Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Lockdown 2011 - dyskusja, komentarze (spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Być może dla riposty Steinera warto by było. Pewnie by się wkurzył i zaczął rzucać bitchami, co w połączeniu z Erikiem Youngiem byłoby fajnymi, komediowymi dodatkami :)

Mówisz w moim języku:D szczerze to strasznie lubie OJ jest nie najgorszym technikiem i robi z siebie debila może i w obrzydliwy sposób ale :D kurde reakcje na to są boskie:D mina Crimsona może być boska:D chce też Ricka Flaira zobaczyć jak traci cierpliwość czy RVD itd:D

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sebu

8

• Icon

6

• DOG

5

• marcel

5

Top użytkownicy w tym temacie

chce też Ricka Flaira zobaczyć jak traci cierpliwość

Jak Flair strzeli Jordanowi takie Low Blow jak AJ'owi w walce z Hardym na VR to OJ zamiast sie krzywić raczej będzie się cieszył:D

18064125974da1994d7a3f9.jpg

• Styl:  Jasny

Szkoda, że Supermex stopuje Morgana, który powinien dostać push na pas TV.

Marcel, w przypadku Morgana słowa "push" i "pas TV" to oksymoron (coś jak "pachnąca kupa :twisted: ). To tak jakbyś napisał, że AJ Styles'a powinni przypushować na X-Champa (co w jego przypadku byłoby ewidentnym krokiem wstecz. Tak jak pas TV w przypadku Morgana, który do niedawna kręcił się wokoło HW Title'a) :D

Zgadza się, ale obecnie wokół WHC kręcą się inni i na razie nie ma za bardzo jak go wkręcić do towarzystwa. Sam Hogan twierdzi, że to materiał na mistrza, więc zanim

dobierze się do WHC mógłby pochodzić z pasem TV na ramieniu. Nie przypominam sobie żeby miał jakiś pas, oprócz tag team, a tak widz trochę przyzwyczaiłby się do widoku Morgana mistrza.

chce też Ricka Flaira zobaczyć jak traci cierpliwość

Jak Flair strzeli Jordanowi takie Low Blow jak AJ'owi w walce z Hardym na VR to OJ zamiast sie krzywić raczej będzie się cieszył:D

post dnia! :lol:

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Niestety Dirtest Player in the game nie zrobi tego, bo nie ma z OJ programu. Ale chciałbym zobaczyć ten błogi uśmiech Jordana. Ale @Topic Najbardziej liczę na 3 walki: X Division Xscape Match, Immortal vs Fortune i Sting vs RVD vs Kenny. X dywizja jest właściwie zawsze gwarancją dobrej walki. Myśle, że tym razem nie będzie inaczej. Świetny skład, liczę na wygraną Sabin'a lub Max'a Buck'a. Imm. Vs For. zacznę od tego, że stasznie markuje tej drugiej stajni. Z drużyny przeciwnej lubie tylko Bully Ray'a. Grubego Abbysa i starego Flair'a i nadętego Matta po prostu nie trawie. Oczywiście w Lethal Lockdown zawsze jest mnóstwo hardkorowych akcji. Liczę na przyzwoitą walkę i zwycięstwo Kaz'a i spółki. Czekam też na mecz o WHC. Właściwie lubie całą trójkę. Tylko niech Robert i Andersona poprowadzą tę walkę, bo Sting już nie jest najmłodszy (chociarz i tak jestem pod wrażeniem jego kondycji). Andersona jest zajebistym tweenerem. Jest moim faworytem w tej walce. Te ostatnie akcje z liścikami, właściwie to wszystko było mistrzowskie. Liczę też na heelturn Roba, i przyłączenie do nieśmiertelnych (nie mają oni teraz żadnego przedstawiciela w ME; Hardego nie uwzględniam, bo jego pozycjaa na chwilę obecną jest niepewna). Sting jest świetnym face'em i kupuje go. Właściwie to liczę jeszcze na Jarret vs Angel, ale ich cholernie długa podbudowa zaczęła mnie wkurzać ( te fragmenty ze szczęśliwą rodziną Jarretów zupełnie mnie dobiła). Oczywiście Kurt jest gwarancją dobrej walki. Ale jak mówiłem jestem zniesmaczony. To chyba tyle. Lecz jest pewne, że LD będzie lepsze niż VR. Dziękuję i pozdrawiam.

Member of Christian's Coalition

There's a love-hate relationship beetwen Mike

Bennet and fans of RoH. Mike love himself an he hates all the fans. ;)

7674352084f2c2dc0ae610.jpg

PPV już dzisiaj, więc trzeba się troszke wypowiedzieć.

CAGE MATCH: TNA WORLD HEAVYWEIGHT TITLE MATCH

Rob Van Dam vs. MR Anderson vs. champion "The Icon" Sting

Musze przyznać, że zrobiło się bardzo ciekawie w tym feudzie. Sting według mnie powinien zachować pas, ale może się zdarzyć tak, że RVD przejdzie heel turn i z pomocą Immortals zdobędzie pas. Anderson raczej nie zdobędzie pasa, bo niedawno przecież miał. Walke pewnie poprowadzą Asshole i RVD, ale mam nadzieje, że Sting też pokaże coś od siebie.

LETHAL LOCKDOWN CAGE MATCH

Immortal vs. Fortune

Nie ukrywam, że na ten pojedynek czekam najbardziej. Skład Fortune wygląda znakomicie, szkoda jedynie, że nie ma AJ Stylsa, ale kto wie może przyjdzie na pomoc kolegą bo co to za LockDown bez AJa. Niestety skład Immortal nie wygląda już tak dobrze, chociaż po ostatnim impactcie paru zawodników mnie miło zaskoczyło. Jedno jest pewne - poleje się krew i będzie to bardzo dobre widowisko.

LOCKDOWN CAGE MATCH:

Jeff Jarrett vs. Kurt Angle

Feud jest prowadzony bardzo dobrze i coraz bardziej chce, aby go nie kończyli, ale jednak z drugiej strony moga tak to przeciągnąć, że wyjdzie to tylko na minus. Walka ma świetną stylupacje. Jestem pewny, że Angle wygra w submission, natomiast Jeff uzyska pin. Wszystko się rozegra na klatce. Coś mi się wydaje, że zwycięzcą tej walki będzie Kurt Angle. Walka napewno będzie na bardzo wysokim poziomie, jak większość walk z udziałem Kuarta, licze na sporo akcji i przede wszystkim emocji.

LOCKDOWN CAGE MATCH

Hernandez vs. Matt Morgan

Jedna z gorszych walk na tym PPV. Feud jest nudno prowadzony, więc nie oczekuje tutaj zbyt wiele. Napewno poleje się krew, ale większych emocji w tym pojedynku nie będzie.

LOCKDOWN CAGE MATCH:

Mickie James vs. champion Madison Rayne (Mickie's Hair vs. Madison's Knockouts Title)

Napewno będzie to ciekawy pojedynek. Jestem ciekaw na jak dużo pozwoli sobie Mickie James z tą kontuzją, ale powinno być dobrze. Spodziewam się interwencji Tary przez co Madison straci pas, bo nie wyobrażam sobie, żeby mieli ogolić Mickie. Mam nadzieje, że panie dostaną chociaż 10 min na pokazanie na co je stać.

LOCKDOWN CAGE MATCH

The Pope vs. Samoa Joe

Ten feud jest tragicznie prowadzony. Nie wiem czemu Joe nie może zawalczyć normalnie tylko ciągle mają lekkie starcie i uciekają na BS. Mam nadzieje, że Russo się postara i nie zepsuje tego pojedynku, bo panowie potrafią zrobić bardzo dobry pojedynek. Licze tutaj na zwycięstwo Samoa Joe.

LOCKDOWN CAGE MATCH

The X Division Xscape Match

Ta walka według mnie skradnie show. Mamy tutaj wielu bardzo dobrych zawodników i ciężko powiedzieć, który z nich wyjdzie zwycięsko z walki, osobiście stawiam na Maxa Bucka. Licze tutaj na świetne widowisko i przynajmniej 30 min walki, która ma wielki potencjał tylko niech tego nie zepsują, ta walka ma urwać jaja :D

LOCKDOWN CAGE MATCH

Ink Inc vs. Crimson/Steiner vs. Jordan/Young vs. Magnus/Williams

Dywizja TT w TNA jest bardzo dobra i ten pojedynek też powinien taki być. Stawiam na zwycięstwo Ink Inc, ale mogą również wygrać Magnus/Williams. Walka powinna być na dobrym poziomie i mam nadzieje, że tak się stanie.

Ogólnie PPV wygląda bardzo dobrze i bardzo długo na to czekałem. Russo prosze nie zepsuj mi przyjemności z tej gali :D

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

X Division Xscape Match - walki X'ów stoją zawsze na wysokim poziomie i nie inaczej powinno być tym razem. Stypulacja oraz wrestlerzy z pewnością zapewnią nam bardzo ciekawy pojedynek. Promocja wskazywała by na któregoś z braci Bucków, jednak równie dobrze pas może obronić Kaz, albo TNA kompletnie nas zaskoczy i pas zdobędzie ktoś kto wogole nie jest brany pod uwagę.

Ink Inc vs Crimson/Steiner vs Jordan/Young vs Magnus/Williams - Tutaj jest całkowita różnorodność tagów. Są solidni anglicy, silni Steiner i Crimson, high-flierzy z Ink Inc. i komediowi OJ i EY. Z pewnością walka będzie trzymać poziom a zawodnicy dadzą radę. Wygrają anglicy lub Steiner/Crimson, chociaż wydaje się, że Crimson pójdzie po Lockdown w stronę feudu z Abyssem.

The Pope vs. Samoa Joe - słabo prowadzony feud, który powinien się już dano zakończyć. Joe w klatce pewnie rozniesie Pope'a.

Hernandez vs Matt Morgan - Ci dwaj mogą zrobić ciekawą walkę, która może podbudowac Morgana, którego widziałbym z pasem TV bądź Heavyweight.

Jeff Jarrett vs Kurt Angle - feud jest bardzo dobrze prowadzony, jednak powoli zaczyna się nudzić, i powinien się dzisiaj zakonczyć. Typ: Kurt.

Lethal Lockdown - kolejna walka, która może skraść show, jeśli fortune pokażą pełnię swoich umiejętności. Liczę tutaj na jakies efektowne akcje ze strony Kaza i Danielsa. Sądząc po tym jak Fortune dostawali na impactach powinni wygrać na LockDown.

Mr. Anderson vs Sting vs RVD - tutaj ciężko wytypować zwycięscę, bo jak wiadomo Asshole jest nieprzewidywalny, a również można się spodziewać po ostatnich wyadrzeniach heelturnu RVD, dlatego zarówno walka, która powinna przynajmniej dac radę jak i rozstrzygnięcie będą bardzo ciekawe.

18064125974da1994d7a3f9.jpg

Taki króciutki post. Według JB (Jeremy Borash jakby ktoś nie wiedział) na TNA Lockdown 2011 padnie rekord jeśli chodzi o osoby siedzące na trybunach. O ile mi wiadomo najwięcej było na Lockdown 2007 - 6000 osób.
Oh it's real ! IT'S DAMN REAL !

U.S Bank Arena może pomieścić nawet 17 tys. osób, więc o rekord nie ma się co martwić. Oczywiście nie ma szans, że cała widowia zostanie zapełniona, ale gdyby udało się to zrobić w połowie - byłby to ogromny sukces.

Taki króciutki post. Według JB (Jeremy Borash jakby ktoś nie wiedział) na TNA Lockdown 2011 padnie rekord jeśli chodzi o osoby siedzące na trybunach. O ile mi wiadomo najwięcej było na Lockdown 2007 - 6000 osób.

ALe chpodzi CI o same gale PPV ?

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Rob Van Dam vs. MR Anderson vs. champion "The Icon" Sting

Świetna promocja, ciekawi zawodnicy, szykuje się nam niezłe starcie :) proszę tylko o jedno, aby nikt tego nie zrąbał. Hogan odgrażał się w końcu że odbierze pas, co oznacza heel-turn jednego z panów; Sting? niemożliwe, Anderson - bezsensu zaś RVD, zbyt oczywiste posunięcie, aż nie chcę się wierzyć. Nie raz za nosy zwodziło nas TNA i czuje, że tym razem też tak jest. Mam nadzieje, że to było takie gadanie, bo jeżeli pojawi się w czasie walki wrestler przejmujący obowiązki Jeffa Hardy'ego (zdobycie pasa głównego) i przeszkodzi w walce (w TNA bardzo prawdopodobny taki rozwój sytuacji), może być nieciekawie. W końcu immortals nie ma odpowiedniej osoby godnej pasa a ściągnięcie nowej twarzy która przypadnie do gustu fanom jest trudne do zrealizowania. Czyli sumując będzie bardzo ciekawie.

Immortal vs. Fortune

Będzie krwisto. świetna promocja, ciekawi wrestlerzy. Co tu dużo pisać, po prostu nie mogę już doczekać się pojedynku.

Jeff Jarrett vs. Kurt Angle

Mam nadzieje, że walka ta zakończy już niepotrzebnie przedłużany feud. Zaś co do samego pojedynku, znam możliwości Angle, i liczę, że walka będzie na poziomie, lub lepsza niż jego zeszłoroczne starcie z Andersonem. Do tego dochodzi ciekawa stypulacja, nie powinno zabraknąć zabawy. Modle się tylko o jedno, żeby walka zakończyła się czystym zwycięstwem Kurta, a nie jakąś dajmy na tą głupią interwencją kij wie kogo i kij wie za co, na co, po co, jak to z panami policjantami nas TNA zraziło.

Hernandez vs. Matt Morgan

Walka na siłę, można by powiedzieć. Dziwie się, czemu TNA do tego wraca? Rok temu obu panom w odwrotnych gimmickach wyszła dobra walka i to nie wystarczy? Heh trzeba jeszcze raz? Pierwsza rzecz gali nadająca się super do przewinięcia.

The Pope vs. Samoa Joe

Pomimo bezsensownego przedłużania ich konfliktu, liczę na dobry pojedynek. Obaj panowie są świetnymi wrestlerami i jeżeli starcie będzie zakończeniem ich feudu to z pewnością wywalą nam kawał porządnego wrestingu. Przynajmniej tak być powinno, ale co nam TNA zafunduje, okaże się niebawem.

The X Division Xscape Match

Tu niema innej opcji, aby pojedynek wypadł słabo. Boli mnie tylko jedno, że wszystko to kreowane jest pod konflikt braci, który na tej gali ma się najprawdopodobniej rozkręcić na całego. I jeżeli nie byłoby rozłamu, to wątpię aby i taka walka pojawiła się na karcie. No ale cóż, grunt, że TNA zadbało i o show i o przynajmniej jedną walkę z zawodnikami którzy nie potrafią robić słabych walk

Ink Inc vs. Crimson/Steiner vs. Jordan/Young vs. Magnus/Williams

Walkę uznaje za porządny Aperitif przed całą galą. 4 TT powinny wystarczyć aby zafundować widzą szybki i efektowny pojedynek. Obecność Younga nada nam trochę humoru... hmm jedno jest pewne, będzie ciekawie i wesoło

PPV szykuje się świetnie. Dawno w TNA nie widziałem tak ciekawej karty :) ojj ciężko będzie Russowi spieprzyć galę, chociaż znając jego możliwości :twisted: dobra tfffuuu będzie dobrze, musi być dobrze. W końcu i jemu musi coś kiedyś wyjść ciekawie! Dobrze mówię? :P

Z tego co patrzyłem na ticketmaster to wszystkie miejsca do połowy trybun są już zajęte. Szykuje się dobre PPV

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Promocja wskazywała by na któregoś z braci Bucków, jednak równie dobrze pas może obronić Kaz, albo TNA kompletnie nas zaskoczy i pas zdobędzie ktoś kto wogole nie jest brany pod uwagę.

Sytuacja taka nie może mieć miejsca. Stawką tej walki nie jest pas. Więcej, Kazarian nie bierze w niej udziału. Wystąpi natomiast w Lethal Lockdown. Mimo jego formy, nie podołałby w dwóch tak ciężkich walkach.

Człowiek przede wszystkim.

• Urządzenie:  Linux

Galę otworzy walka w dywizji X

The TNA X Division Xscape match with Amazing Red, Chris Sabin, Jay Lethal, Brian Kendrick, Max Buck, Jeremy Buck, Robbie E. and Suicide will open tonight’s TNA Lockdown pay-per-view.

Mimo jego formy, nie podołałby w dwóch tak ciężkich walkach.

Może podołałby (pozdrawiamy Danielsa który właśnie wygrał Xscape match jako Suicide a potem walczył w Lethal Lockdown), ale byłoby to po prostu nielogiczne.

Liczę na dobre PPV ze strony TNA i jakiś fajnym bump z klatki : > (damn, nie ma AJ'a w Lethal Lockdown, kogo zrzucą z konstrukcji : D)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Nie jaram się galą jak inni, ale przyznać muszę, że zapowiada się wyśmienicie. Prawie wszystkie walki powinny wyjść przynajmniej dobrze, jedynie odstają Pope vs Joe(tak, stać ich na świetny pojedynek, ale po tym co zrobili na AAO...) i Hernandez vs Morgan. Pozostałe pojedynki obejrze z czystą przyjemnością, tak świetnej karty nawet oni nie mogą zepsuć.