Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE ::: I Made It.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Na początek – witajcie w moim pierwszym diary! Będę relacjonował RAW, SD! i PPV – w różnych odstępach czasu (wiele zależeć będzie od ilości komentarzy). Mogą wystąpić opóźnienia. Pełny zapis walk tylko na PPV, na tygodniówkach wypiszę highlight’y pojedynków. Bawcie się dobrze!

---

http://img6.imageshack.us/img6/2051/wwelogoa.png

Los Angeles, CA – 21.02.11;

Fox Plaza, 14:03

Ormer: Ale wielkie…

John Laurinaitis: Przyzwyczajaj się. Kiedy podpisałeś te papiery?

Ormer: Wczoraj.

John Laurinaitis: Dobrze… Lubimy szybkich i energicznych ludzi, a ty na takiego wyglądasz. Ja jadę już do Fresno. Trzymaj się, dalej idziesz sam – windą na czwórkę, pokój 104.

Ormer: Się wie, dziękuję za pomoc.

Nie taki straszny, jak się wydaje… dobra, czwarte piętro. To jest mój czas!

*wchodzę do pokoju, gdzie trwa konferencja – najważniejsi ludzie w WWE obradują nad dzisiejszym RAW*

Vince McMahon: Tak więc dzisiaj musimy dopracować wszystkie szczegóły dotyczące… Och, już jesteś, Ormer? Siadaj tam i słuchaj.

Ormer: Witam, dziękuję za przyjęcie zgłoszenia.

Vince McMahon: Rzadko kiedy mam okazję czytać takie cuda, mam nadzieję, że u nas jeszcze bardziej się rozwiniesz. Ale do rzeczy, bo czasu brak. Zaczynasz od dziś i przejmujesz RAW oraz SmackDown!. Chcesz wychodzić jako GM?

Ormer: Na RAW jak najbardziej, jednak rządy p. Longa na SD! mi się podobają, więc będę mu tam tylko pomagał.

Vince McMahon: Dobrze. Stephanie, notuj wszystko.

Stephanie McMahon: Oczywiście.

Ormer: Chciałem zaprezentować wam propozycje zawodników w obu brandach i parę innych rzeczy.

Vince McMahon: Słuchamy.

Ormer: Zatem, oto proponowani przeze mnie wrestlerzy:

Roster RAW:

Wrestlerzy:

Alex Riley • CM Punk • Cody Rhodes • Daniel Bryan • Darren Young • David Otunga • Drew McIntyre • Evan Bourne • Goldust • The Great Khali • Husky Harris • John Cena • John Morrison • Mark Henry • Mason Ryan • Michael McGillicutty • Michael Tarver • The Miz • R-Truth • Randy Orton • Santino Marella • Sheamus • Skip Sheffield • Ted DiBiase • Triple H • Vladimir Kozlov • William Regal • Yoshi Tatsu • Zack Ryder

Tag Teamy i Stajnie:

Goldust and William Regal • The Miz and Zack Ryder • New Nexus

Roster SmackDown!:

Wrestlerzy:

Alberto Del Rio • The Big Show • Chavo Guerrero • Chris Masters • Christian • Curt Hawkins • Dolph Ziggler • Edge • Ezekiel Jackson • Heath Slater • Jack Swagger • JTG • Justin Gabriel • Kane • Kofi Kingston • Rey Mysterio • Ricardo Rodriguez • Shad Gaspard • Trent Barreta • Tyler Reks • The Undertaker • Wade Barrett

Tag Teamy i Stajnie:

Cryme Tyme • The Corre • Rated R Charisma • Cody Rhodes and Drew McIntyre

Divy nie będą zależne od rosterów.

Vince McMahon: No no, silna ekipa… zgadzamy się z twoją propozycją, młody. A co z pasami i mistrzami?

Ormer: W pasach chciałbym trochę namieszać... Pozbawię obecnych mistrzów ich pasów oraz usunę pas US i Div. Przywrócę jednak pas HC. W ten sposób na dzisiejszym RAW oraz nadchodzącym SD! odbędą się walki o poszczególne tytuły. To dość odważny ruch z mojej strony, ale chcę zaprowadzić tu wiele zmian. Tak więc, moja wizja to:

http://a.imageshack.us/img195/6810/wwechampionship.jpg

WWE Championship

Roster: RAW

http://a.imageshack.us/img801/1483/wweworldheavyweightcham.jpg

WHC Championship

Roster: SD!

http://a.imageshack.us/img812/4840/wwetagteamchampionship.jpg

TT Championship

Roster: bez przynależności

http://a.imageshack.us/img130/5404/wweintercontinentalcham.jpg

IC Championship

Roster: SD!

http://img708.imageshack.us/img708/1189/hardcoreb.png

HC Championship

Roster: RAW

Vince McMahon: Bardzo ciekawa wizja... akceptuję ją. Tak więc - Ormer, wszystko w twoich rękach! Gratulacje!

Ormer: Dziękuję panu i wam, mam nadzieję, że się nie zawiedziecie!

Konferencja się zakończyła i wszyscy udali się do Fresno, gdzie odbywa się dzisiejsza gala RAW...

---

http://img816.imageshack.us/img816/3784/rawm.png

Monady Night RAW – 21.02.11.

3-Hours Special

'We got no fear, no doubt all in, balls out

We're going off tonight

To kick out every light

Take anything we want

Drink everything in sight

We'll go until the world stops turning

While we burn it to the ground tonight'

Efektowny pokaz pirotechniczny rozpoczyna pierwsze RAW po Elimination Chamber PPV, przenosimy się na stolik komentatorski, gdzie czekają Michael Cole oraz Jerry ‘The King’ Lawler.

Cole: Witamy państwa w poniedziałek, po gali Elimation Chamber, która była ostatnim przystankiem przed tegoroczną WrestleManią! Dzisiejsze RAW będzie w specjalnym, 3-godzinnym wydaniu!

Lawler: Dokładnie, jesteśmy na prostej drodze do największej gali w roku, a tymczasem zobaczmy, co czeka nas już po przerwie!

Prezes WWE - Vince McMahon od ponad miesiąca zapowiada wielkie zmiany. Dzisiaj dowiemy się, o co mu chodzi!

---REKLAMY---

- do ringu wchodzi Mr. McMahon!

Vince McMahon: Przez 59 lat istnienia WWE ujrzeliście tutaj wiele gwiazd... najlepszych wrestlerów... niesamowitych walk... doznaliście niezapomnianych emocji. Przez te wszystkie lata zawodnicy jak Andre the Giant, Hulk Hogan, Stone Cold Steve Austin, czy The Rock gościli na ekranach waszych telewizorów dostarczając wam rozrywkę najwyższej klasy. Nadszedł czas rozpocząć nową, jeszcze lepszą erę! W federacji posiadamy wiele talentów, które mogą przerosnąć wymienione przeze mnie legendy. Jest człowiek, który im w tym pomoże!

Na arenie zgasło światło, zdezorientowana publika nie wie o co chodzi... Po kilkudziesięciu sekundach gry reflektorów, na ekranie pojawia się obraz z trochę zamazanym napisem 'LIBERATE'.

Rozbrzmiała jakaś nieznana piosenka - czy to jest postać, która ma zaprowadzić zmiany w WWE?!

Cole: Kto to do cholery jest?

Przy głośnej muzyce i widowiskowych wybuchach do ringu wchodzi jakiś zamaskowany człowiek! Muzyka milknie, osoba bierze do ręki mikrofon...

Ormer: Jestem Ormer i przybyłem tu, by obrócić tę dziecinadę o 180 stopni! Od dziś nic nie będzie już takie, jak wcześniej. Hej, dzieciaki w pierwszym rzędzie - jeśli boicie się widoku krwi, lepiej opuśćcie budynek! Ogłaszam wszem i wobec, iż jestem nowym generalnym menadżerem RAW i SmackDown!, a wraz z panem McMahonem będę zarządzał federacją.

Vince McMahon: Lepiej powiedz im, co dziś zobaczą!

Ormer: Otóż to. Pierwsza ważna informacja - wszystkie pasy STRACIŁY swoich właścicieli! Oświadczam też, że pas US przestaje istnieć! *heel heat*

Lawler: Że co?!

Cole: Zupełnie nieznana postać przedstawia się jako współwłaściciel federacji i pozbawia mistrzów ich tytułów?!

Ormer: Żeby nie było, że tylko wszystko niszczę - do łask powraca pas hardkorowy! Z góry zapowiadam, że pojedynki o ten tytuł będą w stypulacji 'hardcore matchu', w którym wszystkie chwyty będą dozwolone!

Lawler: Pas hardkorowy? W federacji nie ma go już od lat!

Cole: W 2002 roku tytuł ten został zunifikowany z pasem interkontynentalnym, a jego ostatnim posiadaczem był Rob Van Dam. Ormer chce powrócić do historii...?!

Ormer: Czekają was więc spektakularne pojedynki, które będą brutalniejsze niż zawsze! Posmakować tego będziecie mogli już dzisiaj, ponieważ-

'I hear voices in my head...' - na rampę wychodzi Randy Orton!

Orton: Zdajesz sobie sprawę, że pozbawiłeś MNIE swojego tytułu? Zdajesz sobie sprawę, jak może się to dla ciebie skończyć?

Ormer: Randy, Randy... spokojnie. Właśnie miałem o tym mówić. Już dziś odbędzie się turniej ‘beat the clock’. Osoba, która pokona przeciwnika w najkrótszym czasie zmierzy się z… tobą o pas WWE!

Orton: Mam nadzieję, że będzie to ktoś mocny, bo dziś Żmija będzie boleśnie kąsać...

Randy Orton opuścił arenę, a w jego miejsce pojawili się inni zwodnicy! Byli mistrzowie tag team – Zack Ryder i The Miz i były mistrz Stanów Zjednoczonych - Daniel Bryan!

Miz: Co to ma być?! Odebrałeś nam nasze pasy? Myślisz, że niby kim jesteś?

Bryan: Usłyszałem, że mój pas został anulowany...

Ormer: Panowie, spokojnie! Wszystko przemyślałem. Swoje rządy w federacji rozpocznę od dania szansy wrestlerom z dużym potencjałem. Bryan, nie masz możliwości walczenia o swój były pas. Umieszczę cię jednak pojedynku Fatal-4-Way… o pas hardkorowy! Co do was, Miz, Ryder - zmierzycie się o pasy tag team z pewnym zespołem, który poznacie później... Teraz udajcie się na backstage, bo źle się to dla was skończy!

Miz: Możesz sobie robić co chcesz, my i tak będziemy mistrzami tag teamów! Because I'm the Miz and…

Ryder: …you know it!

Ormer: Nie byłbym taki pewny na waszym miejscu… A teraz zejdźcie mi z oczu!

Ależ wrzawa publiczności! Nikt nigdy nie wzbudził takiej reakcji fanów jak Ormer w jeden wieczór! Połowa hali buczy, druga się cieszy!

Ormer: Aha, zapomniałbym. W dzisiejszych pojedynkach mogą wziąć udział także wrestlerzy ze SmackDown!. Rozpoczęła się właśnie nowa era... era Ormera!

Ormer i p. McMahon opuścili arenę.

-------------

Fatal-4-Way Harcore Match

for the WWE Hardcore Championship

Daniel Bryan vs. Ezekiel Jackson vs. John Morrison vs. Mason Ryan

# Ezekiel Jackson powalił Clotheslinem Morrisona i Bryana, a Mason Ryan czai się przy ringu

# John Morrison wykonuje Apron Rebound Dropkick na Ryanie, który chce wejść do ringu

# Próba 'Book of Ezekiela' jednak Roundhouse Kick wykonuje Bryan. Przypięcie, kickout.

# Capoeira Kick Morrisona skontrowany - Ryan wykonuje Stretch Mufflera, jednak Bryan kopie Masona w twarz.

# Ezekiel Jackson wrzuca do ringu krzesełko, które wykorzystuje Bryan na Morrisonie

# po kilkudziesięciu sekundach Sitout Side Slam na Bryanie od Ryana, pin, Morrison przerywa w ostatniej chwili

# Jackson atakuje JoMo, unik i Flash Kick od Morrisona

# Front Missile Dropkick na JoMo na krzesełko, pin, Morrison kickout

# Ryan uderza młotkiem obwiniętym drutem kolczastym Bryana, który krwawi

# Jackson wyjmuje spod ringu wór z gwoździami i uderza nim Ryana (ten wypada z ringu mocno krwawiąc)

# Ezekiel rozsypuje gwoździe na ringu

# Atak Jacksona nieudany, Capoeira Kick od JoMo, Ezekiel leży na gwoździach

# Starship Pain na Jacksonie! Gwoździe wbiły się w plecy członka The Corre, a JoMo powoli zebrał się do pinu. 1, 2, 3!

'Here is your winner and the new WWE Hardcore Champion... John Morrison!'

Cole: Niesamowita walka! Ormer nie kłamał - czekają nas spektakularne i brutalne pojedynki!

Lawler: Zobaczmy jeszcze raz tą akcję... Capoeira Kick, a następnie Starship Pain! Niebywałe, Ezekiel Jackson powalony!

Cole: To dopiero początek emocji na dzisiejszym RAW - zobaczmy, co jeszcze przed nami...

http://img155.imageshack.us/img155/8188/ttmatch.png

Pojedynek o pasy Tag Team, w którym walczyć będą The Miz&Zack Ryder i... nieznany tag team! Zobaczymy, kto to będzie.

http://img812.imageshack.us/img812/3117/rkoraw.png

Kolejne pojedynki to Beat the Clock Challenge! Zwycięzca zmierzy się z Randym Ortonem o pas WWE. Zostańcie z nami!

---

BACKSTAGE:

Grisham: Witaj John, jak się czujesz po tym męczącym pojedynku?

JoMo: Czuję się świetnie, ale tylko dlatego, że to *pokazuje pas hardkorowy* już jest moje. Nawet nie czuję tego, że krwawię.

Grishiam: Powiesz parę słów do swoich przeciwników?

JoMo: Oczywiście. Pamiętajcie, że mistrz hardkoru... jest tylko jeden!

Obok rozmawiających pojawił się obwiązany bandażami Ezekiel Jackson.

Jackson: Ciesz się póki możesz, parkour'owcu... Nie minie wiele czasu, a zapomnisz, że w ogóle ten tytuł posiadałeś.

JoMo: Nie bądź zbyt pewny siebie.

Jackson: Chcę rewanżu. Jestem jedynym człowiekiem w tej federacji, który zasługuje na ten tytuł.

JoMo: Okaże się za tydzień, kiedy obronię swój pas i pokażę tobie i wszystkim oglądającym, że się mylisz. Co ty na to, gigancie?

Jackson: Zgadzam się...

Inni członkowie grupy The Corre atakują Morrisona od tyłu! Barrett zrobił wgniecenie w ścianie, ciskając w nią mistrza hardkorowego!

Barrett: Widzimy się za tydzień, John. *śmiech*

-------------

Tag Team Match

for the WWE Tag Team Championship

The Miz&Zack Ryder vs. ???

W ringu są już byli mistrzowie Tag Team, wszyscy czekają na ich przeciwników. Z głośników wydobywa się 'Time to play the game'! Na rampie pokazuje się Triple H, ku uciesze publiczności.

Triple H: Dość dawno nie walczyłem w tag teamie... Mówiąc dokładniej, to już prawie rok. Nie sądzicie, że kogoś tu brakuje?

Publiczność skanduje 'HBK! HBK! HBK!'.

Triple H: Rozumiem... mam więc do was jedno pytanie... Are you ready?

'Yeeeeeeee!

Triple H: Nic nie słyszałem, pytałem - ARE YOU READY?!

'Yeeeeeeeeeee!'

Triple H uśmiechnął się pod nosem i wrócił na backstage. Po chwili jednak... Tak! To theme DX!

Cole: HHH i HBK znowu razem! To będzie pogrom!

# Walkę zaczęli Triple H i The Miz

# Zwarcie, przewagę ma HHH

# Kontra Miza, Sitout Shoulder Jawbreaker

# HHH unika kolejnego ataku, po czym High Knee Strike i zmiana z HBK

# 3x Chop od HBK, Miz traci siły, tymczasem Showstopper wyprowadza Flying Foream Smash

# Przypięcie, jednak wtrąca się Zack Ryder, który zainkasował Spinning Spinebustera od The Game

# Miz długo podnosi się po poprzedniej akcji, a w narożniku już czeka HBK...

# Sweet Chin Music uniknięte przez byłego mistrza tt, który zakłada Sleeper Hold&Body Scissors

# HBK chwyta się lin, akcja przerwana, a w ringu Zack Ryder

# Szybki Teardrop Suplex od Shawna i zmiana z The Game

# HHH szykuje Rydera pod Pedigree, jednak w walkę miesza się Miz. Zauważył to HBK i jakimś cudem wykonuje Sweet Chin Music!

# The Game kończy walkę efektownym Pedigree.

http://img651.imageshack.us/img651/3844/ttchamp.png

Shawn Michaels: Jesteśmy nowymi mistrzami tag team... and if you're not down with that, I've got two words for ya!

S*CK IT!!

-------------

Cole: Panie i panowie, za nami już dwie walki dzisiejszego 3-godzinnego odcinka RAW. John Morrison został posiadaczem pasa hardkorowego po wyczerpującym i krwawym Fatal-4-Way Matchu, a powracające DX zdobyło pasy tag-team. Przed nami rozgrywki 'beat the clock', których zwycięzca zmierzy się z Randym Ortonem o pas WWE.

Lawler: Tak jest, pora zacząć walkę z czasem!

---REKLAMY---

del Rio: My name... my name is Albertooo del Rrrio! But you... you already know that. Nie wygrałem Royal Rumble... zrobił to jakiś tam Christian. Jednak moje przeznaczenie to zdobycie któregoś z pasów tej federacji jak najszybciej! Dlatego też, moim przeznaczeniem jest wygrana w dzisiejszym 'beat the clock challenge' i pokonanie Randy'ego Ortona oraz zdobycie... pasa WWE!

Ormer: Cóż, Alberto... widzę twój potencjał i możliwości. Pomimo tego, że jesteś ze SmackDown, dam ci szansę powalczenia o pas WWE. Jeszcze jedno, zwycięzca turnieju będzie mógł wybrać stypulację pojedynku z Viperem. Rozpoczynamy 'beat the clock challenge' już teraz, dawać mi tu sędziego!

-------------

Beat the Clock Challenge

The winner will face Randy Orton for the WWE Championship

Match #1: Michael McGillicutty vs. Sheamus

Zwycięzca: Sheamus; Czas: 2:31 sek.

Match #2: The Great Khali vs. CM Punk

Zwycięzca: CM Punk; Czas: 3:46 sek.

Match #3: John Cena vs. Skip Sheffield

Zwycięzca: John Cena; Czas: 2:25 sek.

Match #4: R-Truth vs. Vladimir Kozlov

Zwycięzca: R-Truth; Czas: 3:42 sek.

Match #5: Alberto del Rio vs. Santino Marella

Zwycięzca: Alberto del Rio; Czas: 2:21 sek.

Match #6: William Regal vs. Drew McIntyre

Zwycięzca: Drew McIntyre; Czas: 2:20 sek.

Lawler: 1 sekunda! Tyle zadecydowało o tym, że Drew McIntyte, a nie del Rio zmierzy się za chwilę z Randym Ortonem!

Cole: Czy młody Szkot da radę pokonać Vipera?

McIntyre: Nareszcie ta błazenada się skończyła. Orton, nasza walka będzie miała stypulację… First Blood Match!!

Cole: Wow! Druga hardkorowa walka dzisiejszego wieczoru, tym razem o pas WWE już za chwilę!

http://img8.imageshack.us/img8/1461/rawwwedrewrandy.png

---

BACKSTAGE:

HBK: Yahoo! Tytuły znowu nasze, Hunter.

HHH: Tak. DX znowu skopało dupy!

HBK: Widziałeś twarz Rydera, gdy Miz dostawał baty w ringu? Niby były mistrz US, a tu taki strach…

HHH: Coś czuję, że często będziemy mieli takie widoki.

HBK: Skończyła się era, gdzie pas tag teamów nic nie znaczył. Teraz trzeba też uważać na gości ze SD!.

Obok DX pojawia się Ormer.

Ormer: Gratulacje, panowie. Powrót DX i od razu pasy tag team…

HHH: Nie próbuj teraz nic zmieniać, dzięki temu podniesiemy to show na wyższy poziom.

Ormer: Nie zamierzam. Powodzenia w bronieniu pasów. W ten piątek macie wolne, ale na RAW bądźcie gotowi na wymagających rywali.

HBK: Się wie.

-------------

First Blood Match

for the WWE Championship

Randy Orton vs. Drew McIntyre

# Zaczęli od zwarcia, po czym Irish Whip od Ortona, Drew kopany przez Żmiję w narożniku

# seria uderzeń, RKO ustawia przeciwnika pod DDT z lin

# McIntyre kontruje, odpycha Żmiję i Big Boot od Szkota

# McIntyre atakuje Ortona krzesełkiem

# Akcja po dłuższej wymianie punchów przenosi się na rampę

# Orton wbija Drew w ekran

# McIntyre kontruje RKO, Suplex

# Wrestlerzy wśród publiczności – Orton wykonuje unik i ‘częstuje’ Clotheslinem Drew przez barierkę, który spada na duży reflektor

# Szkot nie krwawi, walka trwa nadal – Randy wymierza mu wiele punchów w głowę, lecz krwi nadal brak

# Zawodnicy są wykończeni, lecz żaden z nich nie krwawi

# Orton ‘wprowadza’ Szkota do ringu, a sam wyjmuje spod niego jarzeniówki! Ustawia je na środku ringu

# Żmija wypchnął Drew na liny i chciał wykonać Power Slam, lecz McIntyre kopnął Ortona ‘w genitalia’! Inicjatywę przejmuje Szkot

# Randy leży na macie trzymając się za czułe miejsce, kiedy… ktoś wrzuca do ringu lustro!

# Drew bez wahania uderza lustrem stojącego już Ortona

# Ogłuszony Randy jednak nie krwawi (!), zdenerwowany Szkot wykonuje Future Shock DDT na byłym mistrzu WWE! Orton ‘spada’ na jarzeniówki i zaczyna krwawić!

'Here is your winner and the new WWE Champion... Drew McIntyre!'

http://img33.imageshack.us/img33/5572/drewchampion.png

Lawler: O matko! Widzieliście to?!

Cole: Randy Orton zalewa się krwią z powodu tego człowieka – oto nowy mistrz WWE, Drew McIntyre!

Po tym pojedynku RAW zeszło z anteny.

---

Kilka newsów:

:arrow: Daniel Bryan doznał kontuzji po dzisiejszym pojedynku, nie wiadomo, kiedy wróci

:arrow: Powrót HBK był odkładany do ostatniej chwili

:arrow: Pojawiły się plotki, że Ormer nie zamierza osiadać na laurach i jeszcze bardziej zszokuje publiczność

:arrow: Prawdopodobnie za tydzień okaże się, kto podał lustro McIntyre'owi

:arrow: Na SmackDown! zobaczymy paru zawodników z RAW

:arrow: Ormer zebrał dobre opinie na zapleczu od innych pracowników federacji

---

Uff. Zapraszam do komentowania i oceniania - to była moja pierwsza napisana gala i potrzebne mi są wskazówki jak lepiej napisać galę. Z góry dzięki! ;)

PS. Przepraszam za zmiany rozmiaru czcionki - nie wiem, co się z tym dzieje. ;/

Edytowane przez Ormer

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MrDeathrun

2

• Letni

2

• Ormer

2

• spear123

1

Top użytkownicy w tym temacie

Because I'm the Miz and…

Ryder: …you know it!

Rozwaliło mnie to :lol:

Pierwsze diary jakie przeczytałem w życiu i muszę powiedzieć, że przyjemnie się czytało. Długość idealna, bo ani za długie, ani za krótkie, dzięki czemu nie było przymulania. Bardzo fajnym stylem napisane.

Nie mogło się obyć bez twoich ulubionych DX. Musisz im silną konkurencję sprowadzić bo nawet w diary dywizja tag teamowa ssie, to pokazuje jak WWE w rzeczywistym świecie ją zjebało, a danie pasów DX może być początkiem odbudowy dywizji i na pewno taki był twój zamysł

Morrison z pasem hardkore, ciekawy pomysł, może pomyślisz o lekkiej zmianie gimmicku, nie heel turn, ale żeby nie był pedalskim rockmenem jak to jest teraz a posiadanie hardkorowego pasa jest dobrym powodem do takiej zmiany

Drew mistrzem, zaskoczyłeś mnie w czasie czytania byłem pewien, że dasz title shota Albercikowi a tu proszę taka niespodzianka. Motyw z lustrem bardzo fajny, hmmm no kto by mógł te lustro podłożyć? Na pewno nie Cody Rhodes :D

Czekam na kolejne odcinki =)

Bardzo fajne diary :)

7827538684d468b7066d0a.jpg

wszystko fajnie, ale dobrze by było gdyby CM Punk dostał w przyszłych epizodach większy push

20433792404d653d5a57c5f.jpg

Podobają mi się krótkie walki, mam nadzieję, że nie było to z powodu, że ci się nie chce ale odbieram te # (tekst) jako kluczowe momenty, które mogły o czymś zadecydować jeśli się nie obrazisz wykorzystam ten pomysł kiedyś kiedy zacznę coś pisać. Tak czy owak nie jest źle i bardzo mi się podoba twoja praca.
Z wrestlingiem wiążę przyszłość.

NO musze ci pogratulowac twoje Diary naprawde stoja na wysokim poziomie oby tak dalej ;)

You'll Never Walk Alone

Wrestling > Entertainment

16011289824e0842330e2ed.jpg

Wielkie dzięki za komentarze – motywują do dalszej pracy. ;) Piszcie co Wam się w moim diary podoba, >a co nie< - to będzie czyniło je coraz lepszym. Co do push’ów zawodników etc., wszystkie storyline’y i feud’y się dopiero rozwijają, więc na wszystko przyjdzie czas. ;)

@hcgame - sposób pisania od '#' wymyśliłem po to, aby walki czytało się lepiej i były bardziej przejrzyste - ze swojego doświadczenia wiem, że nie każdy czyta pełne zapisy walk. Ta metoda pozwala na wychwycenie highlight'ów pojedynku i zachowanie całego sensu. ;) co do 'wzięcia' tego sposobu - napisałem Ci o tym na pw. 8)

Wybaczcie, że musieliście tyle czekać, ale miałem dość zabiegany tydzień, a do tego lekko chory jestem (to może też wpłynąć na jakość walk ;D). Dobra, kończę gadanie – miłego czytania!

---

http://img215.imageshack.us/img215/3148/news1i.png

Dziennikarz: Wydarzenia po ostatnim Monady Night RAW spowodowały wiele dyskusji fanów wrestlingu w całej Ameryce. W federacji pojawił się nowy współrządzący, nowy GM Raw i (z T. Longiem) GM SmackDown – Ormer. Zamaskowany nowicjusz usunął ‘na dzień dobry’ pas US, lecz wprowadził pas HC, dodatkowo pozbawił mistrzów ich tytułów. W sieci pojawiło się wiele negatywnych jak i pozytywnych komentarzy… *dźwięk wyłączanego telewizora*

Ormer: Aż tak o tym głośno? To się ludziska zdziwią po SmackDown…

Vince: Nie dziw się, twoje poczynania mogły wzbudzić wiele nieprzychylnych opinii.

Ormer: Zobaczysz, jeszcze wyjdzie to nam na dobre.

Vince: Oby. Zbieraj się już, samochód już czeka na dole.

Ormer: Ai ai, mi lordzie. Oby współpraca z Teddym mi się ułożyła.

Vince: Na pewno się dogadacie. No, leć już.

Wyszedłem z pokoju hotelowego, zjechałem na dół i wsiadłem do czarnego wozu, który podwiózł mnie pod arenę, w której odbywać się ma dzisiejsze SmackDown. Wziąłem swoje manele i zająłem swój pokój w ‘buisness backstage’. Przeglądam sobie Internet, kiedy nagle słyszę pukanie do drzwi…

Ormer: Wejść!

Long: Witaj, współpracowniku!

Ormer: Oh, Teddy! Nie spodziewałem się ciebie o tej porze. Muszę przyznać, że praca z tobą będzie dla mnie zaszczytem.

Long: Bez przesady. Nie ma czasu na gadnie – to jest rozkład jazdy na dzisiejszy SD. Masz jakieś uwagi?

Ormer: *po zapoznaniu się z tekstem* Nie, wszystko jest tak, jak chciałem.

Long: Wspaniale. Lecę omówić to z wrestlerami, do wieczora. Hola Playa!

Pożegnałem Teddy'ego i wróciłem do przeglądania Internetu. Tam znalazłem m.in. takie cuda:

http://img844.imageshack.us/img844/2828/koostarx.png

Nie ma to jak poprawa humoru w taki sposób - następnie mała drzemka i przygotowania do dzisiejszego epizodu...

http://img141.imageshack.us/img141/4362/80314575.png

Friday Night SmackDown! – 25.02.11.

Do you know the enemy?

Do you know your enemy?

Well, gotta know the enemy [x2]

The insurgency will rise

When the bloods been sacrificed

Don’t be blinded by the lies

In your eyes

Say!

Cole: Po wypełnionym niespodziankami RAW witamy państwa na specjalnym odcinku SmackDown! Show zacznie się – jak w poniedziałek – wystąpieniem Ormera, który wraz z Teddym Longiem pełni funkcję GM SD!.

Booker T: To będzie niezłe.

W ringu już Teddy Long…

Long: Od dłuższego czasu na SmackDown wieje nudą. Przyszła pora na zmiany! Panie i panowie, powitajcie mojego nowego współpracownika – Ormera!

Ormer: Nie ma sensu się rozgadywać – wszystko zostało powiedziane w poniedziałek. Dziś dwa pasy uzyskają swoich właścicieli. Będzie to mistrzostwo IC oraz mistrzostwo WHC. W pierwszym pojedynku staną do walki były mistrz – Dolph Ziggler oraz… Chris Masters!

Na rampie pojawili się zawodnicy The Corre – Barrett, Jackson, Slater, Gabriel!

Barrett: O kimś chyba zapomniałeś, Ormer.

Ormer: Wade, zauważyłem, że lubisz się wtrącać w nie swoje sprawy. Na RAW zaatakowaliście Morrisona, a teraz, jak mniemam – chcesz się dostać do meczu o pas IC?

Barrett: Zaatakowaliśmy? To była tylko… wiadomość do nowego mistrza. Co do pojedynku, nie ja chcę wziąć w nim udział. Chcę, żeby w tej walce znaleźli się Heath Slater i Justin Gabriel!

Long: Nie zgadzam się! Niby czemu-

Ormer: Spokojnie, Teddy. Zgodzę się pod jednym warunkiem. Jeżeli ani Slater, ani Gabriel nie wygrają tego pojedynku lub jeśli inny członek Corre się do niego wtrąci, Ezekiel Jackson traci prawo do rewanżu o pas HC! Co wy na to?

Barrett: Po krótkiej naradzie z innymi członkami grupy Zgadzamy się.

Long: Wybornie. W takim razie, zobaczymy dziś Fatal-4-Way… Steel Cage Match o pas interkontynentalny!

Ormer: Hell yeah!

The Corre z uśmiechem opuszczają arenę.

Booker T: Walka o pas interkontynentalny jeszcze dziś!

-------------

# Zaczęli od wymiany spojrzeń, następnie punch za punch

# Irish Whip od Big Showa, Kane odbija się od lin, próba Clothesline'a nieudana - Big Boot od Kane'a i Show za ringiem

# Kane pchnął Giant’a na schody, kilka uderzeń od Big Red Machine, po czym akcja wraca do ringu

# Kilka kopnięć, po czym dźwignia na rękę od Kane'a

# Big Show się wydostaje, wynosi Big Red Machine i rzuca nim o ring; pin nieudany

# skontrowany Irish Whip Show'a, Corner Clothesline od Kane'a

# Back Body Drop, Big Red Machine przejmuje kontrolę

# Big Show się podnosi i kontruje Flying Clothesline - wyprowadza Spear!

# Colossal Clutch na obolałym Kanie, to może być koniec...

# Na arenie zgasły światła, a gdy się znów zapaliły - Kane wykonuje Chokeslam! 1, 2, 3!

Here is your winner... Kane!

Cole: Te zgaszone światła coś mi przypominają… a po nich – jak zwykle, obrót akcji i to Kane wychodzi z tego pojedynku zwycięsko!

Booker T: Yea…

Cole: Zobaczmy jednak, jaki pojedynek czeka nas już po przerwie!

http://img852.imageshack.us/img852/5237/sdfatal4way.png

---REKLAMY---

---

BACKSTAGE:

Grishiam: Witaj Chris, dzisiaj stajesz przed szansą na zdobycie tytułu interkontynentalnego.

Masters: Tak, mam przeczucie, że to będzie mój dzień.

Grishiam: Zaskoczyła cię decyzja GM umieszczenia cię w tym pojedynku?

Masters: Absolutnie nie. Cieszę się, że docenia moje zdolności. Poza tym, żaden człowiek w tym biznesie nie potrafi zrobić tego…

http://i48.tinypic.com/2uh0ith.gif

---

W ringu Rated R Superstar – Edge.

Edge: Zmiany. Zmiany, zmiany, zmiany! Przez zachcianki nowego pana menago straciłem swój pas wagi ciężkiej! Coś, o co walczyłem przez wiele miesięcy, by w końcu po raz dziesiąty sięgnąć po mistrzostwo odeszło w jeden wieczór w zapomnienie. Chcę odzyskać moją własność, natychmiast!

Theme Teddy’ego Longa, pora wyjaśnić coś Edge’owi…

Long: Playa, rozumiem twoje zdenerwowanie. Jednak razem z Ormerem chcemy, by wszelkie tytuły należały do najlepszych. Chcesz udowodnić, że zasługujesz na swój były pas?

Edge: Nie denerwuj mnie, Teddy! Dobrze wiesz, że mogę pokonać każdego, jeśli tylko chcę.

Long: Nie wątpię w twoje możliwości, jednak decyzja już zapadła.

Obok Teddy’ego pojawia się Ormer!

Ormer: Dokładnie. Jesteś bardzo pewny siebie, Edge. Jeśli dzisiaj odzyskasz swój pas, zwrócę ci honor, jednak… czeka cię dziś Gauntlet Match o WHC!

Edge: Gauntlet Match, powiadasz? Dobrze! Odzyskam swój tytuł i przekonasz się, kto jest najlepszy w tym, co robi!

Rozbrzmiewa ‘Metalingus’, a Edge lekko zdenerwowany opuszcza arenę.

-------------

Fatal-4-Way Steel Cage Match

for the WWE Intercontinental Championship

Dolph Ziggler vs. Chris Masters vs. Heath Slater vs. Justin Gabriel

wygrać można poprzez ucieczkę z klatki; jeśli Slater ani Gabriel nie wygrają pojedynku lub inny członek The Corre włączy się do walki, Ezekiel Jackson traci title-shota o pas HC

# Zaczęli, zawodnicy Corre współpracują - Gabriel rzuca się na Dolph'a, Slater na Masters’a

# Odbicie od lin, Masters wykonuje Powerslam na Slaterze; German Suplex na Gabriel’u

# Próba sił między Masters’em i Dolph’em, Ziggler przechodzi do Sleeper Hold & Body Scissors

# Justin Gabriel atakuje Zigglera, po czym Jumping Spin Kick

# Masters kontruje atak Slater’a – Polish Hammer od Chris’a

# Gabriel okłada Dolph’a, jednak Masters wychodzi z Full Nelson Slam’em

# Masters chce uciec z klatki, jednak ‘w połowie drogi’ zatrzymuje go Slater atakując ‘maczugą’ od tyłu

# Slater lekceważy przeciwników i mówi coś do leżącego Chrisa, a Ziggler wykonuje Zig Zag! Wendy ma dosyć…

# Gabriel sprytnie próbuje uciec drzwiami, zauważył to Dolph

# Justin i Ziggler już lekko zmęczeni walką, jednak obaj wykonują Superkick ‘z nikąd’! Leżą na ringu, gdy Chris doszedł już do siebie

# Masters wykorzystuje sytuację i chce wyjść z klatki górą, jednak… Ezekiel Jackson pojawił się obok klatki! Chris pozostaje na górze konstrukcji przestraszony obecnością Ezekiel’a

# Członek The Corre od tyłu zaatakowany przez Mason’a Ryan’a! ‘Klon Batisty’ okłada Jackson’a, co daje szansę do ucieczki z klatki dla Masters’a

# Gabriel już na nogach, jednak to nic nie zmieni – Chris Masters opuszcza stalową klatkę i wygrywa pojedynek!

Wade Barrett trzymając w ręku krzesełko przybiega na pomoc Ezekiel’owi, Ryan ucieka przez publiczność.

Here is your winner and the new Intercontinental Champion… Chris Masters!

Cole: Nowy mistrz interkontynentalny!

Booker T: Masters wykorzystał sytuację i uciekł z klatki, piękne zwycięstwo Chris’a.

Cole: Żaden z członków The Corre nie zwyciężył, czyli Ezekiel Jackson traci swój rewanż z John’em Morrison’em!

Booker T: Damn right, choć sam gigant pewnie nie powiedział jeszcze ostatniego słowa w tej kwestii.

---

BACKSTAGE:

W szatni Christian i Rated R Superstar…

Christian: Edge, jesteśmy w dziwnej sytuacji. Jeśli dziś zdobędziesz pas WHC, prawdopodobnie będziesz walczył ze mną na WrestleManii.

Edge: Yup. Dziś odzyskam swój tytuł – to jest pewne, a co do WM’ki… to może być ciekawe, nie uważasz?

Christian: Taka przyjacielska walka na szczycie?

Edge: Tak, coś w ten deseń. Jako zwycięzca Royal Rumble wybrałeś walkę o pas wagi ciężkiej na WrestleManii, a ja jako wielokrotny mistrz świata będę walczył ze swoim partnerem tag-team. Scenariusz wymarzony… ale na najważniejszej gali roku będę walczył o swoje, pamiętaj.

Christian: Wiem to, ja też nie dam ci forów. Więc powodzenia w Gauntlet Match’u, stary.

Edge: Dzięki.

---

Na ekranie pojawia się promo…

http://img291.imageshack.us/img291/8322/mystico.png

-------------

Gauntlet Match

for the World Heavyweight Championship

wygrywa wrestler, który jako ostatni zostanie w ringu

# Pierwsi w ringu Chavo Guerrero i R-Truth.

Zwarcie, kilka punchów od R-Truth’a i Iris Whip. Chavo wykonuje Rebound Crossbody i zbiera się do pinu, jednak Truth odkopuje. Raper pokazuje swoje możliwości – unik, następnie kolejny, po czym Jumping Calf Kick! Chavo jeszcze może walczyć. Guerrero wykonuje odwrócone Gory Bomb, jednak R-Truth kontruje swoim Flying Roll Up’em! 1, 2, 3!

# Chavo odliczony – w jego miejsce wchodzi Rey Mysterio.

Master of 619 od razu zaatakował lekko zmęczonego Truth’a, Hurricanrana od Meksykanina! Truth jednak podnosi się i kontruje atak Rey’a wykonując Truth Conviction. To jeszcze nie koniec, The Rapping Superstar chce wykonać Front Powerslam, jednak Mysterio wychodzi z Wheelbarrow Bulldogiem! Pin, sędzia doliczył do 2. R-Truth pchnął Rey’a na liny, ten się odbił i wykonał fenomenalną La Mistica! Truth musiał odklepać.

# R-Truth pokonany, pojawia się Alberto del Rio.

Mysterio inkasuje serię kopnięć i uderzeń od del Rio, po czym odbicie Rey’a od lin i Powerslam. Arystokrata podnosi swojego rodaka, pcha go na liny, jednak Mysrterio wykonuje Tornado DDT. To nie koniec serii Rey’a – Roll Up Hurricanrana to Outside, Alberto poza ringiem! Mysterio wrócił do ringu i chciał wykonać kolejny atak, jednak del Rio wychodzi z Arm Grab Hotshot’em. Akcja znowu w ringu – Irish Whip od arystokraty, po czym Corner Enzuigiri uniknięte przez Mistrza 619! Mysterio wykorzystuje to i wykonuje Diving Splash, jednak del Rio wystawia kolana! Obolały Rey leży na macie, a jego rodak zapina Cross Armbar. Mysterio odklepuje!

# Zamiast Rey’a w ringu pojawia się Wade Barrett (a wraz z nim utykający Ezekiel Jackson)!

Barrett nie traci czasu – wyprowadza Big Boot, po czym osłabia Alberto Sufboard Stretch’em. Arystokrata po dłuższej chwili się wydostaje i wykonuje Double Knee Armbreaker, siły się wyrównały. Alberto odbija od lin Wade’a, jednak ten unika kopnięcia; po odbiciu od drugiej liny jednak inkasuje Spinebuster’a od del Rio. Zdenerwowany Meksykanin kopie po głowie przeciwnika, sędzia musiał interweniować. Wade powoli wstaje, rzuca się na niego del Rio. Irish Whip, po czym wspaniały Corner Enzuigiri! To może być koniec – 1, 2… nie ma 3! Alberto czeka, aż Barrett się podniesie, lecz przy linach pojawia się Ezekiel Jackson, który przez dłuższą chwilę odwrócił uwagę del Rio. Wykorzystał to Wade – wyniósł del Rio pod Slingshot Backdrop Backbreaker i wykonał go! Alberto ma już dosyć… 1, 2, 3! Wychodząc z ringu Ezekiel Jackson ‘odprowadził’ Meksykanina na backstage kopiąc go, ale…

# W miejsce del Rio wchodzi Edge!

Naładowany energią Rated R Superstar wykonuje Spear’a na Jackson’ie, który stał Edge’owi na drodze do ringu. Tak więc to będzie starcie jeden na jednego! Błyskawiczny Flapjack po odbiciu Barrett’a od lin i Rated R Superstar przejmuje kontrolę. Wade się podnosi, a były mistrz już ma dla niego Half Nelson Facebuster’a. Ten pojedynek może skończyć się bardzo szybko! Edge pozwala Wade’owi się podnieść, jednak to był błąd – rozpędzony The Ultimate Opportunist trafia na Big Boot’a od przeciwnika. Chyba trochę za ostro ruszył Edge. Irish Whip od Wade’a, po czym Spinebuster! Próba przypięcia – sędzia doliczył do 2. Rated R nadal leży, więc Barrett odbija się od lin, jednak to była tylko zagrywka Edge’a – ten szybko się podniósł i wykonał Spear’a! Ofiarą tej akcji nie był tylko Barrett – sędzia również! Ultimate Opportunist zebrał się do pinu, lecz nie ma kto liczyć… rozwścieczony były mistrz wagi ciężkiej opuszcza ring i bierze krzesełko. Uderza nim Barrett’a, a następnie ustawia je i przeciwnika w narożniku. Rated R bierze rozbieg chcąc wykonać swojego finisher’a, ale Wade w ostatniej chwili ucieka z narożnika! Edge wbija się barkiem w krzesło i narożnik. Bardzo zmęczony Wade bierze krzesełko i atakuje nim byłego mistrza. Barrett ustawia przedmiot na środku ringu a sam wynosi Edge’a pod Wasteland! Po krótkiej chwili Wade Barrett wykonuje swojego finisher’a, a Ultimate Opportunist spada na stalowe krzesełko! Sędzia już się ocknął i powoli zaczął odliczać… 1… 2… 3!! Rated R niefortunnie uderzył czołem o ostrą część krzesełka i zaczął krwawić… obok niego leży zmęczony, ale szczęśliwy Wade Barrett.

Here is your winner and the new World Heavyweight Champion… Wade Barrett!

Cole: Niesamowite! Wade Barrett pokonał Alberto del Rio a następnie byłego mistrza wagi ciężkiej i sam zdobył mistrzostwo!

Booker T: Spójrz tylko na zmęczenie tego człowieka, dokonał dzisiaj czegoś kompletnie nadzwyczajnego.

Cole: Ten emocjonujący Gauntlet Match kończy dzisiejsze SmackDown!, dziękujemy za to, że byliście z nami! A w ringu nowy mistrz świata wagi ciężkiej… Wade Barrett!

http://img823.imageshack.us/img823/2063/wadechamp2.png

SmackDown! zeszło z anteny.

---

Kilka newsów:

:arrow: Zawodnicy z RAW (poza Mason’em Ryan’em) nie pojawili się na SD! – oficjele uznały, że gwiazdy z błękitnego brandu poradzą sobie same

:arrow: Planowane już są walki na WrestleManię - niektóre są już w pełni 'gotowe'

:arrow: Sytuacja między Teddy’m a Ormer’em nie będzie zawsze taka kolorowa

:arrow: Federacja zamierza sprowadzić parę wielkich osobistości na WM 27

---

Jeszcze raz dzięki za komentarze, zapraszam do śledzenia tematu i oczywiście do dalszego komentowania. ^^ Hola Playars!

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Masz talent! Twoje diary czyta się niezwykle przyjemnie. Z niecierpliwością czekam na następne RAW w twoim wykonaniu! W dodatku, w newsach, dajesz do zrozumienia, że masz jeszcze wiele ciekawych pomysłów. Good job! TAK TRZYMAJ

Fajnie się czyta , czekamy na RAW.

Ormer podoba mi się twój styl pisania.

Z tym # to był świetny pomysł i zastanawiam się czy ja mógłbym coś takiego wykorzystać ?

Może return Y2J ? ;P

Ja ci powiem wprsot naprawde genialne Diary poza tym trafiles w to co starsi fani najbradziej cenią w Wrestlingu. (Nie chcialbys pracowac moze u Creatywnych? ;) )

You'll Never Walk Alone

Wrestling > Entertainment

16011289824e0842330e2ed.jpg

• Reputacja:   1

Bardzo dobre diary , pierwszy raz czytam SD & RAW więc tak :

Wszystko ładnie , CIEKAWIE . Na SD gautlet match akurat jednych z moich ulubieńców z SD napisałeś Barrett & Del Rio :D .

Co do Raw ciesze się ze Dx ma pasy Tag Team co zwiastuje wieksza dywizje tagów :D

Czekam na następne odcinki :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...