Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tough Enough 5 (komentarze, dyskusje - temat zbiorczy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja wypowiem się o 2 odcinkach.

Tough Enough oglądam od początku tego sezonu i niespodziewałem się, że zainteresuje się tym programem raczej spodziewałem się czegoś tak słabego jak obecny sezon NXT.

W tym tygodniu gościł tam Cena, a w następnym Big Show i jak dla mnie zapraszanie obecnych gwiazd WWE jest dobrym pomysłem, ale liczyłem, że będą tam dłużej, a nie tak jak Cena, który odpowiedział na kilka pytań i sobie poszedł. Po tych 2 odcinkach nie mam jeszcze swojego faworyta, ale zdecydowanie drażni mnie ta Miss USA, która jest strasznie głupia o czym świadczy jej pytanie do Ceny: Will you marry me? i tyle na jej temat. To ona, a nie Matt powinna wylecieć. Osoba, która odpadła w pierwszym odcinku była jeszcze głupsza od niej i niewiem jak ona przeszła kwalifikację do programu. Austin jako gospadarz i trenerzy zostali dobrze dobrani, chociaż dla mnie Trish jest mniej wymagająca niż pozostali.

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

15

• TheBeast

12

• adrhbk

11

• N!KO

10

Top użytkownicy w tym temacie

DeMott jest bogiem tego programu, facet po prostu miażdży jaja, ma taki wyraz twarzy, że niektórzy mogą narobić w portki. Fajne jest to, że tam naprawdę latają, nie ma obijania się i widać, że chcą im dać w kość. Poza tym cieszy mnie to, że wybór należy do trenerów i Austina, nie publiczności, bo znowu mielibyśmy eliminacje z kosmosu, jak było to w NXT. Miss USA pewnie nie wygra tego, ale czuję, że znajdzie się w WWE, bo w końcu to jest jakaś tam forma reklamy. Ostatni epizod sponsoruje DeMott zgniatający ludzi w narożniku i miss USA, która przez własną głupotę może niedługo wylecieć stamtąd. Faworyta nie mam żadnego i oglądam to tyle o ile, chociaż ten blondyn powinien wylecieć, skoro już po dwóch tygodniach płacze, to nie wydaje mi się, by dał radę wytrzymać kilkanaście/kilkadziesiąt lat w tym biznesie.

• Urządzenie:  Linux

Mnie ucieszył fakt, że Afro poprawił się względem ostatniego odcinka. Zdecydowanie Luke jest liderem tej stawki po dwóch odcinkach. Widać, że daje z siebie wszystko, podobnie jak Jeremiah.

Natomiast ten pseudohiphopowiec Mickael, z daszkiem na bok, jest dla mnie po prostu śmieszny. Brechta z ludzi, że Ci wcześniej wstają potrenować, że ktoś pisze list do dziewczyno-przyjaciółki i chciałby mieć 5 minut prywatności. Nie trawie takich ludzi, jak właśnie ten typ. Dlatego nawet jakby stanął na rzęsach i zrobił na nich 100 pompek to i tak by mi nie zaimponował. On zdecydowanie powinien zmienić program na Jersey Shore.

Natomiast imponuje mi wciąż Blondyneczka Ivellise, bo ona z tych wszystkich dziewczyn ma chyba największe jaja. Natomiast Miss 11 Years, czyli Michelle - chociaż się trochę poprawiła - to niestety, ale dalej w ringu wygląda jak kłoda. Natomiast do poprawnych, ale nie wyróżniających się jeszcze można wrzucić Christine (siostrę Alicii Fox), AJ'a i Andy'ego.

Natomiast Rima to inna bajka. Denerwuje mnie w niej to, że na siłę próbuje pokazać, jaka to ona nie jest, a już w dwóch odcinkach popełniła faux pas, przez które powinna się pożegnać z programem. Ale rozumiem, że do 3 razy sztuka. Jednak przy następnej jakiejś takiej sytuacji powinni ją wyp*******ć na zbity pysk. Raz oszukiwała, raz się spóźniała. Kwestią czasu jest, aż zrobi znów coś nie tak.

Mam takie pytanie - cała seria tough enough została już nagrana, czy wszystko jest nagrywane na bieżąco? Wydaje mi się, że została nagrana, ale chce się upewnić. :P

• Urządzenie:  Linux

cała seria tough enough została już nagrana

Mam takie pytanie - cała seria tough enough została już nagrana, czy wszystko jest nagrywane na bieżąco? Wydaje mi się, że została nagrana, ale chce się upewnić. :P

To jest właśnie zabawne, że cała seria jest nagrana, a na poprzednim RAW wszyscy przyszli się przywitać :D

Nowy odc za nami. Cóż mogę powiedzieć Michelle sam odeszła w sumie to i dobrze jakoś mi się nie widziała jako Diva, w sumie to żadna z tych pań każda jest jakaś taka blada nawet ta ładna Rima. Co do naszych przyszłych WWE Champion'ow jak dla Mnie to Eric już dawno powinien siedzieć w domu w wygodnym fotelu. A co do eliminacji to jestem zawiedziony że odpadł Mickael lubiłem go. Pojawienie się Big Show'a na plus choć nie przygadał za dużo. Poczekamy zobaczmy za tyd mamy trening Rimy. Jak na razie stawiam i kibicuje Jeremiemu.

908338894e6b71b552bb7.jpg

• Reputacja:   1

Najnowsze TE

Dzisiaj nic specjalnego , prócz dwóch elminiacji jednej nie spodziewanej bo na własne życzenie . Big Show miał mniej czasu niż Cena prawie nic nie powiedział oprócz ''Good Luck'' . Znowu w elminacji pokazali się te same osoby co tydzień temu i znów się im udało przejsc dalej .

Ja również kibicuje Jeremiemu .

Po obejrzeniu trzeciego odcinka TE,nadal czekam na następny.Co tutaj dużo komentować,Eric i Martin całkiem nieźle sobie radzili,11-letnia zawodniczka odchodzi bo tęski za mężem i dzieckiem,dość dobre promo Skipmarka na koniec.Pojawił mi się banan na twarzy,gdy zobaczyłem Bill'a DeMott'a rzucającego Rimą.
"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

A mi się coraz bardziej podoba ta seria, szybko mija te 40 minut na odcinek. Przede wszystkim najbardziej interesujące dla mnie jest to, że okrojone ale jednak dostajemy skrawki że tak nazwę "prawdziwego wrestlingu" , dziś tylko jedno dziwne zadanko z tymi Cheerlidowaniem, ale jak się uprzeć to można znaleźć podobieństwa (głównie dla div ale co tam). Jeremiah jak zwykle dawał radę, a jeden z top dogów czyli Luke trochę za pewnie się poczuł i go szybko stone cold i reszta usadzili :twisted: . Jednak największe zaskoczenie to końcowe promo Ryana, które w mojej opinii wyszło mu świetnie. Po prostu zmiażdżył Michaela Who?? i chłopak może sobie wracać do swoich kumpli z Jersey ;]

Mickael popełnił jeden podstawowy błąd. Chciał być pierwszy. W promach zawsze ten co mówi pierwszy ma gorzej. Palnął ten głupi tekst o świecącym nazwisku, a skipmark to pięknie chwycił i rozjechał go niczym walec. Po takim promie widać było, że nie Steve nie ma wątpliwości. Skidmarks wygląda jak fajtłama, walczy jak fajtłapa, ale promem dojebał kolesiowi do kości.

• Reputacja:   2

Od samego początku programu ino dwóch uczestników wzbudziło moją sympatię - Matt (w związku z pięknymi wspomnieniami z jego pobytu w ROH w czasie największego rozkwitu tej federacji) i Ryan. Pierwszy już odpadł, a drugi konsekwentnie do tego dąży (choć kto wie, uśmiech Stone Colda podczas jego proma sporo wyrażał ;)).

Ten odcinek zakończył się na szczęście eliminacją bodaj najbardziej irytującego uczestnika programu i pozostaje mieć nadzieje, że następny w kolejności będzie Eric. Każdy odcinek utwierdza mnie w przekonaniu, że tylko gabaryty pozwoliły mu wystąpić w Though Enough, podczas gdy Austin Aries odpadł w przedbiegach. Facet konsekwentnie zawala wszystkie konkurencje, w ringu zdradza zadatki na technika pokroju Marka Henry'ego, a swój udział w programie argumentuje chorobą w rodzinie. Współczuję mu, owszem, ale nie ma to nic wspólnego z pasją, która powinna cechować nie tylko wrestlerów, ale również "entertainerów" i "superstars" (pozdrawiam pana VKM).

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Kolejny odcinek Tough Enough za nami i tym razem z programem pożegnały się dwie osoby. Michelle sama zdecydowała się odejść i chyba to lepiej bo zbyt wielkich szans na zwycięstwo nie miała. Pomysł z sprowadzaniem gościnnie na każdy odcinek gwiazd WWE jest dobry, ale pojawiają się tam tylko na chwile, a mogliby zostać na pół odcinka i może to podniosło by ratingi, które z tygodnia na tydzień spadają. Niewiem jakim cudem miss USA utrzymuje się w programie skoro nic nie potrafi i wydaje mi się, że jest tam, ponieważ federacja spodziewała się, że podniesie ona choć trochę ratingi, ale się to nie sprawdziło i mam nadzieję, że w następnym odcinku odpadnie.

Mickael zrobił błąd w swoim promie i Ryan to wykorzystał przez co zakończył jego karierę w Tough Enough.

Po dotychczasowych 3 odcinkach dalej nie mam swojego faworyta do zwycięstwa i nie zanosi się by wyłonił on się w najbliższych odcinkach i właściwie jest mi obojętne kto wygra byle by nie była to miss USA.

Apropo gwiazd, moim zdaniem fajnie by było. Gdyby gwiazdy, które przychodzą musiały na każdym wykonać swojego finishera. Cena by robił AA, a BigShow Choke Slam. Miło byłoby zobaczyć miss USA lecącą z 2 piętra z prędkością światła :D

Niewiem jakim cudem miss USA utrzymuje się w programie skoro nic nie potrafi i wydaje mi się, że jest tam, ponieważ federacja spodziewała się, że podniesie ona choć trochę ratingi, ale się to nie sprawdziło i mam nadzieję, że w następnym odcinku odpadnie.

A czy mogę stworzyć spiskową teorię Tough Enough? Czy ten program nie jest stworzony, by wypromować przyszłą divę, która non stop jest w trójce zagrożenia, w przyszłych odcinkach będzie miała prywatne korki od trenerów i ma naturalne parcie na szkło.

Mikel okazał się kurduplem słabym psychicznie, nie patrzącym prosto w oczy swojego przeciwnika. A tak w ogóle myślałem, że po odejściu rozżalonej matki nikt w tym tygodniu nie odpadnie.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg