Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Vttitude #1 - Wrestlemania 27 zbliża się wielkimi krokami

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh

http://www.attitude.pl/gfx/vttitude.png

Vttitude, nowy projekt portalu Attitude.pl jest kontynuacją video bloga prowadzonego przez Rafikova ( http://www.youtube.com/rafikovwwe ), w którym dotychczas omawiał na bieżąco wydarzenia w WWE. Forma Vttitude pozostanie taka sama jak w wcześniejszym videoblogu. Tematem pi...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-vttitude-1-wrestlemania-27-zbliza-sie.html
https://forum.wrestling.pl/topic/24337-vttitude-1-wrestlemania-27-zbli%C5%BCa-si%C4%99-wielkimi-krokami/

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rafikov

2

• Noface

2

• Jeffrey Nero

2

• cemas

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo fajnie, że Rafikov dostał taką możliwość. Kanał Attitude wreszcie ożyje. Wideo jak zwykle genialne, w swoim stylu, miszczu. :) Powodzenia na przyszłość.

Done. Nie traktuj tego jako osiągnięcie perfekcyjnego poziomu, ale Twoje v-logi są w chwili obecnej (dla mnie, oczywiście) najciekawszą audycją na Attitude (chociaż Vercyn wpadł na świetny pomysł z tym top10, a jest jeszcze AM). Fajnie, że od teraz będą wychodzić spod szyldu Attitude, bo na pewno pozwoli na więcej odwiedzin, a to jednocześnie przełoży się na większą motywację do pracy. To upodabnianie się do wrestlerów (motyw z ADR, Ceną, Christianem i Rockiem) wyszło naprawdę fajnie i liczę na małą kontynuację, no i na to, że nie zabraknie Ci sił i ochoty.

Rafał, wiesz że uwielbiam Cię słuchać :D Nie które teksty ( podawałem Ci na GG [ głównie o Snooki ] :D ), rozwalają system :D Czekam na więcej, bo świetnie to robisz ;)

Dzięki za pozytywne słowa. O motywację bym się nie martwił czytając takie komentarze człowiek nie traci celu w tym co robi, po za tym robie już filmiki od listopada, więc jak bym miał się zniechęcić zrobił bym to dawno. Partnerstwo z AttitudePL jest również wielkim boostem do motywacji. Dzięki za sugestie Menez z tym naśladowaniem wrestlerów, rzeczywiście takie motywy pojawiały się w moich filmikach, ale nie we wszystkich, od teraz będę w każdym starał się kogoś udawać przez chwilę

Co do Snooki co tu dużo mówić nie ma cenzury, rzeczywiście sprawia wrażenie dziwki i sprzedajnej kurwy

Odemnie masz 100% Poparcie(rób to co ci Wychodzi) i nieprzestawaj bo cie znajde :grin:
Siema rafikov mówiłeś że WM będziesz ściągał? Powiedz mi skąd ją ściągniesz bo chętnie bym sobie też ją ściągnął, zawsze oglądałem ją na żywo na stronce justin.tv, ale były cholerne ścinki ;// Proszę o odpowiedź.

• Urządzenie:  Windows

Pierwsze co, to miło, że o mnie wspomniałeś na początku :)

Ogólnie jestem miło zaskoczony, bo włączając to, widząc, jak długo to trwa i jeszcze, że tematem jest karta na WMke, pomyślałem, że będą nudy, bo o czym można wielce gadać? A tutaj cały czas w pełni wykorzystany, świetnie się to słuchało, nawet mimo, że większość teorii, jest znana i nic odkrywczego tam nie było :P

Powtórzę, że super się tego słucha, no i wychodzi na to, że będę słuchać wszystkie projekty by Attitude ;) (i proszę, nie róbcie jeszcze jakiegoś nowego projektu, bo nie starczy mi czasu :P)

• Reputacja:   257
  • Urządzenie:  Android

Dobra robota. Fajnie by było gdybyś wypowiedział się na temat panowania Jeffa Hardego jako mistrza TNA oraz jego gimmicku Antychrysta Profesjonalnego wrestlingu.

Niestety oglądam tylko WWE i tylko wydarzenia z tej federacji będę omawiać. Mógł bym zrobić filmik o Jeffie, bo coś tam wiem, ale wolałbym tego nie robić, nie oglądając tydzień w tydzień tygodniówek TNA. Gimmick antychrysta jest wspaniały, Jeff się zajebiście w nim odnalazł. Prywatnie Hardy to skończony debil i narkoman, dlatego go nie lubię. Szkoda, że gość tak marnuje sobie życie, bo talent nie wątpliwie ma. O sytuacji z Victory Road nie muszę wspominać :twisted:

Gdyby nie jego problemy z prawem i ogólnie z sobą mógł zanotować długie panowanie jako mistrz TNA. Promo jakie wygłosił na Impact Zone po Bound Of Glory była zajebiste nie mówiąc już o jego wejściu na Genesis.Pas też kapitalnie do niego pasował.

Właśnie z tych powodów głównie szkoda mi Jeffreya

Edytowane przez Rafikov

• Reputacja:   257
  • Urządzenie:  Android

Zgadzam się z Tobą w 100% co do tego, że takim zachowaniem niszczy sobie karierę. Gdyby nie jego problemy z prawem i ogólnie z sobą mógł zanotować długie panowanie jako mistrz TNA. Promo jakie wygłosił na Impact Zone po Bound Of Glory była zajebiste nie mówiąc już o jego wejściu na Genesis.Pas też kapitalnie do niego pasował. Mam nadzieję, że jeszcze wróci i pokaże na co go stać.

Twoje vlogi sa fajne, z przyjemnoscia sie slucha ale mam kilka rad/poprawek.

Chodzi o wymowe angielskich slowek. Kilka razy slyszalem slowko newsach zamiast "njusach", Taker zamiast Tejker itp.

Jesli sprobowal bys to poprawic bylo by swietnie, chociaz i bez tego bardzo przyjemnie sie oglada.

Pozdrawiam ;)