Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

*** Zasady *** Look inside

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Uwaga, o co tutaj chodzi, krotko i zwiezle. Wpadlem na pomysl, podrzucilem go Razorowi, no i oto jest:)

Wzorem zagranicznych forum, na ktorych organizuje sie PPV's w ktorych kolesie walcza na music videosy, postanowilem organizowac tutaj PPV's w ktorej walczyloby sie na wiedze o wrestlingu.

Wyglada to mniej wiecej tak:

(przykladowo)

Ja z czyjas pomoca ustalam karte na takie PPV. Ustalamy date i walki jakie mialyby sie odbyc. Zalozmy 14 marca. Ustalamy walke dajmy na to Razor vs. Deliquent. Podaje im temat z jakiego mieliby sie przygotowac (np. wrestler, federacja, rok, lub jakis inny temat). Oni maja iles tam czasu, zeby sie przygotowac, po czym 14 marca, w dniu PPV obaj wchodza na irca i walcza we dwoch w quizie, w ktorym ja zadaje pytania z danego tematu. Mysle, ze pomysl naprawde nie jest glupi:) Karta bylaby tworzona jak na PPV, tzn z main eventem, upper card, mid card i innymi. Kazdy kto wygralby swoja walke zawsze by awansowal w karcie i po prostu zyskal szacunek innych. Nie wykluczam mozliwosci wprowadzenia nagrod. Nie chce sie bawic w jakies punkty za zwyciestwa, punkty sa we Wrestletyperze, tutaj ja dedydowalbym kto zasluguje na walke z kim i co byloby najciekawsze. PPV odbywaloby sie powiedzmy raz na kwartal? Mysle, ze to w sam raz. Postaralbym sie sciagnac kilka wiekszych 'nazwisk', zeby PPV te byly jeszcze atrakcyjniejsze. Mysle, ze jest to ciekawa forma sprawdzenia swojej wiedzy na temat wrestlingu.

Napiszcie co myslicie o tym pomysle.

Edytowane przez Y2J

70480578844af90bfa37be.jpg

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Y2J

8

• Dejv

7

• Viruss

3

• Strong Fan

3

Top użytkownicy w tym temacie

moim zdaniem naprawde jest to doby pomys i zarazem ciekawy...choc osobisc to ja bym w tymzabardzoniecghciał brac udzułu rzeby sie nieskopromitowac :mrgreen: bo z takimi osobami jak razor ,harfan itp..- trudno rywalizowac no ale zobaczymy jak to bedzie wygladac

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Ja tez jestem za :!: Bedzie ciekawie np konfrontacje z ludzmi "z wyzszej" kategorii :mrgreen: STRONG FAN ja mysle ze bedzie dobrze (choc pewnie z gory wiadomo kto bedzie wygrywac :D ) ale kazda porazka uczy :wink: Jedynym problemem moze byc tylko termin i godzina bo jak wiadomo jeden robi, nastepny sie uczy (tia jasne :mrgreen: ) i trzeci zas cosik innego ale mysle jak sie ekipa zgra bedzie zajefanie :mrgreen:

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Dobry pomysł. Wreszczie coś ciekawego.

684699834088ea601d4d3.jpg

Konkretny pomysła nie powiem. Jednak moim zdaniem żeby było najciekawiej to powinni sie ze sobą spotykać w "ringu" tylko ci najlepsi : przykładowo : Hartfan vs.Deliquent , czy Stinger vs. RazoR :wink: żeby walka była wyrównana (można wprowadzić też jakieś elementy Ultraviolentu żeby było bardziej dramatycznie :mrgreen: ).

alez oczywiscie panowie... przeciez nie zrobie walki kolesia, ktory interesuje sie wrestlingiem od miesiace z dajmy na to Stingerem... Walki naprawde beda wyrownane i ciekawe, postaram(y) sie tak ukladac pary, zeby kazdy walczyl z kims na swoim poziomie.. oczywiscie nie wykluczam tez roznego typu 'wyzwan' i jakichs innych takich, ale spokojnie, kazdy bedzie zadowolony:) aha, takie ppv niekoniecznie musi sie odbywac jednego dnia, mozemy je na przyklad rozlozyc na caly weekend (piatek, sobota, niedziela) a rownie dobrze w tygodniu:)

No pomysł fajny - jeszcze tylko niech RazorR'owi wpadnie myk do głowy i odwali screw job :D albo niech Hartfan jobbuje na rzecz Deliquenta :D
Wałęsa!!! Dawaj moje Twenty Kwacha!!!

15533278844b52edf8fda5.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

ja oczywiscie w to wchodze ale prosze nie o Stingera bo chcialbym jakis pukcik zdobyc :P

14412508044c725aa0e19e.gif

Zróbie kiedyś jakieś takie spotkanie na"żywca" czyli niech każdy zjedzie sie do jednego punktu Polski i tam zróbcie taki Quiz. Tylko wiadomo jak by to wyglądało w wykonaniu Polaków : przez pierwsze dwie godziny rozmawiamy o wrestlingu i sie bawimy Quizem a potem integrujemy sie flaszką "zimnej Arctici" :mrgreen: .

Szkoda ze takie spotkanie jest raczej nie możliwe :( .

the great one-masz racje wpełni sie z toba zgadzam porażki uczą ..nic dodac nic ująć..pozdro!!!!!!!!

458954520447d6ce7641a4.jpg

Dejv: takich planow na spotkanie bylo naprawde wieeele, nigdy nic nie wypalilo. Ja nie mam nic przeciwko, kiedys bardzo chetnie, ale quiz to chyba najlepiej jak odbedzie sie w necie:)

Y2J pomysl jak najbardziej trafiony!!!!

pozdro

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Popieram: w końcu nie każdy ma warunki ekonomiczne żeby przyjechać na takie spotkanie. Jesteśmy porozrzucani po całym kraju a w dodatku głupio by było ściagać Hartfana z USA na byle spotkanie.

Jak bedzie wyglądała sprawa z tym Quizem : czy bedą zadawane pytania dla każdego osobno (czyli dla każdego np. po 5 pytań i na odpowiedź jakiś wyznaczony czas a wrazie czego dogrywka) czy kto pierwszy ten lepszy. Osobiście uważam że pierwsza forma byłaby lepsza w końcu nie każdy dysponuje super refleksem a i kłopoty natury technicznej sie mogą wplatać (brak internetu czy lagi na łączach).

Gratuluje dobrego pomysłu Y2J !!

Co tu dużo mówić...

[fade][glow=red]Quiz PPV - Officialy Approved By RazoRMediA[/glow][/fade]

2097541974d29f370d001a.jpg

Dejv: to wszystko jest jeszcze do przedyskutowania, na razie wazne jest abyscie zglaszali sie do tej imprezy:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Bayley zaszokowała fanów debiutem w AAA podczas sobotniej edycji Rey de Reyes z 14 marca 2026 roku. W meczu otwierającym show była mistrzyni kobiet Bayley odpowiedziała na otwarte wyzwanie Lady Flammer. Przy ogłuszającym aplauzie publiki Bayley weszła do ringu i rzuciła wyzwanie Flammer o jej Reina de Reinas Championship. Flammer broni tytułu Reina de Reinas od sierpnia 2023 roku i właśnie została najdłużej panującą mistrzynią w historii tej dywizji, pokonując Bayley i przedłużając swoją rei
    • Grok
      Więcej uczestników zostało ogłoszonych do Blackjack Battle Royal, który odbędzie się podczas AEW Revolution Zero Hour. Podczas sobotniego odcinka Collision wiele gwiazd potwierdziło swój udział w battle royalu, który wyemitowany zostanie w niedzielę podczas Revolution. Ricochet pojawi się w battle royalu i będzie bronił swojego National title. Lista uczestników teraz obejmuje: Rush Dralistico Scorpio Sky Anthony Bowens Hook Katsuyori Shibata Daniel Garcia Juice Robinson Austin Gunn
    • Grok
      Sting i Darby Allin wkrótce padną ofiarą żartu. W teaserze promującym nadchodzący program Foul Play With Anthony Davis pokazano, że Sting i Darby Allin będą wśród tych, którzy zostaną wkręceni. Program zadebiutuje 6 kwietnia na TBS po finale mistrzostw NCAA. W krótkim klipie widać, jak Anthony Davis każe podjechać radiowozowi, a Allin na moment pokazuje się z tyłu auta – najpewniej zatrzymany w ramach pranku. Strona TBS opisuje program tak: Sting zakończył karierę wrestlingową na R
    • Grok
      El Grande Americano wygrał turniej AAA Rey de Reyes 2026. W drugim meczu wieczoru, El Grande Americano (Ludwig Kaiser) zmierzył się z Original El Grande Americano, La Parka i Santosem Escobarem w four-way matchu, który wyłonił zwycięzcę Rey de Reyes w tym roku. Większość walki wypełniły akcje z udziałem wszystkich czterech zawodników, ale w drugiej połowie doszło do ingerencji stajni Los Americanos oraz El Hijo de Dr. Wagnera Jr.. W finałowych momentach El Grande Americano II i Original El
    • Grok
      Ćwierćfinały New Japan Cup ruszają w niedzielę w Yamanashi – tam zobaczymy pierwsze dwa starcia tej fazy turnieju. W półmainie Yuya Uemura zmierzy się ze Shingo Takagi. Walkę wieczoru stoczą Boltin Oleg i Ren Narita z House of Torture. Uemura wchodzi do tego boju po wygranych z Great-O-Khan w pierwszej rundzie i Drilla Moloney w drugiej. Takagi melduje się tutaj po pokonaniu Don Fale w drugiej rundzie. Boltin Oleg awansował do ćwierćfinału po zwycięstwach nad HENARE w drugiej rundzie i El
  • Dodaj nową pozycję...