Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Kto powinien zostać zwolniony po Wrestlemanii?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Według mnie to po WM'ce powinni odejść:

-Zack Ryder- Co on wogóle jeszcze robi w WWE? Beznadziejny gimmick i wogóle go nie widać. Najlepiej niech pójdzie do TNA i stworzy tag-team z Robbie'm E :D

-JTG- po prostu go nie lubię xD

-David Otunga- według mnie większe drewno od Batisty, ale Vincuś lubi takich więc pewnie zostanie :(

-The Usos- gdy debiutowali myślałem że w niedługim czasie zdobędą pasy Tag-Team jednak CT ma inne plany :(

-Curt Hawkins-myślałem że rozpad jego tagu z Archerem pozwoli mu rozwinąć skrzydła. Widzimy go jednak tylko na SS.

https://forum.wrestling.pl/topic/24351-kto-powinien-zosta%C4%87-zwolniony-po-wrestlemanii/page/2/#findComment-225876

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dawilt2

2

• 8693

2

• krulik234

2

• RealAmerican

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Według mnie to po WM'ce powinni odejść:

-Zack Ryder- Co on wogóle jeszcze robi w WWE? Beznadziejny gimmick i wogóle go nie widać. Najlepiej niech pójdzie do TNA i stworzy tag-team z Robbie'm E :D

Tak tak niech wszyscy przejdą do TNA :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/24351-kto-powinien-zosta%C4%87-zwolniony-po-wrestlemanii/page/2/#findComment-225877

• Urządzenie:  Windows

Lubie takie gdybania, kogo sie moga pozbyc, aczkolwiek ciezko do tego podejsc racjonalnie. Trzeba by zrobic dwie listy:

- Kogo powinni wyrzucic, wg. mnie (1)

- Kogo prawdopodobnie wyrzuca (2)

* - Zeby ulatwic sobie troche dalsze pisanie, oznaczylem obie kategorie numerkami. Przy kazdym zawodniku, o ktorym tutaj wspomne, bede wstawial odpowiedni numerek, lub naturalnie dwa numerki

RAW:

* - Alcia Fox (2): Mimo, ze ją lubie, i z checia bym na nią jeszcze popatrzyl w WWE, to wyraznie nie maja nic dla niej. Jesli nie poleci po WM, to i tak musi sie miec na bacznosci w tym roku. Niech tylko siostra odpadnie z Tough Enough, i pokaze, ze sie nie nadaje (bo tak definitywnie jest, co mozna stwierdzic za kazdym razem, gdy ma najprostsza z mozliwych funkcji, przeprowadzania wywiadow z zoltodziobami w rozwojowce)

* - David Otunga (1) - Jeszcze w NXT w niego wierzylem. Postac potrafil wykreowac, ale wiekszosc czasu, w glownym rosterze, spedzil w Nexus, gdzie byl jednym z wielu. W ringu niestety jest kabaret, i nikt po nim nie zaplacze. Jennifer Hudson nie zostala do tej pory wykorzystana w zadnym programie, wiec az tak WWE nie ma na nia parcia

* - Jey/Jimmy Uso (1) (2) - Ktorys polegnie. Od jakiegos czasu, sa na ten temat spekulacje, wiec mysle, ze najwyzszy czas tego dokonac. Bedzie to jednoczesnie test dla tego, ktory zostanie. Gdyby dalej trzymali poczatkowy gimmick - tych nietypowych samoanczykow, ktorzy umieli sie ubrac, i byli wyksztalceni - to bym nie chcial zwolnienia ktoregokolwiek z nich. Niestety, splycili ich postacie

* - Mason Ryan (1) - Bo mnie przechodza dreszcze jak ma on zlapac za mikrofon. Niestety, do tego zwolnienia nie dojdzie

* - Michael McGillicutty (1) - Bezplciowy do bolu. LK wspomnial o syndromie Haasa, ktory po wystepach mlodego Perfecta, moze miec nowa definicje. Juz Charlie sobie lepiej radzil

* - Primo (1) (2) - Zawsze stal w cieniu Carlito, i mimo zwolnienia pozeracza jablek... Primo nie zdolal sie wybic. Jedyna szansa dla niego, jest szybki awans do glownego rosteru, kuzyna Tito, i polaczenia ich dwoch w tag team, ktory bedzie ludzaco przypominal pierwszych zunifikowanych mistrzow.

* - R-Truth (1) - Dostale kolejna szanse od Vince'a, ale znowu cos nie wyszlo... and That's The Truth

* - Tamina (1) - Bo jest kiepska w ringu, i nie umie gadac. Niby mozna tak powiedziec, o wiekszosci div, ale one przynajmniej wygladaja (lub sa zjawiskami - Beth). Tutaj nie mozna sie nawet tym pochwalic.

* - The Great Khali (1) - Bo to tradycja go wrzucac w takie listy... Nie maja pomyslu, i nie sadze, zeby cos sie mialo w tej materii zmienic

* - Tyson Kidd (1) (2) - Dawno nie widzialem, zeby kogos tak sukcesywnie szmacili.

* - Yoshi Tatsu (1) (2) - Irytujacy. Nic nie wniosl swoja postacia odkad sie pojawil. Nie trudno bedzie znalezc lepszego Azjaty, by tamtejsza czesc globu miala komu kibicowac

SmackDown:

* - Beth Phoenix (1) - Nigdy jej nie lubilem, a taka czystka moze byc dobra wymowka, by zrezygnowac z Glamazon.

* - Chris Masters vs Tyler Reks (1) (2) - Ci dwaj Panowie, maja wciaz trwajacy konflikt na Superstars. Mysle, ze ktorys z nich sie pozegna z federacja. Na korzysc Reksa idzie fakt, ze Masterpiece, jest tam juz dluzej, i pewnie juz kreatywnym nie starcza wlosow na glowie, zeby sobie wyrwac, by cos wymyslec dla niego. Wciaz widze w nim jakis potencjal, ale czy sie przebije? "Plecy" w postaci Ortona, daly mu tylko powrot do Imperium. Dalej juz musi radzic sobie sam. Osobiscie pozbylbym sie T-Reksa.

* - Curt Hawkins (1) (2)- Kolejna proba zaistnienia sie szybko skonczyla na SuperStars. W Tagach sobie radzi (ta dywizja nie cieszy sie powodzeniem), ale w pojedynke nie maja z niego pozytku.

* - Hornswoggle (1) - Zeby sie lista kupy trzymala...

* - JTG (1) (2) - Chyba pewniaczek, jesli chodzi o te zwolnienia. Nie wiem czy ktos taki jest potrzebny w WWE, bo jest bardzo latwy do zastapienia. Przejadl sie juz wszystkim, i od rozpadu Cryme Tyme, moglby zniknac. Bardziej chyba "cierpialem" po stracie Shada, nizeli tego Pana

* - Kaitlyn (1) (2) - Bylo, minelo. Wygralas NXT, i to Twoj highlight w swiecie wrestlingu.

* - Kofi Kingston (1) - Nie lubie jak ktos jest nijaki. Nie zasluguje on na miejsce w takiej formie rozrywki. Wiadomo, ze go beda trzymac za umiejetnosci ringowe, ale odkad przestal byc Jamajczykiem z krwi i kosci, jest baaardzo ciezki do strawienia. Nigdy nie wepchna go do Main Eventow, bo juz mieli to zrobic po programie z Ortonem. Ucichlo, i tak bedzie za kazdym razem. Brak "X-Factora"

* - Matt Striker (2) - Po ostatniej wpadce, przygoda nauczyciela z WWE, moze sie skonczyc. Osobiscie bym go zatrzymal, bo radzil sobie fajnie na stolku komentatorskim, ale teraz... NXT moze prowadzic byle kto...

* - Rosa Mendes (2) - Za kazdym razem bede sie o nia martwil, bo pomyslu nie maja, i nigdy nie mieli. Mam slabosc do latynosek, wiec na mojej liscie Div, jest wysoko

Ludzie, ktorzy pewnie sie przewijali u was, ale unikneli mojej listy:

* - David Hart Smith - Jeszcze mozna zrobic desperacka probe zaszczepienia w nim typowo Brytyjskich klimatow. Jesli to nie przejdzie, to koniec.

* - Zack Ryder - Spore poklady charyzmy. Dobry (denerwujacy wiekszosc) gimmick, ale zbyt duzy scisk, i za mala odwaga federacji, by sie szybko wybil. Wierze, ze dadza mu cos do roboty, ale jesli sie tak nie stanie do konca 2011, to temu Panu bedziemy musieli podziekowac

Edytowane przez N!KO
https://forum.wrestling.pl/topic/24351-kto-powinien-zosta%C4%87-zwolniony-po-wrestlemanii/page/2/#findComment-225923

Sądzę, że zwolnienia powinni otrzymać:

- Santino Marella ( nie darze go ogromną sympatią, jest jedną z nielicznych postaci które nic nie wnoszą do WWE )

- Hornswoggle

- Chris Masters

- John Cena i Rey Mysterio ( za dużo 4kid'ów w WWE )

https://forum.wrestling.pl/topic/24351-kto-powinien-zosta%C4%87-zwolniony-po-wrestlemanii/page/2/#findComment-226000

Niech zyją hejterzy...http://forum.intruderpolska.pl/files/ja_pierdole_952_119.jpg

Według mnie powinni wywalić :

- David Hart Smith - Dawno go nikt nie widział, więc jest nie użyteczny ;) Nawet jako jobber nie walczy...

- Jimmy i Jey Uso - Na samym początku mi się podobali, ciekawy team Samoańczyków, ale później się przejedli :( Może WWE da szanse któremuś i przynajmniej powalczy o US lub IC ;)

- Trent Barreta - Już nawet jako jobber nie walczy -,- Może na Superstars, ale nie oglądam ;)

- Tyler Reks - Ni on charyzmatyczny, ni on bez techniki, a gimmick mi nie odpowiada... Dużo bardziej lubię Mastersa i mam nadzieje, że wygra tą "rywalizację"

https://forum.wrestling.pl/topic/24351-kto-powinien-zosta%C4%87-zwolniony-po-wrestlemanii/page/2/#findComment-226002

Sądzę, że zwolnienia powinni otrzymać: [...]

Wybaczcie OT, ale jak można nie zareagować. I czytaj tu na spokojnie forum...

https://forum.wrestling.pl/topic/24351-kto-powinien-zosta%C4%87-zwolniony-po-wrestlemanii/page/2/#findComment-226003

Sądzę, że zwolnienia powinni otrzymać:

- Santino Marella ( nie darze go ogromną sympatią, jest jedną z nielicznych postaci które nic nie wnoszą do WWE )

- Hornswoggle

- Chris Masters

Zwolnic Cenę? Koleś poświęca całego Siebie dla federacji, najsolidniejszy worker, czołowa gwiazda... w ogóle co to za argument (4kid?)

Co do Raya to wciąż może kręcić dobre walki, co prawda gorsze jak kiedyś lecz i tak ponad WWE standard. Po za tym Mysterio i Cena przynoszą federacji ogromne korzyści, a z tego chyba nikt nie będzie chciał rezygnować.

Edit: Też nie mogłem tego puścić płazem ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/24351-kto-powinien-zosta%C4%87-zwolniony-po-wrestlemanii/page/2/#findComment-226008

Nie będę już komentował wypowiedzi kolegi który zwolnił by największe gwiazdy no to tak.P

Raw

*Primo

Nie trawię gościa,w NXT grał troche faca trochę hella a później jak utworzył tagteam z Ryderem to już się załamałem dopóki w rosterze był Carlito dopóty dało się go oglądać a teraz..

*Yoshi

Zawiódł mnie jak przychodził do federacji myślałem że coś z niego będzie w ECW w miarę sobie radził i myślałem że lepiej sobie poradzi ale nic z tego nie wyszło.

*Ted "jestem milionerem patrzcie"

Żałosne chyba żebrak lepiej zagra milionera lepiej niż on,nawet Marys mu nie pomogła.Do wylotu jako pierwszy

*Usos

Nie chce mi się o nich pisać ;)

Smack

*Chavo

Facet sobie powinien już odpuścić ja osobiście za nic nie przetrzymał takiego szmacenia widać że nie jest typem tak ambitnym jak Kaval

*Kaitlny

WWE chyba zapomniało o jej shocie na pas ale ring skille ma słabe rzadko się pokazuje więc po co tracić kasę

Zostawił bym jednak:JTG,Mastersa i Archera w końcu ktoś musi jobbować

https://forum.wrestling.pl/topic/24351-kto-powinien-zosta%C4%87-zwolniony-po-wrestlemanii/page/2/#findComment-226013

No Vance'a to już nie ma od dawna dla Twej wiadomości...

Co do zwolnień to mam zdanie jak większość jednak po ostatnim Raw, zwątpiłem czy dla Teda czegoś nie szykują.. Przeniesienie na Smacka może. Pamiętacie jak miała zostać utworzona stajnia Fortunate Sons?? Coś chyba o tym zapomnieli

https://forum.wrestling.pl/topic/24351-kto-powinien-zosta%C4%87-zwolniony-po-wrestlemanii/page/2/#findComment-226016

*Chavo

Facet sobie powinien już odpuścić ja osobiście za nic nie przetrzymał takiego szmacenia widać że nie jest typem tak ambitnym jak Kaval

Trudno się z tym nie zgodzić. Chavo chyba nie ma szacunku dla samego siebie bo umiejętności w ringu ma a dalej tkwi w WWE gdzie po prostu jest ciągle ośmieszany.

Wszyscy wymieniamy jobber'ów(ja też takich zawodników podałem w moich typach) lecz coś czuje że możemy być bardzo zaskoczeni. W końcu jobbować ktoś musi a WWE chyba głownie chodzi o oszczędności. W zamian za paru mid-carder'ów ma dojść kilku z rozwojówki. Kto więc może zostać zwolniony? Popatrzmy dla kogo nie ma nic szykowanego na WM-ke. Od razu przychodzi na myśl R-truth. Koleś przegrał z CM-Punkiem dosyć w stosunkowo krótkiej walce na jakimś RAW i w tv go nie widać. Myślę że są naprawde duże szanse że poleci.

Ted Dibiase- Komentarz zbędny. Jeszcze rok był upper-midcarder'em a teraz... jobber. Był poniżany w walkach z Santino, i posłużył jako mięso armatnie dla HHH dałbym mu jakieś 60% na zwolnienie.

W sumie ciężko wytypować jakiś midcarder'ów bo każdy wydaje się mieć coś do zaoferowania ale jak już powiedziałem czuję że możemy być dosyć mocno zaskoczeni.

https://forum.wrestling.pl/topic/24351-kto-powinien-zosta%C4%87-zwolniony-po-wrestlemanii/page/2/#findComment-226019

Jeśli chodzi o CHAVO to myśle że pojawi się pas który zdobędzie jest w ringu naprawdę świetny

ZWOLNIENIA:

Smackdown:

Chris Masters - on już swoje dobre lata w WWE ma za sobą teraz widać nie mają na niego pomysłu

Curt Hawkins - wiadomo jeśli superstars padnie to poleci

JTG- od czasu upadnięcia tag temu nie ma planów związanych z nim chyba że będzie jobbował lub dostanie z powrotem partnera do TT

Matt Striker- nie jest pewne czy odejdzie ale moim zdaniem na pewno po ostatniej serii NXT

Tyler Reks- nie wiem co on robi w WWE ;P

RAW:

Yoshi Tatsu- Myślałem że będzie z jego pożytek w ECW wyróżniał się wygrał także Dark Match 40 osobowy ale teraz joober lub zwolnienie

Regal-Jak go nie zwolnią sam odejdzie na emeryture

Khali- jakoś trzyma się (to dlatego że przyciąga fanów z Indii) oprócz tego żadnego pożytku. Ech kiedyś walczył o WHC dobre czasy minęły więc do widzenia

Goldust- on także może wróci na ostatnie walki i dowidzenia

Jey Jimmy Uso - No nie prezentują w zasadzie nic no ale jakieś tag teamy w WWE muszą być kiedyś nie mieli by szans zostać bo Tag Teamy były naprawdę mocne i ciekawe

Mark Henry- mógł by sobie program z Khalim zrobić ;P

Primo- no wiadomo był Carlito było co z nim zrobić teraz dowidzenia

Według mnie wystarczyłoby powrócić od pasa Cruiserweight dajmy na to że będzie na Smackdown no i na Raw jakiś tam dorobić. W ten sposób dużo zawodników miało by uratowaną dupe

A TERAZ MOJA ZACHCIANKA ;P CHRISTIAN ZWOLNIONY. PO 90 DNIACH RETURN TNA I PONOWNIE BĘDZIE MÓGŁ POKAZAĆ 100% UMIEJĘTNOŚCI

NO CHOCIAŻ TERAZ DAJĄ MU SZANSE W WWE CIESZY MNIE TO ;PPPPPPP

https://forum.wrestling.pl/topic/24351-kto-powinien-zosta%C4%87-zwolniony-po-wrestlemanii/page/2/#findComment-226020