Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Oscar Knifer PPV no.1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

17.11.05 Parking przed domem Oscara.

Reporter lokalnej gazety : Dzień Dobry

Oscar : No Dzień Dobry, o co chodzi ?

Reporter : Jestem z "Wiadomości Rudzkich", mógłbym przeprowadzić króciutki wywiadzik ?

Oscar : Dla Rudzian wsyztsko..

Reporter : Nie wiem czy pan wie, ale dzieciaki w Rudzie Śląskiej zamiast grać w piłkę, bawią się we wrestling. wsyztsko za sprawą jednej osoby, czyli pana. Co pan o tym sądzi ?

Oscar : Cóż, jestem dumny że moja osoba spopularyzowała wrestling w Rudzie..

Reporter : Wie pan że na rynku pojawiła się koszulka z pańskim wizerunkiem ?

Oscar : Że co?

Reporter : Że to, najlepszy Polski wrestler w dodatku pochodzący z tego miasta co ja musiał się tego doczekać!

Oscar : Nie ma to jak obiektywność...

Reporter : Porozmawiajmy może o tym co się dzieje na ringu..kogo pan typuje na przyszłego AWF Championa ?

Oscar : Wiesz..nie interesuje mnie to, interesuje mnie to że na Rise Of the Champions mistrzami Tag team staną się Oscar Knifer i Vaclav!

Reporter : Skąd ta pewność ?

Oscar : Hmm a widziałeś w tej federacji inny tag team ? Wielu mówi że wszyscy po prostu srają na dywizję tag..jednak prawda jest taka że po prostu boją się konfrontacji z nami!

Reporter : Dziękuje za wywiad.

Oscar : Ależ prosze..

Oscar otwierami kluczykami samochód i wsiada do niego, mijając po kolei wsyztskie dzielnice miasta podjeżdża pod dom Offtena. Wychodzi z samochodu i dzwoni do drzwi.

Oscar : Dzień odbry, jest Paul ?

Żona Offtena : Jest..PAAAAAAAAAAAAAAUL!!

Offten : Ide, ide

Żona : Nie wziąłeś drugiego śniadania..

Offten : Trudno, pa.

Paul i Oscar wchodzą do samochodu Oscara udają się w stronę Krakowa nawiązując po drodze konwersację.

Oscar : Czuje że tytuły będą nasze..

Paul : Oczywiście że tak, po prostu nikt nie będzie chciał z wami walczyć..

Oscar : Będą się bali.

Paul : A nie wiem, w każdym bądź razie i ja, i ty powinniśmy kogoś jednak do tej walki skołować..

Oscar : Ehh to wcale nie takie proste.

Paul : Wiem, wiem...

Oscar włącza radio, co zważywszy na jego głośność uniemożliwiło dalszą rozmowę..

17.11.05 Kraków, Parking przed halą AWF

Paul : Uff nareszcie to wyłączyłeś...

Oscar : A co nie podoba sie ?

Oscar i Paul wchodzą do Hali, zaskakuje ich jej rozmiar.

Oscar : O Ku... dośc wielkie widowisko się szykuje..

Paul : No a jak, z tym że widziałbym ciebie w main evencie.

Macheta : Dzieńdobry, mógłbym przeprowadzić wywiad ?

Oscar : Dzieńdobry, oczywiście.

Paul : Oscar daj klucz, pójde już do szatni...

Macheta : Jak z nastrojem przed pierwszym AWF PPV?

Oscar : Nie może być zły, skoro już jutro zostanę pierwszym w historii AWF Tag Team championem.

Machta : Z tym, że ta dywizja zbytnią popularnością się nie cieszy..

Oscar : To jest pana zdanie..

Macheta : Jak pan wyobraża sobie współpracę z Vaclavem ?

Oscar : Jeśli tylko skieruje swą siłe w odpowiednią stronę...będzie dobrze.

Macheta : Miejmy nadzieje, Dziękuję.

Oscar : Ja także.

Oscar udaje się do swojej szatni.

Paul : Oscar załóż to.

Oscar : Więc jednak to z tymi koszuklami to nie wał.

Paul : Że też jescze Koperowa nie przyszła..

Oscar : A czy jest powiedziane że ona zawsze musi przeprowadzać ze mną wywiad ?

Paul : No wiesz nie ale..

Oscar : No właśnie.

Paul : Dobra idź zapytaj czy znaleźli dla was tych przeciwników i zwijamy się, musimy jeszcze wynająć hotel, w końcu siedziemy tutaj do Niedzieli..

Oscar udaje się do szefostwa w celu zapytania czy dla niego i Vaclawa znaleziono przeciwników, po usłyszeniu odpowiedzi wraca do szatni..

Oscar : Miałem jednak rację..wszyscy się boją! Jednak zostałem zapewniony że jakiś przeciwnik jednak się znajdzie.

Paul : Oj to dobrze..Idziemy

Oscar i Paul opuszczają halę i samochodem Oscara udaję się do hotelu gdzie spędzają noc..

18.11.05 7 : 30

Oscar : Jezus, Ale ból...Paull!!!

Paul : Co sie stało ?!

Oscar : Niesamowity ból w plecach! Dzwoń! Po pogotowie! K&$^@ Aaa!

Paul bezzwłocznie wezwał karetkę która czym prędzej przyjechała na miejsce i zabrała Knifera który właśnie przed chwilą stracił przytomność..Offten pozostając w hotelu głęoko się zamyślił..

Paul : Wiele razy to zaczynało się już od takich niepozornych rzeczy..mówiłem mu żeby dał sobie troche odpocyznku, ale nie..zrobi wsyztsko dla federacji, będzie mistrzem...Nie co ja pier&3^3 jade do niego!

Szpital, Kraków..

Paul : Doktorze ! Co mu jest ?!?!?!?!

Doktor : Na szczęście to tylko kolka...

Paul : Zalecenia ?! Lekarstwa ?!

Doktor : Spokojnie poleży pare dni i wszystko będzie ok!

Paul : Jak to?! Jutro..

Oscar przerwał Paulowi..

Oscar : Spokojnie..jakos sobie poradzimy..idziemy..

Oscar i Knifer opuścili szpital w milczeniu dojechali do hotelu gdzie Knifer powiedział tylko

Oscar : Nawet jak miałbym się zesrać..i tak wystąpie!

Oscar pod wpływem narkozy otrzymanej jeszcze w szpitalu zapadł w błogi, nieprzerwany sen, przebudził się tylko na chwilę zjadł kawałek kiełbasy i spowrotem położył się...

19.11.05

Oscar : Paul pora wstawać

Paul : To juz..10 ?

Oscar : Dochodzi 11.30..heh ciekawe co wczoraj robiłeś całą noc, ale mniejsza o to wstawaj, prysznic i jedziemy!

Paul udał się do łazienki w celu doprowadzenia się do takowego porządku, natomiast Oscar nasyzkował sobię torbę.

Oscar : Idziesz ?

Offten wyszedł z łazienki.

Oscar : Już jesteśmy spóźnieni!

Offten i Knifer wyszli w hotelu i pędząc niemal udali się do hali AWF.

Oscar : Nie ma czasu na przebieranki! Dziś i tak nie walcze!

Czółkowski : Wyczuwam pozytywną energię!

W głośniki uderza theme Knifera!

Czółkowski : Przyszły Tag Team champion!

Mazur : Chamuj swoje emocje człowieku. Jak na razie nie mają nawet rywali.

Czółkowski : Ciiicho! A słyszałeś o wczorajszym incydencie w hotelu ?

Mazur : Słyszałem..sterydy i tyle

Czółkowski : Jeśłi masz mówić takie głupoty lepiej w ogóle sie nie odzywaj.

Knifer szybkim krokiem udał się na ring, o dziwo nie zauważył swojego "ulubionego" fana, który tym razem trzymał transparent "Koks Out"

Knifer : Wyłączcie muzyke, wyłączcie muzyke...Zapewne każdy z was wie o tym co się wczoraj stało, wielu z was myśli że to sterydy..to nie jest prawda! Każdy organizm nawet wrestlera, czasem nie wytrzymuje...Zresztą nie będe sie nad sobą użalał!

Czółkowski : Heel yeah! Użalają się nad sobą tylko cioty!

Offten : Zapewne wiecie, że stoi przed wami na ringu przyszły tag team champion! (heel heat) Tylko jest pytanie. Czy wsyztscy okażą sie ciotami i nikt nie przyjmie wyzwania ? A zresztą i tak, i tak tytuły będą nasze...

Ponownie uderza Knifer Theme, Oscar i Paul schodzą z ringu..cóż trawło to krótko, jednak jest to spowodowane na 99% stanem zdrowia Oscara...Jutro Chwila prawdy..PPV!

Ps. Wiem że jest to mój najgorszy i to jescze w takim momencie..ale serio pisze go od 3 dni i jakoś opuściła mnie inwencja twórcza..Przepraszam...

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

3

• LegendKiller

3

• Rabol

1

• theGrimRipper

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

muszę bez ogródek stwierdzić i gorąco zsorrować... ale bardzo niesmaczny RP :-x

[ Dodano: 2005-11-18, 12:33 ]

mam nadzieję że się nie obraziłes! Wiem że chciałes dobrze, a mi chodzi o ten jeden segment... Reszta wporzo :)

53541565549537ccb6a05f.jpg

Heh Jupek nie mam prawa się obrazić bo doskonale zdaje sobie sprawe że jest to najgorszy RP w historii tej branży :D

Heh Jupek nie mam prawa się obrazić bo doskonale zdaje sobie sprawe że jest to najgorszy RP w historii tej branży

bez przesady, bez przesady :D

nie bylo tak zle... moze i motyw z chwilowymi problemami ze zdrowiem to leciutkie przegiecie w swietle obecnych wydarzen, ale nic strasznego sie nie stalo...

a wyglada mi troche na to, ze Knifer poczul, ze pas ma w kieszeni ... i do konca sie nie postaral... :P

Nie, wręcz przeciwnie pisałem go przez 3 dni(!) z tym że nie wiem czy to przez tę dojebującą pogodę, braka apetytu czy też najeb pracy nic porząniejszego do głowy mi nie przyszło.

jesień, deszcz, emocje związane ze śmiercią Eddiego... to wszystko jest dołujące - fakt :D

Zdradze Ci ten sam sekret ktory zdradzilem Itchy'emu - lubie proma.

Dialogi piszesz ciekawe, z pomyslami na segmenty tez nie masz problemu ale musisz popracowac nad speechami. Na nich sie skupiaj w RP bo nie twierdze ze to doskonaly przepis na RP pod kazdego bookera ale tu ja jestem bookerem i ja tak lubie ;)

Tak jak jest teraz jest dobrze ale tylko kiedy walczysz w tagu z Vaclavem. On ma mocne speeche, ty dorzucasz swoje dialogi i segmenty z Paulem i I razem jestescie zgranym zespolem ale mimo wszystko popracuj nad speechami.

4302049614329261d90190.jpg