Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem lutego 2011 powinien zostać:  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lutego 2011 powinien zostać:

• John Cena
      31
    • The Miz
      6
    • Edge
      60
    • Alberto del Rio
      26
    • Kurt Angle
      4
    • AJ Styles
      30

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- John Cena - przyzwoita walka na Elimination Chamber, zwycięstwo w tej walce, #1 contender o pas WWE na WM27, bardzo dobre promo w odpowiedzi na zarzuty The Rocka, RAW kręci się głównie wokół jego osoby (konflikt Miz-Cena / konflikt Rock-Cena)

- The Miz - przyzwoity na mikrofonie, kolejny promowany na potrzeby WM, obrona pasa przeciwko Lawlerowi na EC PPV, jest drugim zawodnikiem, wokół którego dzieje się dużo na RAW

SmackDown!:

- Edge - obrona pasa na Elimination Chamber po bardzo dobrej i ciekawej końcówce, liczne obrony w walkach z Dolphem, dobry poziom tych walk

- Alberto del Rio - przyzwoita walka z Kofim na EC, pojawianie się również na RAW, świetne proma, bardzo dobre walki, promowany silnie przed WM, z której wyjdzie prawdopodobniej, jako zwycięzca

TNA:

- Kurt Angle - promowanie ostatniego PPV w TNA odbywało się głównie wokół Kurta, podobnie przez cały miesiąc było w odniesieniu do Impactu z 3 marca, wciąż dobre i solidne walki, przegrał na AAO, ale była to najlepsza walka tego PPV

- AJ Styles - bardzo dobre i ciekawe proma, niespodziewany faceturn spowodował powrót starego dobrego AJ w walkach, nieoficjalny przywódca Fortune po turnie

Ankieta potrwa 3 dni, tym razem wszystkie typy i uzasadnienia zostały wybrane przez VercynGetorixa.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Rafikov

2

• kikut413

1

• Eriksen

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Hmmm...jak dla mnie, nie ma tutaj tego kogoś, na kogo bym chciał oddać głos. Z braku laku, mój głos idzie na EDGE'A. Smack down jest obecnie świetne i to jego zasługa.
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Mój głos leci na AJ Stylesa'a - świetny przy micku, faceturn i bardzo dobrze prowadzi Fortune.

7827538684d468b7066d0a.jpg

Brakuje mi tu JoMo. To co ten facet zrobił na Elimination Chamber i Royal Rumble przechodzi ludzkie pojęcie, może nie jest pushowany, ale na pewno przydałaby się możliwość głosu na niego. Póki co stawiam na Edge'a. Bo jest naprawdę fajny i ciekawy na niebieskim brandzie.
My life, my rules.

17029495504c78e82ba05f6.jpg

pawlos, masz rację brakuje tutaj Morrisona. Głos na AJ'a. Faceturn co prawda w "zastępstwie" ale wyjdzie całemu Fortune na dobre. Powrót "dobrego AJ'a".

• Styl:  Jasny

Głos na AJ'a. Powoli wraca stary, dobry Fenomenal. Przeszedł face turn wraz z całym Fortune i stał się liderem stajni, ma na koncie kilka świetnych prom i poprawił swoje mic skille. Powoli znów staje się największym facem w federacji. Zaczął ciekawy feud z Rickiem Flairem, a ich starcie na jednym z iMPACTÓW zebrało największy rating.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Brakuje mi tu JoMo. To co ten facet zrobił na Elimination Chamber i Royal Rumble przechodzi ludzkie pojęcie, może nie jest pushowany, ale na pewno przydałaby się możliwość głosu na niego

Royal Rumble było w styczniu. Zdecydowanie zgadzam się z nominacjami w postaci Johna Ceny i Miza oni w tym miesiącu zrobili więcej na RAW niż JoMo.

Mój głos leci bez apelacyjnie na Edga. Jedna z lepszych obron pasa mistrzowskiego jakie widziałem, obronić pas w takim meczu jak Elimination Chamber w tak wspaniałym stylu jest sztuką. Edge jako face sprawdza się równie dobrze jak heel. Wygrał ponad to program z Dolphem Zigglerem, powiększył licznik swoich title reignów, przyczynił się do zwolnienia Vickie. Wspaniale jest widzieć, że tak dobrze bookują Rated R Superstara. Edge jest moim kandydatem na wrestlera lutego 2011

• Reputacja:   1

Mój głos na Edge'a .

Tak jak Rafikov napisał obrona pasa mistrzowskiego w Elemination Chamber Match'u oraz powiększenie title reing'ów

W tym miesiącu wybór nie jest dla mnie tak oczywisty jak w styczniu, ale zdecydowałem na głos na Edge'a.

Uwielbiam jego gadanie, bronił swój pas wiele razy w lutym (zawsze skutecznie), 11x Champ, świetna walka z 619 w EC - jak za dawnych lat, gdy obaj panowie byli w najwyższej formie.

Twardo go budują, walka z del Rio (jeszcze mocniej budowanym ;P) na WM będzie stała na baardzo wysokim poziomie, choć Rated R ją pewnie przegra.

Głosuję na: Rated R Superstar!! :twisted:

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Cóż, nie za bardzo jest na kogo zagłosować, ale wybieram AJ 'a, niestety za mało było go w ringu, abym mógł powiedzieć, że jest to głoś z "czystym sumieniem".

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Hmm...i AJ i Edge się dobrze w tym miesiącu spisywali i nie wiem na kogo dać głos. Wybieram Edga :D

Już chyba Rafikov wszystko powiedział więc nie będę się rozpisywać ^^ Jeden z lepszych ostatnio zawodników ale nie zgodzę się z tym że spisuje się równie dobrze jako heel. Może dlatego że wolałem go jako prawdziwego Ultimate Opportunist niż jako takiego fejsa :D Jak już mówiłem, głos leci na Edgara ;]

fin de siècle

Mój głos idzie na Johna Cenę.Wygrał Raw Elimination Chamber Match czym został pretendentem do pasa mistrzowskiego na Wrestlemanii 27.Również dzięki jego zwycięstwie został zwolniony Alex Riley.

• Styl:  Ciemny

Głos leci na Edga. Dobry speech, porywa fanów. Dobre walki, bardzo dobre SD! EC, do czego w dużej mierze przyczynił się właśnie Rated R Superstar. No i obrona pasa. I to niejednokrotnie.

Alberto del Rio również zaprezentował się w tym miesiącu dobrze, ale trochę mu zabrakło, aby w mojej opinii przewyższył Edga. Może po WMce to właśnie na niego oddam głos. Przyszłość pokaże.

Cena i Miz. Ten pierwszy zaskoczył mnie tylko pozytywnie swoim promem w odpowiedzi skierowanej do Rocka. Miz wygłosił kilka ciekawych monologów. Żaden z nich natomiast nie przekonał mnie w ringu. Moim zdaniem Cena nie zasłużył na zwycięstwo EC.

Co do zawodników z TNA, nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ póki co nie oglądam tej federacji.

9133117154c6438520b2fc.jpg

Cóz ogólnie powiem, że nikt w tym miesiącu specjalnie się nie wyróżnił.

Aj styles - na ppv tylko jako komentator, prawie wogólnie walczy, to chyba obecnie największy face w tna (ex equo z andersonem), dość dobre mic skille

Kurt Angle - cóż kurt jak zawsze dobre walki i był ważna postacią, ale przegrał dość ważny match na aao.

Alberto del rio - roxxujący heel oraz przyszły mistrz świata. Bardzo ważna postać w wwe, no i oczywiście dobre walki oraz mic skill, czyli nic się nie zmieniło od zeszłego miesiąca.

Edge - świetny ME. Zbiera duży pop od publiki, ma dobre mic skille, robi dobre walki (np. elimination chamber). Mimo, że faworytem na wm nie jesti tak cięzko o nim złe słowo ostatnio powiedzieć

John cena - znowu nominowany i znowu nie wygra. Jak zawsze ważna postać + prowadzenie dwóch feudów jednocześnie (rock vs cena, cena vs miz). Robi ostatnio niezłe walki i zapowiada się , że to on zwycięży na wm (misztrzem nie był już od czerwca :twisted: )

The Miz - a ten tu po co? Lepiej było nominować morrisona, za to co zrobił na ec i jako jeden z niewielu potrafił pokonać kogoś z nexus.

Po wypowiedzeniu się o kandydatach zagłosuje na : AJ'a, bo w końcu dostał jakiś push.

Ja uważam, że wrestlerem miesiąca powinien zostać Alberto del Rio (♥) :D
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...