Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jakieś takie szarawe pomieszczenie: posadzkę tworzy zwykła wylewka betonowa, na ścianach spoczywa farba koloru wyblakłej żółci. Widzimy dużo sprzętu treningowego: hantle, gryfy, odważniki, worki i gruszki bokserskie. Wszystko to jest ułożone w nienaganny sposób, co potęguje efekt surowości tego pomieszczenia. Operator obraca się płynnie o 163 stopnie, pokazując nam przez chwilę pozostałą część obiektu, niezbyt specjalną. Po zakończeniu obrotu na pierwszym planie pojawia się nam dobrze znany z AWF Paweł Macheta. Za jego plecami dostrzegamy dwujkę mężczyzn w czarnych dresach: jeden ma na rękach tajskie tarcze, drugi w nie uderza, czy to kolanem, czy to goleniem, czy to pięścią - w zależności od tego jak jego partner ustawi tarcze.

Paweł Macheta + Dzień dobry państwu! Witam państwa z sali treningowej w Poznaniu, gdzie właśnie trenuje jeden z najbardziej kontrowersyjnych pracowników Attitude Wrestling Federation. Człowiek, który za pieniądze zrobi praktycznie wszystko: wyrzuci hałaśliwego sąsiada przez okno, wyprowadzi agresywnego młodzieńca z potupaii, rozwiąże problem z długami... długo można by wymieniać. Może lepiej zapytać, czego on nie zrobi za pieniądze?? Jak starczy czasu, obiecuję, że takie pytanie padnie . Bo oto, proszę państwa, mam przyjemność bądź nieprzyjemność, przeprowadzenia wywiadu z Tuan'em X !!

TuanX + Witam.

PM + Odwiedziłem pana, gdyż bardzo mnie interesuje pana zatarg z Krisem...

TX + Tak, tak, tak...ćma. No cóż, to co zrobił było podłe...

PM + Nie rozumiem "to co on zrobi"ł? To pan sprawił, że on przegrał z Lordem De Marco...

TX + Z całym szacunkiem panie Piotrze, proszę mi, do jasnej ciasnej, nie przerywać! Ja sprawiłem, że on przegrał? Tak, za to mi zapłacono, to było moje zadanie. Zdaje się, że on też zbiera pieniądze na jakiś wyjazd... ja zbieram pieniądze, by kupić sobie dobre samopoczucie. Nie ma nic piękniejszego jak mierność i ułomność człowieka, podstawiającego nogę innej miernocie, z czystej złości, tylko po to by nie być największą z miernot. Taka mała wojna: bo ludzie są by żyć i nie dać żyć innym - coś podobnego śpiewała mi mama, albo Panasewicz w radioodbiorniku.... nieważne. No i ja jestem najemnikiem, rozumiesz? Pomgam wam miernoty, za pieniądze pomagam wam poczuć się lepiej. Pomagam się poczuć lepiej jednym, kosztem innych. Ale pomagam wam miernoty! A ten robak, ta ćma, chyba pojąć tego nie może... dostał wp*erdol i co? Nie mógł jak Kopniak odejść w zapomnienie? Nie, on zaatakował mnie od tyłu! To właśnie było podłe i tchórzliwe. Mało tego, on ważył się zbezcześcić moją zapłatę! Moje wynagrodzenie! <łyk mineralki, który uspokaja Rexa> W ten sposób wygrał los na loterii, los który okazał się jego aktem zgonu, wyrokiem śmierci. Ja będę kostuchem, będę katem, całkowicie za darmo, całkowicie gratis... i mimo wszystko, sprawi mi to przyjemność! Tak, więc robaczku: za morze, za fale, za daleko, za wysoko dla ciebie... nie dolecisz - spadniesz, a ja będę siłą grawitacji... nie dopłyniesz - utoniesz, a ja będę falą, której nie podołasz surferze. Chcesz bawić się w Ikara? Przelecieć morze? Wzbiłeś się zbyt wysoko, twój wosk nie podoła, runiesz w dół! Tak, więc WAVE OUT!!

PM + Przyznam, że nie podoba mi się pańska wizja świata...

TX + Tak, wiem, bez urazy i z całym szacunkiem, ale to już wynika z definicji bycia miernotą... ale to nie pana wina...

PM + Nie moja wina? Bardzo mnie to cieszy... a co Tuanie myślisz o swoim kolejnym przeciwniku: Ichym?

TX + On też jest miernotą, ale niestety jeszcze nikt mi nie zapłacił za uszkodzenie go. Choć to może być wyzwanie. To ponoć jakiś psychol - rzuca się po gwoździach, skacze z drabin na stoły... pewnie jeszcze jakieś sado-maso uprawia... przebiera się w jakąś skóre i daje się dominować jakiejś podstarzałej pannie, w twoim wieku, a może nawet w wieku Jupitera... wiesz one już za bardzo nie mogą się "walić", więc walą go biczem po plecach, a on to lubi... to chyba nazywają teraz hardcore, a to przecież zawsze nazywało się zboczenie! Zresztą to nie moja sprawa, łaskocze mnie to mniej niż włosy na jajkach. Wiesz, to chyba moja pierwsza prawdziwa walka dla AWF i chciałbym ją wygrać, najlepiej przez jakieś poddanie. Dokładnie, chciałbym mu sprawić ból, jakiego nie sprawił mu jeszcze żaden stół, żadna pineska... chcę mu pokazać, że technika to jest to, co powinien posiadać prawdziwy wrestler... stoły, krzesła, szkło? To jest dla psycholi a wrestling jest dla prawdziwych mężczyzn. To będzie test na jego męskość. Zobaczymy jak będzie płakać, gdy poczuje prawdziwy ból - ból długotrwały, ból boleśnie bolesny! Widzi mi się jakaś dźwignia na łokieć bądź kolano. Chcę tego, chcę sprawić mu ból i patrzeć jak cierpi... dam mu wycisk, nie, wycisnę go jak cytrynę, by kwiczał jak Mandaryna!

PM + Tak i tym, cieszącym oczy lecz dewastującym uszy, akcentem musimy zakończyć.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

nie mam siły, więcej napisać :( Za mało wypiłem i KACper skacze mi po głowie ;)

Sorry Rabol, że RP tak późno i że nie uprzedziłem... tak jakoś spontanicznia akcja wyszła :)

Zainteresowanych odsyłam także do miniproma, które miało być częścią eRPa

Pozdrawiam i idę spać :)

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mnih

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie