Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wieczór. Kamera pokazuje centrum pewnego (bliżej nie określonego miasteczka). Wszędzie pełno zabieganych ludzi, wracających po pracy do domu, turystów delektujących się miejscowym piwem, zakochanych, którzy wybrali właśnie tę porę na romantyczny spacer... Kamera skupia się jednak na młodym gazeciarzu, chodzącym wokół głównego rynku, wykrzykuje on różne slogany reklamując gazetę „AWF kryzys ma już za sobą” „Już jutro pierwsze PPV” „Kim jest tajemniczy E2?” i inne... Gazeciarz znika gdzieś w jednej z bocznych uliczek, kamera zaś skupia się na jednym z przechodniów, który wchodzi właśnie do ekskluzywnej restauracji... Zbliżenie... Tajemniczym przechodniem okazuje się być E2... Podchodzi on do jednego ze stolików, przy którym już ktoś siedzi. Kamerzysta nie ustępuje.. wie że na sensacji można dobrze zarobić... E2 jednak długo nie pozostaje przy stoliku... dostaje od znajomego jakąś kartkę, którą nie czytając, chowa do kieszeni i bardzo szybko wychodzi z lokalu. Kamerzysta próbuje dogonić E2, ten jednak wsiada do samochodu i odjeżdża z piskiem opon.

Parę godzin później. Przed głównym wejściem do hali AWF setki fanów, łowców autografów czekający na swoich ulubieńców. A wśród tego tłumu piękna, młoda reporterka.. kamerzysta robi zbliżenie...

Anna Koper: Dzień dobry państwu sprzed hali AWF w Krakowie relacjonuje dla państwa Anna Koper... Jestem właśnie wśród rzeszy fanów oczekujących na swych idoli... I mam już niemal pewną informację, że za kilka minut pojawi się tu nowy nabytek AWF czyli E2.. Być może uda mi się zamienić z nim kilka słów... Ale na razie przenieśmy się...

W tym momencie kamera obraca się i pokazuje nadjeżdżający z daleka samochód – ten sam do którego kilka godzin temu wsiadał E2. Słychać cheeeeer oczekujących pod halą fanów.

Anna Koper: halo halo... Jest! Już go widać....

E2 podjeżdża pod samo wejście i wysiada... z drugiej strony samochodu wysiada ktoś jeszcze... Kamera pokazuje przez chwile tego człowieka... na twarzy ma maskę, na głowę zarzucony kaptur.. a w ręku podobnie jak E2 kij bejsbolowy z napisem „Psychopatics”. Anna Koper podbiega do E2.

Anna Koper: Witaj E2, już niedługo Twój wielki debiut w AWF jak się czujesz?

E2 (z uśmiechem): Witaj piękna... Przykro mi... ale nie mam czasu, może umówimy się później... i pogadamy?

Anna Koper zaskoczona, nie zdążyła odpowiedzieć, gdyż E2 wraz z Czlowiekiem W Masce szybko weszli do środka...

Chwilę później na hali AWF:

Kamera pokazuje dwójkę komentatorów.

Stanisław "Czoło" Czółkowski: Z hali AWF witają państwa bardzo serdecznie...

Marek Mazur: Stanisław "Czoło" Czółkowski

Stanisław "Czoło" Czółkowski: i Marek Mazur, jak sami przed chwilką państwo widzieli E2 już tu jest i lada chwila pojawi się na ringu... A tymczasem, jak myślisz Marek... kim jest ten tajemniczy wrestler?

Marek Mazur: Niestety już dawno nie byłem tak zdezorientowany, dokładnie prześledziłem wczoraj archiwum polskich e-fedów.. w poszukiwaniu jakiejkolwiek informacji na temat tego zawodnika... i nic... mało tego... przejrzałem i przestudiowałem dokładnie biografie każdego z członków Psychopatics... i nie wydaje mi się, żeby to był któryś z nich...

Stanisław "Czoło" Czółkowski: Więc kto? Być może to po prostu jakiś żart...

Marek Mazur: A być może o czymś nie wiemy...

W tym momencie z głośników zaczyna grać Dr.Dre feat. Snoop Dogg - Still Dre.... słychać wielki cheeeeerrr... Zaczynają wybuchać sztuczne ognie i fajerwerki... Wszędzie mnóstwo laserów, kolorowych światełek... Z pod dachu setki, miliony konfetti... A u wejścia pokazuje się E2 z wysoko uniesionymi rękoma do góry.. Tuż za nim widać Człowieka W Masce... cheeer. Obaj wolnym, triumfalnym krokiem kierują się w stronę ringu.. Publiczność zagłusza Entrance Theme cheeeerując na okrągło i przeraźliwie głośno... Gdy E2 i Człowiek W Masce pojawiają się na ringu jakiś człowiek podbiega i podaje im mikrofony....

Człowiek W Masce: HEY YOU!!!!!!!!!!!!!!!

Cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

E2: Psychopatics is here!!!!!!!!!! Whow!

Cheeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr

Człowiek W Masce podnosi kij i pokazuje palcem na napis “Psychopatics”

Cheeeeerrr

E2: Wiecie po co tu jestem!? Żeby skopać parę tyłków! WhoW!!

Cheeeeer

E2: Ale na początek kilka słów wyjaśnień... (E2 patrząc w kierunku Człowieka W Masce) To mój wielki przyjaciel... Był przy mnie gdy potrzebowałem pomocy.. Trenował mnie abym mógł walczyć i być najlepszym... Możecie go nazywać Człowiekiem W Masce... możecie w skrócie CWM... Whatever!! Respect for You Bracie!

E2 i CWM przebijają sobie piątkę.

E2: Wielu pyta skąd się wziąłem... kim jestem i jakim prawem wykorzystuje tą świętość jaką jest Psychopatics... Jeśli jesteście tutaj... żeby uzyskać odpowiedzi na te pytania, to możecie już iść do domu! To nie pora... nie miejsce na zwierzenia i opowiadanie o przeszłości... Na to zawsze będzie czas.... Jestem tu ponieważ niejaki Urban chciałby spróbować swoich sił walcząc przeciwko mnie... Choć wierze, że raczej bardziej z przypadku niż z własnej wewnętrznej woli zetknął Cię los ze mną... Los... a raczej władze federacji, która chyba po mału zaczyna obawiać się o swoje gwiazdeczki... Pojawił się ktoś kto zamiesza trochę w górnej części drabinki... A wasze gwiazdy w końcu zaczną mieć poważniejsze problemy niż to czy dobrze wyglądają w telewizji... czy może potrzeba jeszcze trochę przypudrować nosek... Miejcie się na baczności panienki!! Zaczyna się prawdziwy wrestling, prawdziwy hardcore a nie pokaz mody!! Choć widzę, że władze AWF dały wam jeszcze jeden tydzień.. Jeden tydzień na zrzucenie nadwagi, jeden tydzień na złapanie lepszej formy... Kto będzie za tydzień? Wiem, że macie nocne koszmary... wiem, że prosicie Boga w myślach „tylko nie ja.. proszę Boże... daj mi więcej czasu.. nie chcę z nim walczyć” ale zbliża się ten czas... Czas pokazać laleczki czy potraficie zmierzyć się ze mną!! Choć nie liczę, że ktokolwiek sam zgłosi się na ochotnika... Gwiazdeczki boją się spaść... ale pogódźcie się z tym.. AWF przestał być rajem.. staje się piekłem!!...

Cheeeeeeeeeeeeerrrr

E2: W tym tygodniu... na pierwszym PPV tej nowej federacji... przyjdzie mi spotkać się z tzw. zapchajdziurą... na temat której nie chce mi się nawet dłużej wypowiadać... Nie znam Cię... ale pierwsze co się dowiedziałem na Twój temat jest to.. że nikt inny nie miał odwagi walczyć ze mną.. a ponieważ jesteś tylko marnym jobberem, Ciebie wysłano na pierwszy ogień... I nawet nie licz na to, że nie jestem w formie!.. Zresztą co tu dużo gadać... Zrobię Ci z dupy jesień średniowiecza!!! Whooowww!!!

Cheeeeeeeeerrrr

E2: Gwiazdeczki lepiej dobrze pozamykajcie się... wynajmijcie ochronę... ucieknijcie gdzieś... wpiszcie się na listę kontuzjowanych.. nie wiem... zniknijcie, bo ja już po was idę!! Akurat to.. że nie dostałem oficjalnej walki z którąś z laleczek jest mało istotne.... Nie będę czekał tydzień na kolejną galę!! Dorwę was jeszcze na PPV!! Bójcie się!! WhoW! E2 nadchodzi!!! Whow!!

Cheeeeeeeeeerrrr

E2 obraca się w kierunku CWM a ten podaje mu czarny spray... E2 nachyla się i na macie wypisuje kolejno litery... P...s...y...c...h...o...p...a...t...i...c...s

E2: Psychopatics 4 ever!!!!!!!!!!!

Cheeeeer

E2 wyciąga z kieszeni kartkę (tą którą wcześniej dostał w restauracji..) oraz zapalniczkę....

E2: Lepiej, żebyście o pewnych sprawach nigdy się nie dowiedzieli.... Przeszłość potrafi być bolesna... Nie wszystkie wspomnienia bywają miłe... Niektóre należy spalić... spalić jak tą kartkę....

E2 wyrzuca mikrofon... po czym podpala kartkę.... i zeskakuje z ringu wraz z CWM.. Razem wychodzą z hali AWF....

Relacja jednak szybko powraca na ring gdzie Stanisław "Czoło" Czółkowski stara się zgasić ogień i uratować jak najwięcej tekstu.... Gdy udaje mu się całkowicie ugasić płomień podnosi kartkę i czyta....

Stanisław "Czoło" Czółkowski: „Bag jestem pod ogromnym wrażeniem, że mimo.... (fragment wypalony) ...udało Ci się wrócić na ring, że .... (fragment wypalony) ....doprowadził Cię do wysokiej formy i jest z Tobą... wiedz, że ja podobnie jak cała stajnia jesteśmy z Tobą i gdy tylko zajdzie potrzeba możesz na nas liczyć. Mocno wierzę.... (reszta wypalona).

Stanisław "Czoło" Czółkowski długo jeszcze stoi na ringu wpatrując się w kawałek listu... Jakby próbując zrozumieć...

Transmisja urywa się....

E2
  • Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

8

• mu

4

• theGrimRipper

3

• E2

2

Top użytkownicy w tym temacie

Jedyny piroman jakiego znałem to RAM :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Urządzenie:  Windows

whow pachnie kim innym . :D
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

whow pachnie kim innym .

wiesz kto to? :D

z pewnych źródeu . :)

z pewnych źródeu .

dawaj miszczu... :D

E2... to.... uwaga.. cisza!!... E2 :P buehehe:P
E2

a mnie pamiętasz ? :twisted:

a mnie pamiętasz ?

że ja niby mam sklerozę leszczyku? :D

a mnie pamiętasz ?

że ja niby mam sklerozę leszczyku? :D

że niby nie do Ciebie , fajfusie . :D

że niby nie do Ciebie , fajfusie .

że niby spox... :D

solidny, konkretny RP na powitanie... ale dopiero po PPV okaze sie, czy zasilisz grono main eventerów... sami, ku*wa, weterani e-fedów są w AWF... niedługo będę się cieszył moim statusem w federacji chyba :P

Grim: a Ty się nie cieszysz że walczysz o pas? :twisted:

ja się bardzo cieszę :):):D, tyle, że im więcej erpiarzy z górnej półki jest w AWF, tym moja przyszłość jako main-eventera coraz mniej prawdopodobna... ale może mam za mało pewności siebie ;-)

egzakli.... swoją drogą to kiedy promo cz. 2?? :D