Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Punkty.. Soldato.. Czoło szkicowo .. itd :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

[ Promo - puszczone kilka dni przed galą ]

Znajdujemy się w jakimś ciemnym pomieszczeniu.. po zarysach przedmiotów można odgadnąć, że jest to chyba jakiś garaż. W głębi zwiedzanego przez nas lokum możemy zauważyć postać która siedzi na taborecie i czyści jakiś duży przedmiot.. Po chwili orientujemy się że jest do deska surfingowa... niestety nadal nie możemy rozpoznać postaci która ją pielęgnuje.. Kamera zmienia miejsce i widzimy obraz jakby z ramienia osoby czyszczącej wspomnianą deskę. Snop światła pada na czyszczone miejsce dzięki czemu widzimy dokładnie jak odbywa się cały proces. Po chwili słyszymy głos, który bardzo szybko rozpoznajemy jako głoś Chrisa More Attitude..

Chris Attitude : Żal .. żal mogę mieć tylko do siebie.. Przegrałem.. Już w drugiej mojej walce padła część wyznawanej przeze mnie filozofii.. Nie dałem rady pokonać DeMarco.. Nie dałem rady pokazać wam, że prawdziwy wrestling obroni się sam bez brudnych sztuczek.. brudnych sztuczek których sam padłem ofiarą.. Po pojedynku odebrałem sporo telefonów od znajomych .. pocieszali mnie.. mówili o TeeRex'ie.. o tym, że został wynajęty.. że prawdopodobnie wygrałbym gdyby nie on.. Mówiłem im że tutaj nie chodzi o zwycięstwa.. że przegrana o której mówie to nie pin-fall .. 1... 2... 3.. Tylko przegrana dobrego .. wrestlingu.. A wygrana tych co wszelkie zasady honorowej walki mają .. (Chris zatrzymuję rękę czyszczącą deskę).. mają głęboko w dupie! Przegrałem (ze smutkiem).. przegrałem..

Nagle w garażu zapalają się światła.. Chris Attitude wstaje razem, ze swoją deską i wygląda na uśmiechniętego i zadowolonego z życia.. ubrany jest oczywiście jak zwykle w hawajskim stylu..

Chris Attitude : Przegrałem bitwę.. ale nie WOJNĘ! Myśleliście że takie małe potknięcie.. mnie załamie? Nie! Ja mam w sobie jeszcze dużo siły.. i na następnym Outbreaku pokaże że nadal jestem na dobrej drodze by wprowadzić wyższą kulturę wrestlingu do AWF. W swoim życiu wiele razy przykrywały mnie fale.. wiele razy spadałem z deski.. ale nie poddawałem się.. i także teraz się nie poddaje.. Za morze .. Za fale.. Soldato właśnie ciebie.. ustawie.. przy trzymam.. i Wave Out ! Na matę powalę! Pamiętajcie wszyscy moi fani.. głowa do góry.. nic się nie stało.. Chris nadal prowadzi wojnę o dobry wrestling.. Nadal jest z wami.. Swoista krucjata nadal trwa.. i będzie zbierała coraz to nowsze ofiary.. Psycho Pierwszy.. teraz Soldato.. następnie TeeRex.. lista jest długa.. i będzie jeszcze dłuższa..

Chris zbliża się do kamery !

Chris Attitude : Każdy kto będzie brutalnie gwałcił kodeks honorowego wrestlingu.. każdy kto nie podda się nowej fali.. Fali wyższej kultury walki.. Dostanie.. ... Wave Out ! I odpłynie w odmęt.. zapomnienia.. J

Chris zadowolony z siebie wychodzi z pomieszczenia (wraz z deską).. a promo kończy się..

[ Sobotni House show na dwa dni przed galą ]

Kamera startuje!

Znajdujemy się w hali AWF gdzie odbędzie się kolejne sobotnie spotkanie z wrestlingiem czyli House show! Na gali wystąpi także Chris "More" Attitude i zmierzy się z mniej znanym zawodnikiem z zaplecza federacji. Jednakże przed galą zaplanowany jest mały wywiad z popularnym surferem, który zostanie pokazany później jednym z programów TV. Wywiad poprowadzi Leon Zebro! Pracownik AWF jest już w korytarzu hali gdzie umówił się z Chrisem... jednak Attitude'a jeszcze nie ma.. Kamera więc zaczyna go szukać.. idziemy razem z nią korytarzami.. i.. z zza rogu... jest wychodzi Chris!

Chris Attitude : Witajcie państwo! Może troszkę spóźniony ale szczęśliwy że może się z wami spotkać.. wita was jeszcze raz Chris "More" Attitude.

Chris wraca razem z kamerą korytarzami AWF.. mijając rozmawiających ze sobą Marka Mazura i Stanisława "Czoło" Czółkowskiego.. Przez chwile słyszymy fragment ich rozmowy..

Stanisław "Czoło" Czółkowski : A.. jak witasz się z publicznością.. to jak.. jakoś specjalnie to wymawiasz..

Marek Mazur : Nie raczej nie.. przed Outbreak robię tylko taką mini pauze..

Stanisław "Czoło" Czółkowski : A przedstawianie mojej osoby ?

Marek Mazur : Ciebie.. Czoło traktuje tak bardziej.. szkicowo.. J

My zaś podążamy dalej wraz z Chrisem.. i dochodzimy do miejsca spotkania (ustawki w kręgach HH) z Leonem Zebro.

Chris Attitude : Witaj Leonie.. widzę że brzuszek rośnie nadal..

Leon Żebro : Witaj.. Chris.. przestań staram się ćwiczyć czasem.. Ale bez żartów może zacznijmy..

Chris Attitude : Ok.

Leon Żebro : Jest ze mną wschodząca gwiazda Attitude Wrestling Federation czyli Chris More Attitude. Chrisie.. na następnej gali zmierzysz się z Soldato.. pewnie liczysz na to że będzie on podobnie zdekoncentrowany jak Psycho ?

Chris Attitude : Nic.. bardziej mylnego.. mam nadzieję że Soldato w 100% skupi się na tym co się dzieje na ringu.. a nie na rozgrywkach z Psycho.. Zawodnik ten nie jest ani dobrym technikiem ani też nie dysponuje bronią w postaci akcji w powietrzu, a więc musi się skoncentrować aby ten pojedynek był atrakcją tej gali.. a nie tylko nudnawym jej kawałkiem. Ja postaram się i dam z siebie wszystko żeby fani nie zapomnieli tej walki po 5 minutach i liczę na to samo ze strony Soldato.. Nie chcę przepychanek z Alister 'The Jack' McEel'em.. nie chcę kolejnego ataku TeeRexa.. Niech to będzie honorowy pojedynek..

Leon Żebro : Wierzysz w to ?

Chris Attitude : Oczywiście zdaje sobię sprawę, że te moje słowa nie dotrą tam gdzie trzeba.. Dlatego jestem przygotowany na każdą ewentualność jaka może wystąpić w tym pojedynku.. Na interwencje z zewnątrz.. i już nawet nie będę rozdrabniał czy to może być TeeRex czy Alister.. czy Psycho.. zupełnie mnie to nie interesuje.. bo ja będę gotowy na każdego !! Wiem że Soldato lubi używać swojego kastetu.. na to też będę gotowy.. ! I tym razem pokaże wam jak dobry wrestling broni się przed takimi obrzydliwymi próbami gwałtu na nim.. Jutro Soldato zostanie postawiony przed wrestlingowym sądem..

Chriz zbliża się do kamery..

Chris Attitude : ... i zostanie skazany !!

Chris Attitude : Na WAVE OUT !!

Chris Attitude : 1… 2… 3 !! Koniec !

Chris uśmiecha się po tym.. i czeka na kolejne pytanie J

Leon Żebro : Jesteś w AWF żeby pokazać wyższą kulturę wrestlingu to fakt. Ale motywuje cię też chęć wyjazdu na surfingowe wakacje na które nie masz środków.. Ostatnia przegrana z DeMarco na pewno nie pomogła ci w tym..

Chris Attitude : Przegrana z DeMarco to krok w tył.. ale czasem trzeba zrobić krok w tył żeby zrobić dwa kroki w przód.. I tak będzie w tym przypadku.. Ten pin-fall uświadomił mi jak bardzo muszę uważać na ringu.. i do jakich brudnych podstępów mogą się uciekać moi przeciwnicy.. To bardziej otworzyło mi oczy.. na wrestling jaki jest teraz.. i jakiego nie chcemy oglądać.. A co do finansów to mam oczywiście też inne na to sposoby..

Leon Żebro : Teraz czas na blok reklamowy.. wrócimy tuż po nim..

Reklama "Hiip Hoop Cola" :

Na ekranie pojawiają się czerwone gwiazdki, a w tle leci jakaś bliżej nieznana melodia choć bardzo podobna znanego szlagieru z lat 80. Na tym tle pojawia się Chris "More" Attitude z bultelką 1l Hiip Hoop Coli.

Chris Attitude : Hiip Hoop Cola! Napój prawdziwych zawodowców.. ale to nie wszystko.. Zawsze chciałeś być mistrzem świata? A może być najbardziej eXtremalnym zawodnikiem w wrestlingu? Teraz już możesz.. wystarczy, że odkręcisz nakrętkę z butelki Hiip Coli i.. co to.. (Chris odkręca swoją butelkę.. i zdziwiony patrzy na nakrętkę od drugiej strony) .. Są tutaj ukryte punkty! Zbieraj punkty z nakrętek Hiip Hoopa.. a potem wymieniaj je na pasy mistrzów AWF !

Lektor :

Z każde 20 punktów dostaniesz eXtreme Title !

Z każde 15 punktów, Tag Team Title !

Z 25 punktów zaś European Title !

A za 40 punktów otrzymasz World Heavyweight Title !!!

Uwaga! Pod jedną nakrętką może znajdować się od 1 do 3 punktów! Uzbierane nakrętki wysyłaj na adres podany na etykiecie produktu.

Chris Attitude : Ja już zaczynam zbierać swoje punkty!

Chris uśmiecha się pokazując butelkę do kamery, a reklama kończy się.

Leon i Chris mieli podgląd na to co zostanie puszczone w bloku reklamowym.

Leon Żebro : Hmm .. to jest jeden z tych sposobów.. na podreperowanie budżetu ?

Chris Attitude (troszkę zdezorientowany) : Nie.. chciałem zareklamować moją książkę.. "Kodeks honorowego wrestlingu"..

Leon Żebro : Co to za pozycja literacka..

Chris Attitude : Nie jest to może wielkie dzieło.. ale spisuje właśnie.. reguły honorowego wrestlingu.. takie swego rodzaju wskazówki które będą kierowane do młodych wrestlerów.. myślę że powinna to być dla nich pozycja numer jeden w ich edukacji wrestlingowej.. Książka ujrzy światło dzienne dopiero na gwiazdkę tego roku więc na razie nie mogę zbyt wiele zdradzić..

Leon Zebro : Nasz czas dobiega końca.. kilka słów na koniec..

Chris Attitude : Pozdrawiam wszystkich moich fanów.. trzymajcie się dobrego wrestlingu!

Wywiad i transmisja ulegają zakończeniu J

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

5

• mnih

3

• Rabol

3

• Scythe

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Stanisław "Czoło" Czółkowski : A.. jak witasz się z publicznością.. to jak.. jakoś specjalnie to wymawiasz..

Marek Mazur : Nie raczej nie.. przed Outbreak robię tylko taką mini pauze..

Stanisław "Czoło" Czółkowski : A przedstawianie mojej osoby ?

Marek Mazur : Ciebie.. Czoło traktuje tak bardziej.. szkicowo.. J

good one, niby kopia, ale bardzo sympatyczna :]

Z każde 20 punktów dostaniesz eXtreme Title !

Z każde 15 punktów, Tag Team Title !

Z 25 punktów zaś European Title !

A za 40 punktów otrzymasz World Heavyweight Title !!!

Uwaga! Pod jedną nakrętką może znajdować się od 1 do 3 punktów! Uzbierane nakrętki wysyłaj na adres podany na etykiecie produktu.

Umarłem :) nie, ja wciąż umieram :P Qrefsko dobre :] Widze, że mamy podobne poczucie humoru :P Masz u mnie piwo... które to już? Ktoś liczy?? :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

thx.. btw.. a Ty nie miales jakiegos RP tez napisac ? :) albo ja slepy jestem i nie widze na boardzie..

Hmm z piwami to jest tak.. ze ja juz sam nie wiem.. :P ale na 100% sporo tego jest :P zreszta ja ci tez swego czasu jakies obiecalem :P

Mwahawawha. Zajefakinfajny numer z Hiip Hoop Colą xD. Napisałbym coś jeszcze ale wracam pod biórko tarzać się ze śmiechu xDxD

72206429447c1f28e68cff.gif

Hmm.. troche mi to smierdzi Paniami Zosiami, japonczykami, przechodzacymi Shamanami i przechodzaca publicznoscia z EWF. Nie tutaj P0.

Nie chodzi o to ze to nie jest smieszne, bo jest, ale nie powinno byc.

4302049614329261d90190.jpg

hmm.. to nie mozna humoru stosowac ? :/

Jak tylko przeczytalem o systemie Promo to chcialem z tego zazartowac.. Punkciki mi sie skojarzyly z numeromania ktora kiedys byla chyba pod produkatami Pepsi (Pepsi, Mirinda itd)... a tak samo jestem tez fanem kabaretu Mumio.. i tez postawowilem uzyc ich fenomenu.. itd itd..

Oswiadczam ze w produkcji tego RP nie wzial udzial zaden japonczyck ;-)

aha.. no i motyw ze kamera idzie razem z wrestlerem stosowalem juz w wielu RP.. nie uwazam tego za nic dziwnego.. ot taki fajny motyw .. wrestler wchodzi i kamera do niego dobiega i idzie z nim.. takie live action :)

To tyle.. mam na swoja obrone :)

hmm.. to nie mozna humoru stosowac ?

Ehh.. wszystko teoretycznie mozna, ale ja sie juz tak przyzwyczailem z tymi komentarzami do RP ze teraz nawet jak mnie o to nie prosza to napisze o czyms co mi sie nie do konca podobalo. Od teraz bede siedzial cicho i komentarze do twoich RP zachowam dla siebie.. chyba ze zlamiesz kayfabe jak Marco.

A swoja droga, to wiem ze wy z mnihem lubicie sobie zartowac, ale P0 to P0, mnih to mnih a TX i Attitude to postaci fikcyjne i moze to moja wina i mi nie wyszlo, ale chcialem zeby to byl powazny feud, dlatego zarcik mi nie pasowal i jak dla mnie popsul klimat RP. Gdybys prowadzil jakis luzniejszy feud to co innego.

A co do kamerki to przeciez do niej sie nie doczepilem, w rzeczy samej fajny motyw.

Nie no luz :) Pisz pisz.. to pomaga zrozumieć twoją filozofie.. i sposób myślenia.. Tylko że zmylił mnie tym razem sposób w jaki skomentowałeś czyli że "Śmierdzi EWF i że nie powinno być śmieszne".. teraz w drugim wpisie argumentacja już bardziej do mnie trafia że nie pasował ci żart do klimatu fedu.. że był zbyt luźny itd.. oks to już o wiele bardziej trafna argumentacja i wiadomo Ty jesteś bookerem i masz prawo mieć wizję swojego e-fedu taką jaką chcesz :) spoko postaram się bardziej wczuć i zartowac bardziej w sposob wywazony :)

ja sie juz tak przyzwyczailem z tymi komentarzami do RP ze teraz nawet jak mnie o to nie prosza to napisze o czyms co mi sie nie do konca podobalo

ha! to znaczy, że nie popełniłem żadnego wykroczenia w moim ostatnim eRPie... co prawda niczym specjalnym też się nie wyrózniłem :P

O ile dobrze pamiętam, to w moim pierwszym i chyba jedynym eRPie napisanym w PWD poświęciłem cały akapit na szydzenie z EWF :P To była jedyna ciekawa część tej 'pracy' :>

A skoro mowa o Japończykach, to muszę wspomnieć o... ponad 100letnim facecie biegającym w prześcieradle :P Sorry, naprawdę musiałem...

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

• Reputacja:   1

Facet w prześcieradle...to było piękne :P:P:P
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

"Facet w prześcieradle" ? czekajcie nie kojarze.. co to bylo i gdzie?

to było w EWF... to chyba był Sandman :P W tym mniej wiecej czesie co pojawiło się PCW2k3

[you] zostań bohaterem,

ha! to znaczy, że nie popełniłem żadnego wykroczenia w moim ostatnim eRPie... co prawda niczym specjalnym też się nie wyrózniłem

No nie wiem, bo reszte komentarzy napisze jak juz napisze i opublikuje gale :)

• Reputacja:   1

Tak, a ja wtedy z "legendarnym" Sandim feudowałem akurat :D
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg