Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem lutego 2011 powinien zostać:  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lutego 2011 powinien zostać:

• John Cena
      31
    • The Miz
      6
    • Edge
      60
    • Alberto del Rio
      26
    • Kurt Angle
      4
    • AJ Styles
      30

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Z braku laku idze glosik na CENE ostatnio jakoś przypadł mi do gustu :-)

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Rafikov

2

• kikut413

1

• Eriksen

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Zawsze jak widze, ze pojawil sie ten temat, to staram sobie (nie patrzac na nominacje) wytypowac jakiegos faworyta. W tym miesiacu mi sie to nie udalo, a po przeczytaniu listy, nikt jakos szczegolnie sie nie wyroznil. Jednak wybrac trzeba, i za promo o Rocku, do ktorego czesto bede wracal, punkt ode mnie dla Johna Cena.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Mój głos na Jaśka. Nie chodzi mi tutaj za bardzo o zwycięstwo w EC chcociaż to też się liczy, ale głownie chodzi o zajebi*** promo, które było odpowiedzią na promo Rock'a.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

Cena albo AJ. John odwalił kawał roboty na majku razem z Rockiem, ponadto wygrał na Elimination Chamber (co jednak mnie ucieszyło, nie zniósłbym z kolei Ortona), w wyniku czego idzie feud ciekawy main eventowy feud na dwa fronty, Cena - Miz i werbalny Cena - Rock. Za to Styles zaliczył razem z resztą Fortune miły face turn, który już od dawna był przeze mnie wyczekiwany. Spotkałem się z opinią, że AJ jako heel spisze się lepiej. Nie wątpię, gdyby tylko nie połączono Fortune z Immortal, bo banda Hogana przyćmiła w tym momencie 4, i wyszedł klops. Kilka lat temu Styles był heelem i szło mu to zajebiście. Teraz znów jako face wybił się i wróży mu to powrót na szczyty, a nie śmieszny title run z pasem TV, zbędnym z resztą. Głos na niego.

• Reputacja:   1

Głos na Edge'a który zaliczył ciekawy feud z Zigglerem i Vickie i zaczął kolejny ciekawy program z Del Rio przedtem mając jeszcze krótki angle z McIntyrem i Kelly 2x. Poza tym jak zawsze fajne proma, bardzo over z publiką, wiarygodne dzierżenie World Heavyweight Title... Rated R Superstar zdecydowanie wyróżniał się w ubiegłym miesiącu na plus i zasłużył w moim mniemaniu na tytuł Wrestlera Lutego

Moj głos idzie na Edge'a. Dzięki niemu jeszcze oglądam Smackdown!. Szczerze mówiąc, to brakuje mi tutaj, chociaż może nie brakuje, ale chciałbym tu zobaczyć The Rocka :D

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Adaś, czyli dobry champ z lekką, 8?? minutową przerwą powinien według mnie zdobyć nagrodę obecnego miesiąca.

Plus dla AJa za faceturn i odcięcie pępowiny od Rica, plusiki małe lecą dla Alberto za standardowe i notoryczne dobre budowanie jego postaci.

The Miz - przyzwoity na mikrofonie, kolejny promowany na potrzeby WM, obrona pasa przeciwko Lawlerowi na EC PPV, jest drugim zawodnikiem, wokół którego dzieje się dużo na RAW

no błagam, nie przesadzajmy :lol:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

AJ - Dzięki face turnowi Fortune i jego promom coś zaczęło się dziać w TNA. Poza tym znów będzie się mógł wykazywać w ringu. Może to trochę jak nobel dla Obamy, ale:

- Kurt jest obecnie wkręcony w kiepski storyline, który zupełnie do mnie nie przemawia;

- nie mogłem zagłosować na nikogo z WWE, bo jeśli chodzi o produkt Vince'a, to w lutym widziałem chyba tylko jeden odcinek NXT.

• Reputacja:   375
  • Styl:  Jasny

Kuszącym byłoby zagłosować na Alberto, ale dopiero na sam koniec miesiąca wygrał turniej RR i coś zaczęło się w końcu pozytywnego dziać z jego postacią (stawiam, że spokojnie oddam na niego głos w przyszłym miesiącu, bo teraz zaczną go promować przed WM'ką). Mój głos idzie jednak na Andersona, który...

Tak jak napisałem w zeszłym miesiącu - dopiero teraz nastał czas Del Rio, którego wszędzie jest pełno (w każdym z brandów), promują go na maksa przed WrestleManią, daje dobre walki, wali świetne speech'e i ogólnie jest obecnie jedną z najbardziej wyróżniających się postaci u Vince'a. Tak jak zagłosowanie w styczniu na Albercika było kuszące, ale jednak naciągane (zrobiłbym to dlatego, bo go lubię a nie dlatego że zasłużył), tak teraz - z czystym sumieniem mój głos idzie na meksykańskiego Arystokratę (który notabene pewnie w tym miechu nie wygra, bo większości będzie głupio drugi raz z rzędu głosować na tego samego wrestlera :D )

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Nie będę się tutaj rozpisywał więc mój głos wędruje na Johna Cene za świetne promo i wygranie naprawdę świetnej walki Elmination Chamber.Mam tylko nadzieje że John Cena już po raz kolejny zostanie Mistrzem WWE na Wrestlemania 27

D-Generation-X The best Tag-Team on WWE !

Shawn Michaels in Hall Of Fame 2011 ! HBK and HHH Is The BEST ON EVER !

13860538264d6e7bb92e101.jpg

Głos na John'a Cenę za "działania na dwóch frontach". Na WrestleMani ma walczyć o WWE Championship i jeszcze dochodzi do tego spór z Rock'iem. Przez tą drugą sprawę ta pierwsza została zaniedbana ale jakoś to się toczy.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

(który notabene pewnie w tym miechu nie wygra, bo większości będzie głupio drugi raz z rzędu głosować na tego samego wrestlera )

Myślę, że jednak głównym powodem ewentualnej przegranej Del Rio będzie to, że Edge był po prostu lepszy w tym miesiącu, piszę Edge bo wydaję mi się że on wygra

Z mojej strony głos leci na AJ Stylesa za faceturn i wspaniałe walki na impactach.W tej chwili to jeden z największych faców w TNA.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

z czystym sumieniem mój głos idzie na meksykańskiego Arystokratę (który notabene pewnie w tym miechu nie wygra, bo większości będzie głupio drugi raz z rzędu głosować na tego samego wrestlera :D )

A ja z czystym sumieniem po raz drugi z rzędu oddaję głos na Del Rio i mam ogromną nadzieję że za miesiąc po raz trzeci z rzędu z czystym sumieniem będę mógł na niego oddać głos.

A czy głupio? według mnie fajnie bo Del Rio wyróżnia się od swojego debiutu i mimo że jeszcze nie zdobył żadnego pasa to jest numerem 1 w SD no i pewnie przez to nie wygra bo zazwyczaj wygrywają posiadacze pasów za zdobycie lub obronę pasu... - na potwierdzenie tego po za Del Rio za zwycięstwo w RR ostatnim zwycięzcą bez pasa był podajże Wade Barret w październiku chociaż też ledwo ledwo wygrał z Hardym

Waham się pomiedzy Aj'em, a Edgem, ale wybiorę edga za wygraną na EC:)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...