Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czwarta Gala

LegendKiller

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Rab..Rab..Rab...you're great :) ale mam pewne zastrzeżenie, Offten dostaje wicej czasu antenowego niż sam Knifer :D :D :D Po PPV mam nadzieje na jakiś chociaż leciutki push :D (wiadomo że Stabber ot mi od razu nie jobbnie :D) Na Outbreak wspomniano o jednaj ważej rzeczy, po co te tytuły tag team skoro nikt o nie nie walczy oprocz K & V ? :D To by było na tyle mojego biadolenia...:P
  • Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

4

• mnih

2

• Juppozo

2

• Scythe

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Offten dostaje wicej czasu antenowego niż sam Knifer

Dostaje czy dostal na tej gali, bo to duza roznica. A dostal bo akurat napisalem pod niego segment. Zarowno Oscar jak i Paul to twoje postaci wiec ich czas "antenowy" rowna sie twoj czas antenowy. Leciutki push ? Przeciez wlasnie dostales title shot. To nie jest leciutki push ?

A to pasy tag team sie nie boj. Zaczna walczyc, juz moja w tym glowa.

4302049614329261d90190.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Mam nadzieje że dywizja tag team ożywi się :) Coraz bardziej kręci mnie ten cały e - fed :D

• Urządzenie:  Windows

kurwa , jestem w szoku .

zwykle mówi sie , że cover jest suabszy od oryginalnej wersji ... więc ja sie aż boje pomyśleć , co to byu za mistrz świata w pierwszej wersji , którą bill gates swoim zajebistym systemem wysuau wpizdu . :)

anywayz : gala kurewsko dobra . urban rządzi , segment z psajko napisany w taki sposób , że ni chuja ciągle nie wiem , gdzie jest vanessa . :D ale o to chodzi , jest zajebiście .

ogólnie tłusty joint , każdy by chciau takie dostawać . chuj ze spóźnieniem , wtopiuem sie w tą gale jak w miękkie piersi . :D

a co do pomocy : do usług . :-)

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Rabol świetna gala i szczerze Ci gratuluje, że potrafiłeś wyjść z tego dołka i napisac tak dobry produkt. Humor jak zawsze swietny, a jeśli ktoś nie podziela mojego zdania to spuszcze ze smyczy mój nieposkromiony gniew zabierając go do piekła i spowrotem!! Doskonałe rozwiązanie walki o główny tytuł, cieszy debiut E2, miejmy nadzieję, że roster z czasem będzie jeszcze większy :). Poza tym widze, że Jupiter ze starego ramola przeistacza nam sie w takiego uniwersalnego żołnierza, który wstanie z łóżka i będzie biegał z plastrami i bandażami aby dopaść swoich przeciwników :D. Pozdrowienia Jupiter :). Gratulacje raz jeszcze Rab i czekamy na kartę.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Urządzenie:  Windows

Ech. Dobra gala

Szkoda ze moja walka z Big eL nie odbyła się :(

Zalezało mi na tym, by wiedzieć który z nasz jest lepszy

Ech. Dobra gala

Szkoda ze moja walka z Big eL nie odbyła się

Zalezało mi na tym, by wiedzieć który z nasz jest lepszy

Tak miedzy nami dwoma ;), tak naprawde kto jest lepszy a kto gorszy mozesz dowiedziec sie głownie na PPV. Na Outbreak nie masz stuprocentowej gwarancji, czasem bowiem moze okazac sie ze przegrasz (lub wygrasz) match na potrzeby storyline'u ;)

A co do BL - nie boj sie, bedziesz mial jeszcze okazje ;)

Gala niesamowita, segmenty nieziemskie, a i widać że Czółkowski i Mazur "docierają się" i nabierają charakterów, są coraz bardziej wyrazisci. Tak samo jak Galareta. Zajebiscie zapowiada sie PPV. Nic tylko pisać erpa i czekać...

Gratulacje Rabol, naprawdę gratulacje, bo po takim wypadku ciężko wogóle cos napisać.

Poza tym widze, że Jupiter ze starego ramola przeistacza nam sie w takiego uniwersalnego żołnierza, który wstanie z łóżka i będzie biegał z plastrami i bandażami aby dopaść swoich przeciwników . Pozdrowienia Jupiter

Niezłe porównianie :D pozdrawiam również i czekam na :D "czystą" :D walkę :grin: :grin: :grin:

53541565549537ccb6a05f.jpg

K będę czytał i od razu relacjonował swoje wrażenia ;)

1szy segment standardowo bardzo dobry : dialogi/monologi/wypowiedzi takie jak powinny być (czyli psaujące do postaci)... paralizatory :) kojarzy mi się to z Hall'em :D

Mazur : Spójż Czoło.. Urban ! Lubisz Urbana..

Spojz Jasiu, misiu! Lubisz misia, nie placz juz :lol:

Mazur : Cóż.. gdyby to nie był Urban, byłbym zdruzgotany..
Mazur : Nie powiem żeby mu się to nienależało !
Majkel wskazuje na niego palcem i wybucha śmiechem a wraz z nim publiczność tak że cała hala śmieje się z Urbana

qrcze musze przeczytać jak wygląda postać tego Urbana i dlaczego go nie lubimy... :P

Urban : ZGNIOTE CIĘ JAK ROBAKA !! ROZUMIESZ ? ZGNIOTE CIE KOPNIAK !

nie! to ja na PPV zgniotę robaka :P

hmmm właśnie słyszę The Bloodhound Gang - Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss... fajny song i wyjebany teledysk ;)

Worker : Mariusz.. od oświetlenia..

a ja 'stem Mariusz z Komuny :P

Czółkowski : Nienawidzę Cię

buahahaha... to jak odpowiedz kobiety :P

Mazur : No proszę ! Odezwałeś się ! Co powiesz na zapowiedziany właśnie match o eXtreme Title ? Ekscytujące, prawda ?

nie zebym sie czepial, ale on juz wczesniej sie odezwal ;)

zonk... co ja mam na tej playliscie : Quincy Jones - Ai No Corrida :twisted:

Pokonali przeciez Kopniaka i TuanX'a.

nie, nie, nie... oni pokonali Kopniaka :P

fajny segment, dobre przejście ze sprawy Vaclav/Knifer do sprawy Jupek/BS/LDM/Scyth ;)

Czółkowski : W ich porażającą głupote ?! Ja też nie ! Haha ! Dziękuję Ci Boże wszechmogący za obdarowanie tych dwóch zaawansowanym debilizmem ! To piękne.. chyba będę płakał.

hyhyhyhy :P

Soldato : Wy obrzydliwe świnie !!

Heel Heat.

Czółkowski : Świnie !!

Mazur : Klasa w pełnym tego słowa znaczeniu !

Czoło wymiata :P

Nikogo nie obchodzi los Alistera ! Nikt palcem nie ruszy by mu pomóc !

Czółkowski : Próbowałem Soldato ! Próbowałem !

Przysięgam, gdybym tylko miał taką możliwość.. wsadził bym tej dziwce pistolet w pysk i opróżnił cały magazynek !

Mazur : Matko kochana..

Czółkowski : Wiem, tez żałuję że nie ma takiej możliwości..

buahahahaha... jak wyżej :P

The Buggles - Video Killed The Radio Star... zapomnialem, ze to mam... może kojarzycie to z GTA-VC :P To musi być theme zblizajacego sie PPV :P ou o-ooo-ouu :lol:

Czółkowski : Wyższą kulturę wrestlingu prezentuje Tuan X ! To maszyna do dźwigni Double M !

nic dodać, nic ująć =]

Mazur : Nie byłbym tego taki pewien ! Chris Attitude nie podda się tak łatwo !

To się okaze 2M, to sie okaze ;)

Czółkowski : HA! Wiedziałem że nie ma odwagi by stanąć z Soldato oko w oko !

Soldato to postać 0k0'a?? nie ma odwagi by stanac z 0k0 oko w oko :P

Czółkowski : Pójdziesz siedzieć, narkomanie !!

:P

bardzo fajny segment... poza komentatorami to chyba praca eM'a ??

segment z Urbanem rzadzi :D :P :] :)

Trzydzieści minut wyższej kultury wrestlingu

yupi, zaprezentuje caly repertuar moich dzwigni :P Poddam Cie na 15 roznych sposobow, bejbe :P

hmm... mile jestem zaskoczony rezultatem mojej walki... czy to bylo zwiciestwo pod jakis storyline? :P

Czółkowski : Jeżeli sędzia nie zdyskwalifikuje go za to, osobiście poczęstuje go prawym sierpowym

:P

Czółkowski : Eee.. obu. Jupiterowi zrobi jednak coś znacznie gorszego. Spuszczę ze smyczy mój nieposkromiony gniew zabierając go do piekła i spowro..

qrcze skad ja znam ten tekst ?? :P

Mazur : Często zdarza się że zawodnicy wpadają na ten sam pomysł co kończy się podwójną katastrofą. Pytanie teraz, który z nich prędzej się podniesie ?

znow deja vu :P

hehe w ladny sposob pozegnalismy Kopniaka :P

Stabber wchodzi na ring, Scyther zaś schodzi z niego.

Czółkowski : Scyther obmyśla właśnie taktykę !

Mazur : Czyżby ? Po mojemu Scyther się bo..

Czółkowski : Zamilcz Double M !

:twisted:

Czółkowski : Ja też nie Double M ! Chciałbym móc wejść do komory kriogenicznej i.

Zapraszam do Wałcza ;)

No bardzo fajna gala, przyjemnie sie ja czytalo, mimo iz nie mialem ani jednego segmentu :)

Pozdrawiam i ide szamac :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

jeśli miałbym wkleić wszystkie cytaty, które mi się widziały, to zbyt dużo by tego było, bo gala wymiata w każdym stopniu. Tak jak pisał Psycho, aż strach pomyśleć, jak wyglądała pierwotna wersja, chociaż wcale nie wykluczone, ze ta nie jest tak samo dobra. Wszystko się idealnie sprowadziło do PPV. Wiadomo, dlaczego są walki, po co, i kurwa o co :):) Jeśli ten Outbreak wyglądał prawie jak pierdolone PPV, to ja nie wiem, co to bedzie się działo w Krakowie :D Chyba Wawel się posypie :D Scy i Lordunio robią niezły burdel w AWF i elegancko :D
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

poza komentatorami to chyba praca eM'a

Jak juz wspomnialem, nikt w AWF nie dotyka segmentow procz mnie. Nawet strategii nie przyjmuje ;)

[ Dodano: 2005-11-14, 15:02 ]

eśli ten Outbreak wyglądał prawie jak pierdolone PPV, to ja nie wiem, co to bedzie się działo w Krakowie

Moge zdradzic ze PPV bedzie cechowac fakt ze albo je pokochasz albo znienawidzisz ;)

Dzieki mnihu za fajny komentarz, widze ze sie napracowales, dostaniesz za to Drzewo Title ze starego PCW Tony'ego ;)

jak napisał Scythe - każdy segment, najdrobniejszy szczegół jest przemyślany, a wszystkie drogi prowadzą do Krakowa...

co do segmentu z Komisarzem, Jupiterem i BS, to trochę przypomniało mi, jak Kane i Taker podpalali biuro Regal'a w WWE :P... tylko, że my jesteśmy face'ami, i skończyło się na poszarpaniu marynarki szanownego pana Sullivana :lol:

tylko, że my jesteśmy face'ami

Hehe, chodzi raczej o to ze Taker i Kane mieli gimmick Brothers of DESTRUCTION ;)

Potem tez jak przed WM17 szantazowali Regala grozac zrzuceniem kukielki wygladajacej jak Steph ;) z balkonu ;)

No ale nasz komisarz juz dostal wystarczajaca dawke szantazu wiec postanowilem zrobic to w ten sposob ;)

tak, pamiętam tą "Stephanie"... ale chodziło mi głównie o samo podobieństwo... biuro Komisarza i dwaj młodzi gniewni :D

a wszystkie drogi prowadzą do Krakowa...

kurwa a nie do Rzymu?? :D :D

Potem tez jak przed WM17 szantazowali Regala grozac zrzuceniem kukielki wygladajacej jak Steph z balkonu

u nas było na odwrót... to Galareta błagał Itchiego żeby nie skakał z rusztowania :D

[ Dodano: 2005-11-14, 15:16 ]

biuro Komisarza i dwaj młodzi gniewni

Dzięki Ci Reap... nareszcie ktos przyznał że jestem młody!!! :)

53541565549537ccb6a05f.jpg