Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Riley będzie asystował Mizowi, 1260 hotelowych pokoi dla WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Według informacji wszyscy pracownicy WWE ulokowani zostali w jednym hotelu - Hyatt Regency. Jeżeli wierzyć spekulacjom to WWE zabukowało już od wtorku 1 260 pokoi dla swoich pracowników, którzy zostaną w nich przez tydzień.

Pojawiły się pogłoski, że Abdullah the Butcher planuje przygotować na ceremonię HoF własny an...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-riley-bedzie-asystowal-mizowi-1260-hotelowych.html
https://forum.wrestling.pl/topic/24506-riley-b%C4%99dzie-asystowa%C5%82-mizowi-1260-hotelowych-pokoi-dla-wwe/

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Karpin

1

• Vercyn

1

• 8693

1

• Jeffrey Nero

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   257
  • Urządzenie:  Android

Jeśli powróci Skip Sheffield to myślę, że to on może wygrać.

• Reputacja:   0

Ciekawe co z Kingstonem, czyżby zrobił coś nie tak? Oby zastąpił Kozlova, bo mimo wszystko szkoda, by nie było go na tej gali w konkretnej walce.

WWE dziwnie postępuje ukazując przed tą galą zawodników, których dopiero wyeliminował Orton. Rozumiem, że to tylko Dark Match, a w FCW nadal mogą występować, ale dzieci mogą się zorientować, że coś jest nie tak i stracą wiarę w Randalla...

Nie wiem czy jest sens komentowanie Rileya i jego udziału w Battle Matchu oraz stanie w narożniku Miza. Nie rozumiem co na celu miało zwalnianie Ceny, bądź krótki czas po tym Alexa oraz przyjmowanie ich po paru odcinkach...

• Reputacja:   1

Jestem ciekaw najbardziej chyba już tego Battle Royal Match'u : Husky Harris zobaczymy jako kto się pojawi , w którym gimmick'u ; Shelfield , Tarver Return . Najbardziej oczekuje zwycięstwa a mam kilu faworytów więc tak : McIntyre , Harris , Shelfield , Ryan .