Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dyskusja nt. rozwoju AWF :P

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pierwsze pytanko skromne mam: Kiedy gala sie ukaze, bo widzialem ze jakies klopoty byly :)

A teraz mala sugestia... moze by tak rozwinac AWF? Jak?

Mozna by poszukac drugiego bookera i robic gale raz w tygodniu ale na przemian raz glowna gala raz cos w stylu House Show (oczywiscie bookerzy podzielili by sie obowiazkami).. Pewnie padnie zarzut, ze nie ma takiej potrzeby bo jest za malo wrestlerow... okey... ale mozna zmienic jeden przepis i pozwolic miec conajmniej dwoch zawodnikow... W starym PCW prawie kazdy mial po kilku zawodnikow i to byla norma... Slabsi mogli by sie przecierac na Hause Show - lepsi na gali glownej... Oczywiscie wyrozniajacy sie mogli by awansowac... slabsi wyladowac nizej... Nikt by si enie przemeczal... nie bylo by problemu robienia dwoch gal i przerwy - tylko gale byly by co tydzien... House Show wcal enei musial by byc wielka gala... wystarczyly by trzy walki...

Pomyslcie - mozna by cos z AWF zrobic... rozwinac je jakos...

Moze macie inne pomysly?

To tylko propozycja do dyskusji wiec sie nie oburzajcie :P Ja tu decyzji nie podejmuje :)

Pozdrawiam!

Edytowane przez E2
E2
  • Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• E2

10

• Rabol

7

• Juppozo

7

• SixKiller

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Z tym, że od czasu starego PCW wszyscy się postarzeli (łącznie z naszym efedowym dziadkiem Jupiterem) ;), ja przykładowo mam bardzo ograniczony czas, nie miałbym czasu pisać RP dla drugiego wrestlera. Myślę, ze nie tylko ja mam taki problem, ale jeśli ktoś chce być drugim Tonym Rockiem/T-Rockiem/Banem/Lordem D.U.P.Ą to ja nie widze problemu... jednak wydaje mi sie, że wtedy jeden wrestler bedzie tym głównym, a drugi tak na "odpieprz sie", a po co to komu? Jeżeli chodzi o drugą gale to trudno mi powiedzieć... ja żałuje tylko, że nie ma podobnie jak w PCW polskich nazw gal i PPV, ale to wyłącznie mój osobisty kaprys ;). A końcąc ten post... mam nadzieję, że Rabolowi uda sie napisać gale, chociaz wiem, że może być to bardzo trudne. Ale proponuje zakończyć watek "kiedy gala", bo to naprawdę denerwujące :).

1005187806541accfacb3d6.jpg

no wiesz... ja rozumiem, ze wszyscy sie postarzeli i nikt z nas nie ma czasu.. ale czy kiedykolwiek ktos mial wystarczajaco duzo czasu?:) Nie przesadzaj, ze zeby napisac RP (dobry RP) to musisz poswiecic caly dzien :)

Ale nawet jesli... to mimo wszystko moze sa osoby ktore chcialy by zarejestrowac jeszcze kogos.. pozwolmy mu ;) Jesli jest w stanie to pogodzic.. to wiekszy roster chyba powinien cieszyc... Malo tego... ja wciaz nie rozumiem, dlaczego w tej zabawie nei ma "nowych" (choc od mojego poprzedniego razu w tej zabawie poza Rabolem nie kojarze nikogo z was.. pseudo pozmienialiscie czy co?:P)

Pozdrawiam.

[ Dodano: 2005-11-07, 18:58 ]

no moze jakby glebiej w pamieci poszukac jeszcze z jednen czy dwa nicki moglbym skojarzyc :P ale ciezko :P

E2

Mnie na pewno nie skojarzysz, bo przygode z efedami rozpocząłem w PCW Rabola w 2003 r., a wiec plus/minus dwa, trzy lata po Was. Niemniej tak jak napisałem, ja jestem za... choć myśle, że mam racje twierdząc iż drugi wrestler zawsze bedzie taką zapchajdziurą. Takie jest moje zdanie, ale jeśli ktoś czuje się na siłach aby prowadzić dwóch wrstlerów to prosze bardzo. Jeśli chodzi o RP to na pewno nie cały dzień... ale gdybym ja miał kazdy dzień od rana do wieczora wolny to nie widziałbym tutaj żadnego problemu, ale niestety czasu mam mało, bo poza pisaniem RP pisze jeszcze wiele innych rzeczy :). A że nie ma nowych... również tego nie rozumiem i nie rozumiem dlaczego wielu starych, którzy mogliby sie zapisać tego nie robią.

a jaki miales pseudo w PCW Rabola `03? :)
E2

E2, a Ty walczyłeś jako kto? Ja występuje zaledwie od 2004 roku (PPW&EWF - jako Grim Reaper with Butcher, a teraz jako Stabber), ale poczytałem trochę starych, dostępnych na sieci gal...

By the way: Sandman się zarejestrował ostatnio... Kolejny wyga e-fedów? Czy może po prostu zbieżność nicków i jest to młody fan ECW?

----

o, kruca, już jestem lower midcarder :twisted: ... to znaczy na forum, bo w AFW mierzę dużo wyżej :)

Ja mam nadzieje że nowy fan, bo już dość się naczytałem postów Sandmana w EWF....a co do pomysłu. Popieram kwestie, że jesli ktoś by chciał prowadzić dwóch wrestlerów to powinien mieć na to pozwolenie, ale ja osobiście z takiego czegoś bym nie korzystał, ponieważ wole się skupić na jednym wrestlerze, aby lepiej wypadał, więc w tym momencie równocześnie popieram Sixa, który twierdzi, ze byłaby to zapchajdziura. Jeśli chodzi o house show, obojętne mi to. Tak jak jest teraz mi się podoba, i nie odczuwam potrzeby wielkich zmian, ale jeśli miałyby kiedyś nastąpić, nie bedzie mi to przeszkadzać. A co do gali, SPOX Rabol, poczekamy tyle ile musimy :) Pozdro.
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

w EWF jakiś czas pisałem RP dla Reapera i Butchera... oba były co najwyżej średnie, pomysły mi się rozmywały, a czasem wręcz zdarzało się, że RP Butchera (tego zapchajdziury) wychodził mi nieco lepszy... dlatego wydaje mi się, że dwóch wrestlerów, to bad idea... co do house show - Rabol wyraźnie napisał, że raczej nie zamierza szukać pomocników-writerów... pisze sam, a prócz tego ma własne życie, więc gala raz na 2 tygodnie musi nam wystarczyć... liczy się jakość, a nie gale produkowane na masę...

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Myśle że narazie jest dobrze jak jest..

E2 : są nowi.. skoro nikogo nie pamiętasz to ujawnij swój nick z dawnych lat.. bo E2 nic nam nie mówi..

Jeśli coś ci mówi ksywa Szakal (start w 2001 roku.. w PECW.. epizod w PCW.. i pozniej EWF do dziś [z malym epizodem w PCW Vampiro i w NHD]..).. Chris More Attitude to tylko moj drugi wrestler (tez epizodowal w ktoryms PCW.. chyba tym co Tony Rock wrocil i pozniej sie okazalo ze juz nie potrafi pisac:P)..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

hehe Ciebie akurat pamietam ;) a na ujawnianie przyjdzie pora :)

Pozdrawiam.

E2

"PsYcHoPaTiCs"... hmmm Wolf miał pewne przypuszczenia, czas pokaże czy miał racje :D.

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ha.. ktos mnie pamieta.. jestem weteranem ! :P

hmm choc w sumie w tym rosterze oprocz Psycho (Marco) i Jupitera to w sumie jakby na to nie spojrzec.. to hmm.. czekajcie.. plecy mnie bola.. musze usiasc.. hmm ktos ma biovital ? :P ał stary jestem :D

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

"PsYcHoPaTiCs"... hmmm Wolf miał pewne przypuszczenia, czas pokaże czy miał racje :D.

oświećcie nowicjusza - kto walczył w Psychopatics?? Scyther, Soldato (?), niejaki Daddy Dark (?)... who else???

jeśli chodzi o Psychopatics z PCW2k3 to tam byli tylko P1 i Scyth... chyba, a może jeszcze ktoś 3ci :P

a jeśli cgodzi o dawne PCW to nie mam pojęcia :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

To jest nawiązanie do stajni rodem z PCW, więc nie mylić z wersją PWD :).