Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Gdzie Ty masz takie info niby Wee ?? ani na ign ani na gamespocie ani na innych renomowanych serwisach (w tym nawet an miday'u) nie podaja takiej informacji wiec Ci sie dziwie zleksza :]

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KIL

11

• Viruss

10

• Wee Man

9

• Beholder

8

Top użytkownicy w tym temacie

Jest to już dawno znana informacja, to ja się dziwię, że na tych serwisach o tym nie pisali :)

Na 100 % wychodzi na PC i PS (2 lub 3) a reszta nie wiadomo :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

spoko ale powaga dziene mi to ze na tak renomowanych serwisach nie pisali o PC :] ale znajac zycie .... i tak pewnie nie wyjdzie :P

Badzmy wszyscy omtymistami :mrgreen:

....

Szkoda by było tracić taki tytuł...

164305289646824b56733d3.gif

• 4 miesiące temu...

Narazie nic nie wiadomo po za tym ze jest robiona ;) i ze ma sie ukazac dopiero w 2007 roku (no moze nie dopiero :P ) jakos. Postepy ida ponoc bardzo ladnie - aha zmartwie Cie bo narazie cosik cicho o wersji na PS2 - narazie tylko o next genach mowia non stop :/

• 3 miesiące temu...

13 grudnia na Video Game Awards zaprezentowany został trailer gry! Nie jest on zbyt treściwy, ale w najbliższych miesiącach mają ukazać się kolejne vidy i screeny.

Trailer i info: http://www.tnawrestling.com/news/fullnews2.php?all=1072

DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Trailer mało przekonujący, fajna grafika, ale 0 samej akcji a to ona według mnie jest najważniejsza.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Spokojnie, to dopiero pierwszy trailer. Mimo tego, że pokazuje zajebiście niewiele, sądzę, że przy konkretnej pracy i przyłożeniu się do tematu możemy niedługo grać w solidny produkt (nigdy nie tracę nadzieji, nawet przed ujrzeniem gry :P)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Będzie dobrze, w końcu grę tworzy Midway. Były plany powierzenie developingu EA, jednak lepiej chyba, że koniec końców trafił on w ręce twórców świetnych bijatyk.

Z tego co widzialem na kilku serwisach internetowych o grach, TNA Impact (working title) jest jak na razie zapowiedziany na: PS3, Wii i Xbob360. Nie ma nigdzie mowy o PC (whatever, bo na pc nie ma dobrych bijatyk a i tak sprzetowe wymagania bylyby za duze dla 95% uzytkownikow RM, wiec nie placzcie jesli nie bedzie gry na pieca) i PS2 (rozumiem ze skoro robia gre na ps3 to ps2 mozna juz wyrzucic na zlom:/).

Nie widzialem jeszcze teasera(chce looknac ogladajac impact) ale nie spodziewam sie niczego wielkiego. Zapewne sa to tylko graficzne modele. W samej grze i tak nie beda one tak wygladaly (lecz gorzej). Poza tym grafa nie jest najwazniejsza lecz grywalnosc.

Sam nie wiem jaki system powinni zaimplementowac do gry TNA (moze wymyslec jakis nowy, oryginalny, oby nie zrobili z tego bijatyki z paskami na wzor Nitro/Thundera czy Shodwon:LOW). Moim zdaniem najlepiej jednak by pasowal ten z gier WCW Revenge, WWF No Mercy robionych przez AKI.

Obawiam sie ze tej grze blizej bedzie do (s)hitow takich jak Backyard Wrestling czy Legends of Wrestling niz japonskich perelek jak King of Colosseum, Fire Pro Wrestling, All-Star Pro Wrestling czy nawet WWE Smackdown.

Juz na samym wstepie Midway ma trudny orzech do zgryzienia - poruszanie sie w szesciokatnym ringu. Wydaje mi sie ze nie dadza rady zrobic tak by mozna bylo poruszac sie w kazdym kierunku i do kazdego naroznika (bo jest to niemozliwe przy obecnym 8 kierunkowym systemie sterowania jaki jest w konsolach czy na piecu).

W grach gdzie ring jest czterokatny mamy 8 kierunkow poruszania sie: gora, dol, lewo, prawo(wszystkie do lin) i 4 na wskos (do naroznikow). W szesciokatnym ringu potrzebne by bylo 6 kierunkow na same odbijanie sie od lin: gora, dol i 4 na wskos (zakladajac ze kamera bylaby ustawiona tak by bylo widac jedna z lin rownolegle) ale pozostaja jeszcze narozniki (6!) a na padzie/klawiaturze tylko 2 kierunku (lewo, prawo). Tak wiec pozostale 4 narozniki nie bede wykorzystane bynajmniej do whipowania rywali na nie czy tez biegniecia w ich kierunku ale wspiac sie bedzie mozna (wystarczy podejsc). Moze Midway wymysli cos lepszego (oby nie przekombinowali).

Jedna z szans dla nich jest wykorzystanie galki i krzyzaka kierunkowego (galka do poruszania sie po ringu, krzyzak do poruszania sie w kierunku naroznikow - lub na odwrot) ale nie wiem co z uzytkownikami Wii (ich pad jest poschizowany).

Na pewno gra TNA bedzie jedna z najtrudniejszych (jezli bedzie im zalezalo by byla dobra) do zrobienia i dziwie sie ze Midway podjelo sie tego (nie wspominam juz o Ultimate X) bo w przypadku zlej gry nikt tego nie kupi (fanow TNA w USA i na swiecie jest malo a fani wrestlingu/WWE kupiliby gre tylko gdyby okazala sie dobra).

Nie mniej jednak to wlasnie gra Impact moze przyczynic sie do wzrostu popularnosci federacji i to wiekszej niz nawet przeskok Johna Ceny z WWE do TNA.

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

Jestem ciekaw jak wyjdzie ta gra. Nie oczekuje niczego wielkiego,ale mam nadzieje,że będzie to przynajmniej dobra gra,która na jakiś czas przykuje do tv.

Rzeczywiście, ta gra nie może liczyć na wspaniałą sprzedaż jedynie z racji swej nazwy. Potencjał jest naprawdę spory, a podejście do tej produkcji (ruchy postaci zostaną przeniesione do gry za pomocą sesji motion capture!) świadczy o tym, że powstaje coś większego kalibru, niż kolejna średnia bitka.