Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

30minut Chrisa..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

[ Promo puszczone w jakimś programie AWF przed PPV ]

Czarny ekran....

Na ekranie pojawiają się białe napisy.. "30 Minute Iron Man Match", "Chris "More" Attitude vs Tuan X" oraz "AWF - Rise of the Champions 2005".

Następnie na ekranie pojawia się czarny budzik z w starym stylu, wyglądający podobnie do tego poniżej :

http://www.defoto.pl/galeria/uzytkownicy/ukleja_krzysztof/photos/1666649_img_e84_p.jpg

Słyszymy w tle głos Chrisa Atttiude..

Chris : Czas jest kluczem do wszystkiego.. odpowiednie operowanie nim jest kluczem do zwycięstwa w najbardziej wyczerpującym i wymagającym pojedynku. Pojedynku który mogą przetrwać tylko najlepsi wrestlerzy.. Czy ty to potrafisz Tuan X ?

Zegarek wskazuje za pięć dwunasta.. i zaczyna ruszać do przodu.. ale nie w zwyczajnym tempie tylko w troszkę przyspieszonym w zależności od tego o czym za chwilę będzie mówił Chris "More" Attitude.

Chris : Czas rusza.. jest jeszcze 5 minut do pojedynku.. Jesteś już gdzieś tam na ringu.. Twoją głowę zaprząta coś.. Czy to są wspomnienia o złym ojcu.. Czy to jest wydruk z twego konta bankowego.. Tego nie wiem.. Wiem tylko co jest w mojej głowie.. A tam siedzi jedno słowo.. WRESTLING.. Odbijam się od lin.. przygotowuje.. Chce pokazać najlepsze zapasy na tej planecie.. i dokładnie wiem że raczej mi w tym nie pomożesz więc.. wszystko jest na moich barkach..

Zegarek wskazuje 12stą i rusza dalej..

Chris : Gong! Zaczyna się! Jaki będzie początek? Rzucisz się ze swoimi technikami .. duszeniami ? Będziesz chciał od początku uziemić mnie na macie ? A może pierwsze 5 minut to będzie rozpoznanie.. Rozpoznanie z kim masz przyjemność.. Nie martw się.. zaczniemy powoli.. Tak jak na dobrą walkę przystało.. Choć niczego nie obiecuje.. pierwsze kilka uderzeń może cię zaboleć.. Bo chyba nie sądzisz że będę do ciebie miło nastawiony.. Po tych wszystkich twoich brudnych zagrywkach.. Chris pokaże ci gdzie jest miejsce dla takich jak Ty.. Uważaj na te pierwsze 5 minut.. Tutaj może się zdarzyć dużo i nic.. Możemy krążyć rozpoznawać się przez długi czas.. i nagle.. zobaczysz jasno na czym polega wyższa kultura wrestlingu.. wyższa szkoła jazdy po ringu.. Zaskoczy cię szybkość plus doskonałe umiejętności walki w powietrzu.. Kopnięcie.. z nikąd .. Enziguri.. Zupełnie niespodziewane.. W twym zajętym przez banknoty mózgu pojawi się strach.. Dojdzie do ciebie, że to będzie ciężki pojedynek.. że to nie spokojny spacerek po plaży. Ostatnio nasze spięcia trwały co najwyżej właśnie 5 minut.. Twoja walka z Itchytude także wiele dłużej nie trwała.. A tutaj.. TUTAJ TO DOPIERO POCZĄTEK..

Na zegarku.. już jest po 12:05.. Chris mówi dalej..

Chris : Początkowy szok już za tobą.. jednak zaczynasz się rzucać na mnie z gamą swoich duszeń.. Jednak chcesz doprowadzić ten pojedynek do NUDNEGO tarzania się po ringu.. Jednak tutaj czeka cię kolejna niespodzianka.. Attitude to wszechstronny zawodnik.. Potrafię walczyć w pozycji parterowej jak i w powietrzu i stójce... Wiem że możesz mieć przewagę tam na dole.. jednak moje umiejętności są na tyle dobrze że CZYSTO wyjdę z opresji.. gwarantuje ci to.. nie przygwoździsz mnie do maty.. a gdy już z niej się wyrwę to pokaże ci twoje słabości.. w innych dziedzinach wrestlingu.. Bo Chris More Attitude to WRESTLER KOMPLETNY..

Zegarek już jest w okolicach 12:12..

Chris : W między czasie może jakieś odliczenie.. może Wave Out!.. aby ostudzić twoje zamiary.. abyś już wiedział.. że masz już stratę.. że po ataku twoją najsilniejszą bronią wyrwałem się i zaliczyłem prowadzenie.. 1-0 .. Obiecuje Ci.. będzie 1:0.. już po 13stu minutach poczujesz się największym pechowcem na tym PPV.. Nie dość że nikt Ci nie zapłaci dodatkowo za tą walkę.. to jeszcze przegrywasz.. i nie widzisz szans na zmianę tego stanu rzeczy.. No bo co.. Zaatakujesz mnie z powietrza ? High Fly ?

Zegarek wskazuje 12:15..

Chris : Połowa.. Pewnie będziesz żałować, że nie gramy w piłkę nożną i nie możesz zejść do szatni zregenerować sił.. Nie Tuan X wstawaj.. walczymy.. Fani potrzebują dobrego wrestlingu.. jeśli nawet nie widzisz już szans na wygraną to.. walcz dla nich.. Fani AWF będą Ci za to wdzięczni.. są wygłodniali dobrego wrestlingu.. Brakuje tchu ? Może dlatego że JEDYNE CO POTRAFISZ TO ZASKAKIWANIE LUDZI Z TYŁU.. 30sekund i po sprawie.. a tutaj mija już 17sta minuta.. Kondycja siada.. Dźwignie i duszenia już nie są tak mocne.. łatwo jest skontrować.. łatwo się z nich wyswobodzić. I dać ci pokaz prawdziwego czystego wrestlingu.. Czyżby miało być już 2 - 0 ?

Zegarek wskazuje 12:20

Chis : Tak.. TuanX.. przynosisz hańbę wrestlingowi.. i AWF.. Gdy przychodzi do pokazania swoich umiejętności wrestlingowych to odpadasz.. Umiesz tylko robić morką robotę za $$$ .. za kilka marnych złotych.. Wstyd mi za ciebie.. Wstyd że muszę wyciągać tą walkę.. ciągnąć ją samemu.. gdy Ty.. założę się będziesz szukał już nieregulaminowych sztuczek.. to już minęło 20min.. wiesz że walcząc ze mną uczciwie nie wygrasz.. Co teraz.. krzesło ? Kastet ?.. a może sam zatrudnisz kogoś by Ci pomógł..

Zegarek wskazuje 12:25..

Chris : Zbliżamy się do końca.. I wiem dokładnie że będę musiał mieć oczy dookoła głowy.. wiem że będę musiał przewidywać na kilka minut do przodu.. Niestety już dwa razy mi się to nie udało.. już dwa razy przegrałem przez brudny atak.. Twój atak Tuan X.. Mimo że w tej walce to ty jesteś na ringu moim przeciwnikiem.. to zdaje sobie sprawę że muszę cały czas być skupionym.. Nie wiem nie bawię się w nieczyste gierki na zapleczu.. Nie wiem czy ktoś może Ci pomóc.. ale będę przygotowany na taką ewentualność.. Za dużo już straciłem przez interwencje.. Za dużo !!

Zegarek wskazuje już 12:29 i zwalnia.. a Chris kontynuuje..

Chris : Dzielą nas już tylko sekundy od końca pojedynku.. nie wiem czy uda mi się uniknąć twoich obrzydliwych zagrań.. Jestem przekonany że uda mi się pokonać ciebie w czystej wrestlingowej walce.. ale gdy w akcie desperacji ruszysz na mnie z brudnymi sztuczkami to nie wiem co się może stać.. Ja jestem sam.. Propagator wyższej kultury wrestlingu.. bez koneksji.. spoza układów.. Brzmi troszkę jak reklama wyborcza.. ale tak DO CHOLERY jest.. I tak będzie.. nie zawrócę z wybranej przeze mnie drogi.. mimo że tylu jest mi przeciwnych.. Ja przyszedłem tutaj by uprawiać zapasy.. Oni po sławę i tytuły !! Ale przyjedzie czas gdy każdy z was przyjmie sobie do serca honorowy wrestling.. Przyjdzie czas Chrisa More and More Attitude.. Bo siły jest we mnie wiele.. Tuan X słyszysz ? Mam w sobie wiele energii.. i mam CHOLERNĄ nadzieje że tym razem ona pozwoli mi uniknąć tych twoich brudnych manipulacji.. i gdy zamachniesz się na mnie kastetem.. ja będę tam.. będę.. i skontruje cię.. nawet jeśli to będzie prawie 30minuta pojedynku.. gdy sekundy będą już płynęły bardzo powoli.. ja wtedy pokażę Ci z kim walczysz.. i że nieczyste zagrania nie popłacają.. KASTET... i...

Już jest prawie prawie.. 12:29 i 50 sek..

Chris : KONTRA.. STO..

51 sek..

Chris : Próbujesz się podnieść..

53 sek..

Chris : ale trafiasz na

55 sek..

Chris : WAVE OUT!!

58 sek..

Chris : Już nie cię nie wyliczam..

12:30 !!...

Chris : Nie wyliczam bo już wygrałem.. 2 - 0.. 2 - 1 ? Whatever !! W tym pojedynku musi wygrać WYŻSZA KULTURA WRESTLINGU!! 30 Minute Iron Man Match!! Tuan X przygotuj się na …….. ODPŁYW !!

Promo kończy się i znów pojawiają się napisy : "30 Minute Iron Man Match", "Chris "More" Attitude vs Tuan X" oraz "AWF - Rise of the Champions 2005".

[ Koniec ]

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

• mnih

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

fajny budzik :lol:

to, że Tee jest najemnikiem, nie znaczy, że oszukuje w ringu :P

ja uważam, że walki parterowe to najlepsza próba sił :]

btw ponoć w Szczecinie macie dobrą sekcję bjj... może się przeniose na PS by tam potrenować :lol:

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi