Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Nothing else matters - tytułem skryptu WM27, krótki raport z

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Najprawdopodobniej Triple H do swojej walki z Underatakerem wyjdzie przy Nothing else matters zespołu Metallica. Taką samą nazwę nosi skrypt programu WrestleManii 27.

Pierwszym wprowadzonym do Hall of Fame 2011 był Hacksaw Jim Duggan. Został on wprowadzony przez Ted DiBiase Seniora. Ted opowiedział o tym jak ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-nothing-else-matters-tytulem-skryptu-wm27.html
https://forum.wrestling.pl/topic/24507-nothing-else-matters-tytu%C5%82em-skryptu-wm27-kr%C3%B3tki-raport-z/

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

1

• Krzychu

1

• Elitar

1

• Vercyn

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Ja jakoś nie potrafię sobie wyobrazić Triple H wchodzącego w tej piosence. Ona mi nie pasuje, jest zbyt spokojna. King of Kings i The Game jest o wiele żywszą piosenką i pasuje do tych jego celebracji. Mi bardziej pasowałoby Enter Sandman czy Seek and Destroy. No ale cóż zobaczymy jak będzie za jakieś 16-17 godzin :D

Enter Sandman
Serio? Trochę by to dziwnie wyglądało. Sądzę że może to być Harvester of Sorrow(dzięki Rafikov) które pasuje i tekstem i muzyką. Co do Nothing Else Matters to właśnie moja pierwsza myśl jak przeczytałem ową informację, choć nie bardzo chce mi się wierzyć jak Triple H który przez cały czas(prócz DX) miał piosenki dosyć ciężkie(w porównaniu do takiego Ortona) mógł wejść przy tej akurat piosence. Ale wszystko się okaże za 13 godzin i 45 minut ;)
No nie wiem, "Nothing else matters" jakoś mi nie pasuje do Triple H'a. Obstawiałbym "For Whom The Bell Tolls" (Dla kogo bije dzwon) - 1) Zaczyna się podobnie do theme'u Undertakera - biciami dzwonu, co może wprowadzić widownię w zamieszanie. 2) Pochodzi z albumu "Ride the Lightning" (Jazda na błyskawicy) - Gimmick Undertakera to władca błyskawic. Skojarzenia nasuwają się same. ;) 3) Słowa utworu - przetłumaczenie ich nie będzie miało sensu w języku polskim, więc pozostawiam was samych. Dodatkowo nawiązują do stypulacji "No Holds Barred".
Tak sobie czytam Wasze komentarze, a nagle na antenie Eski Rock leci Nothing Else Matters. A ja taki zdziwiony...;) Czyżby to był jakiś znak? Dobrze widzieć Flaira na imprezie związanej z WWE. Dobrze by było jakby jednak przeszedł do WWE a TNA zostawił. Przecież mają Hogana to sobie poradzą hahah :)

Mnie podoba się ten utwór bo teraz pasuje do niego że nic inne się nie liczy i to będzie Piękne i spontaniczne I oczywiście Hunter powinien wygrać bo UnderTaker'a nie trawie

w wresji DeadMen'a wolałem go za czasów Bad Ass'a no ale to tylko moje rozmyślania

ale wracając do Huntera na ten pojedynek mu bardzo pasuje ta muzyka ponieważ

Jak on to mówił nic mu nie zostało i nic inne się nie liczy teraz tylko pokanac DeadMen'a

http://www.youtube.com/watch?v=LyUWPeICJi4

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Android

Ja jakoś nie potrafię sobie wyobrazić Triple H wchodzącego w tej piosence. Ona mi nie pasuje, jest zbyt spokojna.

Dokładnie. Przy "Nothing else matters" to można z dupą wolnego na baletach zakręcić :D (swoją drogą uwielbiam ten kawałek) a nie wchodzić do "najważniejszej walki w karierze" (wg słów Trypla), która będzie niemal (ze względu na gimmick match'u) na śmierć i życie. Metallica ma multum lepszych utworów pasujących na entrance theme Huntera.

Jak dla mnie najlepszym utworem byłoby Creeping Death jako, że któryś z nich ma "umrzeć. Inny to może być Harvester Of Sorrow ew. For Whom The Bell Tols. Fade To Black czy NEM nie pasują do niego po prostu. Już wyobrażam sobie wyplucie wody podczas refrenu :)

Ale ja się pytam czemu Metallica skoro ten człowiek prawie od zawsze ma themey motorhead. Line In The Sand, The Game, King of Kings dlaczego ta nagła zmiana?

@rahzr - zwyciezca :D trafiles w theme ;D