Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Powrót Benjamina do WWE?, The Rock odpowiada Mizowi, NXT5, s

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Pojawienie się JBL'a na poniedziałkowym RAW był prawdopodobnie jednorazym występem. Miał on się pojawić tylko na potrzeby rozegrania sytuacji na linii Cole-Austin-Lawler. JBL mógł się jednak wogóle nie pojawić. Oficjele WWE nie wiedzieli do samego końca czy uda się go sprowadzić, gdyż dzwonili do niego kilkunastokrotn...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-powrot-benjamina-do-wwe-the-rock-odpowiada.html
https://forum.wrestling.pl/topic/24201-powr%C3%B3t-benjamina-do-wwe-the-rock-odpowiada-mizowi-nxt5-s/

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• theGrimRipper

1

• Salas

1

• 1909

1

Top użytkownicy w tym temacie

Szkoda że JBL miał tylko jednorazowy występ :( Z drugiej strony może zastąpi po WMce poobijanego Cola :twisted: Co do walki HHH vs. Taker, to mam nadzieję że ta walka to będzie ukłon dla ery Attitude, w końcu ta sama walka się odbyła na zakończenie owej ery ;P Shelton! Czekałem na tą sytuację już trochę czasu, ale wreszcie się doczekałem. Może będą go bardziej promować niż ostatnio i dostanie pas Interkontynentalny ;] Co do NXT się nie wypowiadam, bo to już przekracza wszystkie pojęcia. Dobrze że dałeś zdjęcia tych zawodniczek, ale nie będę się wypowiadał dopóki nie zobaczę ich w ringu. Btw. mogłeś dać więcej zdjęć ;d

Shelton Benjamin? To byłaby świetna wiadomość.

Mam nadzieję, że jeśli to prawda to dostanie jakiś push, a nie będzie marnowany jak wcześniej i nie będzie kimś takim jak chociażby JTG czy Chavo Guerrero!

Blond-zawodniczką, którą mogliśmy zobaczyć podczas zapowiedzi Tough Enough na RAW była 22-letnia niezależna zawodniczka Juliet The Huntress. Poniżej jej zdjęcia:

Nie widziałem jej umiejętności, ale wypowiem się co do jej wyglądu.

Czy tylko ja mam wrażenie, że z twarzy jest strasznie podobna do obecnego mistrza TT Heath'a Slater'a ? Jak zobaczyłem jej zdjęcie to od razu pomyślałem, że to jego siostra xD

Obejrzałem pierwszy odcinek piątego sezonu ze względu na Chavo i chyba dla niego będę ściągał tą galę.Hornsa jako pro przemilczę. Zapomniałem dodać, że teraz po za Chavo który jet pro (czytałem w spoilerach), odpaliłem sobie gale i widzę Maryse, dla niej można oglądać każdą tygodniówkę.

• Urządzenie:  Windows

Shelton w WWE i co dalej?

Nie ma charyzmy za grosz, nie ma mic-skillsów. To nie jest federacja, gdzie zasłuży na push jedynie świetnymi ring-skillami. Jeśli nie poprawił się na majku lub jeśli nie ma pleców u szefów, to nawet IC nie powącha.

Shelton nawet w ringu pod koniec swojej przygody w WWE nie wypadał aż tak dobrze jak dawniej i widać było u niego brak motywacji. Odżył na scenie niezależnej między innymi w ROH i myślę, że powinien tam jeszcze trochę popracować. Jeżeli jednak wróci to pewnie zadecydują względy finansowe, bo trudno będzie mu się teraz przebić ponad midcard.

Moim zdaniem Shelton to jeden z najbardziej niedocenionych zawodników. Gdyby tylko dostał jakiś fajny gimmnick, mógłby wiele zdziałać. Potrzeba czarnych wrestlerów, a on, może i nie byłby największego formatu gwiazdą, ale od czasu, do czasu mógłby się w main evencie pojawić. Tylko pytanie, na jakim etapie swojej polityki jest WWE, czy obecna sytuacja jest krokiem ku lepszemu, czy jedynie zabiegiem przed WM.

Dla przypomnienia - Shelton Benjamin jest w chwili obecnej pod kontraktem z Ring of Honor (podpisał kilkanaście tygodni temu wraz z Charlie Haas'em), więc ja bym się tak nie podniecał jego powrotem do WWE. McMahonlandia testowała w przeszłości już wielu wrestlerów, których przejście w szeregi tej pseudo-wrestlingowej federacji wywołałoby szok (video dark match'e z udziałem CIMA'y czy Takeshi Morishima'y). W chwili obecnej nie podniecałbym się tym faktem aż tak.

• Urządzenie:  Android

Nie widziałem jej umiejętności,

shelton benjamin był wybitnym zawodnikiem około 7 lat temu, a teraz niestety jest już trochę za stary, a więc niech wwe lepiej go ni sprowadza bo tylko zepsuje własną oponie, już widze benjamina co tydzien na superstars jako jobber, bo raczej lepszej pozycji nie dostanie...