Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Lockdown 2011 - dyskusja, komentarze (spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA Lockdown 2011 - dyskusja, komentarze (spoilery)

Data : 17.04.11

Miejsce : Cincinnati, Ohio

Oficial Theme Song : A Day to Remember - "Sticks & Bricks"

KARTA :

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/lockdown/ppv6.jpg

LOCKDOWN CAGE MATCH

Ink Inc vs. Crimson/Steiner vs. Jordan/Young vs. Magnus/Williams

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/lockdown/ppv5a.jpg

The X Division Xscape Match

M. Buck/Robbie E/Sabin/Lethal/Red/J. Buck/Suicide/Kendrick

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/lockdown/ppv4.jpg

LOCKDOWN CAGE MATCH

The Pope vs. Samoa Joe

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/lockdown/ppv2a.jpg

LOCKDOWN CAGE MATCH

Hernandez vs. Matt Morgan

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/lockdown/ppv3.jpg

Mickie's Hair vs. Madison's Knockouts Title

Mickie James vs. Madison Rayne ©

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/lockdown/ppv2.jpg

LOCKDOWN CAGE MATCH

Jeff Jarrett vs. Kurt Angle

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/lockdown/ppv1b.jpg

LETHAL LOCKDOWN CAGE MATCH

Immortal vs. Fortune

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/lockdown/ppv1a.jpg

TNA WORLD HEAVYWEIGHT TITLE

Mr. Anderson vs. "The Icon" Sting © vs. Rob Van Dam

Edytowane przez radiomagnetofon
  • Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sebu

8

• Icon

6

• DOG

5

• marcel

5

Top użytkownicy w tym temacie

cóż wyczytałęm większość spoilerów, gala powinna być dobrze wypromowana, więc liczę, że będzie dobrze.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Co do 1 walki, to myślę, że przeciwnikiem stinga, może być mr.anderson, myślę, że sting po powrocie będzie otrzymywał push i raczej nie straci pasa.

Jeff Jarret vs Kurt Angle - tu sporo się zastanawiam, kto wygra, raczej stawiałbym na jeffa jarreta, ale trudny wybór :)

Mickie James vs Madison Rayne - tutaj obstawiał bym na mickie, bo wątpie, żeby CT dopuściło do ogolenia włosów, ale wszystko możliwe, bo wiadomo jak to było cm ppunkiem:)

• Reputacja:   1

wątpie, żeby CT dopuściło do ogolenia włosów, ale wszystko możliwe, bo wiadomo jak to było cm ppunkiem:)

To jest TNA , a nie WWE więc nie ma jakiego kolwiek to związku i znaczenia że tak w WWE postąpili więc nie wiem po co porównywać 2 inne federacje .

TNA już kiedyś ogoliło Knockout (Roxxi), jednak nie sądzę, żeby James się na to zgodziła. Za dużo jak na razie nie wiemy, także jestem ciekawy jakie walki da nam TNA.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Co do walki Mickie James vs Madison Rayne to jestem pewien że wygra Mickie.Raczej mało prawdopodobne żeby ogolili jej głowę.

Walkę Jeff Jarret vs Kurt Angle raczej wygra Jarret no ale może się wszystko wydarzyć.

Bardzo mnie ciekawi kto będzie przeciwnikiem Stinga...

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Co do walki Mickie James vs Madison Rayne to jestem pewien że wygra Mickie.Raczej mało prawdopodobne żeby ogolili jej głowę.

Walkę Jeff Jarret vs Kurt Angle raczej wygra Jarret no ale może się wszystko wydarzyć.

Bardzo mnie ciekawi kto będzie przeciwnikiem Stinga...

Gdyby Mickie dała sobie ogolić łeb to faktycznie było by to duże zaskoczenie.

Kurt skończy z Jarretem tak jak z Andersonem rok temu. Dla mnie ponad 90% że wygra :)

• 2 tygodnie później...

Ogólnie karta nie zgorsza... martwi mnie że nie ma na Open np walki o pas TV Gunner dostał go dość dawno a do teraz nie ma potwierdzenia że coś potrafi..

• Styl:  Jasny

No w sumie można już się wypowiedzieć, bo Lockdown za tydzień. Na papierze karta prezentuje się bardzo dobrze, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

X Division Xscape Match - walka, która ma szansę skraść show i to na nią czekam najbardziej. Wszyscy narzekali, że nie ma X'ów to dostaliśmy od razu 8-osobowy match i miesiące wyczekiwań zostaną nam wynagrodzone. Sam stęskniłem się już za Redem, MCMG i Lethalem. Liczę na wiele widowiskowych akcji i spotów ze szczytu klatki, które rozgrzeją fanów. Myślę, że walkę wygra Max Buck. W końcu rozbicie jego tagu z bratem nie jest bezcelowe i to będzie dobra okazja aby pokazać, że może zacząć feud z Kazarianem.

Ink Inc vs Crimson/Steiner vs Jordan/Young vs Magnus/Williams - cieszy promocja dywizji tag team, która w TNA zawsze stała na wysokim poziomie. Walka zapewne wyjdzie na plus, o ile OJ nie będzie miał pedalskich zapędów. Walkę wygrają powracający Anglicy, albo ostatecznie team Crimsona i Steinera. Obojętnie, który rezultat się sprawdzi to będę zadowolony.

The Pope vs. Samoa Joe - po tym, co panowie pokazali do tej pory nie nastawiam się na zbyt dobrą walkę. Między nimi nie ma chemii i wyraźnie nie mają pomysłu jak pociągnąć to dalej. Niech Joe to wygra i zakończy ten bezpłciowy feud.

Hernandez vs Matt Morgan - podobnie jak wyżej, nie jest to feud, który porywa publikę. Według mnie panowie powinni dostać jakąś dodatkową stypulację, która by nieco zachęciła do oglądania tej walki. Szkoda, że Supermex stopuje Morgana, który powinien dostać push na pas TV. Pewnie jeszcze pociągną to przez kilka tygodni, więc spodziewam się zwycięstwa Hernandeza.

Jeff Jarrett vs Kurt Angle - to jest obecnie najlepiej prowadzony feud. W ostatnich tygodniach jakby trochę podumierał (przynudzające segmenty z kochającą się rodzinką Jarrettów), ale akcja z gitarą, czy niedawno w klatce znowu naprowadziły go na dobrą drogę. Myślę, że walka w klatce jest idealnym momentem na zwycięstwo Kurta i zakończenie feudu, dlatego też Network przygotowało specjalną stypulację. Escape match raczej odpada, bo dwóch takich samych stypulacji na galę nie dadzą. Ja liczę na Barbed Wire Cage Match, którego w TNA już dawno nie było, a nadarza się do tego idealna okazja.

Lethal Lockdown - ta stypulacja nigdy nie zawodzi i po Xscape może być drugą najlepszą walką. Poznaliśmy wszystkie niewiadome i zwycięstwo Fortune wydaje się być pewne. Szkoda, że nie będzie AJ'a, który zawsze w tej walce był mocno rozpisywany i popisywał się spotami wysokiego ryzyka.

Mr. Anderson vs Sting vs RVD - Sting raczej nie da rady wziąć na siebie ciężaru prowadzenia walki, więc zrobili Thiple Thread Match, co jest bardzo dobrym posunięciem. Miesiąc czasu to trochę za wcześnie na zmianę mistrza, więc typuję zwycięstwo Bordena i dopiero na Sacrifice nowego champa. Bardziej mnie ciekawi, kto przejdzie heel turn. Mamy face vs face vs tweener, ciągłe ataki Andersona na innych to tylko zasłona dymna i ostatecznie RVD może przejść na ciemną stronę mocy. Liczę na dobry pojedynek, bo promują i podgrzewają atmosferę co tydzień.

Edytowane przez marcel
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Patrząc po karcie, będzie to pierwsza gala TNA po nieszczęsnym HardCore Justice, którą obejrzę. Do TNA zniechęciłem się właśnie po OLS. Hernandez z Morganem mogą zrobić dobrą walkę, ich ostatnia na Victory Road (chyba, nie oglądałem dawno więc nie wiem czy ostatnia) pomimo narzekań mi się podobała. Mam nadzieję, że wrócę do Total Nonstop Action, już na stałe.

Oh, you're so perfect

Oh, you're so perfect

Oh, you're so much better than me

So much better than me

You SUCK!

sygna by Filipoo666

13494269854c0cd6a271952.gif

lockdown, jedna z moich ulubiony gal TNA, obejrzę na pewno, karta dość mocno, myślę że nawet lepsza niż niektóre karty WWE. liczę na ME, podoba mi się tez feud między jarretem a angle
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

X Division Xscape Match - Będzie dobrze:D, nie mam zamiaru wyrokować wygranej:P bo tu wszystko możliwe ale nie mam zamiaru przewijać:D

Ink Inc vs Crimson/Steiner vs Jordan/Young vs Magnus/Williams - Nie rozumie tutaj Marcela :D mnie tam ciekawi mina Stainera lub Crimsona gdy będzie się obcierać o nich OJ (co same z siebie jest obrzydliwe). Po za tym dziwi mnie jedno :D czemu Young nie uważa się za prawowitego mistrza przecież ma pas:D Licze na niezłą komedie OJ i Younga + niezłe odgrywanie ról Steinera, Magnusa i Williamsa, a także dobrą walkę ogólnie:D Może was zadziwię ale po zbiorze tych elementów stwierdzam że może ukraść ta walka wieczór:D Lubie walki X ale jakoś lubie kiedy w walce jest i charakter i komedia i show i walka w X jest głównie walka.

The Pope vs. Samoa Joe - jeżeli po tej walce będę mógł powiedzieć "Amen" zostanę usatysfakcjonowany.

Hernandez vs Matt Morgan- a mnie ta walka interesuje i liczę na mocną dominacje i wygraną Matta lub... krucjatę Matta z jakąś personą przeciwko mexykańcą... (czego też się boje bo z kim?)

Jeff Jarrett vs Kurt Angle- mam mieszane uczucie czasem mnie to kreci czasem dobija... niech Kurt pokarze klase i tyle, a że potrafi robić boskie walkie wiemy wszyscy

Lethal Lockdown - skład będzie dziwny:D ale... licze że nas to wszystko zaspokoi

Mr. Anderson vs Sting vs RVD - Sting i tyle... Każdy z tych panów trzyma poziom. Choć najmniej Sting ale RVD i Anderson ogólnie w ringu najgorsi nie są i nie licze na kupe

Nie rozumie tutaj Marcela :D mnie tam ciekawi mina Stainera lub Crimsona gdy będzie się obcierać o nich OJ

Ja ogólnie takich akcji nienawidzę i wywołują we mnie obrzydzenie za każdym razem gdy OJ to robi. Być może dla riposty Steinera warto by było. Pewnie by się wkurzył i zaczął rzucać bitchami, co w połączeniu z Erikiem Youngiem byłoby fajnymi, komediowymi dodatkami :)

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows

Szkoda, że Supermex stopuje Morgana, który powinien dostać push na pas TV.

Marcel, w przypadku Morgana słowa "push" i "pas TV" to oksymoron (coś jak "pachnąca kupa :twisted: ). To tak jakbyś napisał, że AJ Styles'a powinni przypushować na X-Champa (co w jego przypadku byłoby ewidentnym krokiem wstecz. Tak jak pas TV w przypadku Morgana, który do niedawna kręcił się wokoło HW Title'a) :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

X Division Xscape Match - oj dawno nie było tego typu pojedynku. Liczę że zostanie to godnie wynagrodzone, choć Robbie prezentuje się słabo a Okada jako Suicide to też niewiadoma.

Ink Inc vs Crimson/Steiner vs Jordan/Young vs Magnus/Williams - tylko crimson - steiner. Ten tag team to materiał na przyszłych mistrzów. Walka powinna być niezła.

The Pope vs. Samoa Joe - nie interesuje mnie to. Popa nie lubię a Joe ostatnio to jakieś nie wiadomo co.

Hernandez vs Matt Morgan - walka może być dobra i brutalna. To już chyba będzie koniec feudu.

Jeff Jarrett vs Kurt Angle - obawiam się że walka nie sprosta oczekiwaniom. Stan zdrowotny Kurta to niewiadoma, a Jarrett najlepsze lata ma za sobą. Ale jeśli obaj byli oszczędzani ostatnio po to żeby dać z siebie wszystko na Lockdown to będzie dobrze.

Lethal Lockdown - pewnie będzie dużo krwi i zadymy. Liczę na jakieś akcje wysokiego ryzyka z udziałem głównie Fortune.

Mr. Anderson vs Sting vs RVD - Anderson będzie obijany, RVD będzie kopał a Sting będzie oszczędzany. Przy czym na końcu Icon pewnie, jak to już wcześniej bywało, przypnie rywala jakimś sprytnym sposobem.

Dobrze że nie w Impact Zone. Duża hala idealnie współgra z tą galą.

Egoista, alkoholik, fan wrestlingu lat 90-tych :)

7062611814df90a2160f60.jpg