesa, ale teraz po założeniu maski odpada. Ja jednak chciałbym, żeby w odcinku finałowym przegrał rywalizację z..AJ'em. Nie wiem dlaczego, ale darze kolesia sympatią.

Mi też podoba się AJ,nie wiem czemu ludzie mówią że on nic nie pokazuje.

Nie tyle że nic nie pokazuję ale jest Bardzo ale to bardzo przeciętny.Niby wszystko OK,zadania zawsze wykonuje poprawnie nie wzbudza kontrowersji ale też nigdy zadań nie wygrywa,nawet nie okazuje złości po przegranych.Fajny,sympatyczny koleś coś jak Johny Curtis(Oczywiście Inny poziom bo triumfator 4 edycji NXT jest zawodowym Wrestlerem.)

A po co komu taki ktoś szczególnie WWE gdzie szukają Kogoś kto nie będzie stał przy ringu w meczu Big Show & Kane vs The Corre na EX

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jeremiah - [...] po sreji scoop slamów pluł krwią . Pomijając to jest bardzo dobry.

Pluł bo Luke nim walił jak głazem na co przecież zwrócili uwagę trenerzy.

Jeśli chodzi o eliminacje to jedyne zaskoczenie to to, że odpadły 2 osoby. Nastomiast sam już ich wybór był oczywisty. Eric, który przez półtorej godziny siedział na linach bo nie chciał zejść to jakaś parodia. Szkoda Ivi bo moim zdaniem jest lepsza do Christiny.

Naprawdę ciekawie to się zrobi za 2 tygodnie, bo najbliższe dwa usunięcia to christina i AJ i tu raczej nie ma wątpliwości (no chyba, ze zdaży się coś zaskakującego).

(no chyba, ze zdaży się coś zaskakującego).

Ja myśle że jak Luke coś znowu odwali,to On wyleci.

Moim zdaniem TE powinien wygrac Jeremiah, chlop szybko sie uczy, ma niezla kondycje, no i jeszcze doswiadczenie z MMA. fajnie sie prezentuje, mogli by mu dac naprawde fajny gimmick i wykorzystac jego umiejetnosci z MMA :smile: a z zebami to nie problem mogliby mu akurat taki gimmick wymyslec albo uzyc naprawde mocnego kleju do protez :razz: , a reszta ekipy TE dla mnie wydaje sie taka "przecietna" :P

17445980564dced72010824.jpg

A tak jeszcze dopisze, w końcu pokazali, że jeden z superstars (Morrison) był z nimi dłużej niż 15 minut i zrobił więcej niż tylko pogadał o walecznym sercu, rodzinie i innych pierdołach :D