Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

*** Zasady *** Look inside

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Uwaga, o co tutaj chodzi, krotko i zwiezle. Wpadlem na pomysl, podrzucilem go Razorowi, no i oto jest:)

Wzorem zagranicznych forum, na ktorych organizuje sie PPV's w ktorych kolesie walcza na music videosy, postanowilem organizowac tutaj PPV's w ktorej walczyloby sie na wiedze o wrestlingu.

Wyglada to mniej wiecej tak:

(przykladowo)

Ja z czyjas pomoca ustalam karte na takie PPV. Ustalamy date i walki jakie mialyby sie odbyc. Zalozmy 14 marca. Ustalamy walke dajmy na to Razor vs. Deliquent. Podaje im temat z jakiego mieliby sie przygotowac (np. wrestler, federacja, rok, lub jakis inny temat). Oni maja iles tam czasu, zeby sie przygotowac, po czym 14 marca, w dniu PPV obaj wchodza na irca i walcza we dwoch w quizie, w ktorym ja zadaje pytania z danego tematu. Mysle, ze pomysl naprawde nie jest glupi:) Karta bylaby tworzona jak na PPV, tzn z main eventem, upper card, mid card i innymi. Kazdy kto wygralby swoja walke zawsze by awansowal w karcie i po prostu zyskal szacunek innych. Nie wykluczam mozliwosci wprowadzenia nagrod. Nie chce sie bawic w jakies punkty za zwyciestwa, punkty sa we Wrestletyperze, tutaj ja dedydowalbym kto zasluguje na walke z kim i co byloby najciekawsze. PPV odbywaloby sie powiedzmy raz na kwartal? Mysle, ze to w sam raz. Postaralbym sie sciagnac kilka wiekszych 'nazwisk', zeby PPV te byly jeszcze atrakcyjniejsze. Mysle, ze jest to ciekawa forma sprawdzenia swojej wiedzy na temat wrestlingu.

Napiszcie co myslicie o tym pomysle.

Edytowane przez Y2J

70480578844af90bfa37be.jpg

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Y2J

8

• Dejv

7

• Viruss

3

• Strong Fan

3

Top użytkownicy w tym temacie

moim zdaniem naprawde jest to doby pomys i zarazem ciekawy...choc osobisc to ja bym w tymzabardzoniecghciał brac udzułu rzeby sie nieskopromitowac :mrgreen: bo z takimi osobami jak razor ,harfan itp..- trudno rywalizowac no ale zobaczymy jak to bedzie wygladac

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Ja tez jestem za :!: Bedzie ciekawie np konfrontacje z ludzmi "z wyzszej" kategorii :mrgreen: STRONG FAN ja mysle ze bedzie dobrze (choc pewnie z gory wiadomo kto bedzie wygrywac :D ) ale kazda porazka uczy :wink: Jedynym problemem moze byc tylko termin i godzina bo jak wiadomo jeden robi, nastepny sie uczy (tia jasne :mrgreen: ) i trzeci zas cosik innego ale mysle jak sie ekipa zgra bedzie zajefanie :mrgreen:

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Dobry pomysł. Wreszczie coś ciekawego.

684699834088ea601d4d3.jpg

Konkretny pomysła nie powiem. Jednak moim zdaniem żeby było najciekawiej to powinni sie ze sobą spotykać w "ringu" tylko ci najlepsi : przykładowo : Hartfan vs.Deliquent , czy Stinger vs. RazoR :wink: żeby walka była wyrównana (można wprowadzić też jakieś elementy Ultraviolentu żeby było bardziej dramatycznie :mrgreen: ).

alez oczywiscie panowie... przeciez nie zrobie walki kolesia, ktory interesuje sie wrestlingiem od miesiace z dajmy na to Stingerem... Walki naprawde beda wyrownane i ciekawe, postaram(y) sie tak ukladac pary, zeby kazdy walczyl z kims na swoim poziomie.. oczywiscie nie wykluczam tez roznego typu 'wyzwan' i jakichs innych takich, ale spokojnie, kazdy bedzie zadowolony:) aha, takie ppv niekoniecznie musi sie odbywac jednego dnia, mozemy je na przyklad rozlozyc na caly weekend (piatek, sobota, niedziela) a rownie dobrze w tygodniu:)

No pomysł fajny - jeszcze tylko niech RazorR'owi wpadnie myk do głowy i odwali screw job :D albo niech Hartfan jobbuje na rzecz Deliquenta :D
Wałęsa!!! Dawaj moje Twenty Kwacha!!!

15533278844b52edf8fda5.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

ja oczywiscie w to wchodze ale prosze nie o Stingera bo chcialbym jakis pukcik zdobyc :P

14412508044c725aa0e19e.gif

Zróbie kiedyś jakieś takie spotkanie na"żywca" czyli niech każdy zjedzie sie do jednego punktu Polski i tam zróbcie taki Quiz. Tylko wiadomo jak by to wyglądało w wykonaniu Polaków : przez pierwsze dwie godziny rozmawiamy o wrestlingu i sie bawimy Quizem a potem integrujemy sie flaszką "zimnej Arctici" :mrgreen: .

Szkoda ze takie spotkanie jest raczej nie możliwe :( .

the great one-masz racje wpełni sie z toba zgadzam porażki uczą ..nic dodac nic ująć..pozdro!!!!!!!!

458954520447d6ce7641a4.jpg

Dejv: takich planow na spotkanie bylo naprawde wieeele, nigdy nic nie wypalilo. Ja nie mam nic przeciwko, kiedys bardzo chetnie, ale quiz to chyba najlepiej jak odbedzie sie w necie:)

Y2J pomysl jak najbardziej trafiony!!!!

pozdro

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Popieram: w końcu nie każdy ma warunki ekonomiczne żeby przyjechać na takie spotkanie. Jesteśmy porozrzucani po całym kraju a w dodatku głupio by było ściagać Hartfana z USA na byle spotkanie.

Jak bedzie wyglądała sprawa z tym Quizem : czy bedą zadawane pytania dla każdego osobno (czyli dla każdego np. po 5 pytań i na odpowiedź jakiś wyznaczony czas a wrazie czego dogrywka) czy kto pierwszy ten lepszy. Osobiście uważam że pierwsza forma byłaby lepsza w końcu nie każdy dysponuje super refleksem a i kłopoty natury technicznej sie mogą wplatać (brak internetu czy lagi na łączach).

Gratuluje dobrego pomysłu Y2J !!

Co tu dużo mówić...

[fade][glow=red]Quiz PPV - Officialy Approved By RazoRMediA[/glow][/fade]

2097541974d29f370d001a.jpg

Dejv: to wszystko jest jeszcze do przedyskutowania, na razie wazne jest abyscie zglaszali sie do tej imprezy:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...