Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem lutego 2011 powinien zostać:  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lutego 2011 powinien zostać:

• John Cena
      31
    • The Miz
      6
    • Edge
      60
    • Alberto del Rio
      26
    • Kurt Angle
      4
    • AJ Styles
      30

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- John Cena - przyzwoita walka na Elimination Chamber, zwycięstwo w tej walce, #1 contender o pas WWE na WM27, bardzo dobre promo w odpowiedzi na zarzuty The Rocka, RAW kręci się głównie wokół jego osoby (konflikt Miz-Cena / konflikt Rock-Cena)

- The Miz - przyzwoity na mikrofonie, kolejny promowany na potrzeby WM, obrona pasa przeciwko Lawlerowi na EC PPV, jest drugim zawodnikiem, wokół którego dzieje się dużo na RAW

SmackDown!:

- Edge - obrona pasa na Elimination Chamber po bardzo dobrej i ciekawej końcówce, liczne obrony w walkach z Dolphem, dobry poziom tych walk

- Alberto del Rio - przyzwoita walka z Kofim na EC, pojawianie się również na RAW, świetne proma, bardzo dobre walki, promowany silnie przed WM, z której wyjdzie prawdopodobniej, jako zwycięzca

TNA:

- Kurt Angle - promowanie ostatniego PPV w TNA odbywało się głównie wokół Kurta, podobnie przez cały miesiąc było w odniesieniu do Impactu z 3 marca, wciąż dobre i solidne walki, przegrał na AAO, ale była to najlepsza walka tego PPV

- AJ Styles - bardzo dobre i ciekawe proma, niespodziewany faceturn spowodował powrót starego dobrego AJ w walkach, nieoficjalny przywódca Fortune po turnie

Ankieta potrwa 3 dni, tym razem wszystkie typy i uzasadnienia zostały wybrane przez VercynGetorixa.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Rafikov

2

• kikut413

1

• Eriksen

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Hmmm...jak dla mnie, nie ma tutaj tego kogoś, na kogo bym chciał oddać głos. Z braku laku, mój głos idzie na EDGE'A. Smack down jest obecnie świetne i to jego zasługa.
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Mój głos leci na AJ Stylesa'a - świetny przy micku, faceturn i bardzo dobrze prowadzi Fortune.

7827538684d468b7066d0a.jpg

Brakuje mi tu JoMo. To co ten facet zrobił na Elimination Chamber i Royal Rumble przechodzi ludzkie pojęcie, może nie jest pushowany, ale na pewno przydałaby się możliwość głosu na niego. Póki co stawiam na Edge'a. Bo jest naprawdę fajny i ciekawy na niebieskim brandzie.
My life, my rules.

17029495504c78e82ba05f6.jpg

pawlos, masz rację brakuje tutaj Morrisona. Głos na AJ'a. Faceturn co prawda w "zastępstwie" ale wyjdzie całemu Fortune na dobre. Powrót "dobrego AJ'a".

• Styl:  Jasny

Głos na AJ'a. Powoli wraca stary, dobry Fenomenal. Przeszedł face turn wraz z całym Fortune i stał się liderem stajni, ma na koncie kilka świetnych prom i poprawił swoje mic skille. Powoli znów staje się największym facem w federacji. Zaczął ciekawy feud z Rickiem Flairem, a ich starcie na jednym z iMPACTÓW zebrało największy rating.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Brakuje mi tu JoMo. To co ten facet zrobił na Elimination Chamber i Royal Rumble przechodzi ludzkie pojęcie, może nie jest pushowany, ale na pewno przydałaby się możliwość głosu na niego

Royal Rumble było w styczniu. Zdecydowanie zgadzam się z nominacjami w postaci Johna Ceny i Miza oni w tym miesiącu zrobili więcej na RAW niż JoMo.

Mój głos leci bez apelacyjnie na Edga. Jedna z lepszych obron pasa mistrzowskiego jakie widziałem, obronić pas w takim meczu jak Elimination Chamber w tak wspaniałym stylu jest sztuką. Edge jako face sprawdza się równie dobrze jak heel. Wygrał ponad to program z Dolphem Zigglerem, powiększył licznik swoich title reignów, przyczynił się do zwolnienia Vickie. Wspaniale jest widzieć, że tak dobrze bookują Rated R Superstara. Edge jest moim kandydatem na wrestlera lutego 2011

• Reputacja:   1

Mój głos na Edge'a .

Tak jak Rafikov napisał obrona pasa mistrzowskiego w Elemination Chamber Match'u oraz powiększenie title reing'ów

W tym miesiącu wybór nie jest dla mnie tak oczywisty jak w styczniu, ale zdecydowałem na głos na Edge'a.

Uwielbiam jego gadanie, bronił swój pas wiele razy w lutym (zawsze skutecznie), 11x Champ, świetna walka z 619 w EC - jak za dawnych lat, gdy obaj panowie byli w najwyższej formie.

Twardo go budują, walka z del Rio (jeszcze mocniej budowanym ;P) na WM będzie stała na baardzo wysokim poziomie, choć Rated R ją pewnie przegra.

Głosuję na: Rated R Superstar!! :twisted:

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Cóż, nie za bardzo jest na kogo zagłosować, ale wybieram AJ 'a, niestety za mało było go w ringu, abym mógł powiedzieć, że jest to głoś z "czystym sumieniem".

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Hmm...i AJ i Edge się dobrze w tym miesiącu spisywali i nie wiem na kogo dać głos. Wybieram Edga :D

Już chyba Rafikov wszystko powiedział więc nie będę się rozpisywać ^^ Jeden z lepszych ostatnio zawodników ale nie zgodzę się z tym że spisuje się równie dobrze jako heel. Może dlatego że wolałem go jako prawdziwego Ultimate Opportunist niż jako takiego fejsa :D Jak już mówiłem, głos leci na Edgara ;]

fin de siècle

Mój głos idzie na Johna Cenę.Wygrał Raw Elimination Chamber Match czym został pretendentem do pasa mistrzowskiego na Wrestlemanii 27.Również dzięki jego zwycięstwie został zwolniony Alex Riley.

• Styl:  Ciemny

Głos leci na Edga. Dobry speech, porywa fanów. Dobre walki, bardzo dobre SD! EC, do czego w dużej mierze przyczynił się właśnie Rated R Superstar. No i obrona pasa. I to niejednokrotnie.

Alberto del Rio również zaprezentował się w tym miesiącu dobrze, ale trochę mu zabrakło, aby w mojej opinii przewyższył Edga. Może po WMce to właśnie na niego oddam głos. Przyszłość pokaże.

Cena i Miz. Ten pierwszy zaskoczył mnie tylko pozytywnie swoim promem w odpowiedzi skierowanej do Rocka. Miz wygłosił kilka ciekawych monologów. Żaden z nich natomiast nie przekonał mnie w ringu. Moim zdaniem Cena nie zasłużył na zwycięstwo EC.

Co do zawodników z TNA, nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ póki co nie oglądam tej federacji.

9133117154c6438520b2fc.jpg

Cóz ogólnie powiem, że nikt w tym miesiącu specjalnie się nie wyróżnił.

Aj styles - na ppv tylko jako komentator, prawie wogólnie walczy, to chyba obecnie największy face w tna (ex equo z andersonem), dość dobre mic skille

Kurt Angle - cóż kurt jak zawsze dobre walki i był ważna postacią, ale przegrał dość ważny match na aao.

Alberto del rio - roxxujący heel oraz przyszły mistrz świata. Bardzo ważna postać w wwe, no i oczywiście dobre walki oraz mic skill, czyli nic się nie zmieniło od zeszłego miesiąca.

Edge - świetny ME. Zbiera duży pop od publiki, ma dobre mic skille, robi dobre walki (np. elimination chamber). Mimo, że faworytem na wm nie jesti tak cięzko o nim złe słowo ostatnio powiedzieć

John cena - znowu nominowany i znowu nie wygra. Jak zawsze ważna postać + prowadzenie dwóch feudów jednocześnie (rock vs cena, cena vs miz). Robi ostatnio niezłe walki i zapowiada się , że to on zwycięży na wm (misztrzem nie był już od czerwca :twisted: )

The Miz - a ten tu po co? Lepiej było nominować morrisona, za to co zrobił na ec i jako jeden z niewielu potrafił pokonać kogoś z nexus.

Po wypowiedzeniu się o kandydatach zagłosuje na : AJ'a, bo w końcu dostał jakiś push.

Ja uważam, że wrestlerem miesiąca powinien zostać Alberto del Rio (♥) :D
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...