Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Logo Attitude Mówi

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

W temacie zawarte są w zasadzie wszystkie niezbedne informacje. Jak widać nasz lokalny audio felieton, potrzebuje jakiegos rozpoznawalnego loga, w ramach ciągłego parcia na rozwój. Czegoś z czym szybko będzie mogło się show utożsamić. "Charyzmatyczny Kwiat Wiśni" zdaje sobie sprawe, że mamy na forum multum grafików, więc wypada to zadanie powierzyc wam. Liczymy na waszą kreatywność! Grunt, żeby wszystko się "kupy trzymało" (proszę dosłownie tego nie brać), więc wykorzystanie loga naszego forum jest wskazane. Wszelkie mikrofony, napisy, i inne pierdoly związane z AM są naturalnie mile widziane.

Nie jestem zbyt obeznany w tych sprawach, ale chyba rozmiar standardowej sygnatury 600x250, czy jak tam to leci, bedzie optymalny. Co nie oznacza, ze odrzucamy wszelkie mniejsze, badz wieksze, projekty.

Miło byłoby zobaczyć nowe logo juz przy okazji wydania nr.31, które bedzie dotyczyło WrestleManii, ale jeśli nie pojawi się jakis naprawde mocny kandydat, to pewnie termin będzie przedluzony. Wstępnie - do końca marca

Jin dziękuje za wszelkie, chocby te nieudane, proby stworzenia czegos dla dobra AM i Attitude.

Edytowane przez N!KO

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brejver

5

• N!KO

3

• Rei Ashikaga

2

• xero

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

http://img291.imageshack.us/img291/33/attty.png

W sumie bez pomysłu robione, ot tak. Ale - może się przyda. ^^

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

logo Attitude Mówi już jest i nie powinno być zmienione bez potrzeby

http://attitude.pl/gfx/felietony/attmwidl2.jpg

5199219949eed950a51bb.png

logo Attitude Mówi już jest i nie powinno być zmienione bez potrzeby

Faktycznie! Zapomnialem o tym logo... Przypadek? :smile: Nowe, odswiezone, sie na pewno przyda. Szczegolnie, ze pojawił się ciekawy pomysł, więc warto poczekać.

Nie wiem czy przypadek czy nie, ale loga się nie zmienia od tak...

Nie wiem czy przypadek czy nie, ale loga się nie zmienia od tak...

Przypadek to nie byl, bo logo jest po prostu ... zwyczajne. Takie cos, zeby tylko bylo. Stad tez przypomnialem sobie o nim, jak je wstawiles. Jesli nie pojawia sie lepsze propozycje (...o zgrozo), to zostaniemy przy tym. Zmiany są potrzebne. Attitude Mówi się bardzo rozwinęło. Kiedyś narzekałeś na brak jakichkolwiek komentarzy... Teraz dostajemy ich satysfakcjonującą ilość przy kazdym wydaniu i ludzie doceniają robotę i chcą więcej. AM nawet zainspirowało (nie wiem czy mogę użyć tak wielkich słow w przypadku Przegladu Vercyna) do nagrywania własnych "programów", które wzbogacają portal. Zmieniliśmy wejściówke. Systematycznie zapraszamy nowe, forumowe, twarze. Chcę, żeby coś się działo, więc nie wiem czy zmiana takiego dodatku, jakim jest prosta grafika, która ujrzy "światlo dzienne" tylko przy okazji kolejnych nagrań, była tak wielką sprawą, by nie mieć możliwości jej ulepszyć "ot tak"

Edytowane przez N!KO

Nigdy, ale to nigdy nie narzekałem na brak czegokolwiek.

a wejściówka została zmieniona na taką... boże co to w ogóle jest? Ni to z dupy i do niczego nie pasuje...

P.S.

Jin, sam jesteś pedał

Ach, widzę, opozycja nie śpi ;)

Stare logo do pięknych nie należy, trzeba przyznać. Z resztą, AM cholernie się rozwinęło (a mowie to mimo, iż zaczęłam Atti przeglądać dopiero jak pojawiła się 13 czy 14 część bodajże), nowa wejśćiówka IMO troche lepsza (mimo, że strasznie Marciniasta), mieszanie themu Danielsa z Ivoną brzmi... dziwnie.

Brejver, ależ boli Cię odejście... teraz pewnie będziesz napierdalał pełną ofensywą na ten projekt tam gdzie można...

Ale co ja tam mogę wiedzieć, głupi plebs jestem, mam mały postcount i się nie znam, a Angelina dla mnie brzydka...

Szkic już wysłałam, uwag nie ma, czyli robić już wersję stabilną?

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

a Angelina dla mnie brzydka...

Nie znasz sie :P :twisted: A co do loga, to jak bede mial troche czasu moze sie skusze by cos pokombinowac :)

10064128234e286220b890c.jpg

• Urządzenie:  Linux

Nie ma się co spinać Brejv, chillout. Skoro Niko i Jin, którzy prowadzą teraz systematycznie audycję AM i są za nią w 100% odpowiedzialni (nagrania i edycja + mastering Kopra) to mają prawo do zmiany loga, muzyki, intra, etc. Przecież nigdzie tego nie opatentowałeś (ani Ty, ani Przemk0). Uważają, że trochę to odświeży AM i ja jestem na tak. I fakt faktem, mój udział w AM i odsłuchiwanie systematyczne tej audycji od 20-którejś części, sprawiło, że zajarałem się takim multimedialnym projektem i postanowiłem dołożyć także coś więcej od siebie (poza newsami) dla tego portalu i forum.

mieszanie themu Danielsa z Ivoną brzmi... dziwnie.

To nie była Ivona

Brejver, ależ boli Cię odejście... teraz pewnie będziesz napierdalał pełną ofensywą na ten projekt tam gdzie można...

Ale co ja tam mogę wiedzieć, głupi plebs jestem, mam mały postcount i się nie znam, a Angelina dla mnie brzydka...

Nie boli bo sam to zrobiłem więc dlaczego może boleć :D? Sama byś tak chciała wyglądać jak Angelina :P

Sama byś tak chciała wyglądać jak Angelina :P
Masochistką nie jestem, wybacz :oops:

Skoro nie boli, to czemu ostrzeliwujesz Charyzmatyczny kwiat wiśni na każdym możliwym froncie?

Ale stare logo musi odejść! Wygląda jak Rosie ;P

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Dobra dobra :D Chciałabyś :D

To ja wklejam swoją próbkę. Jest może troszkę surowa, ale liczę, że przypadnie Wam do gustu:

http://i54.tinypic.com/2j44lk7.jpg

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29914]UFC: it's damn real! - pierwsze diary o MMA[/url]

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=18744]Ring of Honor: Trochę inny booking.[/url]

ZAPRASZAM!

Rozyebany system dżoni! :D

Co do tematu: nie słucham AM ale argumenty (?) jakie przedstawia Brejver to jakaś padaka. Po komentarzach w newsach widze, że N!KO odwala kawał dobrej roboty z tym projektem (więcej i częściej niż za czasów Brejver-Marcin), a taka zmiana loga może dać jeszcze trochę więcej świeżości temu projektowi.. szczególnie, że stare logo jest bezpłciowe.

A, fajnie się kłócicie, nie kończcie prosze<3

14078636424fdfa1a4c8062.jpg