Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RazorNewz #145

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Edge nie wroci w najblizszym czasie na ring. Ostatnio nie dostal pozwolenia do rozpoczecia treningow. Oznacza ze to prawdopodobnie nie będzie miał zadnej walki na Wrestlemanii XX. Ma się tam pojawic ale będzie miał tylko jakis segment. Na Smackdown Edge ma wrocic po WM XX i ma otrzymac spory push pchajacy go do pozycji Main Eventera.

Shane McMahon był obecny na zapleczy Royal Rumble, jednak nie oczekuje się jego powrotu w najblizszym czasie do TV.

The Rock nie będzie wystepowal w TV w tym miesiacu. Powodem sa oczywiście zdjeia, które musi krecic do nowego filmu.

NWA-TNA jest bardzo blisko sfinalizowania pierwszego w historii federacji duzego PPV. Ma się ono nazywac Bound for Glory i jest zaplanowane na 4 kwietnia tego roku. Jednak prawdopodobnie nie będzie trwalo jak pierwotnie zapowiadano 3 godziny.

WWE nie było zadowolone z walk Jona Heidenreicha podczas weekendowych house showo. Wiele osob uwaza ze Jon powinien jeszcze przejsc do OVW i tam trenowac swoje niewatpliwie niskie umiejetnosci, jednak Vince McMahon znany jest z tego ze lubi duzych gosci i wymysli dla niego jakis storyline

Main Eventem Wrestlemanii XX na dzien dzisiajszy ma być walka Triple Threat World Title match miedzy Triple H`em, Shawnem Michaelsem a Chrisem Benoit. Wymyslono taka walke, ponieważ WWE nie wierze ze Triple H vs. Chris Benoit może być dobrym main eventem najwazniejszej gali roku. Poza tym Benoit nie jest jeszcze typowym main eventerem, a bycie w main evencie WM oznaczac powinno obecnosc wielkiej gwiazdy federacji...

Podobno w szatni RAW jest bardzo nieciekawa sytuacja. Zady sprawuja Triple H i Shawn Michales, i nikt nie chce glosno wyrazac swoich opinii bojac się utraty miejsca i braku pusha w TV.

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bignash

4

• rey023

4

• Hartfan

3

• Dejv

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ich chyba pojebalo 3-Way Dance na Wrestlemanii XX!!!!A juz myslalem ze WWE idzie w dobrym kierunku...

Dla mnie Main Eventem Wrestlemanii powinien byc Single Match w/ NO DQ a nie jakies pieprzone Triple Threat Match...

Benoit nie jest wielka gwiazda bo co HHH tak powiedzial pewnie...nie jest jego kumplem to juz nie jest gwiazda???

oh geeeeeeeez...

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

wpełni sie zgadzam z moim poprzednikiem :!:

458954520447d6ce7641a4.jpg

A mnie sie wydaje że walka pomiędzy tą trójką może być ciekawym pojedynkiem. Ja jeszcze nie widziałem słabego three way dance a ta walka też sie zapowiada interesująco.

Choć macie też racje - też mi sie wydaje że na najważniejszej gali roku main eventem powinna być walka 1vs1.Chociaż jakby na ostatecznej karcie widniałby pojedynek :HHHvs.HBKvs.Benoit to też sie nie obraże :)

Zgadzam się z reyem. Main event takiej gali jak WMXX to powinien być single match - Benoit vs. HHH. Chociaż nie mam nic do HBK, bo to dla mnie jeden z najlepszych wrestlerów w historii, to jednak nie chcę go oglądać w tym meczu. Crippler zasłużył sobie na to, żeby było "one on one". Wiem, że Vince nie lubi małych wrestlerów -może to dlatego - może gdyby Benoit był 20 cm wyższy nie byłoby problemu, no ale żeby z tego powodu nie wierzyć w umiejętności zawodnika, tym bardziej po tym co tyle razy już pokazał z Anglem. Moze jeszcze kogoś dorzucą i zrobią tag team elimination match - porażka :(
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Mi sie podoba ten pomysl. Moze tu dojsc do Heel Turn HBK. I to doprowadzi do kolejnych (na pewno zajebistych) walk pomiedzy HBK i Benoit.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Hartfan, to niech sobie zrobią taki mecz na Raw, ale nie na WM :P A poza tym, co dalej z HBK? Skoro będzie walczył z HHH i Benoit na WM, a Chris miał wygrał title na Backlash, to jak później z tego feudu wyrzucić Michaelsa? Tzn można, ale wiesz, żeby to jakoś sensownie wyglądało ;) A co do późniejszego feudu Benoit z HBK, to oczywiście się zgadzam, że byłyby z tego świetne mecze, no ale to już chyba po Backlash.
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

a ja jestem za ty zeby nie bylo wogole tego kutasa HHH w WM XX...

nie trawie jusz go...

znowu bedzie młotek i ciag dalszy jego nudnej kariery jako World Champion !....

- fuck it!!

- WHAT?

- i said - fuch it!

- WHAT?

- I SAID......... GET THE FUCK OUT WITH Tripple H !!

- And that's the bottom line caise i am that damn good!!

i poki beda main eventy z tripple H'em nie poprzestanęna krytyce...

mmm nawet pedigree mu nie wychodzi... to jsuz tego młotka używa cholernego!!

przynajmniej jak uzywam powerbomb jak ktos fiknie to wiem ze go rzucam i ze to poczuje..!!

F**K HHH, F**K GOLF - BLAME CANADA !! hehe

czekam na odpowiedzi.... az mnie ciekawosc zrzera...

see ya

shit - hehe - sorry za błędy, ale czekam na opinie !!

trzymta sie!!

Tu nie trzeba wyrzucac HBK z Feudu. On ma heel turn na WM XX Dolacza do HHH i Evolution i zaczyna sie prawdziwy feud z Benoit.

BigNash: please... Jaki jest HHH taki jest. Jednak mimo wszystko uwazam go za gwiazdora tej fedracji. Wkurwia mnie ze ma pas tak dlugo ale wole ogladac jego niz np Holly;ego, Henrego czy kurwa inna ciote.

Popieram Hartfana. Może Hunter nie robi już tak dobrych walk jak z dwa/trzy lata temu ale WWE bez niego nie byłoby takie same. Jest jaki jest ale jest .... zresztą też go nie lubie :mrgreen:

• Urządzenie:  Android

Zgadzam sie z Hartfanem :!: Po co sie denerwujemy HBK skoro np jakby byl Henry albo jakis inny ***** HBK robi niezle o ile nie zajebiste walki wiec sadze ze moze byc tylko ciekawiej, chyba ze WWE wymysli cos innego i doda do tego np jakiegos innego heela (czyli 2 heeli i 2 facow) ale to sa tylko gdybania. Albo to moze byc tylko jakas zaslona zeby wszystkie plany nie wyszly (albo tuszuja to jakos).

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Hartfan a jaki sens mialoby przylaczenie sie HBK do Evolution po jego fuedzie z Ortonem,Flairem,Batista no i wiadomo z HHH...

Wpierw wraca do WWE ,na SS 2002 pierwsza walka od WM 14 ,gdzie HHH leje go mlotem ,pozniej Elimination Chamber gdzie HHH traci pas,nastepnie Armageddon gdzie HHH zabiera pas itd.

Terac tuz po Last Man Standing i co nagle wielkie zjednoczenie HHH i HBK???Jaki w tym sens?Jak dla mnie bezsensowna sytuacja!!!

Nie mam nic do HBK!Po prostu uwazam ze Benoit zasluzyl sobie na single match na WM XX!!Maja 11 innych PPV gdzie moga se robic specjalne walki ale nie na najwiekszym PPV roku!!!

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

ja teog kutafona nie trawie.... nie mam nic do HBK.....ani do Benoit jak narazie....

jaki jest HHH taki jest i takim pozostanie.... i fakt ma zasług sporo tak dla sie jak i dla WWE...

ale poprzedni rok i jak nic nie zmienia tak i etn rok beda zmarnowane...

zauwazcie ze on jest tak nudny ze jusz nawet o nim nie piszą....

jedynie o filmie w ktorym ma zagrać...

nie wiem... lubilem go ale mnie jusz dobija to jego pasmo mistrzowskie....

dokoncze kiedys....

bo jak pomysle to mnie szlag trafia

P.S. HARTFAN - spokojnie... ja bluzgam na HHH a nie na was... wiec nie do mnie z pretensjami, cyt: " ...kurwa inna ciote"... - wyczuwam tu atak a ja nie staram sie na nikim tego praktykowac....

a tak pozatym to czy ja mam wszystkich uspokajac tu?? heheh :)

narka .... i czekam na posty ...

"Kurwa inna ciote" to nie atak a stwierdzenie faktu.

A co do HBK i HHH. Jak wiadomo WM to PPV turnow... HHH i HBK byli razem w Degeneration-X. Rzadzili federacja jak chcieli. Raw przed tygodniem gdy Benoit wyzwal badz tego badz tego na walke o pas pokazal ze nie klocili sie potem miedzy soba a patrzyli na Benoit z nienawiscia...