Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Tożsamość anonimowego GM RAW, Hunter vs Undertaker na WM27,

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

W tym momencie main eventem WrestleManii 27 miałby być pojedynek Undertaker vs Triple H. Niektóre źródła twierdzą, że Triple H jest gotowy położyć swoją karierę na szali przeciwko streakowi Takera. Sędzią specjalnym tego pojedynku miałby zostać Shawn Michaels. Wiąże się to z tym, że Hunter ma zamiar w niedługim czasie ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-tozsamosc-anonimowego-gm-raw-hunter-vs.html
https://forum.wrestling.pl/topic/23981-to%C5%BCsamo%C5%9B%C4%87-anonimowego-gm-raw-hunter-vs-undertaker-na-wm27/

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wopio

1

• Vercyn

1

• Ghostwriter

1

• Ormer

1

Top użytkownicy w tym temacie

W tym momencie main eventem WrestleManii 27 miałby być pojedynek Undertaker vs Triple H. Niektóre źródła twierdzą, że Triple H jest gotowy położyć swoją karierę na szali przeciwko streakowi Takera. Sędzią specjalnym tego pojedynku miałby zostać Shawn Michaels.

Hmmm... Zatem na 99% Taker odeśle HHH na emeryturę i będzie ciągnął karierę na ringu jeszcze przez rok. Zastanawia mnie tylko kondycja Phenoma. Mam nadzieję, że WWE wie co robi i nie będzie to tylko trzymanie na siłę mającego już swoje lata wrestlera. Pewne obawy mam także jeżeli chodzi o HHH. Ostatnio leczył kontuzję. Forma w zasadzie obydwu pozostaje zagadką. Myślę, że mogą zrobić ciekawą walkę na WM (chociaż na pewno nie będzie to widowisko na miarę HBK - Taker z dwóch ostatnich WM) ale pozostaje pytanie - co dalej. Jeden odejdzie na zasłużoną emeryturę a drugi albo będzie pojawiał się w ringu rzadko albo będą musieli go doprowadzać co jakiś czas do kupy. Czy Taker za rok nie będzie się czasami poruszał na ringu jak chociażby na RRM Diesel? Oczywiście o formie Takera wiadomości mam z niusów i nie mogę na pewno wiedzieć jak zniesie to jego organizm. Jako mark Takera życzyłbym sobie, żeby zaczął przeżywać drugą młodość i szalał na ringu nie tylko przez następny rok ale i 10 lat. Na czuja, opierając się na doniesieniach i ostatnich walkach Takera mam jednak spore obawy co do możliwości eksploatowania go przez cały kolejny rok...

Tak jak podejrzewałem , że na 3 promo jest HBK , Taker vs HHH ciekawie tylko forma obu zawodnikach jest nieznana , ale jak wszystko dojdzie do skutku to będzie gitet.

Del Rio WHC ? nie nie on jest za młody :/

Jeśli mówisz o tym, że jest za krótko w WWE.. może i masz rację. Jeśli chodzi ci o wiek...

To tak dla porównania.. Orton ma lat 31... zaś Alberto Del Rio jest od niego o 3 lata starszy.

Taker vs. HHH (sędzia HBK) to dla mnie pojedynek marzeń, nawet jakby HHH miał przegrać. Zobaczyć DX jeszcze raz - coś fenomenalnego. Dodatkowo baaaaaardzo prawdopodobne zwycięstwo AdR nad Edgem (którego bardzo lubię, ale... del Rio to del Rio. ;D) i The Rock jako guest host uczyni tę WMkę NIESAMOWITĄ!