Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Zwolnienia, Rating, Hardy/Sting/Victory Road, Lockdown, Nowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie zgodzę się z tobą w kwestii tego ze Eric jest tylko w TNA by zarobić tudzież wypromować tą swoją firmę Bischoff-Hervey Productions. Według mnie to on dalej czuje że jeszcze nie zrobił wszystkiego w tym biznesie. On doskonale zdaje sobie sprawę z tego że dla wielu jest wrogiem nr. 1 i jest uważany za kata WCW. Według mojej opinii to on chce trocę wybielić swoją postać, chce się wyróżnić czymś pozytywnym by został zapamiętany mimo wszystko jako pozytywna postać. Zresztą dokładnie z tego powodu podpisał w 2002 roku kontrakt z WWE. Jeśli TNA pod jego wodzą osiągnęło by wielki sukces to Eric Bischoff z powrotem dla wielu stał by się kimś. Nie należy na wszystko patrzeć tylko i wyłącznie przez pryzmat pieniędzy bo Easy E do biednych ludzi nie należy. Zresztą on bardzo poważnie angażuje się w TNA, dostał dodatkowa rolę, to znaczy że federacja mu ufa, to znaczy że on sam ma do tego jeszcze motywację. Naprawdę uwierzmy w to że on to robi nie tylko dla kasy, bo dowodów na to że dla niego to tylko i wyłącznie biznes, na dobra sprawę niema.

Jeśli ktoś uważa że TNA jest aż tak biedne że może upaść to niech idzie i spróbuje je kupić. Nawet Vince nie ma tyle kasy by wykupić TNA od Panda Energy.

Całą sprawę idealnie obrazuje odpowiedź Dixie na pytanie zadanie ok rok temu, o to za ile by sprzedała TNA Vincowi.

Na co Pani Carter odpowiedziała: "A za ile on mi sprzeda WWE?"

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arthur Credible

7

• Ceglak

6

• Icon

3

• Jeffrey Nero

1

Top użytkownicy w tym temacie

to znaczy że federacja mu ufa

federacja ufa też Russo...

Jeśli ktoś uważa że TNA jest aż tak biedne że może upaść to niech idzie i spróbuje je kupić. Nawet Vince nie ma tyle kasy by wykupić TNA od Panda Energy.

chyba coś Ci się myli, dana rzecz jest tylko tyle warta ile w rzeczywistości wynoszą jej kontrakty wrestlerów, videoteki, zasoby itd

To o czym piszesz to kwestia widzimisie Pandy, jeśli będą chcieli sprzedać to sprzedadzą, nie to nie. Natomiast Dixie może starać się kupić WWE w inny sposób, przejmując akcje WWE, ale podejrzewam że większościowy pakiet i tak nigdy nie opuści rąk rodziny McMahon, więc nie ma na co liczyć.

Przecież to jest jasna sprawa że Dixie nie kupi WWE, Vince choćby miał się zesrać to tego nie wypuści z rąk. Dixie tylko chciała wyśmiać tych którzy myślą że Vince kupi TNA.

Jednak chodzi mi o to że TNA to nie jest produkt wystawiony na półce z napisem "na sprzedaż". To ile federacja faktycznie jest warta to nie jest istotne, przecież Vince kupił WCW chyba za 2 mln, a mówi się że sama biblioteka multimedialna była dużo więcej warta. TNA to jest prywatna wartość Roberta Cartera. To jest taka sama sytuacja gdybym ja np. miał rower który jest wart 200 zł a ty nawet gdybyś mi dawał 1000zł to bym ci go nie sprzedał. Panda Energy z tego co pamiętam posiada 70% udziałów czyli posiada całkowitą kontrolę nad federacją.

Jednak śmieszą mnie ludzie którzy piszą że Vince w każdej chwili może kupić TNA a nie robi tego tylko dlatego że mu się nie chce czy coś w tym stylu. Dla mnie to jest upośledzenie umysłowe.

TNA jak na razie nie jest na sprzedaż. Znając Dixie to jeszcze długo nie będzie.

@ ArthurWF

masz rację od ponad 1,5 roku nie przepuściłem ani jednego iMPACT! czy PPV ale twoje na wierzchu. jestes monotematyczny. ile osób zwróciło uwagę na to, że jak powiedziałem, że brakuje kwesti o E.E nagle się pojawiły posty o jego geniuszu.

Patrząc na ten pas, nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jest jakiś taki nijaki, bez wyrazu, bez charakteru: nic niemówiący wzór w tle, zanadto rzucający się w oczy napis i logo, kształt, który wywołuje natychmiastowe skojarzenia z wielkim złotym pasem z WCW...

po obejrzeniu wczorajszej gali UFC nie mogę się oprzeć wrażeniu, że nowy pas TNA jest oparty na LH pasie UFC.

Ja bym powiedział ze nowy pas TNA to jest taka mieszanka kilku pasów, na pewno tego właśnie z UFC, WCW/WWE WHC i jeszcze trochę WWE Title. Jednak mi osobiście dosyć ten pas się podoba. Trochę demonstruje przepych, w odróżnieniu od iMPACT! Zone. Martwi mnie jednak to że coś ucichło o kolejnym iMPACTcie poza Orlando. 1 Kwietnia miał być taping iMPACTu w Pikeville, Kentucky, ale nic z tego nie wyszło. Zobaczymy co z tego wyjdzie, podobno Easy E mocno naciska na to żeby częściej wyjeżdżać z Orlando. Moim zdaniem powinni robić tapingi iMPACTa w jakiś większych miastach a nie takiej Koziej Wólce jak Pikeville.

• Reputacja:   257
  • Urządzenie:  Android

Nowy pas jak najbardziej należy uznać za udany.Logo TNA mogło być trochę mniejsze. Wiadomo było, że poprzedni pas był tylko pod Jeffa a w związku z tym, że jakiś czas go nie będzie to mieli okazję na pokazanie nowego pasa. Tylko żeby Eric Young nie zaczął chodzić z pasem Jeffa.